B-комплекс 30 капсули Together Health

B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави нерви Поддържа сърдечното състояние в норма Подпомага произвеждането на нови кръвни телца Подобрява мозъчната работа Спомага за добрия обмен на вещес B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави
B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави нерви Поддържа сърдечното състояние в норма Подпомага произвеждането на нови кръвни телца Подобрява мозъчната работа Спомага за добрия обмен на вещес B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави
B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави нерви Поддържа сърдечното състояние в норма Подпомага произвеждането на нови кръвни телца Подобрява мозъчната работа Спомага за добрия обмен на вещес B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави
B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави нерви Поддържа сърдечното състояние в норма Подпомага произвеждането на нови кръвни телца Подобрява мозъчната работа Спомага за добрия обмен на вещес B-комплекс 30 капсули I Together Health За по-здрави
B-комплекс 30 капсули Together Health
B-комплекс с биофлавоноиди 30 капсули от Together Health на разумна цена, укрепва здравето на нервната система и повишава имунитета. B-complex with Bioflavonoids подобрява метаболизма и намалява холестерола. Научете повече

B-комплекс 30 капсули I Together Health

 • За по-здрави нерви
 • Поддържа сърдечното състояние в норма
 • Подпомага произвеждането на нови кръвни телца
 • Подобрява мозъчната работа
 • Спомага за добрия обмен на веществата
 • Повишава защитата на имунната система
 • Съдейства за производството на ензими
 • Подпомага предаването на нервни импулси навсякъде в тялото
 • Повишава количествата на естествена енергия
 • B-комплекс с биофлавоноиди 30 капсули е на страхотна цена от Together Health

Какво знаем за B-complex with Bioflavonoids?

B-комплекс от Together Health укрепва имунната система и повишава енергията

B-комплекс 30 капсули на топ цена от Together Health е съставен от най-важната група Б-витамини, съдържаща хранителни вещества. Този продукт представлява добра взаимовръзка между витамините, точно за това са и обединени в този комплект. Витамините от група Б могат да се съхраняват в човешкия организъм дълго време, тъй като те се отнасят към категорията „водоразтворими”. В тази връзка е много важно всеки ден да се попълва изгубената част от тях. За това е нужно да се подбере правилният начин на хранене, а в случай, че това се оказва непосилно, на помощ идва хранителната добавка на Together Health B-complex with Bioflavonoids от 30 капсули – по 1 капсула за всеки ден от месеца.

Историята за появата на групата витамини Б започва с откритието на Тиамин или Витамин Б1. През 1913 година започнало изучаването на Рибофлавин и Ниацин. През 1938 година била открита формулата за веществото, което способствало растежа на животните, а именно Витамин Б2. През 1926 година било открито средство против пелагра, което получило названието никотинова киселина (Витамин Б3). През 1933 година бил разгадан химичния състав на Витамин Б5, а през 1935 година била открита причината за възникването на пелагра при мишките – дефицитът на Б6. След Втората Световна война пък бил синтезиран витамин Б9 – през 1945 година. Най-последният отделен витамин от Б-група е Б12. Екстрахирането на този антианемичен фактор от черния дрож се случило чак през 1948 година.

Как действа B-комплекс на капсули?

Витамин Б1 или Тиамин – част от съдържанието на B-комплекс с биофлавоноиди от капсули, е незаменимо вещество за метаболизма не само на мазнините, но и на въглехидратите, даже и на белтъчините. То помага за възстановяване нормалната работа на съдовете, сърцето и нервната система. Освен това има регулиращо свойство за киселинността на стомашния сок, двигателната дейност на червата и стомаха.

Рибофлавин – Витамин Б2, участващ в редицата от витамини в Б-комплекс 60 капсули от Together Health на изгодна цена, съдейства за елиминирането на въглехидратите, мазнините и белтъците. Това вещество се смята за незаменимо по време на растежа на организма. Способства регулацията на нормалната работа на централната и периферната система на нервите и нормализира зрението.

B-комплекс на невероятна цена от Together Health предпазва от депресия и подобрява метаболизмаНиацин или Витамин Б3 се използва от тялото за продуцирането на енергия, за нормализацията на въглехидратния и белтъчинния обмен и за образуването на редица ензими. Освен това той съдейства за възстановяването на нормалната дейност на нервната и храносмилателната система, а също и на сърцето. B-complex with Bioflavonoids на капсули помага на имунитета да бъде винаги на ниво. С помощта на Ниацин се понижава количеството холестерол и той оказва влияние на синтезирането на тироксин, кортизон, полови хормони и инсулин. Именно той позволява на мозъчните клетки да се насищат с кислород и вследствие на това да се увеличава ефективността на работата.

Инозитол и Холин (Б4 и Б8) в състава на B-complex 30 capsules от Together Health са сериозни липотропни фактори, които помагат да се отдели от организма холестерола, а също и спомагат за предаването на нервните сигнали към различни части от човешкото тяло.

Пантотенова киселина, или Витамин Б5, е незаменим елемент за регулирането на дейността на нервната система и за оптимизирането на метаболизма. Подпомага и надбъбречните жлези и активно участва в синтеза на антитела и хемоглобин.

В комплекса B-complex with Bioflavonoids 30 капсули на супер цена, е включен също Пиридоксин или така нареченият Витамин Б6. Той съдейства за произвеждането на нуклеинови киселини, а освен това способства кръвообразуването и регулировката на фосфорно-калциевия обмен. Оказва положително въздействие на работоспособността на черния дроб и имунната система и помага за поддържане в норма нивата на захар. Изключително ценен е за продуцирането на неврохимичните вещества, отговарящи за поддържането на доброто настроение. B-комплекс възпрепятства развитието на нервни разстройства и дори депресия.

B-комплекс на страхотна цена поддържа здравето на косата и поддържа нервната система.

Биотин, Б7 витамин, синтезира аскорбиновата киселина и храносмилателните ензими. Това вещество помага на определени ензимни системи да работят, които отговарят за здравето на косата и дермата.

Витамин Б9, познат и като Фолиева киселина, в съдържанието на B-комплекс с биофлавоноиди 30 капсули също подпомага синтеза на нуклеинови киселини и възпроизводството на кръв в тялото.

Парааминобензоена киселина, или за по-кратко – Витамин Б10, подпомага активното създаване на Фолиевата киселина в организма.

Последният витамин от Б групата, включен в състава на B-complex with Bioflavonoids на Together Health, е Б12 – съдейства за нормализацията на процесите на кръвообразуването. Той регулира работата на нервите и на черния дроб и оказва въздействие върху обменните процеси.

B-комплекс с биофлавоноиди на капсули на добра цена, подобрява преработващите процеси на храната, попадаща в организма и я трансформира в жизнена енергия. Освен това съпътства добрите метаболитни процеси и помага в подобряване на процеса за продуциране на енергия в организма на човека. Без витамините от Б-групата, събрани в B-complex 30 капсули нервната човешка система просто е неспособна да работи нормално, оказва сериозно влияние на състоянието на нервните тъкани и благодарение на него черният дроб, дебелото черво, стомага и даже сърдечно-съдовата система, могат да бъда въведени в нормална функционалност. Без тези витамини не е възможно да се поддържа тонуса на мускулите на стомашно-чревната система.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула.

Дози в опаковка: 30.

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Витамин Ц10 мг13%
Витамин Б12.5 мг227%
Витамин Б25 мг357%
Витамин Б320 мг125%
Витамин Б65 мг357%
Витамин Б9225 µg113%
Витамин Б1210 µg400%
Витамин Б7162.5 µg325%
Витамин Б522.5 мг375%
Витамин Б45 мг**
Витамин Б82 мг**
Витамин Б102 мг**
Биофлавоноиди0.5 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна целулоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на този продукт, ако сте бременна, кърмите или правите опити за зачеване!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над B-комплекс 30 капсули Together Health

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.