Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Tibanol 10 капсули | Vitaslim Innove

Tibanol 10 капсули | Vitaslim Innove
Tibanol 10 капсули | Vitaslim Innove
33.32 лв.
Код на продукта : Tibanol 10 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.33 лв.

 
Бърза поръчка
Tibanol 10 капсули | Vitaslim Innove

Tibanol 10 капсули | Vitaslim Innove

 • Естествен имуностимулиращ комплекс
 • Комбинира благоприятните ефекти на витамини, минерали и биологично активни растителни съставки върху имунната система
 • Укрепва здравето и поддържа нормалната функция на имунната система
 • Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес
 • Тибанол Имуностимулатор на капсули е на топ цена от Vitaslim Innove

Какво знаем за Тибанол Имуностимулатор?

Вашата имунна система е сложна мрежа от клетки, тъкани и органи. Заедно те помагат на тялото Ви да се бори с инфекции и други заболявания. Когато микроби като бактерии или вируси нахлуят в него, те го атакуват и се размножават. Това се нарича инфекция. Тя е тази, която причинява болестта, която Ви кара да се чувствате зле. Вашата имунна система Ви предпазва от болестта, като се бори с микробите. Добре е да знаете, че винаги сте защитени от подобни вредители. Направете сигурния и правилен избор чрез Тибанол Имуностимулатор капсули на ниска цена от Vitaslim Innove.

Това е напълно естествен продукт, състоящ се от витамини, минерали, растителни вещества и глюкани. Особено е подходящ за употреба по време на грипния сезон, когато зад всеки ъгъл дебне опасност. С този продукт, който предлагаме за Вас от Biomall.bg, ще сте сигурни, че сте защитени от развитието на респираторни заболявания, настинка или грип. Не се колебайте, а закупете Тибанол още сега на достъпна цена.

Вашата имунна система защитава тялото Ви от вещества, които смята за вредни или чужди. Тези вещества се наричат ​​антигени. Те могат да бъдат микроби като бактерии и вируси. Възможно е също да са химикали или токсини. Те също могат да бъдат клетки, които са увредени от заболявания като рак или слънчево изгаряне.

Как действа Тибанол Имуностимулатор на капсули?

Когато имунната Ви система разпознае антиген, тя го атакува. Това се нарича имунен отговор. Част от този отговор е производството на антитела. Антителата са протеини, които работят за атака, отслабване и унищожаване на антигени. Вашето тяло също така създава други клетки за борба с антигена.

Ето защо е изключително важно да полагате необходимата грижа за имунната си система. Ако не се храните здравословно, не спортувате, не приемате натурални средства като Тибанол Имуностимулатор капсули на добра цена от Vitaslim Innove, е твърде възможно да се разболеете.

Вашата имунна система е много умна, защото един път сблъскала се с агент, причинител на дадена болест, тя го разпознава и запомня при следващата му проява. Ако го срещне отново, бързо ще изпрати правилните антитела, така че да не се разболеете отново. Тази защита срещу определено заболяване се нарича имунитет.

Поддържането на здрав имунитет е много важна част от живота. Тибанол Имуностимулатор капсули на достъпна цена от Vitaslim Innove Ви гарантира здраве, силен имунитет, енергия, която Ви държи изпълнени с желание за живот. Ако имунната Ви ситема не работи, могат да се забележат куп нежелани заболявания и настъпили сериозни проблеми. Тези проблеми включват имунодефицитни заболявания. Ако имате имунодефицитно заболяване, боледувате по-често. Инфекциите може да бъдат по-продължителни и да бъдат по-сериозни и по-трудни за предотвратяване. Това често са генетичните заболявания.

Съществуват три различни вида имунитет:

 • вроденият имунитет е защитата, с която сте родени. Това е първата защитна линия на тялото Ви. Включва бариери като кожата и лигавиците. Те предотвратяват навлизането на вредни вещества в тялото. Той също така включва някои клетки и химикали, които могат да атакуват чужди вещества.
 • активният имунитет, наричан още адаптивен имунитет, се развива, когато сте заразени или ваксинирани срещу чуждо вещество. Активният имунитет обикновено е дълготраен. При много заболявания може да продължи цял живот.
 • пасивен имунитет се случва, когато получите антитела срещу заболяване, вместо да ги произвеждате чрез собствената си имунна система. Например новородените бебета имат антитела от майките си. Хората също могат да получат пасивен имунитет чрез кръвни продукти, които съдържат антитела. Този вид имунитет Ви осигурява защита веднага. Но това продължава само няколко седмици или месеци.

Тибанол Имуностимулатор капсули на достъпна цена от Vitaslim Innove съдържа джинджифил и евкалиптово масло:

 • джинджифилът е зареден с хранителни вещества като витамин В6 и диетични минерали като магнезий, манган. Всъщност суровият джинджифил има около 79% вода, 18% въглехидрати, 2% протеин и 1% мазнини. От векове джинджифилът се използва за медицински цели поради богатите си хранителни свойства. Дори в няколко аюрведични медикаменти джинджифилът е бил използван като активна съставка и това се дължи на наличието на Gingerol, активен компонент, който прави джинджифила перфектен за Вашия имунитет. Освен това джинджифилът притежава антибактериални и противовъзпалителни свойства, които помагат за предпазване от някои заболявания и помагат в борбата с инфекциите.
 • Етеричното масло, което се извлича от листата на евкалип, в Тибанол капсулите може да стимулира отговора на имунната система. По-конкретно, изследователите откриват, че маслото от евкалипт подобрява фагоцитния отговор на имунната система към патогени и нашественици. Евкалиптовото масло притежава антивирусни и антимикробни свойства. Тези свойства исторически са използвани за предотвратяване на обикновена настинка.

Тибанол Имуностимулатор капсули на ниска цена от Vitaslim Innove може да помогне за оптимален прием на витамини, когато хранителните източници не са лесно достъпни. Комбинацията от коластра, рибено масло и прополис превръща продукта в мощен стимулант, който със сигурност ще се справи с всички вредители, дебнещи от всякъде.

 • Коластрата, богата на хранителни вещества течност, произвеждана от женски бозайници непосредствено след раждането, е заредена с имунни, растежни и възстановителни фактори на тъканите. Това е сложна биологична течност, която помага за развитието на имунитета при новороденото. Съдържа значителни количества компоненти, които действат като естествени антимикробни агенти, за да стимулират активно съзряването на имунната система на човек. Освен че осигурява имунна подкрепа, коластрата има забележителни възможности за възстановяване и растеж на мускулно-скелетната система.

Проучванията показват, че коластрата е единственият естествен източник на два основни растежни фактора, а именно трансформиращи растежни фактори алфа и бета и инсулиноподобни растежни фактори 1 и 2. Тези растежни фактори имат значителни характеристики за възстановяване на мускулите и хрущялите.

 • В Тибанол Имуностимулатор капсули на невероятна цена от Vitaslim Innove може да намерите и необикновените свойства на рибеното масло, което стимулира Вашето здраве, имунна функция и се грижи за доброто здраве.

Тъй като имунната система на човек се развива през годините, така се развиват и неговите нужди от омега-3. Имунната толерантност се изгражда в ранен живот и е значително повлияна от храненето на майката – давайки на бебетата положителен старт в живота.

Например бактериалната колонизация на червата започва рано и продължава да се развива през целия живот на детето, за да поддържа имунологичната реакция. Развитието на тези реакции е от решаващо значение за поддържането на баланс между двете страни на имунната система: защитата срещу заплашващи организми и толерантността към себе си, храната и незастрашаващите организми.

 • Пчелите произвеждат прополиса, чиито полезни свойства също могат да бъдат открити в Тибанол Имуностимулатор капсули на достъпна цена от Vitaslim Innove, като добавят восъчни и слюнчени секрети към смолистия, каучуков или балсамов материал, който събират от различни видове растения, главно топола и бор. Те използват мандибулите и краката си, за да изтеглят материала.

Пчелите произвеждат свой собствен естествен антибиотик, прополис, за да поддържат пчелните кошери здрави. Той намалява микробния растеж по стените на кошера и предотвратява всеки източник на инфекция. Прополисът е естествен антибиотик, грижещ се за Вашето здраве и сили.

Произведено във: Франция

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно с чаша вода. За подкрепа на имунната система – по 10 дни месечно в рисковите периоди. При наличен проблем – непрекъснат прием поне 30 дни.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 10

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин Б12 (цианокобаламин) 2.5 мкг **

Витамин D (холекалциферол)

5 мкг **

Селен (L-селенометионин)

55 мкг **

Витамин A (ретинил палмитат)

800 мкг **

Лактоферин от краве мляко (Proferrin)

10.4 мг **
Цинк (цинков цитрат) 1.5 мг **

Сух екстракт от прополис върху носител малтодекстрин (65%)

15 мг **

Етерично масло от листа на евкалипт (Essential oil of Eucalyptus raiata leaves)

15 мг **

Екстракт от изсушени коренища от джинджифил (rhizomes of Zingiber officinale Roscoe, стандартизиран от 240 мг/г джинджероли)

20 мг **

Витамин C (L-аскорбинова киселина)

26 мг **

Докозапентаенова киселина (DHA), от рибено масло

38 мг **

Ейкозапентаенова киселина (EPA), от рибено масло

57 мг **

Бета-глюкани от дрожди (Saccharomyces cerevisiae)

75 мг **

Говежда коластра - обезмаслено мляко на прах (Medsportiv)

75 мг **

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: рибен желатин, глазиращ агент: хидроксипропилметилцелулоза, вода, антислепващ агент: силициев диоксид (нано), оцветител: железен диоксид, титанов диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™