Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Super Pump Cherry 300 гр | HS Labs HS0150
Super Pump Cherry 300 гр | HS Labs HS0150
Super Pump Cherry 300 гр | HS Labs HS0150
45.00 лв.
Код на продукта : Super Pump 300 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 15 лв.


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

500 грама

 
Бърза поръчка
Super Pump Cherry 300 гр | HS Labs HS0150

Super Pump CHERRY 300 гр | HS Labs

  • Формула за повишаване на спортните резултати
  • Голяма сила, издръжливост и васкуларизация
  • Подобрява транспортирането на хранителни вещества
  • Насърчава енергийния метаболизъм
  • Само най-мощните активни съставки
  • Силна стимулация
  • Super Pump CHERRY 30/50 servings е на изгодна цена от HS Labs

Какво знаем за Super Pump CHERRY?

Много хора погрешно вярват, че е достатъчно да се запишат във фитнес залата и да ходят там няколко пъти седмично, за да изградят мускулна маса. Разбира се, това не е така. Такива тренировки, естествено, са полезни за тялото, те ще укрепят мускулите, но няма да ги направят впечатляващи. Всички знаем, че спортът кара мускулите да растат. Въпреки това, от гледна точка на анатомията, това не е съвсем точно, тъй като самите мускули на практика не растат, а се увеличава само техният обем. Също така е важно, че и най-добрите силови упражнения са напълно безполезни без адекватно хранене (както по отношение на протеините, така и на общите калории).

Мускулният растеж е сложен процес на промяна на мускулните влакна и околните тъкани, който включва цял набор от различни фактори – трениране, хранене, начин и ритъм на живот. Само комбинацията от тези фактори кара мускулите да растат. Качването на мускулна маса е познато на всеки човек, който обича силовите тренировки. Освен че Ви дава чисто удоволствие, благодарение на увеличения размер на тренираните мускул има и практически ефект. Този процес е породен от повишения кръвен поток в разширените кръвоносни съдове, което прави възможно по-бързото доставяне на кислород и хранителни вещества в мускулните клетки.

Вазодилатацията може да се постигне без прием на добавки, но е доста трудна. Тя се осъществява, когато най-важните вещества за производството на азотен оксид са налице, включително аргинин, цитрулин и агматин. На молекулно ниво те са отговорни за активиране на "азотен оксид синтезни ензими" в съдовия ендотелиум, които улесняват производството на азотен оксид – най-популярният стимулатор за увеличаване на мускулния обем.

Най-известните добавки за увеличаване на мускулната маса включват стимуланти (кофеин, таурин, бета-аланин); съединения, които функционират като градивни елементи (аминокиселини, включително BCAA), и вещества, които регулират нивата на метаболитната енергия (въглехидрати, витамини, креатин).

Положителен резултат за постигaнето на мускулен растеж е възможен, както споменахме по-горе, само с комбинация от трите компонента – компетентно трениране, здравословна и пълноценна почивка и правилно хранене. Super Pump CHERRY 30/50 servings на невероятна цена от HS Labs надеждно ще Ви помогне в този дълъг и сложен процес да повишите тренировъчните си резултати!

Как действа Super Pump CHERRY на прах?

Super Pump Азотен Бустер 30/50 дози с топ цена е пред-тренировъчна добавка, чийто състав е най-голямото ѝ предимство. Формулата на продукта се състои само от добре познати вещества, чиято ефективност е потвърдена не само с множество научни доказателства, но и от опита на спортистите. Комбинацията от ефективни активни съставки в оптимални дози осигурява максимално увеличаване на възможностите за трениране.

В Super Pump CHERRY 30/50 servings ще откриете компоненти, максимизиращи производството на енергия по време на интензивно и продължително трениране. Високата доза бета-аланин предотвратява ранната мускулна умора и намалява подкисляването. Това е аминокиселина, която демонстрира своята ефективност чрез насърчаване на нивата на карнозин в организма. Тя се свързва с хистидин в клетките на тялото, за да образува карнозин. Полученият карнозин действа като естествен буфер, който помага за поддържане на оптимални метаболитни условия за интензивна работа в клетките. Той буферира киселинно-алкалната среда. Това е особено важно за миоцитите по време на физическите натоварвания, които стават причина за увеличено производство на млечна киселина. Млечната киселина причинява болка, която ограничава физическите способности, а карнозин неутрализира нейното действие, поддържайки физиологичната киселинно-алкална среда. Това води до намалени мускулни болки след тренировка, докато интензивните мускулни съкращения вече не са придружени от „парещо” усещане.  

Енергийната матрица на Super Pump е допълнена от добре изучени активни невростимулатори, които стимулират нервната система и подобряват концентрацията, помагайки на мозъка да постига пълен контрол върху мускулната активност. Таурин и L-тирозин са прекурсори на невротрансмитерите, които ускоряват предаването на нервните импулси и забавят умората. Кофеинът подобрява метаболизма и функцията на централната нервна система.

Таурин е аминокиселина, важна за енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Тя играе ролята на невротрансмитер, влияе върху провеждането на нервния импулс. Тази аминокиселина е особено ефективна в комбинация със съдържащият се в Super Pump Азотен Бустер 300 гр кофеин. Синергичната активност на тези два компонента осигурява повишена възбуда и физически капацитет, като същевременно се избягва разсейване или раздразнителност. Комбинацията от кофеин и таурин почти удвоява продължителността на действие на двете вещества, без да се получава неприятен ефект от намаляване на енергията, когато активността на веществата престане.

L-тирозин – аминокиселина, която е предшественик на много невротрансмитери, демонстрира общо стимулиращо влияние. Увеличеното му предлагане води до синтез на катехоламини, адреналин и норадреналин, които играят важна роля в стимулирането на организма. Те въвеждат организма в режим, който насърчава физическата му ефективност, позволявайки да се увеличи натоварването. Освен това тирозин е и предшественик на допамин, важно съединение, отговорно за чувството за мотивация и добро настроение. Поради това Super Pump влияе не само на издръжливостта, но и на умствената активност. Допамин също е отговорен за невромоторната координация.

Кофеинът е пуринови алкалоиди, който дължи своята популярност на многопосочните си ефекти. На първо място, той е конкурентен инхибитор на аденозин, ключови сънотворни молекули в организма. Това означава, че кофеинът може да се свърже с рецепторите на този пуринов нуклеозид, без да ги стимулира. В резултат на това ограничава сигналния капацитет на аденозин (блокира неговите рецептори), чиято роля в мозъка е да сигнализира за умората и да ограничава активността на невроните.

Второ, кофеинът е конкурентен инхибитор на сАМР-фосфодиестераза, ензим, който превръща цикличния аденозин монофосфат в неактивна форма. По този начин кофеинът насърчава концентрацията на сАМР в организма, което увеличава синтеза и активността на епинефрин със силен стимулиращ ефект. Високото количество на цикличен аденозин монофосфат също ускорява миокардната функция.

И накрая, ефективността на кофеина за насърчаване на физическия капацитет е възможна и чрез метаболитите му. Теофилин, чрез диастолното действие към бронхиалния гладък мускул, стимулира дихателната ефективност. На свой ред, теоброминът проявява вазодилатиращ ефект, като насърчава транспортирането на кръв с хранителни вещества до периферните тъкани на тялото.

Super Pump включва и непротеиновата аминокиселина L-карнитин, важно съединение за кислородния баланс в организма. Тя помага за изгаряне на мазнините в тялото. Това свойство е тясно свързано с активността на L-карнитин, който подпомага транспорта на мастни киселини в митохондриите, където те се „трансформират" в енергия. Това се отразява в по-висока ефективност, особено при дълготрайни усилия. Аминокиселината е включена в енергийната матрица на Super Pump, за да увеличи нивото на енергия, улесни намаляването на телесните мазнини и да повлияе положително на качеството и продължителността на физическата активност.

Азотен Бустер Super Pump съдържа изключително мощни бустери на азотния оксид (NO), чието действие е потвърдено в многобройни научни изследвания. Правилните дози аргинин алфа-кетоглутарат, в комбинация с цитрулин малат, бързо увеличават синтеза на NO в организма. Мускулите са по-добре снабдени с кръв по време на натоварването, осигурени с постоянни доставки на основни хранителни вещества и кислород.

Цитрулин малат осигурява цитрулин – аминокиселина, която не се използва в организма за изграждането на структурни протеини. Цитрулин има способността за насърчаване на синтеза на азотен оксид в тялото. NO е отговорен за увеличаване на лумена на кръвоносните съдове. Следователно увеличеното предлагане на цитрулин се отразява в стимулиране на венозно-артериалния поток. Аминокиселината е известна със способността си да предизвиква усещането за така наречената "мускулна помпа".  Насърчаването на кръвообращението е свързано с подобрен обмен на хранителни вещества и метаболити в тъканите. Повишеното количество енергийни съединения, доставяни на работещите скелетни мускули, им позволява да работят по-интензивно, което, от своя страна, улеснява генерирането на по-силни тренировъчни стимули.

AAKG – аргинин алфа-кетоглутарат, т.е. комбинация от алфа-кетоглутарова киселина с аргинин, която увеличава абсорбцията на тази аминокиселина. Съдържанието на ААКГ в Super Pump Азотен Бустер 30/50 дози с отлична цена допълва активността на цитрулин. Комбинацията от тези две аминокиселини цялостно насърчава образуването на мускулна помпа, като по този начин увеличава капацитета на тренировките. Аргинин може също да поддържа способността за трениране поради присъствието му в пътя на синтеза на креатин. Подходящото количество аргинин спомага за ефективното производство на това изключително важно за енергийния метаболизъм съединение.

Една от трите аминокиселини с разклонена верига – L-левцин, включен в Азотен Бустер Super Pump, е известен като "анаболен спусък" поради способността му директно да стимулира синтеза на мускулни протеини. Аминокиселината е в състояние да увеличи синтеза на протеини с 25% (!). Тя действа чрез активиране на mTOR – основният път на развитие на мускулната тъкан. Левцин се характеризира с изключително силен антикатаболен ефект. Той благоприятства поддържането на мускулна маса в ситуации, които обикновено причиняват незабавно разрушаване на мускулните протеини (например интензивно физическо усилие, дефицит на енергийни субстрати). Допълването с L-левцин по време на тренировка ще помогне на мускулите да се заредят енергия и за тяхната поддръжката.

За да обобщим, Super Pump CHERRY 30/50 servings на атрактивно ниска цена от HS Labs е пред-тренировъчна добавка. Тя включва изключително ефективни съставки, подобряващи Вашите резултати и Ви помага да увеличите интензивността на трениране. Продуктът многоизмерно подкрепя физическите и умствените способности и благоприятства възстановяването и растежа на мускулната тъкан. Предлагаме Super Pump Азотен Бустер 30/50 дози и с вкус на ДИНЯ – Super Pump WATERMELON. Изборът на вкус е от Вас, качеството на продукта – от нас!

Начин на употреба: 1 1/2 мерителни лъжици (10 гр) се разтварят в 150 мл вода и се приемат 30 мин. преди тренировка.

Дозировка: 10 гр

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (10 гр) Стойност %ПДД
Бета аланин 3500 мг **
L-аргинин алфа-катоглутарат 3500 мг **
Цитрулин малат 815 мг **
Таурин 500 мг **
L-левцин 500 мг **
L-карнитин 350 мг **
L-тирозин 300 мг **
Безводен кофеин 200 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

 

 

 

има вкус и WATERMELON

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™