Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Glutathione Precursor Complex 60 капсули | Swanson SWU542

Glutathione Precursor Complex 60 капсули | Swanson SWU542
Glutathione Precursor Complex 60 капсули | Swanson SWU542
Glutathione Precursor Complex 60 капсули | Swanson SWU542
82.60 лв.
Код на продукта : Glutathione Precursor Complex 60 Capsules
Тегло: 0.74 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.38 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Glutathione Precursor Complex 60 капсули | Swanson SWU542

Glutathione Precursor Complex 60 капсули | Swanson

  • Комбинира три аминокиселини
  • Силен антиоксидант
  • Подпомага детоксикацията на тялото
  • Засилва имунната защита
  • Глутатион предшестващ комплекс 60 капсули на топ цена от Swanson

Какво знаем за Глутатион предшестващ комплекс?

Глутатионът е най-разпространеният антиоксидант в нашите тела. Всъщност почти всеки организъм на Земята има някакъв глутатион в клетките си. И то с добра причина. Този „главен” антиоксидант защитава човешкото тяло, както малко други. Без адекватни нива на глутатион сте изложени на риск от опасни медицински състояния, включително инсулт, болест на Алцхаймер и сърдечни заболявания.

Глутатион предшестващ комплекс 60 капсули на супер цена от Swanson комбинира трите аминокиселини, които образуват глутатион (трипептидна комбинация от глутамат, цистеин и глицин), заедно с поддържащи хранителни вещества за оптимално усвояване и използване. За хората над 45 години приемът на глутатион като допълнителна хранителна добавка може да бъде от полза, тъй като е от решаващо значение за цялостното здраве и никой не е имунизиран срещу спада на производството на този антиоксидант, който идва с възрастта. За да подпомогне положителната енергия и оптималната физическа годност, Glutathione Precursor Complex 60 капсули от Swanson разполага със следните основни съставки: Setria® L-глутатион трипептид, глутатион в намалена форма за оптимална бионаличност; чисти аминокиселини, N-ацетил-L-цистеин и L-глутамин; TMG за синтез на глутатион; витамин С за повишаване на глутатиона в червените кръвни клетки; алфа-липоева киселина за подпомагане на антиоксидантния потенциал на глутатиона; стандартизиран екстракт от семена на бял трън, един от най-мощните подхранващи вещества за черен дроб; и ацетил L-карнитин, който подпомага усвояването на глутатиона и може да подпомогне неговата активност.

Как действа Глутатион предшестващ комплекс на капсули?

Глутатионът е мощен антиоксидант, намиращ се както в растенията, така и в животните. Често наричан "главен антиоксидант", глутатионът също така повишава (рециклира) други антиоксиданти, като витамин С и витамин Е, както и алфа-липоева киселина и CoQ10.

Глутатионът защитава Вашите митохондрии, като гарантира, че клетките Ви са в състояние да произведат енергията, от която тялото Ви се нуждае. Митохондриите са "електроцентралите" на Вашите клетки. Всяка от клетките в човешкото тяло има митохондрии, които превръщат глюкозата, аминокиселините и мазнините в енергия. Митохондриите трябва да бъдат защитени, а „рицарят в блестящи доспехи“, който пази нашия източник на енергия, е не друг, а глутатион. Глутатионът гарантира, че тежките метали, органичните токсини и свободните радикали, генерирани по време на нормалния метаболизъм, не увреждат митохондриите.

Всеки път, когато ядете, дишате или се движите, тялото Ви използва гориво, създадено от храната, която ядете, за да произвежда енергия. Но както колата отделя вредни странични продукти като изгорели газове, така и усилията на собственото Ви тяло произвеждат опасен страничен продукт: свободни радикали. Свободните радикали са силно реактивни форми на кислород, на които липсва електрон. Когато влязат в контакт с нормални молекули, те открадват електрон, увреждайки здравата клетка и нейната ДНК. Всъщност някои оценки показват, че Вашата ДНК ежедневно поема 10 000 окислителни удара. Антиоксидантите работят за противодействие на щетите, причинени от свободните радикали.

Глутатионът е "главният" антиоксидант, пряко свързващ се с окислителните съединения, които увреждат клетъчните мембрани, ДНК и производството на енергия. Той директно неутрализира широка гама окислители, включително супероксид, азотен оксид, въглеродни радикали, хидропероксиди, пероксинитрити и липидни пероксиди. Глутатион предшестващ комплекс 60 капсули на невероятна цена от Swanson предлага най-важната антиоксидантна защита, както малко други могат.

Ролята на глутатиона в системата за детоксикация на тялото Ви е жизненоважна. Ето как работи системата за детоксикация в три фази:

  • По време на детоксикация фаза 1 всички видове токсини и ксенобиотици се обработват частично от специализирани протеини в митохондриите, наречени цитохроми. За съжаление, фаза 1 е непълна обработка и може да превърне токсините в опасни свободни радикали. Те са не само вредни, но могат да отделят накрая глутатион, създавайки дисбаланс между фаза 1 и фаза 2.
  • Във фаза 2 различни ензими действат директно върху токсините, частично разградени и обработени във фаза 1. Тези ензими използват глутатион, за да неутрализират токсините.
  • Фаза 3 е елиминирането на токсини и ксенобиотици. Токсините се отстраняват от тялото Ви, главно чрез бъбреците (урина) и черния дроб (жлъчката).

Без глутатион, тялото Ви не би било в състояние да неутрализира и елиминира токсините ефективно.

С напредване на възрастта не е необичайно да започваме да забравяме или да изпитваме трудности с концентрацията. Това са само два примера за невродегенерация, процес, при който невроните в мозъка ни се увреждат и дори могат да умрат. Това води до мозък, който не функционира с пълния си капацитет. Въпреки че този процес е неизбежен с напредването на възрастта, той може да се забави или дори да се обърне, а глутатионът играе важна роля. Ускорените невродегенеративни заболявания, като болестта на Паркинсон и болестта на Алцхаймер, показват високи нива на увреждане на мозъка от оксидативен стрес, както и ниски нива на активен глутатион. Глутатион предшестващ комплекс 60 капсули на уникална цена от Swansonможе да облекчи и намали степента на увреждане на мозъчната тъкан.

Глутатионът е чудесен в борбата с хроничното възпаление. Възпалението е гореща тема в света на естественото здраве през последното десетилетие. Въпреки това, много хора все още не разбират напълно защо възпалението лежи в основата на повечето здравни проблеми. Високите нива на възпаление присъстват практически при всяко хронично заболяване, като диабет, сърдечни заболявания и рак. Въпреки това възпалението е здравословно и необходимо (в кратки изблици) за борба с инфекциозните нашественици.

Глутатионът контролира, когато възпалението се увеличава или намалява при необходимост, като инструктира и влияе върху имунните ни бели клетки. Това е напълно отделен механизъм от неговите антиоксидантни свойства. Ребалансирането на нивата на глутатион намалява хроничното възпаление и възстановява имунната функция. Глутатионът помага на имунната Ви система да остане силна и готова да се бори с инфекциите. Докато витамин С изглежда получава всички признания, когато става въпрос за имунитет, глутатионът е недостатъчно признатият поддържащ актьор, който заслужава главната роля.

Изследванията показват, че активният глутатион грундира бели клетки като естествени убийци (NK) и Т-клетки, бойци на инфекцията на предната линия на тялото ви. Подобрените от глутатион Т-клетки са в състояние да произвеждат повече вещества, борещи се с инфекции, контролиращи както бактериални, така и вирусни инфекции.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2 пъти на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С (от PureWay-C® аскорбинова киселина) 100 мг 111%

PureWay-C® [патентована формула от аскорбинова киселина UPS,

комбинирана с липидни метаболити (аминокиселини) от растителни восъци)

111 мг **
BIOSINT™ L-карнитин (от ацетил L-карнитин хидрохлорид) 100 мг **
L-глутамин 100 мг **
N-ацетил-L-цистеин (NAC) 100 мг **
Екстракт от семена на бял трън (Silybum marianum) (стандартизиран до 80% силимарин от UV) 50 мг **
TMG (триметилглицин) (от BetaPower® натурален бетаин) 50 мг **
R-фракция алфа-липоева киселина (от Bio-Enhanced® Na-RALA) (натриева R-липоева киселина) 37.5 мг **
Setria® L-глутатион трипептид (редуциран (глутаминова киселина, цистеин и глицин) 37.5 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, капсула (желатин, натриев меден хлорофилин), оризово брашно, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се приема по време на бременност и кърмене. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти! Прекратете употребата на този продукт, ако се появи стомашно-чревен дискомфорт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™