Urimil 15 капсули | NaturPharma

Urimil 15/30 капсули | NaturPharma Подпомага и стимулира невромускулната регенерация За облекчаване на болка и неразположения в гърба и крайниците при травми Добро средство за минимилизиране на симптомите при Urimil 15/30 капсули | NaturPharma Подпомага и
Urimil 15 капсули | NaturPharma
Urimil 30 капсули при болки в гърба на супер цена от NaturPharma подпомага функциите на периферната нервна система. Уримил капсули облекчава болка, отоци, изтръпване и неразположения в гърба и крайниците. Научете повече
16.71 лв.
Без данък: 16.71 лв.

Други опаковки

Urimil 15/30 капсули | NaturPharma

 • Подпомага и стимулира невромускулната регенерация
 • За облекчаване на болка и неразположения в гърба и крайниците при травми
 • Добро средство за минимилизиране на симптомите при плексити, дископатия, лумбаго
 • Предпазва от изтръпване и оток на краката и ръцете
 • Оказва положително влияние при възстановяване след хирургични операции
 • Срещу усложения на ПНС вследствие от инфекции и възпаления
 • За облекчаване на болката при движение и блокаж на крайниците
 • Уримил капсули при болки в гърба е на топ цена от NaturPharma

Какво знаем за Urimil?

Уримил Капсули при Болки в Гърба на изключително добрра цена е добавка, която поддържа функциите на периферната нервна система и облекчава болките и неразположенията в гърба и крайниците, които са следствие от травми, хирургични интервенции, инфекции, възпаления, или заболявания.

УРИМИЛ Капсули за Вашия Кръст и Гръб на топ цена от NaturPharma облекчава болките в гърба и кръста.

Голяма част от възрастните в развитите страни страдат от разнообразни симтоми вследствие от заболявания на ПНС, от изтръпване на крайниците до болка при движение и блокажи. Най-честите причини за тези оплаквания са: дегенеративни промени, ишиас, лумбаго, дископатия, остеопороза, онкологични болести, плексити, диабет, цервикален радикулит. Комплексната формула на Уримил Капсули при Болки в Гърба на топ цена е разработена с единствената цел да облекчи и намали болезнените симптоми, докато помага за възстановяване на увредените участъци на периферната нервна система.

Urimil капсули съдържа оптимална комбинация от шест вещества с особена мощ за подпомагане на периферната нервна система: Уридин монофосфат, Фолиева киселина, витамин B12, витамин B6, витамин B1 и витамин B3.

Как действа Уримил Капсули при Болки в Гърба?

Нервната система е разделена на две части: централна и периферна нервни системи. Централната нервна система (ЦНС) включва мозъка и гръбначния мозък, докато периферната нервна система (ПНС) включва всички нерви, които се разклоняват от мозъка и гръбначния мозък и се простират до други части на тялото, включително мускулите, жлезите и органите. Периферната система позволява на мозъка и гръбначния мозък да получават и връщат информация до другите области на тялото, което ни позволява да реагираме на стимули от нашата среда.

Както при централната нервна система, основните клетъчни единици на периферната нервна система са неврони. Всеки неврон има дълъг израстък, известен като аксон, който предава електрохимичните сигнали, чрез които невроните комуникират. Невроните са много фини и крехки и могат лесно да бъдат наранени, което би могло да прекъсне връзката между ЦНС и ПНС, което може да затрудни функциите на частите на тялото, до които нервите достигат. Така че за учените е от голям интерес да разберат как нервите или дори как аксоналната структура в рамките на нервите да бъдат максимално защитени от постоянните механични натоварвания, които външната среда или някои заболявания оказват върху тях.

Urimil 15/30 Капсули при Болки в Гърба предлага ефективна защита на функциите на невроните на периферната нервна система. Ако невроните са увредени, то те не могат да функционират нормално и възникват различни неразположения, включително болка. Болката е един от първите симптоми на болест на периферната нервна система, които човек изпитва. Според направени проучвания една трета от хората страдат от различни болки в гърба и/или крайниците.

За да се задействат естествените механизми за регенерация на нервите в периферната система, тялото ни се нуждае от комплекс от витамини и вещества. Уримил Капсули капсули на страхотна цена комбинира най-важните шест компонента, които могат да помогнат на организма Ви да възстанови здравето на невроните.

УРИМИЛ Капсули за Вашия Кръст и Гръб на топ цена от NaturPharma намалява отока на краката и ръцете при различни заболявания, задягащи нервната система.Всички сме чували за ДНК, съхраняваща генетичната информация, и за РНК, която я превежда в протеини. РНК използва рибонуклеотид, наречен уридин, за да преведе ДНК кода.Освен ролята си в РНК, уридинът помага на организма да разгради захарта в енергия. Той играе голяма роля в мозъчната и когнитивната функции. Черният дроб създава уридин под формата на уридин монофосфат и го секретира в кръвта. При наблюдения върху пациенти с периферна невропатия комбинацията от уридин, фолиева киселина и витамин В12 значително понижава както интензивността на болката, така и броя на засегнатите области.

Urimil може да подобри здравето на нервите при пациенти с диабетна невропатия, дългосрочно увреждане на нервите, причинено от висока кръвна захар. Уридин монофосфатът, включен в състава на Уримил, е важен градивен елемент, който може да засили образуването на синаптични връзки, да стимулира производството на миелин (външната обвивка на аксона), да ускори невромускулната регенерация, и да спре провеждането на болка по нервните пътища. Когато се приема като добавка, той поддържа когнитивната функция и здравето на мозъка.

Невротропните витамини от група В играят решаваща роля като коензими в нервната система. По-специално витамин В1 (тиамин), В6 (пиридоксин) и В12 (кобаламин) допринасят основно за поддържането на здрава нервна система. Ето затова НатурФарма ги включва в своята формула на добавката за помощ при болки в гърба Уримил. Тяхното значение се подчертава от много неврологични заболявания, свързани с недостиг на един или повече от тези витамини, но те могат да подобрят определени неврологични състояния, дори без доказан дефицит.

Витамин В12 в Уримил капсулите, които при нас са на изключителна цена, е един от осемте витамина от групата на витамин В и единственият, който тялото може да съхранява. Благодарение на функцията си в деленето на клетки и метаболизма на липидите витамин В12, или кобаламин, играе жизненоважна роля за нервната система. Той има решаващо участие в регенерацията и новообразуването на обвивките на нервните влакна (известни още като миелинови обвивки), които предпазват нервите от загуба на заряд и осигуряват правилното и ефективно предаване на нервните потоци, т.е. информацията, която трябва да бъде препратена. Тази „изолация“ на нашите нерви, отговорни за усещането за допир и двигателна функция, е не само важна, но е незаменима за централната ни нервна система. В допълнение, витамин В12 участва в синтеза на невротрансмитери и хормони, които контролират мозъчната ни функция, включително възприятието, настроението и състоянието на ума.

Витамин В6 е друг от витамините от групата В, включен в съдържанието на Urimil, който облагодетелства централната нервна система. Той участва в производството на невротрансмитерите серотонин и норепинефрин и в образуването на миелин. Известен още като пиридоксин, витамин В6 е водоразтворим витамин, което означава, че се разтваря във вода. Той не се съхранява от тялото и се отделя с урината, така че хората трябва да приемат витамин В6 всеки ден. Други функции на пиридоксин включват протеинов и глюкозен метаболизъм и производството на хемоглобин. Хемоглобинът е компонент на червените кръвни клетки, който пренася кислорода от дробовете до органите. Витамин В6 също участва в поддържането на лимфните възли здрави.

Витамин В1, или тиамин, включен в съдържанието на Уримил Капсули при болки в кръста и гръба, дава възможност на тялото да използва въглехидратите като енергия. Той е от съществено значение за метаболизма на глюкозата и играе ключова роля в работата на нервите, мускулите и сърцето. Витамин В1 помага за предотвратяване на усложнения в нервната система, мозъка, мускулите, сърцето, стомаха и червата. Той също участва в потока на електролити във и извън мускулните и нервните клетки. Той помага за предотвратяване на заболявания като бери-бери, което включва нарушения на сърцето, нервите и храносмилателната система, като периферен неврит или пелагра. Някои спортисти използват тиамин, за да подобрят представянето си.

УРИМИЛ Капсули за Вашия Кръст и Гръб на топ цена от NaturPharma подпомага здравословните функции на периферната нервна система.Ниацинът, известен още като витамин В3, е важно хранително вещество. Всъщност всяка част от тялото Ви се нуждае от него, за да функционира правилно. Като добавка ниацинът в Urimil капсулите може да помогне за понижаване на холестерола, облекчаване на артрита и засилване на мозъчната функция, наред с други предимства. Ниацинът помага да превърне храната в енергия, като подпомага ензимите. По-конкретно, ниацинът е основен компонент на двата коензима, участващи в клетъчния метаболизъм. Освен това той играе роля в сигнализирането на клетките и създаването и възстановяването на ДНК, в допълнение към това, че действа като антиоксидант.

Фолиевата киселина (Витамин B9) е синтетичен, водоразтворим витамин. Това е създадена от човека версия на фолат, естествено срещащ се витамин от група В, който се намира в много храни. Фолиева киселина е включена и в комплекса Уримил. Тялото Ви не може да произвежда фолат, така че трябва да се получи чрез диетичен прием. Фолиевата киселина е необходима за правилното развитие на човешкото тяло. Той участва в производството на генетичен материал, наречен ДНК, и в множество други телесни функции. Вашето тяло използва фолат за широк спектър от критични функции, включително: синтеза, възстановяването и метилирането на ДНК, клетъчното деление, узряването на червените кръвни клетки, регенерацията на аксоните и функционалното им възстановяване след травми.

Добавките с фолиева киселина, каквато е и Уримил на капсули, която предлагаме на супер добра цена, могат да предотвратят различни заболявания на централната нервна система като дефекти на невралната тръба, забавяне на развитието на болести като Алцхаймер. Освен това фолиевата киселина е добра и за възстановяване на периферните нерви. При хронично увреждане на периферния нерв, като синдром на карпалния тунел, който е най-често срещаният тип невропатия, фолиевата киселина, комбинирана с уридин монофосфат и витамин В12, намалява интензивността и характеристиката на болката и свързаните с нея симптоми.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 15

Състав в една доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Уридин монофосфат50 мг**
Витамин B1 (тиамин)4 мг**
Витамин B3 (никотинамид)10 мг**
Витамин B6 (пиридоксин)6 мг**
Витамин B12 (цианокобаламин)10 мкг**
Фолиева киселина400 мкг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: малтодекстрин, микрокристална целулоза и магнезиев стеарат

Важно: Препоръчителният курс на прием е от 3 до 6 месеца. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се използва при бременност или кърмене. Не е подходящо за деца под 6 години. Не приемайте, ако сте чувствителни към някой от компонентите. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът не може да замести разнообразната диета. Съхранявайте на сухо място, при температура под 25 градуса!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Urimil 15 капсули | NaturPharma

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.