Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 мг 60 капсули | Swanson

R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 мг 60 капсули | Swanson
R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 мг 60 капсули | Swanson
R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 мг 60 капсули | Swanson
64.60 лв
Код на продукта : R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 mg 60 Capsules
Тегло: 0.50 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.08 лв.

 
Бърза поръчка
R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 мг 60 капсули | Swanson

R-Fraction Alpha Lipoic Acid Double Strength 100 мг 60 капсули | Swanson

  • Стабилизирана форма на алфа-липоева киселина
  • Осигурява водоразтворима антиоксидантна защита
  • Предпазва тялото от свободни радикали
  • Помага за поддържане на здравословни нива на кръвна захар
  • Регенерира витамините С и Е
  • Двойна сила Р-фракция алфа-липоева киселина 60 капсули на топ цена от Swanson

Какво знаем за Двойна сила Р-фракция алфа-липоева киселина?

Алфа-липоевата киселина (ALA) е уникален, витаминоподобен антиоксидант, който може да се бори с радиационна болест, да поправя увредения дроб, да помага при диабет и състояния, свързани с диабет (полиневропатия) и да предпазва от окислителни процеси, които насърчават преждевременното стареене и дегенеративните заболявания. ALA става все по-призната като митохондриален антиоксидант. Сега по-мощна форма на ALA - R-фракция алфа-липоева киселина  е достъпна за потребителите. Изследванията показват, че Двойна сила Р-фракция алфа-липоева киселина 60 капсули на супер цена от Swanson е по-биологично активна форма на ALA, която предлага по-големи антиоксидантни и невропротективни ползи в значително по-ниски дози от синтетичните форми на липоева киселина, налични в момента.

Как действа Двойна сила Р-фракция алфа-липоева киселина на капсули?

Алфа-липоевата киселина е антиоксидант, който се произвежда от тялото и се намира във всяка клетка. Алфа-липоевата киселина помага за превръщането на глюкозата в енергия. Антиоксидантите атакуват свободните радикали, което може да причини вредни химични реакции, които могат да увредят клетките в тялото, затруднявайки организма да се бори с инфекциите. Проучванията показват, че алфа-липоевата киселина може да помогне за регенерирането на антиоксиданти и да ги направи отново активни. Алфа-липоевата киселина съществува в три различни форми: алфа R-липоева киселина, алфа S-липоева киселина и алфа RS-липоева киселина.

За хората алфа-липоевата киселина е важна молекула, тъй като превръща захарта в енергия. Лесно може да премине през кръвно-мозъчната бариера. Самото тяло произвежда малки количества Р-фракция алфа-липоева киселина вътре в митохондриите (енергийните фабрики на клетката), но когато човек остарява, производството на Р-фракция алфа-липоева киселина постепенно намалява. Приемът на добавката Двойна сила Р-фракция алфа-липоева киселина 60 капсули на уникална цена от Swanson помага на организма да се снабди с достатъчно количество.

Стареенето на човека белязва спад в концентрацията, синтеза и рециклирането на централни антиоксиданти, като витамин Е, витамин С, коензим Q10 и глутатион. Тази загуба на антиоксидантна функция сериозно нарушава способността на организма да контролира свободните радикали. Оставени без проверка, свободните радикали - опасни, несдвоени електрони - се размножават по цялото тяло, увреждайки клетъчните мембрани и органи, нарушавайки имунната функция, нарушавайки нишките на ДНК и допринасяйки за прогресирането на рака и други дегенеративни заболявания. През последните години изследователите показват как алфа-липоевата киселина регенерира витамините Е и С, за да предотврати увреждането на свободните радикали.

Един от централните компоненти в антиоксидантния цикъл е витамин Е, мощен биологичен антиоксидант, който работи за стабилизиране на силно реактивни свободни радикали в липидните (мастни) тъкани и мембрани (липопротеини). В процеса на гасене на мастни свободни радикали, като липиден пероксил и липидни алкоксилни радикали, витамин Е сам се превръща в свободен радикал, макар и такъв, който е много по-малко реактивен или вреден от първоначалния радикал.

След това витамин Е радикал се регенерира от витамин С (аскорбинова киселина). Този процес рециклира витамин Е от радикал обратно в антиоксидант, но води до образуването на нов свободен радикал под формата на нестабилен витамин С - полуаскорбилен радикал. След това витамин С се рециклира от глутатион, тиол (съдържащо сяра съединение). До този момент витамините Е, С и глутатион работят съвместно за контрол на свободните радикали и предотвратяване на клетъчното увреждане. Но това също е важен етап, при който цикълът на регенерация на антиоксиданти преминава в ограничаващ фактор, определен от наличието на глутатион.

Алфа-липоевата киселина е по-мощен антиоксидант от витамините С и Е и CoQ10 и всъщност може да бъде най-важният антиоксидант, открит някога. Алфа-липоевата киселина също е важна за клетъчния метаболизъм и е необходима за производството на енергия вътре в клетките. Без алфа-липоева киселина клетките не биха могли да метаболизират захарите за енергия и просто биха се затворили. Това прави алфа-липоевата киселина метаболитен антиоксидант, способен да се възползва от собствения метаболизъм на клетката, за да увеличи защитните си ефекти и тези на други антиоксиданти.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Р-фракция алфа-липоева киселин (от Bio-Enchanced® Na-RALA (натриева R-липоева киселина) 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, желатин, калциев палминат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™