Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Resista Forte 30 таблетки | NeoPharm

Resista Forte 30 таблетки | NeoPharm
Resista Forte 30 таблетки | NeoPharm
26.56 лв.
Код на продукта : Resista Forte 30 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.89 лв.

 
Бърза поръчка
Resista Forte 30 таблетки | NeoPharm

Resista Forte 30 таблетки | NeoPharm

 • За поддържане на силна имунна система
 • Засилва имунните сили през сезона на грипа и настинките
 • При често боледуване 
 • Резиста Форте таблетки е на изгодна цена от NeoPharm

Какво знаем за Резиста Форте?

Resista Forte 30 таблетки на много изгодна цена за силна имунна система е продукт от NeoPharm, който активира защитата на тялото срещу външните атаки от вируси и патогенни бактерии.

Неслучайно имунната система се нарича „вътрешният лекар“, който ни помага да се противопоставим на болестите. Нейният механизъм на действие е сложен, но същността му е проста: при попадне на вредни бактерии или вируси в тялото имунната система трябва да ги разпознае и неутрализира.

Имунитетът е способността на организма да ни защити от болестотворни микроорганизми. Той е сложна система, която поддържа защитните сили на тялото. Колкото по-силно е всяко звено в тази верига, толкова по-силна е тя. Но под влияние на различни фактори (неправилно хранене, лоши навици, липса на сън, продължителен стрес, по време на грипна епидемия) имунитетът може да се провали, тъй като работи до краен предел и се нуждае от помощ.

За нормалното функциониране на имунната система от изключителна важност са витамините и минералите. Липсата им може да доведе до различни заболявания, свързани с обмяната на веществата. Дефицитът на витамин С, А и D се отразява особено негативно на имунната система.

Освен витамините и минералите има и много природни продукти, които по ефективен и безопасен начин укрепват имунитета. Такъв продукт е и EpiCor – една специална съставка, произведена от естествени дрожди. Резиста Форте от NeoPharm съдържа EpiCor, който укрепва имунната система, за да Ви поддържа здрави всеки ден.

EpiCor се получава от хранителни дрожди, използвани в кулинарията и пивоварството. Това е ферментат, произведен чрез специален процес на ферментация, последван от сушене. Това изключва използването на всякакви странични продукти или химически синтезирани съединения. Ферментатът е източник на полифеноли, фибри, бета-глюкани, аминокарбоксилни киселини, протеини, витамини, метаболити, които имат благоприятен ефект върху имунитета на човека. 

Клинично е доказано, че EpiCor от Резиста Форте по естествен начин защитава цялостно имунната система, което го отличава от другите витаминни добавки.

Резиста Форте от NeoPharm е с мощна формула от естествени компоненти, подобряващи способността на организма да ни защити от болестотворни микроорганизми, и се предлага на много добра цена в Biomall.bg.

Как действа Резиста Форте на таблетки?

Най-добрият начин да останете здрави е превенцията, която включва и мерки за избягване провалите на имунитета. Може да се грижите за здравето си с помощта на продукти, които помагат да се избегне инфекцията и да се облекчи ходът на заболяването.

Резиста Форте с топ цена комбинира естествени компоненти, за които е клинично доказано, че действат като мощен имуностимулатор, които подпомагат и укрепват ефективно естествените защитни сили в човешкия организъм и възстановяват имунната система

Резиста Форте съдържа ЕпиКор, гъба шийтаке, коластра, цинк и витамин D3, действащи като активен стимулатор на имунитета. Във формулата са включени и пробиотични бактерии, подпомагащи ефективното възстановяване на чревната микрофлора, което е важно за поддържане на имунитета и благоприятства целия организъм.

EpiCor от Resista Forte 30 таблетки от NeoPharm съдържа биологично активни съставки, получени при ферментацията на дрождата Saccharomyces cerevisiae. EpiCor е изцяло с естествен произход, а благодарение на неговите компоненти добавката Резиста Форте на най-добра цена започва да действа в рамките на 2 часа след първата доза. Има клинично доказани резултати за нейната ефективност върху имунната система. 

ЕпиКор активира дейността на NK клетките, които се борят с инфекцията. Приемът му повишава концентрацията на имуноглобулин А. Поради това се засилва имунният отговор от лигавиците, уязвими към инфекция.

Също така ЕпиКор в състава на Resista Forte на отлична цена помага за повишаване на имунната защита и чрез увеличаване на антиоксидантния капацитет на организма само за два часа. Заедно с това той подобрява здравето на червата. Доказано е, че ЕпиКор действа като пребиотик в сложния модел на храносмилателната система чрез увеличаване на бифидобактериите и лактобацилите и важната късоверижна мастна киселина, наречена бутират, за здравето на червата. 

Шийтаке (Lentinula edodes) е медицинска гъба, която е известна с благотворното си действие в борбата с настинките. Стимулира производството на интерферон, който има антивирусен ефект, и така допълнително усилва действието на Resista Forte върху имунната система.

Коластрата от състава на Резиста Форте таблетки на атрактивна цена е естествен източник на всички необходими компоненти за изграждане на имунитет, поддържане и възстановяване на отслабена имунна система. По-специално, тя укрепва клетките, борещи се с болестта, известни като „естествен убиец“ или NК-клетки. Тя може да помогне на NК-клетките да се борят с вируса на грипа и други вируси, които причиняват инфекции на горните дихателни пътища.

Действието на активните компоненти на коластрата, съдържаща се в Резиста Форте 30 таблетки от NeoPharm, подобрява имунната система и здравето:

 • Имуноглобулините са широкоспектърни антитела, които предпазват организма от бактерии, микроби, гъбички, вируси и алергени. Коластрата съдържа всичките 5 групи имуноглобулини: IgA (предпазва лигавицата), IgD (стимулира производството на антитела), IgE (неутрализира алергичните реакции), IgG (неутрализира вирусите), IgM (ускорява процеса на унищожаване на бактерии и вируси).
 • Интерферон, лактоферин, интерлевкин – основните протеини на имунната система, стимулират образуването на имуноглобулини, имат противовъзпалително, антивирусно и антибактериално действие.
 • Полипептиди с високо съдържание на пролин, регулиращи имунната система.
 • Витамини и минерали. Коластрата е източник на естествени витамини (B1, B2, B6, A, C, D3, E, B9) и коензим Q10, който се усвоява напълно. Съдържа естествени минерали (селен, калций, желязо, цинк, мед, калий, магнезий, фосфор, хром) под формата на органични хелати.
 • Коластрата е богата на ензими: пероксидаза, редуктаза, липаза, фосфатаза, лактаза, пептидаза, съдържа лизозим, естествен антибиотик, който потиска действието на патогенните бактерии.

В състава на Резиста Форте таблетки на изгодна цена са включени и пробиотици, които засилват както общия имунитет, така и локално имунитета на устната кухина, сливиците и фаринкса

 • Пробиотичната бактерия Streptococcus salivarius се колонизира в лигавицата на гърлото и сливиците и потиска растежа на патогенните бактерии, които предизвикват инфекции. 
 • Пробиотичните бактерии L. acidophilus и B. lactis показват забележителни свойства, като стимулират имунния отговор, свързан с храносмилателната система и имат директно антимикробно действие към болестотворни микроорганизми. Благодарение на това могат да предотвратят много инфекции и да ускорят възстановяването.

Resista Forte на добра цена съдържа и фруктоолигозахариди, които естествено се срещат в плодовете и зеленчуците. Това са вещества, наречени пребиотици. Те са устойчиви на действието на храносмилателните ензими и подпомагат развитието на правилната бактериална флора.

Имунната система е отговорна за всички области на нашето здраве, както физическо, така и емоционално. За да бъде нашата защита в постоянна готовност, тя има нужда от помощ. Резиста Форте с ЕпиКор 30 таблетки на достъпна цена от NeoPharm подпомага имунното здраве, а то е състоянието на целия организъм.

Произведено в: България

Препоръчкителен прием:

 • За деца от 5 до 12 години - 30 дни по 1 таблетка за смучене.
 • За деца над 12 години и възрасти - 30 дни по 2 таблетки за смучене.

След прием на таблетките не се препоръчва прием на храна и/или вода в рамките на половин час.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
EpiCor 250 мг **
Стандартизиран екстракт от шийтаке 50 мг **
Коластра 250 мг **
Витамин D3 200 Iu (5 мкг) **
Цинк 5 мг **

Пробиотици:

   Lactobacillus acidophilus

   Bifidobacterium lactis

 

2.5 млрд. CFU*

2.5 млрд. CFU*

 

**

**

Фруктоолигозахариди (FOS) 50 мг **
Streptococcus salivarius (орален пробиотик) 1 млрд. CFU* **

** Daily Value не е установено.

* CFU - жизнеспособни бактерии.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не трябва да използвате този продукт, ако сте претърпели операция за трансплантация или приемате имуносупресиращи лекарства, или ако имате алергия към някоя от съставките на продукта!

Състав
Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки)
EpiCor 250 мг
Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки)
Streptococcus salivarius (1 милиард живи клетки)
Витамин D 5 mcg (200 IU)
Имуноглобулини
Коластра 250 мг
Пробиотици
стандартизиран екстракт от Shiitake 50 мг
Фруктоолигозахариди 50 мг
Цинк 5 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба При възрастни и деца над 12 годишна възраст, RESISTA FORTE се приема по 2 таблетки дневно в продължение на 30 дни. При деца над 5 годишна възраст, RESISTA FORTE се приема по 1 таблетка дневно в продължение на 30 дни. RESISTA FORTE е таблетка за смучене. След прием на таблетката, се препоръчва да не се консумират храна и напитки в продължение на поне половин час.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™