Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Reishi Powder 150 gr | BioTona

Reishi Powder 150 gr | BioTona
Reishi Powder 150 gr | BioTona
53.03 лв.
Код на продукта : Reishi Powder 150 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Reishi Powder 150 gr | BioTona

Reishi Powder 150 g | BioTona

 • Срещу всевъзможни алергии
 • При нарушения в структурата на черния дроб
 • С имуномодулиращ ефект
 • Без нежелани ефекти от употребата
 • При заболявания с автоимунен характер
 • Срещу различни по вид и стадий рак
 • За укрепване на имунитета
 • При проблеми с нервната система и здраве
 • Рейши на прах 150 гр е на топ цена от BioTona

Какво знаем за Reishi Powder?

Рейши е гъба-паразит, която разрушава дървесината. В процеса си на растеж и развитие върху дървото се появява бяла гнилост. По правило рейши е едногодишна гъба, много рядко продължителността на живота и достига до две или три години.

За това, че рейши е прекрасно лечебно средство, хората на изток знаят много отдавна. Има много доказателства за това под формата на писания и старинни книги, където се описват чудодейните свойства на тази гъба, които датират още от 1 век. В миналото рейши се е използвала:

 • За подобряване на паметта
 • За лечение на исхемична болест на сърцето
 • При бронхиална астма
 • При нарушения в работата на стомашно-чревния тракт
 • При неврологични заболявания

От тогава медицината не е спирала да изследва свойствата на гъбата. Използва се като полезно и поддържащо средство при много болести все повече и повече с всяка година.

Как действа Рейши на прах?

Reishi Powder 150 g е много ценна хранителна добавка на прах за човешкия организъм: оказва имуномодулиращо, противораково, противовирусно, антигъбично, хипогликемично, хиполипидично и хепатопротектнорно въздействие. Освен това има антиоксидантни ефекти, които регулират работата на сърдечно-съдовата, дихателната и нервната системи, забавя стареенето на клетки и помага срещу възпаления. Този продукт е абсолютно натурален и няма никакви странични ефекти.

При радио и химиотерапия, използването на тази хранителна добавка облекчава състоянието на онкоболния, усилва въздействието на химичните препарати върху раковите клетки. Изследванията сочат, че полизахаридите в тази гъба притежават много изразени противотуморни свойства. При реабилитация на ракови болести Reishi Powder 150 g способства по-бързото възстановяване на имунната система, възпрепятства възникването на анемия, на различни видове инфекции, и, което е много важно, на повторната поява на онкологичното заболяване. Използването на тази хранителна добавка подобрява качеството на живот на болните, като влияе положително върху настроението и активността им, намалява чувството им на умора, нормализира съня им и показателите на артериалното им налягане.

Като цяло, употребата на Рейши 150 гр на прах на Biotona подобрява клиничното здраве на болните, по-добре понасят химиотерапевтичните и облъчващите курсове. Съдейства за това, при провеждането на терапията нивата на левкоцитите и имунологичните показатели да не спадат твърде рязко. Затова сред множеството терапевтични способи, използвани и познати в днешно време, противораковите полизахариди могат да се разглеждат не просто като един от многото компоненти, влизащи в комплекса на лечебните средства, а и като един от най-силните физиологично активни вещества, способни да усилят механизма на противораковата резистентност на организма.

Уникалното вещество – полизахаридът ланостан, открит в Рейши, подарява надежда за болните от алергия. За разлика от антихистаминовите препарати, които само временно спират развитието на алергичните реакции, или от хормоните, които са с много странични ефекти, Reishi Powder от BioTona не просто потиска, но и премахва факторите, които увеличават нивата на хистамините. Регулярният и продължителен прием на този продукт е един надежден и сигурен начин за елиминиране на алергиите, който не предизвиква никакви нежелани реакции. Хроничният бронхит, хроничната астма, атоничният дерматит и другите алергични заболявания успешно преминават с помощта на Reishi.

Способността на Reishi Complete 100% Raw Powder 150 гр да въздейства върху организма така, че той сам да започне да изработва интерферон при различни вирусни и инфекциозни заболявания, прави тази добавка великолепно допълващо средство за лечението на различни бактериални, гъбични, вирусни и други видове инфекции. Именно затова се препоръчва използването на продукта при такива заболявания, като херпес, различни хепатити, включително и такива с инфекциозен характер, стафилококи и други.

Reishi е уникален продукт, който има имуномодулиращ (по-точно имуновъзстановяващ) ефект. Доказано е, че той влияе върху всички форми на имуноцитите: макрофаги, Т- и В-лимфоцити. Това свойство на гъбата рейши е свързано и с хитина, който присъства в нея. Reishi Powder 150 гр на прекрасна цена може да се разглежда като своеобразен Т-хелпер, защото може да възстановява потиснатите имунни реакции до нормалните им нива. При системно използване на тази добавка и нормализирането на имунните показатели, те се задържат за дълго време в нормални граници. Чрез изследвания е доказано, че гъбата може да усили слабата, да отслабва силната и да не променя нормалната реакция на имунната система.

Като хранителна добавка Рейши прах 150 гр намалява нивата на триглицеридите и лошия холестерол при хора в рискова група и активно инхибира биосинтеза на холестерола. Освен това подобрява съкращаването на миокарда и подобрява кръвоснабдяването. В мицелиума на гъбата има над 100 тритерпеноиди, които инхибират действието на ангиотензинпревръщащия ензим. Така, при болни от есенциална хипертония този продукт помага за диастоличното артериално налягане. Също така, Reishi Powder от 150 гр има хипогликемично действие при захарен диабет. Приемът на продукта намалява нивата на кръвната захар и усилва и удължава действието на инсулина. Уникални са и хепатопротекторните свойства на добавката. Тя способства регенерацията на черния дроб и предотвратява некрозата на хепатоцитите. Има потресаваща антиоксидантна способност, особено по отношение на черния дроб и задстомашната жлеза.

Друг аспект, в който Рейши прах 150 гр намира приложение е зрението. Продуктът може да се използва като профилактично и помощно средство при очни болести. Укрепва мускулите на очната ябълка, пречиства обектива и нормализира вътреочното налягане. Добавката възпрепятства натрупването на свободни радикали, като усилва действието на супер оксиддисмутазата. Отслабеното действие на този ензим, в съчетание с повечето свободни форми на кислород, причинява старчески изменения. Reishi на прах 150 гр е ефективен радиопротектор. Установено е, че полизахаридите в гъбата притежават радиопротектнорно действие, което по нищо не отстъпва на действието на L-цистеина след облъчване на клетки на костния мозък.

Освен това, приемът на тази хранителна добавка оказва успокояващо действие върху централната нервна система, тъй като е адаптоген, който надеждно защитава човека от различните видове стрес. Може да се използва при неврастения и при състояния, свързани с тежки неврологични патологии. Препоръчва се използването на Рейши на хора, които живеят в екологично неблагоприятни зони. Продуктът влияе върху съсирващата система на кръвта, като инхибира агрегацията на тромбоцитите. Това се дължи на присъствието на аденозин в състава на месестата част на гъбата. Аденозинът има и болкоуспокояващ ефект. Заради съдържащия се ланостан в състава си, Reishi 150 гр прах работи много положително и при автоимунни заболявания (включително и епилепсия), като предизвиква продължителни ремисии – възпрепятства образуването на плака при множествена склероза, потиска Le-клетките при лупус, забавя процесите по отмиване на белтъка при амиотрофия и други.

Начин на употреба: Добавете от продукта към смути или шейк. Може да комбинирате с други суперхрани и сокове, растително мляко, кисело мляко или вода. Освен това може да добавяте от праха към различни ястия.

Състав: гъба рейши – месеста част (50%) и мицелиум (50%). 100% органичен продукт.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не консумирайте повече от 1 с.л. от този продукт на ден!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™