Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Thermo Burner 90 capsules | HS Labs HS0112

Thermo Burner 90 capsules | HS Labs HS0112
Thermo Burner 90 capsules | HS Labs HS0112
Thermo Burner 90 capsules | HS Labs HS0112
40.00 лв.
Код на продукта : Thermo Burner 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.33 лв.


 
Бърза поръчка
Thermo Burner 90 capsules | HS Labs HS0112

Thermo Burner 90 capsules | HS Labs

 • Формула за ускоряване на ефективното редуциране на телесните мазнини
 • Естествен термогенен комплекс
 • Оказва благоприятен ефект върху метаболизма
 • Инхибира натрупването на мазнини в организма
 • Поддържа метаболизма на въглехидратите
 • Може да повиши нивото на мотивация
 • Намалява оксидативния стрес
 • Насърчава липолизата
 • Дава енергия
 • Може да намали апетита
 • Подобрява термогенезата
 • Подобрява концентрацията
 • Thermo Burner 90 capsules е на чудесна цена от HS Labs

Какво знаем за Thermo Burner?

Всеки мечтае за съвършеното тяло. Особено през лятото и преди да отиде на море. Но много малко успяват да постигнат наистина впечатляващ резултат. Тайната за хармонично и красиво тяло отдавна е разкрита. Основните компоненти в трудната борба със затлъстяването са правилно хранене, здравословен начин на живот, спорт и сила на волята. За да свалим ненужните килограми и изгорим излишните мазнини, е нужно да забързаме метаболизма си, да накараме тялото си да генерира още повече топлина, да контролираме глада и потиснем апетита си.

Термогенните фетбърнъри са специална група от продукти за горене на мазнини, която в момента, заедно с L-карнитин, е една от най-често срещаните на целия пазар на спортни добавки. Основната причина за такава масова популярност на термогениците е добрата ефективност и липсата на сериозни странични ефекти. Почти всеки производител произвежда поне един термогенен комплекс.

Изгарянето на мазнини (липолиза) е доста сложен процес, защото тялото се опитва с цялата си сила да го избегне, тъй като отнема много от ресурсите му. Освен това той е възможен само при наличие на всички необходими условия: изразходване на енергия (например по време на тренировка или интензивна физическа активност), балансирана диета с малък калориен дефицит и добра почивка. Не е тайна, че мастните киселини не могат да се използват директно при трениране с тежести – при анаеробни упражнения. Мазнините се окисляват само по време на ниско интензивно натоварване с аеробен формат: бягане, колоездене и др.

От гледна точка на биохимията всичко е съвсем просто: в тялото мастните киселини се съхраняват в клетки, наречени адипоцити, а за да ги „изгори”, организмът трябва да „отвори” тези клетки и да освободи мазнините в кръвта. За да направите това, има само един начин – хормонално въздействие: или кортизол, или катехоламини (адреналин или норадреналин). Обикновено тези хормони освобождават свободните мастни киселини от адипоцитите и ги насочват към по-нататъшно окисление в мускулите, за да осигурят на тялото енергия. Това е, което е необходимо да се знае, за да се разбере как работят термогенните комплекси.

Освобождаването на катехоламини в кръвта активира изгарянето на мазнините. Компонентите на термогените до голяма степен копират тяхното действие. Те се свързват с бета-адренергичните рецептори, които активират освобождаването на мастни киселини в кръвта. Всяка термогенна съставка има различен ефект върху този процес, но като цяло се проследява именно такъв механизъм. Страничен ефект от този процес е образуването на локална топлина, т.е. термогенен ефект. Заради него този вид добавки имат това име. Като хранителна добавка Thermo Burner 90 capsules на уникална цена от HS Labs е термогенен комплекс, с който постигането на перфектно тяло и релеф е възможно благодарение на неговите съставки – доказани и високоефективни билкови екстракти и аминокиселини.

Как действа Thermo Burner на капсули?

Термогениците са създадени да стимулират метаболизма на спортуващите с цел по-голям толеранс към изгаряне на калории. Това ги прави добро средство в ръцете на хора, опитващи се да свалят излишните килограми чрез спортуване. Thermo Burner 90 capsules е специална комбинация от вещества, повишаващи редукцията на мастната тъкан и улесняващи контрола на телесното тегло. Продуктът включва стандартизирани растителни екстракти, които са богати на биоактивни вещества. Екстрактите от корен на джинджифил, зелено кафе, зелен чай увеличават скоростта на метаболизма и по този начин спомагат за отслабване и укрепване на организма, когато е под огромно физическо и психологическо напрежение. Съставът е допълнен с тирозин, който подобрява бодростта, концентрацията, настроението и фокуса, както и с екстракт от горчив портокал, който осезаемо потиска апетита и увеличава транспортирането на мастните частици до крайното им местоположение.

Thermo Burner 90 capsules е много добър начин да подпомогнете тялото си, за да постигне целта си, а именно намаляване количеството на подкожните мазнини. Тази добавка помага да тренирате по-дълго, по-ефективно. В резултат на това тя допринася за загубата на излишните килограми и още повече на мазнините.

Формулата на Термо Бърнер 90 капсули с много изгодна цена се състои от:

 • Тирозин - аминокиселина, която участва в синтеза на много хормони и невротрансмитери и по този начин демонстрира повишена активност в човешкото тяло. Най-важната роля на тирозин е влиянието му върху функцията на щитовидната жлеза. Използва се от тази жлеза за синтез на два хормона – тироксин и трийодтиронин. Те са отговорни за засилване на метаболизма в организма. Повишеният прием на тирозин насърчава тяхната секреция и по този начин може да направи диетата Ви по-ефективна. В допълнение, тирозин също е прекурсор на катехоламините адреналин и норадреналин. Това са хормони с възбуждащ ефект, които подготвят организма за отговор на борбата за сваляне на килограмите. Те показват положително въздействие върху намаляването на телесните мазнини чрез насърчаване на липолизата. Нещо повече, допринасят за високи енергийни нива, които са важни по време на диета за отслабване. Ограниченият прием на калории често води до лошо настроение. Тирозинът също присъства в синтезния път на допамин. Това е невротрансмитер в човешкото тяло, отговорен за двигателната активност. Заедно с това присъства и в центъра на удоволствието в мозъка и е отговорен за мотивацията. Следователно с повишеното ниво на допамин е по-лесно да се спазват правилата в периода на намаляване на мазнините.
 • Кофеинът е друг компонент от състава на Thermo Burner 90 capsules. Той е алкалоид, който се смята основно за съставка, отговорна за повишаване на енергийните нива. Спомага за увеличаване интензивността на тренировките и осигурява по-мощни тренировъчни стимули въпреки намалената ефективност на организма, причинена от ограничаване на калориите. Двойният механизъм на действие на кофеина му осигурява висока ефективност в човешкото тяло. Първо, той е конкурентен инхибитор на аденозин, фактор, който сигнализира за физическата умора в човешкото тяло. Свързвайки се с неговите рецептори, кофеинът блокира сигнализирането за умора. В допълнение, този алкалоид повишава нивата на цикличен аденозин монофосфат в клетките на тялото. Това допринася пряко за повишаване на метаболизма и също така насърчава активността на адреналина, който има стимулиращ ефект. Освен това параксантин, един от метаболитите на кофеина, има значително влияние върху загубата на тегло. Той подобрява липолизата и по този начин стимулира намаляването на телесните мазнини.
 • Заедно с кофеина, екстрактите от зелен чай и зелено кафе, включени в Термо Бърнер 90 капсули, имат силно енергизиращ ефект. Тяхното действие ще Ви съдейства да извършвате по-дълготрайни тренировки с добра ефективност. Ускоряват метаболизма и насърчават изгарянето на мазнини. Проучванията показват, че съдържащият се полифенол EGCG (епигалокатехин галат) в зеления чай значително намалява абсорбцията на въглехидрати и мазнини, консумирани с храната. Следователно количеството на калориите, доставени на Вашето тяло, автоматично се намалява и е по-лесно да се поддържа здравословно телесно тегло. Диуретичните свойства на зеления чай също са важни. Избавянето от излишната вода, задържана в тялото, обикновено допринася за намаляване на общото телесно тегло и има положителен ефект върху външния вид. Зеленият чай е истинско съкровище на антиоксиданти и биологично активни вещества. Редовната добавка с екстракти от зелен чай спомага за понижаване на нивата на холестерола, повишава инсулиновата чувствителност на клетките, предпазва системата от оксидативен стрес, насърчава нормалното кръвно налягане.

 • Екстрактът от зелено кафе също има редица свойства, благоприятстващи здравето – това е мощен антиоксидант, който ускорява процеса на детоксикация на тялото, подпомага управлението на нивата на кръвната захар и подобрява храносмилането. Зеленото кафе също е източник на кофеин, поради което има стимулиращ ефект.
 • В капсулите Thermo Burner ще откриете и екстракт от горчив портокал. Ефективно подпомага процеса на изгаряне на мастната тъкан благодарение на съдържанието на алкалоида синефрин, стимулиращ симпатиковата нервна система, притежаващ термогенни, стимулиращи и инхибиращи апетита свойства. Счита се, че екстрактът от горчив портокал, наред с другото,  влияе на бета-3 адренергичния рецептор, интензивно усилващ процесите на липолизата и увеличаващ скоростта на метаболизма. Съдържащият се в продукта кофеин действа синергично със синефрин.
 • Коренът от джинджифил стимулира обменните процеси и отстраняването на натрупаните вредни вещества в организма, заради което е част от формулата на продукта. Той показва противовъзпалителни, антиоксидантни, обезболяващи, антимикробни, понижаващи холестерола и хологенни ефекти.
 • Заедно с екстракта от корен на джинджифил, лютият червен пипер също е включен в капсулите Термо Бърнер, защото съдържа капсаицин. Този алкалоид може ефективно да поддържа процесите на загуба на излишното телесно тегло и телесните мазнини чрез няколко механизма – главно чрез влиянието върху метаболизма на мазнините и заедно с джинджифила върху терморегулацията. Капсаицин може да увеличи секрецията на адреналин и норадреналин от надбъбречната медула, което допълнително засилва термогенезата. Също така може да намали апетита. Резултатът от неговото действие е по-бързо намаляване на теглото и телесните мазнини.

В обобщение, Thermo Burner 90 capsules на супер атрактивна цена от HS Labs е висококачествен продукт на базата на естествени растителни екстракти и аминокиселини. Те формират термогенен комплекс, естествено подкрепящ загубата на мазнини и ускоряващ метаболизма. Продуктът повишава енергийните нива и е ценен елемент от профилактиката, свързана със здравето. Препоръчва се особено за тези, които искат да отслабнат, по време на редуциращия период, борят се с прекомерното телесно тегло, и за физически активни хора. За да си гарантирате трайност на постигнатите резултати, е необходимо да комбинирате капсулите Термо Бърнер с балансирана диета и спортуване!

Препоръчителен прием:

В тренировъчни дни: приемайте по 3 капсули на ден преди тренировка.

В нетренировъчни дни: приемайте по 3 капсули сутрин на гладно.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 бр. капсули) Стойност %ПДД
Тирозин 500 мг **
Кофеин 200 мг **

Екстракт от плодове от горчив портокал

от него синефрин (6%)

200 мг

12 мг

**

**

Екстракт от зелен чай листа

от него полифеноли (50%)

200 мг

100 мг

**

**

Екстракт от корен на джинджифил

от него джинджероли (5%)

200 мг

10 мг

**

**

Екстракт от лют червен пипер 100 мг **

Екстракт от зелено кафе на зърна

от него хлорогенна киселина (50%)

80 мг

40 мг

**

**

Екстракт от лют черен пипер

от него пиперин (95%)

10 мг

9,5 мг

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™