Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ambrosia B17 + Reishi Complex 100 мл сироп | Doleran Pharma

Ambrosia B17 + Reishi Complex 100 мл сироп | Doleran Pharma
Ambrosia B17 + Reishi Complex 100 мл сироп | Doleran Pharma
28.20 лв.
Код на продукта : Ambrosia B17 + Reishi Complex 100 ml syrup Doleran Pharma
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.41 лв.


 
Бърза поръчка
Ambrosia B17 + Reishi Complex 100 мл сироп | Doleran Pharma

Ambrosia B17 + Reishi Complex 100 мл сироп | Doleran Pharma

 • Ефективен защитник на имунната система
 • Срещу различни видове рак
 • За профилактика на всякакви болести и нарушения в здравето
 • Намалява умората, повишава трудоспособността
 • Срещу стрес, тревожност, депресия
 • Профилактика на автоимунни болести
 • Укрепва цялостно имунната система на клетъчно ниво
 • Предпазва от сърдечни и съдови нарушения
 • Амброзия B17 + Рейши Комплекс 100 мл е на добра цена от Doleran Pharma

Какво знаем за Амброзия B17 + Рейши Комплекс?

За пръв път за витамин В17 се е заговорило през 60-те години на миналия век след научен експеримент на един американски лекар: той инжектирал амигдалин на безнадеждно онкологично болни, при които впоследствие намаляла туморната интоксикация и масата на самите тумори. Витаминът представлява съединение от захари, сред които в свързан вид присъстват цианиди. Механизмът на действие на амигдалин се сформира от токсичното влияние на цианида върху раковите клетки. Нормалните структури на организма имат защитни ензими срещу това съединение, докато злокачествените съдържат вещество, което освобождава токсин от витамина, убивайки по този начин злокачествената клетка. Все още не е разкрит противораковият ефект на този витамин докрай.

Другият компонент от състава на хранителната добавка на Doleran PharmaАмброзия B17 + Рейши Комплекс сироп, която предлагаме на топ цена, е гъбата рейши. На Изток наричат това растение гъбата на дълголетието. Тя се класифицира като лечебно растение, по целебни свойства японските лекари са я поставили на първо място, а след нея е забележителният женшен. Историята на рейши е интересна и пълна с легенди. Преди няколко хиляди години в Корея, Китай и Япония са я събирали само от стволовете на диворастящите сливи. Толкова рядко се е срещала в природата, че който „ловец на гъби“ я намери, веднага става баснословно богат. В Китай тази гъба са я наричали императорска и намиращите я са били длъжни да я предават в хазната.

Едва през 20-ти век в Япония са успели да получат гъбата и да я отгледат в лабораторни условия. Днес в Китай широко известната гъба рейши се култивира в оранжерии, на сливови дървета или други широколистни дървета. Тази гъба има чудесни свойства. Източните медици са използвали растението като тонизиращо средство, възстановяващо паметта и подмладяващо организма.

Как действа Ambrosia B17 + Reishi Complex сироп?

Комплексът Амброзия B17 + Рейши 100 мл укрепва имунната система, подпомага процесите на зарастване, има противовъзпалително действие, оказва общо оздравяващо въздействие. Освен това подпомага попълването на запасите от витамините В и може да се използва за профилактика на рак, включително и на злокачествени тумори. Успокоява нервната система, помага при чести главоболия. Подобрява и състоянието на кожата, стимулира растежа на косата.

В организма на човека витамин В17 от добавката Ambrosia B17 + Reishi Complex на супер цена има някои противоракови свойства: прикрепя се към раковите клетки, в които се съдържа бета-гликозидаза, и ги унищожава, без при това да влияе отрицателно на здравите клетки. Освен това има обезболяващо действие, забавя процесите на стареене на организма, извежда от организма окислените продукти и подобрява обмена на веществата. Възпрепятства развитието на сърдечно-съдови болести (включително тромбоза и хипертония) и болести на опорно-двигателната система (като артрит, остеохондроза и други).

Заради присъствието на Амигдалин в състава на Амброзия B17 + Рейши Комплекс 100 мл сироп течната добавка подобрява зрението, помага да се намали стресът, да се преборят депресивните състояния, да се премахне тревожността. Дефицитът на този витамин в организма може да се разпознае по някои симптоми, които си приличат с общите признаци на дефицит на витамини от Б-групата: умора, тревожност, депресивност, развитие на хипертония, повишен риск от развитие на злокачествени образувания.

Както стана ясно по-горе, в продукта на Doleran PharmaAmbrosia B17 + Reishi Complex 100 ml syrup се съдържа гъба рейши, която е природен адаптоген, богат на естествени антиоксиданти, биологично активни вещества, необходими на човешкия организъм витамини, макро- и микроелементи. Затова добавката има антиоксидантен, противовъзпалителен, антибактериален, противовирусен, спазмолитичен, болкоуспокояващ, противоалергичен, хепатопротекторен и противораков ефект и се препоръчва като ефективно натурално спомагателно средство за профилактика и при комплексно лечение на:

 • Сърдечно-съдови болести (атеросклероза, артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, тромбози, тромбофлебит, сърдечна недостатъчност, инфаркт, инсулт и т.н.). В гъбата рейши от състава на комплекса Амброзия B17 + Рейши сироп от 100 мл се съдържат вещества, които понижават кръвното налягане, оказват атеросклеротично действие (намаляват съдържанието в кръвта на лош холестерол), намаляват агрегацията на тромбоцитите и регулират вискозитета на кръвта (като възпрепятстват по този начин образуването на тромбове в кръвоносните съдове), а освен това подобряват подхранването на миокарда с кислород и оказват тонизиращо сърцето въздействие (възстановявайки нормалния ритъм и силата на сърдечните съкращения).
 • Различни алергични болести. Използването на Амброзия B17 с гъба Рейши 100 мл възпрепятства образуването на алергичен оток, а освен това подпомага елиминирането на характерния за алергичния дерматит обрив и парене на кожата.
 • Вирусни заболявания (ОРВИ, херпес, вирусен стоматит и т.н.);
 • Автоимунни заболявания (системен лупус, бронхиална астма, ревматоиден артрит, множествена склероза, склеродермия, атопичен дерматит и други). В съставките на добавката има природни имуностимулатори, които увеличават периода на ремисия на автоимунните патологии.
 • Болести на стомашно-чревния тракт (гастрит, язва, панкреатит, колит и други). Добавката оказва спазмолитично и болкоуспокояващо въздействие, като стимулира отпускането на гладката мускулатура в червата и премахването на често съпътстващите стомашно-чревни болести колики. Употребата на сиропа подпомага и възстановяването на нормалния баланс на чревната микрофлора при дисбактериоза.
 • Болести на черния дроб (хронични хепатити, мастна хепатоза, цироза и т.н.). Този полезен продукт оказва комплексно защитаващо чернодробните клетки действие – възпрепятства развитието на мастно прераждане на черния дроб, предпазва от развитие на смъртоносно опасното заболяване цироза и е много ефективно натурално средство при алкохолен и вирусен хепатит.
 • Болести на долните дихателни пътища (бронхит, астма, пневмония, ОРЗ и т.н.). Елиминира спазмите на бронхите, оказва отхрачващо действие и помага срещу кашлица.
 • Дерматологични болести (псориазис, атопичен дерматит и други).
 • Болести на простатата (простатит, аденом).

Използването на хранителната добавка Ambrosia B17 + Reishi Complex от 100 мл на невероятна цена повишава умствената и физическата работоспособност, увеличава устойчивостта на организма към негативното въздействие на неблагоприятните фактори на околната среда (като студ, горещина, йонизираща радиация, промяна в климата или атмосферното налягане, недобри екологични условия, ниско съдържание на кислород във въздуха). Това действие на добавката е обусловено от това, че рейши гъбата е адаптоген. По способностите си да мобилизира вътрешните енергийни резерви на организма, да повишава издръжливостта му в условия на интензивен стрес, умствени, физически и психо-емоционални натоварвания рейши не отстъпва дори и на такива мощни природни адаптогени като женшен, мумио, родиола.

Приемайки сиропа Амброзия B17 в комплекс с гъба Рейши, Вие ще подпомогнете пречистването на организма си от различни вредни вещества (токсини, шлаки, соли на тежки метали), ще го защитите от йонизиращото излъчване. Ще подобрите и психо-емоционалното си състояние, а също и функционалното състояние на централната си нервна система. При използването на този продукт ще се активира производството на хормони на радостта в организма Ви. Добавката оказва мек седативен ефект, без да предизвиква при това сънливост, а също така повишава устойчивостта на нервната система към психо-емоционален стрес. Така че може да използвате този продукт при неврастения, депресия, синдром на хроничната умора, неврологични болести (епилепсия например).

Приемът на продукта Амброзия B17 + Рейши Комплекс на сироп от 100 мл подобрява състоянието на ендокринната система при гуша и мастопатия. Намалява съдържанието на захар в кръвта, възпрепятства развитието на затлъстяване.  Освен хипогликемичното си действие, добавката помага за увеличаване чувствителността на клетките към изработвания от панкреаса инсулин.

Още едно прекрасно свойство на добавката е, че възпрепятства преждевременното стареене. Това е така заради присъстващите в състава на Амброзия B17 + Рейши Комплекс високоефективни антиоксиданти, които се борят с причиняващите стареене свободни радикали. Като заедно с това добавката повишава имунитета, потиска развитието на туморни клетки. Присъстващите в състава на гъбата рейши полизахариди, германий и други полезни съединения въздействат благотворно на Т-клетъчното звено на имунитета, подпомагат съзряването на лимфоцитите, активират дейността и увеличават жизнения цикъл на макрофагите и другите клетки-защитници на имунната система, които се борят с провокиращите развитие на рак атипични злокачествени клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 5 мл на ден. Разклатете преди употреба!

Дозировка: 5 мл

Дози в опаковка: 20

Състав: екстракт от кайсиеви ядки, гъба рейши, вода.

Други съставки: натриев бензоат, валиев сорбат; регулатор на киселинността: лимонена киселина; емулгатор: гума ксантан; подсладител: стевиол гликозиди (200 mg/l)

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място, на температура под 25°С!

 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™