Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули | Now Foods

Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули | Now Foods
Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули | Now Foods
Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули | Now Foods
85.00 лв.
Код на продукта : Clinical Strength Prostate Health 90 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.83 лв.


 
Бърза поръчка
Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули | Now Foods

Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули | Now Foods

  • Осигурява многокомпонентна формула от синергични съставки
  • Билкови екстракти, доказани в борбата със заболявания на простатата
  • Противодейства на хиперплазията на простатната жлеза
  • Облекчава съпътстващите симптоми при вече възникнало възпаление
  • Спомага за поддържане здравето на мъжете
  • Възстановява сексуалната функция, която може да бъде засегната от заболявания на простатата
  • Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули е на супер цена от Now Foods

Какво знаем за Prostate Health?

Като хранителна добавка Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули на уникална цена от Now Foods комбинира природни компоненти, гарантиращи здравословната работа на хормоните, които засягат здравето на простатната жлеза. Благодарение на съставките си продуктът оказва изключително благоприятен ефект при симптоми на увеличена простата.

Простатата е една от най-важните жлези на мъжката репродуктивна система. Тя се контролира строго от ендокринната система. Този малък орган с размера на орех се влияе най-много от половите хормони, особено от тестостерона. Симптомите, които индикират проблеми с простатата, са преди всичко свързани с трудности при уриниране, причинени от уголемяване на простатната жлеза.

Процесът на уголемяване на жлезата е нормален и е част от общия процес на остаряване. В повечето случаи нарастването на нейния обем е доброкачествено. Нарича се доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ) или нетуморно увеличение на простатата.

ДПХ се предизвиква от свързаните с възрастта хормонални промени, и по-точно от съотношението между двете фракции на тестостерона: свободен тестостерон и неговия матаболит дихидротестостерон (DHT). DHT се свързва с рецептори в клетките на простатата, като ги стимулира за повишено деление и растеж. В резултат на това рискът от хипертрофия на простатата се увеличава.

Може да поддържате ежедневното функциониране на този малък и много важен орган за мъжкото здраве с помощта на хранителни добавки. Хубаво е да се отбележи обаче, че ако добавката съдържа повече съставки, тяхното едновременно, синергично и проявяващо се по различен начин действие върху проблемите на простатата има по-голям ефект, отколкото използването на продукт с една субстанция. Точно такава е и формулата на Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули.

Как действа Prostate Health на гел-капсули?

Prostate Health е многокомпонентен продукт, специално разработен за мъжете. Съдържа пълен набор от хранителни вещества, които поддържат работата на пикочните пътища. Препоръчва се особено за тези, които страдат от проблеми с простатата. Ежедневният прием на добавката ще Ви помогне за премахване на проблемните симптоми като често уриниране (особено през нощта), парене, болка и невъзможност за изпразване на пикочния мехур докрай. Добре е да не чакате, докато усетите тези симптоми, а да използвате продукта профилактично.

Prostate Health гел-капсули с топ цена включва много съставки, които са с доказана ефективност при справянето с проблемите на уголемената простата – ликопен, бета-ситостерол, екстракт от сао палмето, куркумин, зелен чай, корен от коприва, нар и други. Добавката осигурява допълнителна хранителна подкрепа с цинк, селен и витамин D-3, за които е известно, че играят важна роля за оптималната функция на простатната жлеза.

Витамин D3 – оказва положително влияние върху общото здравословно състояние, включително регулирането на половите хормони и намаляването на риска от заболяване на простатата.

Цинкът е известен със способността си да инхибира действието на ензима ароматаза, което води до намаляване на нивото на естрогените.

Селенът показва антиоксидантни свойства, което насърчава не само здравето на простатата, но и на цялия организъм. Има доказана способност да намалява честотата на рак на простатата.

Сао палмето е палма, придобила популярност поради способността на екстракта от нейните плодове да облекчава симптомите на типичните заболявания при мъжете, свързани със здравето на простатата. Това действие на екстракта е резултат от антиандрогенната му активност – инхибира образуването на дихидротестостерон (DHT) чрез инхибиране на ензима 5-алфа-редуктаза (5-AR). Доказано е, че дихидротестостеронът (DHT)  е основният андроген, отговорен за растежа на простатната жлеза.

Растителните стероли, базирани на бета-ситостерол, показват благотворно влияние върху здравето на простатата поради антагонистичното влияние върху простагландините.

Копривата е източник на полизахариди и изолектини. Тя подобрява функциите на пикочната система. Копривата има способността да инхибира активността на ароматазата и 5-алфа-редуктазата, които са два ключови ензима за хормонална конверсия. Нещо повече, съдържащите се в растението фитоестрогени намаляват синтеза на белтъка секс-хормон свързващ глобулин (SHBG) в кръвната плазма. Неговото присъствие допринася за повишаване нивото на бионаличните хормони, което спомага за намаляване на хипертрофията на простатата.

Куркуминът е основното биоактивно съединение в куркумата. Това вещество има многопосочни свойства и влияе положително върху целия организъм. Притежавава противовъзпалителни, противоракови, антиоксидантни и антибактериални свойства. Освен това веществото се използва за смекчаване симптомите на диабет, астма, артрит, невродегенеративни заболявания или атеросклероза.

Ликопенът е ефективен антиоксидант. Той помага за поддържане на тъканната хомеостаза чрез подобряване на междуклетъчната комуникация. Ликопенът е важен елемент от профилактиката на рака. Въздействайки върху плазмените нива на инсулиноподобния растежен фактор-1 (IGF-I), ликопенът може да потисне развитието на рак на простатата и гърдата. Високите нива на IGF-I се асоциират с някои тумори, особено с простатен карцином.

Кверцетинът е флавоноид, растителен пигмент, който има антиоксидантни свойства, заздравява кожата и капилярите.

Естествените компоненти от формулата на Prostate Health гел-капсули помагат за подобряване здравето на мъжете. От хиляди години растителните екстракти успешно се използват в традиционната медицина. Съдържащите се в продукта компоненти са оценени не само от обикновените хора, но и от получените научни доказателства за тяхната ефективност.

В гел-капсулите Prostate Health ще откриете растителни съставки, които директно намаляват риска от рак на простатата, като регулират нивото на андрогените, особено дихидротестостеронът (DHT), както и такива, поддържащи качеството на живот при хора със здравословни проблеми, като подобряват функциите на пикочната система.

Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули се грижи за здравето на простатната жлеза, като се справя с хормоналните нарушения, настъпили с възрастта, които стават причина за уголемяването на простатата. Смята се, че DHT оказва най-негативно влияние върху простатната жлеза. Този хормон има способността да активира андрогенните рецептори в простатата, причинявайки нейния растеж. Инхибирането на преобразуването на тестостерона в DHT Ви позволява да се насладите на полезните свойства на тестостерона, като същевременно ограничава риска от андрогенни заболявания. Друга група хормони, които могат да повлияят негативно на простатата, са естрогените. Блокирането на ензима ароматаза чрез приема на цинк намалява превръщането на тестостерона в конверсия на естрадиол и андростендион в естрон, намалявайки общото ниво на естрогени, присъстващи в кръвообращението.

Prostate Health гел-капсули предпазва от появата на възпаление. Определено възпалението не е фактор, който би допринесъл за правилните функции на простатата. Освен това възпаленията могат да бъдат причинени от оксидативен стрес, което е проблем за много хора. Антиоксидантите, включени в продукта, частично решават този проблем, като намаляват количеството на свободните радикали и в същото време поддържат общото здравословно състояние. Способността да се намали нивото на простагландините също не е за подценяване.

Приемът на гел-капсулите Clinical Strength Prostate Health допълва недостига на полезни вещества във Вашия хранителен режим. Недостигът на хранителни вещества в диетата е сериозен и в същото време подценяван фактор за развитието на всякакви заболявания. Особено важна е добавката на витамин D, който е на едно от първите места в списъка с недостиг на вещества. Цялостната формула на продукта осигурява витамини и минерали, които имат най-голямо влияние върху нивото на половите хормони и здравето на простатата.

Clinical Strength Prostate Health 90 гел-капсули на невероятна цена от Now Foods се препоръчва особено за мъже в напреднала възраст като превантивно средство и за тези, които вече се борят със заболявания на простатата, за да ускорят възстановяването и да подобрят качеството си на живот. Добавката може да окаже положително влияние и върху пикочните пътища, тъй като облекчава някои неразположения.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 гел-капсули дневно с храна.

Дозировка: 3 гел-капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 гел-капсули) Стойност %ПДД
Калории 10  
Общо мазнини 1 гр 1%†
Витамин D-3 (като холекалциферол) 10 мкг (400 IU) 50%
Цинк (от TRAACS® цинков глицинат хелат) 15 мг 136 %
Селен (Албион® селен глицинат комплекс) 70 мкг 127%

Сао палмето екстракт (плодове) (Serenoa repens)

(мин. 85% мастни киселини)

320 мг

 

**

 

Фитостероли (растителни стероли) (с бета-ситостерол) 850 мг **
Екстракт от корен на коприва (Urtica dioica) 240 мг **
Кверцетин (от кверцетин дихидрат) 200 мг **

Корен от куркума екстракт (Curcuma longa)

(мин. 95% куркуминоиди)

100 мг

 

**

 

Масло от тиквено семе 1 гр (1000 мг) **
Ликопен (LYC-O-MATO® натурален екстракт от домати) 10 мг **

Зелен чай екстракт (Camellia sinensis) (лист)

(мин. 50% EGCg)

100 мг

 

**

 

Екстракт от нар (Punica granatum) (плодове) 100 мг **

Естествен транс-ресвератрол

[екстракт от японска пача трева (Polygonum cuspidatum) (корен)]

10 мг

 

**

 

LinumLife® комплекс (екстракт от ленено семе лигнани)

(Linum usitatissimum) (семенна обвивка)

25 мг

 

**

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: гел-капсула (говежди желатин, глицерин, вода, рожков), слънчогледово масло, слънчогледов лецитин и пчелен восък.

Съдържа соя.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Само за възрастни! Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате някакво заболяване! При този продукт може да има естествено изменение на цвета! Съхранявайте на хладно и сухо място след отваряне! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™