Riboflavin Vitamin B2 100 мг 100 таблетки | Holland & Barrett

Riboflavin Vitamin B2 100 мг 110 таблетки | Holland & Barrett За здравето на очите Грижи се за здравето на сърцето и сърдечна функция Осигурява енергия на организма Ви Насърчава доброто настроение Р Riboflavin Vitamin B2 100 мг 110 таблетки | Holland
Riboflavin Vitamin B2 100 мг 100 таблетки | Holland & Barrett
Riboflavin Vitamin B2 100 мг 110 таблетки на топ цена от Holland & Barrett се грижи за здравето на сърцето и сърдечната функция. Рибофлавин Витамин B2 насърчава доброто настроение и снабдява организма с енергия. Научете повече

Riboflavin Vitamin B2 100 мг 110 таблетки | Holland & Barrett

 • За здравето на очите
 • Грижи се за здравето на сърцето и сърдечна функция
 • Осигурява енергия на организма Ви
 • Насърчава доброто настроение
 • Рибофлавин Витамин B2 на таблетки е на топ цена от Holland & Barrett

Какво знаем за Рибофлавин Витамин B2? 

Рибофлавинът е витамин от група В. Той участва в много процеси в тялото и е необходим за нормалния растеж и функциониране на клетките. Може да се намери в определени храни като мляко, месо, яйца, ядки, зелени зеленчуци. Рибофлавин често се използва в комбинация с други витамини от група В

Рибофлавин е необходим за правилното развитие на много процеси в тялото, включително кожата, лигавицата на храносмилателния тракт, кръвните клетки и мозъчната функция. Riboflavin Vitamin B2 400 мг 30 таблетки на достъпна цена от Nature's Way е изцяло естествен продукт, който предоставя всички полезни свойства, които този витамин притежава.

Как действа Рибофлавин Витамин B2 на таблетки? 

Човешкото тяло се нуждае от дневна доза от този така важен витамин, тъй като той не може да се съхранява в тялото. Витамин Б2 играе основна роля в производството на енергия и представлява основно хранително вещество във Вашата диета. Рибофлавинът помага за превръщането на въглехидратите в захар, което подхранва много функции в тялото.

 Рибофлавин Витамин B2 на топ цена насърчава доброто настроение и снабдява организма с енергия.Рибофлавин също играе активна роля в електронната транспортна верига, която произвежда клетъчна енергия. Освен това помага при обработката на аминокиселини и мазнини. Той може да служи и като антиоксидант, който забавя темпото на стареене.

Дефицитът на рибофлавин може да доведе до други хранителни дефицити, тъй като рибофлавинът участва в обработката на хранителните вещества в организма. Основната грижа, свързана с други недостатъци, е анемията, която се случва, когато организмът Ви не получава достатъчно желязо.

Особено важно е да сте сигурни, че приемате достатъчно количество рибофлавин чрез диетата си, ако сте бременна. Недостигът на рибофлавин може да застраши растежа на Вашето бебе и да увеличи шансовете Ви за прееклампсия, която включва опасно високо кръвно налягане по време на бременност. Това е сериозно състояние, което може да бъде животозастрашаващо.

Рибофлавин (витамин В2) работи в подкрепа на здравето на очите, сърдечно-съдовата функция и здравословните нива на добрия холестерол. Той поддържа здравословна метаболитна функция и помага да се осигури енергия за тялото. С Рибофлавин Витамин B2 на таблетки на супер цена от Nature's Way Вие винаги ще сте в добро настроение и изпълнени с енергия.

Рибофлавинът играе основна роля в производството на енергия, като подпомага метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините. Витамин В2 е от съществено значение за образуването на червени кръвни клетки и антитела при хората, което увеличава циркулацията и оксигенацията на различни органи на тялото. 

Рибофлавинът е много важен за осигуряване на правилен растеж и развитие на репродуктивните органи и растежа на телесни тъкани като кожата, съединителната тъкан, очите, лигавиците, нервната система и имунната система. В допълнение, той също така осигурява здрава кожа, нокти и коса. 

Витамин Б2 облекчава симптомите на различни състояния на нервната система, като изтръпване на крайниците и безпокойство. Смята се, че рибофлавинът, когато се използва заедно с витамин В6, е особено ефективен за успокояване на всякаква болка и възникнало възпаление.

Произведено във: Великобритания

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 2 таблетки дневно, за предпочитане по време на хранене.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Рибофлавин (витамин Б2)100 мг7143%

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Съставки: пълнители (дикалциев фосфат, микрокристална целулоза), рибофлавин (витамин В2), натриева карбоксиметилцелулоза, средства против слепване (магнезиев стеарат, силициев диоксид), глазиращи агенти (хидроксипропил метилцелулоза, глицерин)

Без глутен. Без добавени захар, сол, нишесте, мая, пшеница, соя, млечни продукти, риба, свинско месо, изкуствени оцветители, аромати или подсладители, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Ако сте бременна, кърмите, приемате някакви лекарства или сте под лекарско наблюдение, моля, консултирайте се с лекар или медицински специалист преди употреба! Преустановете употребата и се консултирайте с лекар, ако възникнат нежелани реакции! Промяната в цвета на урината по време на приема на този продукт е напълно нормална поради наличието на витамин В2.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Riboflavin Vitamin B2 100 мг 100 таблетки | Holland & Barrett

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.