Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Anti-Viral 60 гел-капсули | Natural Factors

Anti-Viral 60 гел-капсули | Natural Factors
Anti-Viral 60 гел-капсули | Natural Factors
Anti-Viral 60 гел-капсули | Natural Factors
28.52 лв
Код на продукта : Anti-Viral Potent Fresh Herbal Extract 60 softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.48 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Anti-Viral 60 гел-капсули | Natural Factors

Anti-Viral 60 гел-капсули | Natural Factors

  • Изцяло натурален продукт
  • Клинично доказана ефективност
  • Произведен от сертифицирани органични продукти
  • Имуностимулиращ ефект
  • Целогодишна защита срещу грипоподобните симптоми
  • Anti-Viral 60 гел-капсули е на чудесна цена от Natural Factors

Какво знаем за Анти-Вирал?

Промените в температурата и атмосферното налягане при смяна на сезоните създават сериозен стрес за тялото и предизвикват проблеми с имунната защита на организма. За да помогнете на имунитета си по-лесно да понесе промяната на сезоните, важно е да изберете средство за профилактика на настинките и грипа. Едно от ефективните средства за предотвратяване и справяне с настинките и грипа са имуностимулантите. Тези продукти помагат на тялото да устоява на атаките на патогените, като произвежда повече интерферони – специални протеини, неутрализиращи патогенния вирус.

Като хранителна добавка Anti-Viral 60 гел-капсули на уникална цена от Natural Factors ще Ви помогне, ако страдате от грип и настинки! Източник на тройно стандартизиран екстракт от ехинацея, който се отличава с доказан имуностимулиращ ефект и бързо действие. За още по-силно действие във формулата на продукта са включени и други билки, които стимулират имунната система и Ви осигуряват целогодишна защита срещу грипоподобните симптоми.

Понякога растенията имат такава лечебна сила, която дори много лекарства нямат. В случая с ехинацея природата и медицината са на едно мнение. Цветовете, корените и листата на пурпурната ехинацея са станали основа на лекарства с противовъзпалителни, антивирусни, противогъбични, антисептични, диуретични, антиалергични, имуномодулиращи, бактерицидни и антиревматични свойства. Ехинацея се използва особено често в борбата със сезонните настинки и намаляване на имунитета при децата.

Пурпурната ехинацея е високо и необичайно красиво растение от семейство Сложноцветни. Нейната историческа родина са прериите и пясъчните брегове на реките в Северна Америка и САЩ. Тук от незапомнени времена тя е била позната на коренното население на континента – индианците. Те широко използват ехинацея при ухапвания от змии, епилепсия, сепсис, гонорея, настинки, тонзилит, фарингит, възпаление на венците и устната кухина, заболявания на зъбите, женските полови органи, гнойни рани, изгаряния, едра шарка, морбили, артрит, артроза и радикулит, псориазис, подагра. С това чудотворно растение те лекували успешно много болести, които в Стария свят се считали за неизлечими и много хора умирали от тях.

Пристигайки в Европа с първите колонизатори, растението се превърнало в истинска сензация за научния свят. През 1871 г. известният немски лекар по онова време Х. Г. Майер патентова най-новото лекарство, наречено „пречиствател на кръвта“, чийто основен компонент е ехинацея. С него успешно лекували хронични язви, херпесна треска, циреи, хемороиди, суха и мокреща екзема, гангрена, коремен тиф, малария, склероза, сенилна слабост, деменция и много други заболявания. През 1915 г. за първи път официално е потвърден имуномодулиращият ефект на ехинацея при лечението на туберкулоза, едра шарка и вирусни заболявания.

Как действа Анти-Вирал на гел-капсули?

Анти-Вирал 60 гел-капсули с топ цена е добавка с екстракт от ехинацея пурпурея – Echinamide® (тройно стандартизиран екстракт от цвят и корен на органична ехинацея пурпурея в съотношение 8:1). Съставът на продукта е обогатен с екстрактите на още няколко имуностимулиращи билки: корен на ломатиум, астрагал, женско биле и екстракт от плодна част на рейши. Така формулиран, Анти-Вирал е с още по-мощен ефект и запазва имунната система силна и здрава в продължение на години.

Счита се, че ехинацея стимулира активността на имунната система. Досега проучванията показват, че това растение може да повлияе главно на неспецифичната имунна система, т.е. защитната система на организма, независима от антигените и антителата, благодарение на която се стимулира имунитетът на организма.

Пурпурната ехинацея (Echinacea purpurea) е популярна билка, използвана в традиционната медицина поради широкия ѝ спектър от ефекти. Смята се, че листата, цветовете и корените ѝ повишават естествения имунитет на организма, така че често се употребява като съставка на имуностимулаторите. Нещо повече, продуктите, изработени от нейния цвят, се оценяват и заради техните противовъзпалителни, антимикробни, антивирусни, противогъбични свойства.

Продуктите с екстракт на растението се използват като помощно средство за предотвратяване и лечение на заболявания на горните дихателни пътища. Ехинацея обикновено се прилага след първите симптоми (като опит за ускоряване на процеса на изцеление) или всеки ден (като превантивна помощ за намаляване честотата на заболяванията). В момента това може да бъде един от по-добрите начини за намаляване честотата и продължителността на често срещаните заболявания през есента, зимата и пролетта. Добавките с ехинацея се използват и за повишаване на имунитета при предотвратяване и лечение на инфекции като грип, възпаления на дихателните пътища, както и външно при слабо заздравяващи рани, язви, измръзвания, изгаряния и херпес зостер.

Може би най-честата употреба на ехинацея се отнася до нейното въздействие върху имунната система. Това е така, защото химичните съставки в билката могат директно да повлияят на химичните процеси на имунната система. Компонентите на екстракта от ехинацея в Anti-Viral Potent Fresh Herbal Extract 60 softgels са цикорова, цихорова и кафетарна киселини, алкамиди, полиацетилени, полизахариди, ехинакозид, изобутирамиди, флавоноиди (производни на кемпферол, кверцетин, изорамхамнетин), гликопротеини, етерични масла и полиацетиленови съединения. Тройно стандартизираният екстракт Echinamide® в продукта гарантира високи нива на най-важните компоненти в състава на ехинацея.

Най-силният имуностимулиращ ефект се предизвиква от полизахаридите и изобутирамид. Те индуцират активирането на клетките на имунната система. Свойството произтича от увеличения брой левкоцити и стимулирането на макрофагите и фагоцитозата на гранулоцитите. Веществата също са отговорни за намаленото образуване на простагландини и левкотриени, тоест медиатори на възпалението, и за индуцирането на про- и противовъзпалителни цитокини. Цихоровата киселина стимулира фагоцитите на имунната система (гранулоцити, макрофаги) да унищожават чужди елементи и допълнително инхибира хиалуронидазата – ензимът, който позволява на бактериите да проникнат в тъканите на организма.

Смята се, че добавянето на екстракт от пурпурна ехинацея стимулира неспецифичния отговор на имунната система на организма и повишава имунитета срещу бактериални и вирусни инфекции. Редовният прием на ехинацея чрез Anti-Viral 60 гел-капсули може да намали шансовете за развитие на простудни състояния с 50% и ако вече сте болни или имате грип, приемането на ехинацея може да помогне за намаляване на продължителността на лечението Ви. Изследванията показват, че работи!

Проведени са две рандомизирани, двойно-слепи клинични проучвания на Echinamide® в Университета на Алберта. Echinamide® е единственият продукт от ехинацея, който е преминал през изключително строги тестове и изследванията потвърждават, че работи. Той не само скъсява продължителността на настинката, но може да я предотврати, ако се приеме при първите признаци.

Echinamide® е 100% натурален екстракт от свежа органична ехинацея и е единственият с пълен спектър от стандартизирани нива на всички основни активни вещества на ехинацеята. Той стимулира имунната Ви система да се насочва по-бързо към вирусите и да намали симптомите на настинка. Именно на него билковият продукт Anti-Viral дължи ефективността си и ще Ви помогне да се отървете от главоболие, задръствания или хрема.

Благодарение на силата на природата Анти-Вирал 60 гел-капсули на невероятно изгодна цена е Вашият най-мощен съюзник срещу вирусни и бактериални инфекции. Освен клинично тествания и патентован екстракт Echinamide®, в състава му са включени още четири други билки, които са демонстрирали имуностимулиращи свойства.

Една от тях е астрагал – растение от традиционната китайска медицина. Използва се главно поради своите противовъзпалителни и адаптогенни свойства. Съдържащите се в това чудотворно растение полизахариди влияят главно на имунната система. Те влияят върху стимулирането на производството на провъзпалителни цитокини (TNF-α, GM-CSF, азотен оксид) чрез макрофагите, но само когато възникне нужда. Следователно, не засилва общото възпаление, което в дългосрочен план е вредно. Астрагал не се характеризира със стимулиращ ефект върху имунната система, а с ефекта, модулиращ пропорциите между про- и противовъзпалителните фактори, благодарение на които постигаме максимални ползи, без риск от засилване на хроничните възпаления.

Ломатиум, чийто екстракт присъства в състава на Anti-Viral Potent Fresh Herbal Extract 60 softgels, е уникално растение с антивирусни и противогъбични свойства. Използва се за възстановяване и подкрепа на имунните функции на организма, за ускоряване на лечебния процес при вирусни и гъбични заболявания като бронхит, бронхиална астма, тонзилит, стрептококи, кандидоза, вагинални инфекции, кожни инфекции, мононуклеоза, респираторни инфекции, инфекции на пикочните пътища и др.

В състава на Анти-Вирал е включен и екстракт от женско биле, чиито активни вещества стимулират естественото производство на интерферон. Това е протеин, стимулиращ борбата на организма с патогените. Резултатът от повишаването на нивата на интерферон е увеличена активност на макрофагите и NK клетките (естествени убийци), които играят най-важната роля на имунната система. Растението помага при множество нарушения на дихателната система. Показва отхрачващи свойства и стимулира секреторната активност в горните дихателни пътища. Намалява секретите, което редуцира плътността на слуз в белите дробове и бронхите, и помага за отделянето на храчките. Облекчава кашлицата и дрезгавостта. Особено се препоръчва в случай на бронхит. Може да бъде полезно и за хора, страдащи от астма и алергии, защото женското биле инхибира отделянето на хистамин.

Екстрактът от плодната част на рейши допълва действието на Anti-Viral 60 гел-капсули, тъй като повишава жизнеността и регулира имунитета на организма. Гъбите рейши са адаптоген и имат антитусивни, отхрачващи, антимикробни, антивирусни, противогъбични, противоракови и антиалергични свойства. Фармакологично най-важните активни съединения, присъстващи в гъбите рейши, са полизахаридите. Те проявяват имуностимулиращи и противоракови свойства. Друга група изолирани от тях вещества, които са от значение поради ползите им за здравето, са тритерпеноидите, особено ганодерната киселина. Изследванията показват, че те имат адаптогенен и обезболяващ ефект, поддържат нормално кръвно налягане, инхибират синтеза на холестерол, предпазват черния дроб от токсини и са отговорни за антиалергичните свойства на гъбата. Доказано е също, че тритерпеноидите имат противораково и цитотоксично действие.

В заключение, Anti-Viral 60 гел-капсули на страхотна цена от Natural Factors може да се използва като помощно средство при грип, настинки и инфекции на дихателните пътища, както и за превенция с цел намаляване на уязвимостта към заболявания през пролетните, зимните и есенните месеци. Добавката на продукта ще бъде полезна и за хора със слаба имунна система, които лесно и често развиват по-горе изброените видове инфекции, както бактериални, така и вирусни.

Препоръчителен прием:

За интензивна употреба – 1 гел-капсула на всеки 2-3 часа.

За регулярна употреба – 1 гел-капсула 2-3 пъти на ден.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД

Патентована смес

Echinamide® 
тройно стандартизиран екстракт от ораганична ехинацея пурпурея 8:1 (цвят и корен)

Ломатиум (Lomatium dissectum) (корен)

Астрагал (Astragalus membranaceus) (корен)

Рейши (Ganoderma lucidum) (плодна част)

Женско биле (Glycyrrhiza glabra) (корен)

128 мг

 

 

 

 

 

**

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: мека капсула (желатин, пречистена вода, глицерин, рожков), не ГМО слънчогледово масло, пчелен восък, не ГМО слънчогледов лецитин.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Преди употреба се консултирайте с лекар, ако сте бременна, кърмите или страдате от автоимунно заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™