Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Anti-Viral Билкова Тинктура 50 мл | Natural Factors

Anti-Viral Билкова Тинктура 50 мл | Natural Factors
Anti-Viral Билкова Тинктура 50 мл | Natural Factors
31.06 лв
Код на продукта : Anti-Viral Potent Fresh Herbal Tincture 50 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.62 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 25 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Anti-Viral Билкова Тинктура 50 мл | Natural Factors

Anti-Viral Билкова Тинктура 50 мл | Natural Factors

 • Стимулира имунната Ви система да се бори с настинки и вируси
 • Ппи проблеми с дихателната система и повишена податливост към вирусни, бактериални и микотични инфекции
 • Супер концентрирана формула, получена от корените и цветята на прясна органична ехинацея
 • Помага за съкращаване на продължителността и тежестта на настинки и грип
 • Засилва имунната функция и помага за облекчаване на болки в гърлото
 • Има противогъбични и антибактериални свойства
 • Гарантирани високи нива на алкиламиди, полизахариди и цихорова киселина
 • 100% натурален продукт на супер цена Anti-Viral Билкова Тинктура
 • Мощна профилактика при настинка

Какво знаем за Anti-Viral Билкова Тинктура на Natural Factors?

Анти-Вирал билкова тинктура е източник на тройно стандартизиран екстракт от ехинацеяEchinamide®, който се отличава с доказан имуностимулиращ ефект и бързо действие! За още по-мощен ефект във формулата на продукта са включени още няколко имуностимулиращи билки: ломатиум, астрагал, женско биле и рейши.

Продуктът е разработен по специалната технология EnviroSimplex®, която гарантира високо активната концентрация на съставките и благодарение на която ефикасността на биологично активните вещества е 100% запазена!

Echinamide® е 100% натурален и произведен от сертифицирани органични продукти!

Anti-Viral на Natural Factors е билкова тинктура на изгодна цена, която използва силата на природата, за да Ви помогне да се борите с вирусите. Патентованата смес на този продукт съдържа добре проучени антивирусни билки. Тази формула облекчава симптомите и помага на имунната система да осигури по-мощен удар срещу вируса. А както всички знаем, билките действат най-добре в комбинация.

Anti-Viral Билковата Тинктура гарантира, че ще Ви осигури високите нива на алкиламиди, полизахариди и цихорова киселина - трите ключови активни вещества, отговорни за ефективността на ехинацеята в клиничните проучвания. ECHINAMIDE съдържа тези активни вещества в основната билка Еchinacea purpurea.

Как действа Anti-Viral Билковата Тинктура?

Не всички продукти от ехинацея са толкова ефективни, колкото този продукт на супер цена - Anti-Viral Билкова Тинктура 50 мл | Natural Factors, който със сигурност ще намали тежестта и продължителността на обикновената настинка. Антивирусната формула съчетава силата на ECHINAMIDE с други мощни билки за борба с вирусите и укрепване на Вашия имунитет. Тази невероятно мощна билкова формула Anti-Viral, под формата на тинктурата, се използва за спиране на настинка, грип или друг вирус още съвсем в началото.

Някои растения като Ехинацеята съдържат съединения, които увеличават реакцията на имунната система. Активните съединения в ехинацеята стимулират фагоцитозата - процесът, при който белите кръвни клетки унищожават чужди нашественици, включително бактерии и вируси. Астрагал (Astragalus membranaceus) засилва активността на клетките на естествените убийци (NK), които бързо реагират на вирусна инфекция. Ломатиум (Lomatium dissectum) съдържа съединения, наречени фурокумарини, които нарушават способността на вирусите да се размножават. Рейши (Ganoderma lucidum) инхибира вирусите да се привързват към проникващите клетки и да проникват в тях. Бета-глюканите, получени от рейши, засилват функцията на много имунни клетки, включително моноцити, макрофаги, дендритни клетки, неутрофили и NK клетки. Женското биле (Glycyrrhiza glabra) съдържа глициризин и глициретинова киселина с имуностимулиращи и противовъзпалителни свойства.

Астрагалът, рейши и женското биле предизвикват производството на интерферон - сигнален протеин, който задейства имунната система да атакува заразените клетки и пречи на способността на вирусите да се размножават.

Докато много добавки използват само лилавите цветя на билката Ехинацея - ECHINAMIDE Anti-Viral Билковата Тинктура на супер добра цена използва както цвета, така и корените на растението. Билките за продуктите на марката Natural Factors се отглеждат в съответствие с най-високите стандарти за биологично производство в сертифицирана биологична ферма в Британска Колумбия или са диворастящи от биологични източници и се събират, когато активните съставки са в пиковата си концентрация. Всяка партида е строго тествана, за да се гарантира чистота и потентност. Течният екстракт 1:1 е еквивалентен на 1000 mg сурова билка.

Малко повече информация за вирусите:

Когато Вашият лекар Ви каже: „Това е вирусна инфекция и антибиотиците няма да имат ефект“. Това е моментът да се обърнем към традиционните билки, чиято ефикасност е проверена и подобрена от съвременната наука.

Вирусът е мъничка верига генетичен материал в протеиновата обвивка. Тъй като не е жива клетка, вирусът се нуждае от домакин, за да оцелее. Когато вирусите нахлуят в човешкото тяло, те проникват в клетките на гостоприемника и ги използват за репликация. В процеса те увреждат или унищожават клетките. Имунната система разпознава тези вируси като нашественици и се бори с тях.

ECHINAMIDE се произвежда от сертифицирана биологична ехинацея, отглеждана във фермите на Natural Factors в долината на Оканаган. Произвежда се с помощта на високо усъвършенствана, собствена обработка на EnviroSimplex, която запазва ключовите активи, отговорни за ефективността на ехинацеите.

Полезна информация за другите съставки в Anti-Viral Билкова Тинктура:

 • Lomatium dissectum - Desert parsley e другото име на пустинния магданоз – това са група растения, като най-често използваният вид пустинен магданоз е Lomatium dissectum (папрат бисквитрот). Корените на това растение имат многобройни ползи за здравето. Пустинният магданоз може да облекчи симптомите при астма, настинки, кашлица, грип, белодробни наранявания, пневмония, туберкулоза и вирусни инфекции. Билката може да се добави към парни бани за лечение на ставни проблеми, навяхвания, болка и пневмония. Пустинният магданоз може да помогне за премахване на различни видове бактерии, гъбички или вируси, които могат да причинят инфекции.
 • Астрагал – билката се нарича още хуанг чи и произхожда от вид боб или бобови растения. Въпреки че има множество видове, повечето добавки с астрагал съдържат Astragalus membranaceus. Твърди се, че билката предлага множество ползи за здравето при многобройни състояния, включително ползи за сърцето. Смята се, че астрагалът стимулира имунната система. Има антиоксидантни ефекти, които инхибират производството на свободни радикали. В организма свободните радикали увреждат клетките и са свързани с много здравословни проблеми, свързани със стареенето. Astragalus е естествена хранителна добавка, която се използва за различни здравословни състояния. Например той се използва за намаляване на симптомите на обикновена настинка, инфекции на горните дихателни пътища, фибромиалгия и диабет. Някои привърженици на астрагала го използват заради възможните му ползи за сърцето. Те твърдят, че може да предпази от сърдечни заболявания. Използва се и за подобряване на общата слабост.
 • Рейши - Гъбата Рейши помага за засилване на имунната система и за предотвратяване на инфекции. В комбинация с други съставки, гъбата рейши може да се използва за вируси, като например вируса на папилома на човека (HPV), генитален херпес и настинки. Гъбата Reishi съдържа химикали, които изглежда имат различни потенциално благоприятни ефекти и въздействия върху имунната система. Гъбата Рейши може да засили имунната функция чрез въздействието си върху белите кръвни клетки, които помагат в борбата с инфекцията и рака. Някои предварителни проучвания показват, че гъбата рейши може да намали безпокойството и депресията, както и да подобри качеството на живот при хората с определени медицински състояния.
 • Женско биле - Стотици потенциално лечебни вещества са идентифицирани в женско биле, включително съединения, наречени флавоноиди, и различни растителни естрогени (фитоестрогени). Ключовото терапевтично съединение на билката - глициризин (който е 50 пъти по-сладък от захарта) оказва множество полезни ефекти върху организма, което прави женското биле ценна билка за лечение на множество заболявания. Изглежда, че предотвратява разграждането на надбъбречните хормони като кортизол (основния хормон на надбъбречната жлеза в организма), като прави тези хормони по-достъпни за тялото. Изглежда, че женското биле също така повишава имунитета, като увеличава нивата на интерферон, ключов химикал на имунната система, който се бори с атакуващите вируси. Освен това съдържа мощни антиоксиданти, както и някои фитоестрогени, които могат да изпълняват някои от функциите на естествените естрогени на организма; много полезен по време на менопаузата. Глициризиновата киселина също изглежда спира растежа на много бактерии и вируси като грип А. Той има подобно на аспирин действие и е полезен за облекчаване на треска и главоболие. Антиалергенният му ефект е много полезен при сенна хрема, алергичен ринит, конюнктивит и бронхиална астма. Вероятно чрез действието си върху надбъбречните жлези женското биле има способността да подобрява устойчивостта на стрес. Женското биле облекчава задръстванията в дихателните пътища и кашлицата, като помага за втечняване на слузта, образувана в гърлото, и помага за по-доброто отхрачване. Женското биле също помага за отпускане на бронхиалните спазми. Билката също успокоява болезнеността в гърлото и се бори с вируси, които причиняват респираторни заболявания и свръхпроизводство на слуз, като дразнеща кашлица, астма и гръдни инфекции.

Начин на употреба: Приемайте по 1 пипета (1 мл) на всеки 2-3 часа, не повече от 6 пъти дневно.

Дозировка: 1 пипета (1 мл)

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (1 мл) Стойност %ПДД
Ехинацея 8:1 екстракт /Echinacea purpurea/, (цвят и корен) 69 мг **
Ломатум /Lomatium dissectum/, (корен) 117 мг **
Астрагал /Astragalus membranaceus/, (корен) 232 мг **
Рейши /Ganoderma lucidum/, (плодно тяло) 97 мг **
Женско биле /Glycyrrhiza glabra/, (корен) 40 мг **

Други съставки: Пречистена вода, етанол.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя,царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Важно: При бременност, кърмене или ако страдате от автоимунно заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва!

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™