Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

PQQ-10 (PQQ 20 мг + Q10 200 мг) 30 гел-капсули | Natural Factors

PQQ-10 (PQQ 20 мг + Q10 200 мг) 30 гел-капсули | Natural Factors
PQQ-10 (PQQ 20 мг + Q10 200 мг) 30 гел-капсули | Natural Factors
104.47 лв
Код на продукта : PQQ-10 30 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.48 лв.

 
Бърза поръчка
PQQ-10 (PQQ 20 мг + Q10 200 мг) 30 гел-капсули | Natural Factors

PQQ-10 (PQQ 20 мг +Q10 200 мг) 30 гел-капсули | Natural Factors

 • Комбинация от пиролохинолин хинон PQQ и коензим Q10
 • Профилактика на сърдечно-съдови заболявания
 • Забавя процесите на стареене в организма
 • Положително влияние върху здравето на сърцето
 • Подкрепя работата на митохондриите
 • Защита на невроните и стимулиране невроналния растеж в мозъка
 • Увеличава чувствителността към инсулин
 • Антиоксидантен ефект
 • Добавя енергия и жизнени сили
 • Засилва мисловните процеси
 • Подобрява качеството на съня
 • Инхибира възпаленията
 • PQQ-10 (PQQ 20 мг +Q10 200 мг) 30 гел-капсули е на идеална цена от Natural Factors

Какво знаем за PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10)?

В момента доста голям брой изследвания са посветени на търсенето на различни вещества, които имат невропротективен и антиоксидантен ефект. Открит през 1979 г. при изучаване на ензими дехидрогенази в мембраните на метилотрофни бактерии, пиролохинолин хинон (PQQ) е важен хранителен фактор. Той има уникални окислително-редукционни свойства, които многократно превъзхождат много известни антиоксиданти. PQQ е способен да извърши 20 000 каталитични конверсии. Освен това има способността да модулира сигнални системи, да стимулира активността на нервните растежни фактори и да предотвратява некрозата и апоптозата.

В проведените изследвания върху това вещество е открито, че то е широко разпространено в различни тъкани на растения и животни. PQQ е необходим компонент за растеж и развитие, поради което през 2003 г. е причислен към групата на витамин В и сега е известен също като витамин В14. Това витаминоподобно съединение не се произвежда в организма, а се получава чрез синтез в червата след консумация на определени храни. Богатите храни на В14 са: тофу, магданоз, зелени чушки, мляко и яйчен жълтък, бобови растения, киви.

Като хранителна добавка PQQ-10 (PQQ 20 мг +Q10 200 мг) 30 гел-капсули на уникална цена от Natural Factors ще снабди Вашия организъм с едни от най-мощните антиоксиданти, които засягат всяка клетка в човешкото тяло. Той ще подкрепи функциите на митохондриите и ще защити клетките от оксидативния стрес.

Как действа PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10) на гел-капсули?

PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10) гел-капсули съдържа универсалния коензим Q10 и патентован пиролоквинолин квинон – BioPQQ®, два от най-мощните в природата антиоксиданти. PQQ и коензим Q10 работят заедно за защита на нервната система и съществуващите митохондрии, както и насърчават развитието на ново производство на митохондрии. Заедно те също помагат за защита на мозъчните клетки от увреждане. Тази комбинация помага за подкрепа на клетъчната енергия, паметта и концентрацията и обработката на информация.

BioPQQ® се произвежда в Япония чрез патентован процес на естествена ферментация, при който се получава динатриева сол на пиролоквинолин квинон с висока степен на усвояване. 100% натуралният коензим Q10 се получава от естествена ферментация и се състои само от естествени транс изомери. Той е абсолютно идентичен с този, синтезиран в човешкия организъм.

PQQ е органично химично съединение, което по структура и активност наподобява витамините. PQQ се доставя на тялото главно с храната. Той действа като кофактор за голяма група ензими и е мощен антиоксидант. Засилва биосинтезата на растежния фактор за нерви (NGF), ключов протеин, участващ в растежа и оцеляването на невроните.

Коензим Q10 също принадлежи към витаминоподобните вещества. Често се среща в живите организми. Той участва в процеса на производство на енергия, играе важна роля за стабилизиране на клетъчните мембрани и има антиоксидантен потенциал. Проучванията показват, че той работи синергично с PQQ и може да увеличи неговата бионаличност.

PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10) гел-капсули на супер цена се препоръчва на всички хора, които искат цялостно да се грижат за здравословното си състояние. Благодарение на положителното влияние върху състоянието на митохондриите и силния антиоксидантен ефект добавката се превръща в продукт с широк про-здравен спектър от ефекти.

PQQ-10 30 Softgels има голям антиоксидантен потенциал. PQQ и коензим Q10 са синергични хранителни вещества, които модулират клетъчните сигнални пътища. Както PQQ, така и коензим Q10 проявяват силно антиоксидантно влияние върху клетъчните мембрани на организма. Те неутрализират свободните радикали и поддържат оптимална митохондриална функция. Това означава, че намаляват оксидативния стрес, причинен от дисбаланса между реактивните видове кислород (ROS) и концентрацията на антиоксиданти. Такава ситуация може да доведе до мутации на нивото на ДНК, развитие на ракови клетки и заболявания на сърдечно-съдовата система и ускоряване на процесите на стареене на организма. Освен това PQQ засилва растежа на протеини NRF-1 и NRF-2, увеличавайки концентрацията на естествени антиоксиданти в организма, т.е. глутатион и супероксид дисмутаза.

PQQ-10 (PQQ 20 мг +Q10 200 мг) 30 гел-капсули ще спомогне да имате здрава сърдечно-съдова система. Сред хората, които страдат от сърдечна недостатъчност, се наблюдава ниска концентрация на коензим Q10 в кръвта. Добавка с коензим Q10 в доза от 200 мг за около 8-10 седмици намалява риска от сърдечни заболявания с 43%. Това е свързано със способността на коензима да произвежда енергия и да намалява възпаленията. Освен това PQQ се използва в случай на сърдечни пристъпи, които причиняват исхемия - реперфузионни увреждания. Пиролоквинолин квинон спомага за намаляване на тези увреждания, понижава кръвното налягане, подпомага работата на сърцето и подобрява качеството на живот на пациентите. PQQ и коензим Q10 намаляват честотата на сърдечната фибрилация в лявата камера след сърдечен удар. Те предотвратяват стареенето на сърдечния мускул и регулират работата му, което влияе върху кардиопротективните свойства на тези вещества.

PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10) гел-капсули на чудесна цена може да има много добро приложение в спорта. Производството на енергия, увеличено благодарение на PQQ и коензим Q10, които влияят на нивото на АТФ, може да се отрази на по-добри резултати за издръжливост сред физически активните хора. АТФ е биологично достъпна енергия за клетките, която може да се използва по всяко време. Най-енергоемките органи в нашия организъм са: мускули, сърце и мозък, следователно правилно функциониращите митохондрии и правилното снабдяване с АТФ са от съществено значение за повишаване на тяхната ефективност и работа. Доказано е в клиничните изследвания, че прилагането на коензим Q10 в дозата от 100 мг увеличава производството на енергия в мускулите с 144%, в сравнение с плацебо.

Приемът на PQQ-10 30 Softgels ще подкрепи работата на митохондриите. Ефективното функциониране на митохондриите в нашите клетки е условие за дълъг живот, здраво тяло и младежки дух. Не без причина митохондриите се наричат енергийни центрове на клетките – прилагането на коензим Q10 и PQQ увеличава тяхната биогенеза, т.е. процесите на производство на нови митохондрии. Това се случва благодарение на стимулирането на протеин CREB, който активира растежа на нови митохондрии и влияе върху концентрацията на вещества, защитаващи енергийните клетки от вредната активност на свободните радикали. Многобройни изследвания потвърждават тезата, че увреждането и смъртта на нашите митохондрии водят до редица здравословни усложнения като болест на Алцхаймер, диабет тип 2 или сърдечна недостатъчност. Естествената подкрепа с веществата като коензим Q10 и PQQ активира работата на клетките и предотвратява оформянето на дегенеративни заболявания.

Освен всичко споменато до тук, PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10) гел-капсули подобрява и когнитивните функции. Има мощно въздействие върху мозъчната енергия, способността за работа и настроението. Както PQQ, така и коензим Q10 влияят на правилното функциониране на мозъка. Те повишават ефективността на разбирането и времето за реакция. Подобряват концентрацията и паметта. Всичко това е благодарение на активирането на BDNF – мозъчен невротрофичен фактор, който често се уврежда при болестта на Паркинсон и други невродегенеративни заболявания. Мозъчният невротрофичен фактор предпазва и възстановява невроните, свързани с паметта, и действа като копче за рестартиране. Той активира мозъчните стволови клетки, за да се превърнат в нови неврони. BDNF също така задейства и много други химикали, които подпомагат невралното здраве.

Обобщавайки, PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10) гел-капсули капсули на много изгодна цена от Natural Factors е комплексна хранителна добавка, поддържаща здравето на Вашите митохондрии, сърдечно-съдова система и предпазваща от вредното влияние на свободните радикали. Има свойства, повишаващи нивото на АТФ в клетките, което се отразява в нарастване на силата и постигането на издръжливост.

Още ползи при прием на PQQ-10 (Пиролоквинолин квинон + коензим Q10):

 • Помага за справяне със сърдечната недостатъчност
 • Допринася за подобряване на репродуктивната функция
 • Полезен за поддържане на красотата и младостта на кожата
 • Може да намали главоболието
 • PQQ-10 (PQQ 20 мг +Q10 200 мг) 30 гел-капсули от Natural Factors на топ цена намалява оксидативния стрес в клетките
 • Подобрява митохондриалната функция
 • Предотвратява трансформацията на здравата клетка в ракова
 • Благоприятен ефект върху мозъчната функция
 • Намалява риска от белодробни заболявания

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула дневно.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Коензим Q10 (убиквинон) 200 мг **
BioPQQ® (динатриева сол на пиролохинолин квинон) 20 мг **
осигуряващ на пиролохинолин квинон 17,65 мг **

Витамин Е (като естествен d-алфа токоферол) (Sun-E 900™)

(от не-ГМО слънчогледово олио)

5 IU / 3,35 мг

 

**

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: гел-капсула (желатин, глицерин, пречистена вода, рожков), ленено масло органик, жълт пчелен восък, не-ГМО слънчогледов лецитин.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки, ГМО, изкуствени консерванти, оцветители или подсладители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с лекар при бременност или кърмене! Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Съхранявайте на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™