Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth

PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth
PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth
PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth
29.99 лв.
Код на продукта : PEA 400 mg 30 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1 лв.

 
Бърза поръчка
PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth

PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth

  • Действа като аналгетик срещу различни видове болки
  • Има антивъзпалително действие и намалява болезнеността при невропатия
  • При болки в кръста, в гърба, зъбобол и болки с хроничен характер
  • Предотвратява възпалителните реакции по естествен път в организма
  • Натурална добавка с ефективно действие
  • Доказано обезболяващо въздействие
  • Високо качество, безопасен прием
  • PEA (ПЕА) 400 мг 30 таблетки е на изключително добра цена от BeHealth

Какво знаем за ПЕА?

Палмитоилетаноламид (PEA) е природен амид на етаноламина и палмитиновата киселина и е ендогенен липид, който модулира болката и възпалението. Интересът към противовъзпалителните свойства на ПЕА за пръв път се появява през 1954 година, когато са открили, че храненето на морските свинчета с храни с високо съдържанието на яйчен жълтък ги защитава от експериментална алергия. По-нататъшните изследвания са позволили да се отдели PEA от яйчения жълтък и така се откриват неговите противовъзпалителни свойства.

Изследователският интерес се е възобновил през 1990 година след откритието на друго ендогенно вещество със свойства, аналогични на активния компонент на канабиса. Клонирането на канабиноидните рецептори (обозначени с CB1 и CB2) и създаването на селективни лигани на СВ-рецепторите са дали инструменти за забързване на изследователската дейност в тази насока. От тогава многото доказателства, събрани в изследванията върху животни и хора, сочат, че палмитоилетаноламид, от който е направена добавката на BeHealthPEA 400 мг 30 таблетки, която в БиоМол е на топ цена, има противовъзпалителни и обезболяващи свойства.

Как действа PEA на таблетки?

Активното вещество в хранителната добавка ПЕА 30 таблетки се свърза с рецептора в ядрото на клетката и изпълнява много биологични функции, свързани с хроничната и невропатичната болка и възпалението. Става дума за такива състояния като периферни невропатии: диабетна невропатия, предизвикана от химиотерапия, синдром на карпалния тунел, болки в кръста, остеоартрит, болки в гърба, зъбобол, невропатична болка при инсулт и множествена склероза, хронична болка в таза, вагинални болки и други.

Най-вероятно, тъй като ПЕА е ендогенен модулатор, а и се съдържа в някои хранителни продукти, такива като яйца и мляко, няма никакви странични ефекти. Използването на PEA 400 mg 30 tablets от BeHealth при различни болки, които не се поддават добре на традиционните методи за справяне с болката, е абсолютно безопасно.

Хроничната болка и невропатичната болка са признаци, които изискват да им се обърне надлежно внимание. Наистина, при много пациенти, които страдат от невропатични състояния, има болка, която е невъзприемчива към съществуващите методи за облекчаване на болките. В този контекст добавката PEA на таблетки е добра алтернатива при болки и възпаления. Съединението се е използвало десетки години, но в някои страни заради това, че не са разбирали механизма на неговото действие, са се отказали да го използват. От 90-те години на миналия век интересът към него отново се е появил, тъй като са открили ефектите му срещу болките и хроничните възпаления.

ПЕА демонстрира ефективността си в много предклинични модели животни за хронична и невропатична болка и, което е по-важното, ефективно намалява болката при човека, като говорим за най-различни видове болка.

Предполага се, че основната мишена на PEA е активираният от пероксизомите рецептор-активатор на рецептора алфа (PPAR-α). Този рецептор е регулатор на генните мрежи, които контролират болката и възпалението. Може би, отключвайки сигналната каскада на ядрения фактор kappaB, който е ключов елемент в транскрипцията на гените за противовъзпалителните медиатори (цитокини, хемокини, азотен оксид).

Приемът на PEA от 400 мг на супер цена влияе на йонните канали, които играят роля при болка. Противовъзпалителните действия на ПЕА, които помагат да се намали периферната и централната сенсибилизация, се медиират както с помощта на невронните, така и с помощта на неневронните клетки. Това обяснява широкия потенциал на добавката на BeHealth ПЕА 30 таблетки при много различни разстройства, свързани с болките и възпаленията.

Невро-възпалението се характеризира с инфилтриране на имунните клетки, активиране на големите и глиалните клетки и продукцията на възпалителни медиатори в периферната и централната нервни системи. Увеличават се доказателствата за важната роля на невро-възпаленията в развитието и поддържането на хроничната болка. Това поддържа идеята да се използват нови начини и методи за разрешаване на този проблем, основани на противовъзпалителни медиатори и медиатори за разрешаване на възпаленията, които действат върху имунните клетки, в частност, върху големите клетки и глиалите, отслабвайки или спирайки възпалението. Такъв медиатор е ПЕА, който намалява активацията на големите клетки и контролира поведението на глиалните клетки.

За да се прецени ефективността и безопасността на PEA върху интензивността на болката при хора, които страдат от хронична болка, е направен мета-анализ. В него са включени двойни слепи, контролирани и открити клинични опити. Включени са 12 изследвания, 3 от които са били двойни слепи, сравняващи действащото вещество ПЕА с плацебо, 2 били открити опити с ПЕА срещу стандартната терапия и 7 били открити изследвания без контролна група.

Мета-анализът посочил, че PEA, на основата на което е хранителната добавка PEA 400 mg на таблетки, предизвиква прогресивно понижаване на болката повече, отколкото контролните препарати. В нито едно от изследванията не са регистрирани странични ефекти и нежелани реакции, свързани с приема на ПЕА. Резултатите позволяват да вярваме, че ПЕА е нова помощна стратегия срещу хроничната болка и невропатията, свързана с възпаленията.

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 таблетки дневно на няколко приема.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
PEA (палмитоилетаноламид) 400 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, колидон, талк, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени, деца, хора с високо кръвно налягане! Не превишавайте препоръчителната доза! Съхранявайте на прохладно и сухо място, на температура под 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™