Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Super Mushroom Whole Earth & Sea 60 веге капсули | Natural Factors

Super Mushroom Whole Earth & Sea 60 веге капсули | Natural Factors
Super Mushroom Whole Earth & Sea 60 веге капсули | Natural Factors
Super Mushroom Whole Earth & Sea 60 веге капсули | Natural Factors
118.32 лв
Код на продукта : Whole Earth & Sea Super Mushroom 60 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.97 лв.

 
Бърза поръчка
Super Mushroom Whole Earth & Sea 60 веге капсули | Natural Factors

Super Mushroom Whole Earth & Sea 60 веге капсули | Natural Factors

  • Съдържа гъби майтаке, шиитаке, рейши, кордицепс, чага и лъвска грива, както и добавени бета глюкани
  • Подпомага функцията на имунната система
  • Съдържа адаптоген, който помага при управлението на стреса
  • Осигурява подкрепа за здравословни енергийни нива и когнитивно здраве
  • 100% без ГМО
  • Super Mushroom за Имунитет 60 капсули на невероятна цена от Natural Factors

Какво знаем за Super Mushroom за Имунитет?

Поддържането на имунната Ви система може да бъде трудна битка, когато се сблъскате с физически, психологически и екологичен стрес. Super Mushroom от Natural Factors съчетава шест органични гъби с бета глюкани Wellmune® и пълната с хранителни вещества формула Farm Fresh Factors™ за имунна и енергийна поддръжка, заредена с жизнената енергия на природата.

Рейши е една от най-проучваните и широко използвани от всички имуноподдържащи гъби. Супер гъбата съдържа 30:1 екстракт, приготвен от био рейши. Майтаке, шийтаке, кордицепс, чага и лъвска грива са обработени с помощта на патентован процес на ферментация, който води до високи нива на бета глюканови полизахариди, антиоксиданти и антоцианини. Всички шест гъби имат добре познати ползи за здравето за имунна, антиоксидантна и когнитивна подкрепа, както и адаптогенна активност за повишена енергия и устойчивост на стрес. Добавянето на клинично проучени Wellmune бета глюкани поддържа имунната система за по-добро справяне с ежедневния стрес.

Farm Fresh Factors добавя най-доброто от пълноценните храни. Super Mushroom за Имунитет 60 капсули на топ цена от Natural Factors се прави с пресни, сурови активни зеленчуци, кръстоцветни зеленчуци, плодове ултра полифеноли, билки и растения и морски зеленчуци. Жизненоважната биоенергетична формула се обработва внимателно с помощта на технологията EnviroSimplex®, което улавя цялата жизнена енергия и доброта на природата. Super Mushroom за Имунитет на капсули е без ГМО, идеална формула за вегани и вегетарианци.

Как действа Super Mushroom за Имунитет на капсули?

Гъбите имат петзвезден хранителен профил и са признати за над 100 полезни функции, включително впечатляващи антиоксидантни свойства. Популярността на гъбите нараства, тъй като изследванията продължават да разкриват многобройните им биоактивни съединения. Ето шест от най-добрите гъби за поддържане на имунната Ви система:

Рейши

„Гъбата на безсмъртието“, най-известна като рейши (Ganoderma lucidum), се използва в традиционната китайска медицина от хиляди години за подобряване на здравето и за дълголетие. Рейши е една от най-проучваните и широко използвани от всички лечебни гъби и популярно средство за лечение на хронични заболявания в Азия. Над 30 години клинични изследвания потвърждават, че рейши едновременно активира и модулира имунната система. Тя също така работи с клетките на имунната система на тялото, за да ги предпази от окислителни увреждания, и може безопасно да се използва за дълги периоди от време.

Майтаке

Майтаке (Grifolia frondosa) означава „танцуваща гъба“ на японски. Като адаптоген майтаке повишава устойчивостта на организма към стрес. Известно е, че модулира имунната система и повишава активността на клетките на имунната система, като неутрофили и клетки на естествени убийци. Ранните изследвания показват, че майтаке има антитуморна активност и изследователите изучават дали може да се използва с конвенционални терапии за рак. Майтаке също е вкусно допълнение към супи и сосове, защото съдържа естествен подобрител на вкуса, наречен L-глутамат.

Шийтаке

Шийтаке (Lentinula edodes) е една от най-популярните ядливи гъби със значителни ползи за здравето. Шийтаке се използва от стотици години за облекчаване на симптомите на обикновената настинка и има както антиоксидантно, така и антимикробно действие. Настоящите изследвания са фокусирани върху ползите на шийтаке при потисната имунна функция, алергии, сърдечно-съдово здраве, повтарящи се настинки и грип, както и многобройни хронични състояния.

Кордицепс

„Гъбата гъсеница“, наречена кордицепс (Cordyceps sinensis), се намира на голяма надморска височина в хималайските планини. Традиционните лечители използват тази уникална гъба, която живее на определени гъсеници, за нейните адаптогенни свойства, които повишават жизнеността и намаляват умората. Предварителните доказателства също показват, че кордицепс има защитен ефект върху организма и успокояващ ефект върху централната нервна система.

Чага

Чага (Inonotus obliquus) е бавнорастяща гъба, открита в студени местообитания. Тя се използва като народно лекарство в Русия и Източна Европа повече от 400 години, където е призната заради своята превъзходна антиоксидантна активност и способност за борба с оксидативния стрес. Чага съдържа голямо разнообразие от фенолни съединения, за които се смята, че стимулират имунната система.

Лъвска грива

Лъвска грива (Hericium erinaceus) е годна за консумация гъба с дълга история на употреба в китайската медицина при умора и обща отпадналост. Призната е и за подобряване на настроението и работата на мозъка. Плацебо-контролирано клинично изпитване установява, че пациентите, които са взели лъвска грива, са били в състояние да намалят чувството си на безпокойство и раздразнение, като същевременно подобряват концентрацията си.

Възползвайте се максимално от предимствата на гъбите!

Много ядливи гъби имат изключителни хранителни профили и имуноподдържащи свойства. Ако се чувствате претоварени и не сте сигурни как да включите гъбите в диетата си, има просто решение. Super Mushroom за Имунитет 60 капсули на много добра цена от Natural Factors съдържа смес от шест органични гъби, бета глюкан Wellmune® и Farm Fresh Factors™ за създаване на жизненоважна биоенергетична формула за имунна и енергийна поддръжка. Синергичната комбинация от майтаке, шийтаке, рейши, кордицепс, чага и лъвска грива осигурява гъвкав профил на мицелия и гъбични полизахариди, използвани в билковата медицина за подпомагане на имунната функция, повишена енергия и устойчивост на стрес.

Wellmune е бета 1,3/1,6 глюкан, получен от високо пречистен щам от хлебни дрожди (Saccharomyces cerevisiae). Подобно на бета глюканите, които се намират в гъбите, Wellmune може да се свърже с рецепторите на имунните клетки на тялото. Доказано е, че помага да се облекчат симптомите на инфекции на горните дихателни пътища и да се увеличи енергията.

Бета глюкани - тайните предимства на гъбите

Една от най-големите причини за имунитетните стимулиращи свойства на гъбите е група съединения, наречени бета глюкани. Това са основните видове полизахариди (дълговерижни въглехидрати), открити в гъбите, съставляващи половината от масата в техните клетъчни стени.

Бета глюканите не се произвеждат от нашите тела, но те могат да предизвикат както вродените ни, така и адаптивните имунни реакции. Те правят това чрез свързване и активиране на рецепторите, открити в белите кръвни клетки, включително макрофаги, неутрофили, клетки на естествени убийци и цитотоксични Т-клетки, които помагат на тялото да реагира на инфекция.

Дълга история на имунната подкрепа

Когато става въпрос за имунна подкрепа, гъбите са издържали теста на времето. Те са давали сила на древногръцките воини, били са „храна на боговете” за римляните и се възприемат като „еликсир на живота” в традиционната китайска култура. Независимо дали искате да увеличите енергията и издръжливостта си, за да се справите с активния начин на живот, търсите подкрепа за психически стрес, или искате да подсилите имунитета си, както и да минете през сезона на настинка и грип невредими, Super Mushroom за Имунитет 60 капсули на уникална цена от Natural Factors могат да предложат много - както като храна, така и като натурален здравословен продукт.

Препоръчителен прием: 1 капсула на ден с храна или според указанията на медицински специалист.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Wellmune® (1.3/1.6 глюкан) (Saccharomyces cerevisie) 250 мг **
Органичен кордицепс (Ophiocordyceps sinensis), (прах) 50 мг **
Органична чага (Inonotus obliquus) ,(прах) 50 мг **
Органична лъвска грива (Lion’s Mane, Hericium erinaceus), (прах) 50 мг **
Органична майтаке (Grifola frondosa), (прах) 50 мг **
Органична рейши (Ganoderma lucidum) екстракт 30:1 50 мг **
Органична шийтаке (Lentitula edodes) (прах) 50 мг **
*Farm Fresh Factors™               200 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

*Farm Fresh Factors™ Състав

Farm Fresh Factors™ включва 200 грама пресни сурови растения, обработени по метода EnviroSimplex®, за да запазят и засилят полезността на пълноценната храна:

Активни зеленчуци - органичен кейл (листа), органична люцерна, органичен кориандър (листа), органичен магданоз, каперси, органичен артишок (лист), органична черна ряпа (корен), ечемична трева, кайенски пипер (лист), органична целина (семена), био цвекло (корен), органичен домат.

Кръстоцветни зеленчуци - уасаби (коренище) и пресни, изсушени чрез замръзване, сурови броколи, органичен кресон (листа), дайкон (корен), червена репичка (корен), органичен карфиол, био зеле (листа), органична рукола (листа), органичен пореч (лист), покълнал чесън.

Плодове Ултра Полифеноли - грозде, нар, ягода, органична червена боровинка, органична боровинка, малина, черна боровинка, органично индийско цариградско грозде (Phyllanthus emblica), плод от шизандра, червен портокал, органично акай бери.

Билки и растения - Theracurmin® Куркумин (корен), органичен безкофеинен зелен чай (листа), органичен млечен бодил (семена), органичен джинджифил (коренище), органична ехинацея, цвят от невен, органично глухарче (корен), органичен риган, органична мента, органична мента.

Морски растения - органична спирулина, органична хлорела, червени водорасли, синьо зелени водорасли, Дуналиела салина, келп.

Други съставки: микрокристална целулоза, вегетарианска капсула (въглехидратна смола [целулоза], пречистена вода), растителен (палмов) лубрикант.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени, деца! Не превишавайте препоръчителната доза!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™