Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth

PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth
PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth
PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth
29.99 лв
Код на продукта : PEA 400 mg 30 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 30
Цена на доза: 1 лв.

 
Бърза поръчка
PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth

PEA 400 мг 30 таблетки | BeHealth

  • Действа като аналгетик срещу различни видове болки
  • Има антивъзпалително действие и намалява болезнеността при невропатия
  • При болки в кръста, в гърба, зъбобол и болки с хроничен характер
  • Предотвратява възпалителните реакции по естествен път в организма
  • Натурална добавка с ефективно действие
  • Доказано обезболяващо въздействие
  • Високо качество, безопасен прием
  • PEA (ПЕА) 400 мг 30 таблетки е на изключително добра цена от BeHealth

Какво знаем за ПЕА?

Палмитоилетаноламид (PEA) е природен амид на етаноламина и палмитиновата киселина и е ендогенен липид, който модулира болката и възпалението. Интересът към противовъзпалителните свойства на ПЕА за пръв път се появява през 1954 година, когато са открили, че храненето на морските свинчета с храни с високо съдържанието на яйчен жълтък ги защитава от експериментална алергия. По-нататъшните изследвания са позволили да се отдели PEA от яйчения жълтък и така се откриват неговите противовъзпалителни свойства.

PEA 400 мг 30 таблетки на BeHealth помага при различни болки, включително невропатични и хронични.Изследователският интерес се е възобновил през 1990 година след откритието на друго ендогенно вещество със свойства, аналогични на активния компонент на канабиса. Клонирането на канабиноидните рецептори (обозначени с CB1 и CB2) и създаването на селективни лигани на СВ-рецепторите са дали инструменти за забързване на изследователската дейност в тази насока. От тогава многото доказателства, събрани в изследванията върху животни и хора, сочат, че палмитоилетаноламид, от който е направена добавката на BeHealthPEA 400 мг 30 таблетки, която в БиоМол е на топ цена, има противовъзпалителни и обезболяващи свойства.

Как действа PEA на таблетки?

Активното вещество в хранителната добавка ПЕА 30 таблетки се свърза с рецептора в ядрото на клетката и изпълнява много биологични функции, свързани с хроничната и невропатичната болка и възпалението. Става дума за такива състояния като периферни невропатии: диабетна невропатия, предизвикана от химиотерапия, синдром на карпалния тунел, болки в кръста, остеоартрит, болки в гърба, зъбобол, невропатична болка при инсулт и множествена склероза, хронична болка в таза, вагинални болки и други.

Най-вероятно, тъй като ПЕА е ендогенен модулатор, а и се съдържа в някои хранителни продукти, такива като яйца и мляко, няма никакви странични ефекти. Използването на PEA 400 mg 30 tablets от BeHealth при различни болки, които не се поддават добре на традиционните методи за справяне с болката, е абсолютно безопасно.

Хроничната болка и невропатичната болка са признаци, които изискват да им се обърне надлежно внимание. Наистина, при много пациенти, които страдат от невропатични състояния, има болка, която е невъзприемчива към съществуващите методи за облекчаване на болките. В този контекст добавката PEA на таблетки е добра алтернатива при болки и възпаления. Съединението се е използвало десетки години, но в някои страни заради това, че не са разбирали механизма на неговото действие, са се отказали да го използват. От 90-те години на миналия век интересът към него отново се е появил, тъй като са открили ефектите му срещу болките и хроничните възпаления.

ПЕА демонстрира ефективността си в много предклинични модели животни за хронична и невропатична болка и, което е по-важното, ефективно намалява болката при човека, като говорим за най-различни видове болка.

Предполага се, че основната мишена на PEA е активираният от пероксизомите рецептор-активатор на рецептора алфа (PPAR-α). Този рецептор е регулатор на генните мрежи, които контролират болката и възпалението. Може би, отключвайки сигналната каскада на ядрения фактор kappaB, който е ключов елемент в транскрипцията на гените за противовъзпалителните медиатори (цитокини, хемокини, азотен оксид).

PEA на топ цена има болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект.Приемът на PEA от 400 мг на супер цена влияе на йонните канали, които играят роля при болка. Противовъзпалителните действия на ПЕА, които помагат да се намали периферната и централната сенсибилизация, се медиират както с помощта на невронните, така и с помощта на неневронните клетки. Това обяснява широкия потенциал на добавката на BeHealth ПЕА 30 таблетки при много различни разстройства, свързани с болките и възпаленията.

Невро-възпалението се характеризира с инфилтриране на имунните клетки, активиране на големите и глиалните клетки и продукцията на възпалителни медиатори в периферната и централната нервни системи. Увеличават се доказателствата за важната роля на невро-възпаленията в развитието и поддържането на хроничната болка. Това поддържа идеята да се използват нови начини и методи за разрешаване на този проблем, основани на противовъзпалителни медиатори и медиатори за разрешаване на възпаленията, които действат върху имунните клетки, в частност, върху големите клетки и глиалите, отслабвайки или спирайки възпалението. Такъв медиатор е ПЕА, който намалява активацията на големите клетки и контролира поведението на глиалните клетки.

За да се прецени ефективността и безопасността на PEA върху интензивността на болката при хора, които страдат от хронична болка, е направен мета-анализ. В него са включени двойни слепи, контролирани и открити клинични опити. Включени са 12 изследвания, 3 от които са били двойни слепи, сравняващи действащото вещество ПЕА с плацебо, 2 били открити опити с ПЕА срещу стандартната терапия и 7 били открити изследвания без контролна група.

Мета-анализът посочил, че PEA, на основата на което е хранителната добавка PEA 400 mg на таблетки, предизвиква прогресивно понижаване на болката повече, отколкото контролните препарати. В нито едно от изследванията не са регистрирани странични ефекти и нежелани реакции, свързани с приема на ПЕА. Резултатите позволяват да вярваме, че ПЕА е нова помощна стратегия срещу хроничната болка и невропатията, свързана с възпаленията.

Препоръчителен прием: Приемайте от 1 до 3 таблетки дневно на няколко приема.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
PEA (палмитоилетаноламид) 400 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, колидон, талк, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени, деца, хора с високо кръвно налягане! Не превишавайте препоръчителната доза! Съхранявайте на прохладно и сухо място, на температура под 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™