Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Cordyceps Complex 90 капсули | Fungiology

Cordyceps Complex 90 капсули | Fungiology
Cordyceps Complex 90 капсули | Fungiology
Cordyceps Complex 90 капсули | Fungiology
59.90 лв
Код на продукта : Cordyceps Complex 90 veggie caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 2 лв.
Размер на доза: 3 капсули

 
Бърза поръчка
Cordyceps Complex 90 капсули | Fungiology

Cordyceps Complex 90 veggie caps I Fungiology

 • Усилва имунитета
 • Потиска размножаването на бактерии, възпаления, тумори
 • Помага за регенерация на тъканите
 • Увеличава отвора на кръвоносните съдове
 • Подобрява кръвоснабдяването на сърцето и белите дробове
 • Нормализира работата на вътрешните органи
 • Намалява мазнините в кръвта
 • Извежда отровите и шлаките от тъканите
 • Нормализира броя на тромбоцитите в кръвта
 • Усилва производството на сперма
 • Кордицепс (Cordyceps) на капсули е на изгодна цена от Fungiology
 • Регулира съотношението на минералните соли в организма
 • Спира стареещите процеси и подмладява

Какво знаем за Cordyceps?

Cordyceps Sinensis от Fungiology укрепва имунитета и регулира състава на кръвтаКордицепс е гъба, която се цени много високо в Китай заради тонизиращите и лечебните си свойства. В китайската медицина тази гъба се използва в продължение на няколко столетия. Лечебните и свойства са потвърдени с няколко клинични изследвания върху повече от 2000 човека.

Съвсем наскоро на светло излезе подробен обзор на англоезичната и китайската научна литература, посветен на изучаването на физиологичните ефекти на Кордицепс. В Древен Китай гъбата се е използвала за бързо възстановяване на силите. Тези свойства били потвърдени в експерименти с мишки, които получавали екстракт от гъбата. При това запасите от енергия в клетките на животните значително се увеличавали без никакви отрицателни и странични ефекти.

Cordyceps Complex 90 капсули от Fungiology на добра цена е мощен антиоксидант, адаптоген и имуномодулатор. Има много широк спектър на действие върху организма. „Изравнява“ енергийното поле на човека и пречиства тъканите от шлаки. Може да се използва за профилактика на различни патологии и в комплексна терапия.

Как действа Кордицепс на капсули?

Cordyceps Sinensis на невероятна цена увеличава количеството на спермата, като така подпомага половите функцииCordyceps Complex 90 вегетариански капсули повишава устойчивостта на чернодробните и бъбречните тъкани към увреждане. При това продуктът не е токсичен и може да се използва продължително време. Единственият страничен ефект от приема на екстракт от гъбата Кордицепс е увеличаване количеството на спермата, но това едва ли може да се счита за нежелана реакция, особено в случай на разстройства на половите функции.

Въздействието на Cordyceps Complex върху имунната система

При въздействието на продукта левкоцитите увеличават производството на различни цитокини – сигнални молекули, които контролират имунния отговор. Освен това, добавката значително увеличава синтеза на гама-интерферона – фактор за некрозата на туморите, и интерлевкина. Кордицепс капсули освен че повишава образуването на интерлевкин, увеличава и степента на неговото въздействие върху имунните клетки. Всички тези цитокини помагат да се повиши противовирусната и противораковата активност на имунната система, а също и общата имунна реактивност на организма.

Също така, този продукт значително увеличава количеството на Т-хелперите и съотношението между тях и Т-супресорите. Стимулира и активността на НК-клетките, като това е от особено значение за хора, болни от левкемия.

Противораковата активност на Кордицепс

Cordyceps Sinensis на Fungiology активира и усилва действието на Т-клетките в елиминирането на туморните клеткиРаковите клетки използват много начини, за да ср „прокарат“ през имунната защита. Така че, те могат да се избавят от повърхностните антигени и да възпрепятства миграцията на макрофагите и захващането им за злокачествените клетки. Противораковата активност на продукта се реализира не само заради прякото токсично въздействие върху увредените клетки, но и заради имуномодулиращото въздействие на добавката. При въздействието на Cordyceps Complex от 90 капсули в раковите клетки се увеличава броя на повърхностните агенти, което прави злокачествените клетки по „разпознаваеми“ за имунната система. Освен това, приемът на продукта води до значително увеличаване на фагоцитозната активност на макрофагите, в резултат на което не само се намаляват размерите на туморите, но и се увеличава показателя на оцеляване на страдащите от тази патология.

По правило туморните клетки са незрели. Докато съзряват, те могат да придобият свойствата на нормалните клетки, а злокачествените им свойства да станат се по-малко изразени. В този контекст е интересно да се отбележи, че при използването на Кордицепс 90 капсули от Fungiology може да превърне туморните клетки в зрели моноцити и макрофаги. Освен това, добавката забавя процеса на образуване на колонии на раковите клетки, а също така способства и запазване активността на NK-клетките, независимо дали едновременно с това се провежда лечение с имуносупресивни препарати. Така че, тази хранителна добавка е ефективен помощник в борбата с онкологичните болести.

Cordyceps Complex на капсули предотвратява негативното въздействие на приеманите по време на раковото лечение имунодепресанти, които потискат активността на Т-клетките. Tова е още едно доказателство, че тази гъба може да се използва и при болни с имунодефицит или при провеждане на имуносупресивна терапия. Тъй като добавката притежава имуномодулиращи свойства, използването и възпрепятства също и патологичната активация на имунната система.

Cordyceps – противобактериален и противовирусен продукт

Cordyceps Sinensis на топ цена се грижи за доброто здраве на черния дроб и предпазва от вирусни и бактериални болестиИзползването на този продукт увеличава продукцията на антитела в организма, а освен това подобрява функционалното състояние на черния дроб и влияе положително върху имунните показатели на хората с хроничен вирусен хепатит В.

Кордицепс понижава лекарствената токсичност

Ятрогенните заболявания са патологични състояния, които се развиват в резултат на медикаментозно лечение или други терапевтични мероприятия. Една от най-честите прояви на лекарствена токсичност е увреждането на бъбреците и черния дроб. Cordyceps Complex 90 capsules на уникална цена намалява токсичното въздействие върху органите, а освен това защитното му действие се проявява дори при възрастни болни хора.

Установено е, че Кордицепс усилва обновяването на увредените клетки на бъбречните канали. Точно това е един от механизмите на защитното действие на добавката при токсично увреждане на бъбреците. Освен това, приемът на Cordyceps Complex капсули понижава нивата на азота на уреята в кръвта, които се повишават при такива проблеми. В резултат на това се повишава нивото на глутамина, който е необходим за жизнената дейност на имунните клетки.

Cordyceps Complex 90 капсули притежава от една страна имуномодулиращи, а от друга – имуносупресивни действия, тоест, това е един типичен имуномодулатор. Той е напълно безопасен продукт и може да се използва колкото време е необходимо, без никакви рискове.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули веднъж дневно с или без прием на храна.

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД

Пълен спектър кордицепс

(Cordyceps sinensis и Cordyceps militaris)

600 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: пулулан.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™