Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки Natural Factors

Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки I Natural Factors Регулира нивата на добрия и лошия холестерол и ги намалява Предотвратява сърдечно-съдови болести Помага при мигрена Преобразува вредните Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетк
Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки Natural Factors
Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки на изгодна цена от Natural Factors пречиства съдовете и регулира нивата на вредния и полезния холестерол. Niacin Intermediate Release има седативно действие. Научете повече
68.23 лв.
Без данък: 68.23 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Natural Factors
 • Модел: Niacin Intermediate Release 60 tablets
 • КОД: NFS-01225

Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки I Natural Factors

 • Регулира нивата на добрия и лошия холестерол и ги намалява
 • Предотвратява сърдечно-съдови болести
 • Помага при мигрена
 • Преобразува вредните мазнини и захар в енергийни запаси
 • Niacin Intermediate Release 475 mg 60 tablets е на страхотна цена от Natural Factors
 • Подобрява нивата на серотонина
 • Предпазва от тромбоза
 • Възпрепятства възникването на инфаркт или инсулт
 • Срещу хипертония и диабет

Какво знаем за Niacin Intermediate Release?

Ниацин с междинно освобождаване от Natural Factors превръща мазнините в енергия

Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки от Natural Factors на топ цена способства храносмилането, съхранява клетките на кожата здрави и млади, регулира многобройни ензими и помага на нервната система да функционира правилно.

Никотиновата киселина е известна отдавна. Още през 1866 година тя била получена от немския химик Хуберт чрез окисляването на отделения от тютюна никотин. Но до 40-те години на миналия век никой не е и подозирал, че тази киселина има витаминозно действие. Признали са го след като се оказало, че прекрасно лекува пелагра – тежко заболяване, от което са страдали хиляди хора, които са се хранели главно с царевица. С това е свързано и другото название на Ниацин – витамин PP – от първите букви на словосъчетанието „preventive pellagra” (предпазващ от пелагра).

Как действа Ниацин с междинно освобождаване на таблетки?

Витамин Б3, от който е направен продукта на Natural FactorsNiacin Intermediate Release 475 mg 60 таблетки, е компонент от Б-комплекса, който има решаващо значение за изработването на енергия и поддържането благополучието на организма на много нива, особено здравето на сърцето и оптималното кръвообращение. Той участва в повече от 50 реакции, в чийто ход захарта и мазнините се превръщат в енергия. Този продукт подпомага и обмена на аминокиселините и превръщането на мазнините в ейкозаноиди – хормоноподобни агенти, които управляват метаболитно организма на човека. Добавката едновременно покрива четирите най-важни фактора за риск от сърдечно-съдови заболявания:

 1. Ниацин с междинно освобождаване на супер цена регулира нивата на добрия и лошия холестеролВисоки нива на липопротеините с ниска плътност – това е „лошата” форма на холестерола, която се трупа по вътрешната страна на артериалните стени и ограничава потока на кръвта и води до втвърдяването на артериите – атеросклероза. Добавката Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки намалява съдържанието на този вид холестерол и така предотвратява тези усложнения.
 2. Ниски нива на липопротеините с висока плътност – ниската концентрацията на този „добър” холестерол е един от най-вероятните предвестници на сърдечно-съдов проблем, тъй като тези липопротеини помагат да се пречиства кръвоносната система и вредния вид липопротеини.
 3. Високо съдържание на липопротеини – това състояние е толкова опасно, колкото и високото кръвно налягане, тютюнопушенето, затлъстяването. При това състояние е възможно запушване на артериите и повишаване вероятността от получаване на тромби. Колкото по-високо е съдържанието на холестерола, толкова по-голям е рискът. Нито едно лекарство не намалява нивата му, освен ниацин. За това се препоръчва използването на продукта Niacin Intermediate Release 475 мг на таблетки.
 4. Високи нива на триглицеридите – това също е признат независим рисков фактор за сърдечни патологии, който има изключително голямо значение. Тези мазнини в кръвта сигнализират за наличието на инсулиново разстройство – диабет тип 2 и хипертония. Най-добрият начин да се справим с високото съдържание на триглицеридите е да се намали рязко употребата на захар и други въглехидрати, а и тази добавка може да оказва силна поддръжка.

Ниацин 475 мг 60 таблетки с междинно освобождаване има свойствата да удължава живота, намалявайки липидните нива в кръвта. Освен че стимулира намаляването на нивата на ЛНП, той прави тези потенциално опасни мазнини по-плаващи и по-малко увреждащи и лепкави. Също така, добавката спира прекаленото сгъстяване на кръвта, което може да доведе до инсулт и инфаркт. Разширява съдовете и подпомага по-доброто кръвообращение. Заради способността да разширява всички съдове помага и при мигрена. Тъй като продуктът съдейства за пречистването на съдовете, той не просто намалява рисковете от сърдечно-съдови влошени състояния, а подобрява цялото кръвообращение на тялото и помага в решението на много различни проблеми, свързани с лошото кръвоснабдяване.

Ниацин с междинно освобождаване на Natural Factors помага срещу мигрена и предпазва от шизофренияОсвен това, използването на Niacin Intermediate Release на добра цена, подобрявайки мозъчното кръвообращение, помага да се отсрочи старческото слабоумие. Нито един друг витамин, а и никое друго хранително вещество в процеса на обмена на веществата не се доближава толкова близо до границите на психиката, както витамин В3. Докато витамините С или Б6 активират действието на психохормоните отвън, ниацин сам участва в биосинтеза на тези хормони. Много добре помага при голяма тревожност, тъй като има седативно действие. Освен това намалява болката и подобрява ставната подвижност при остеоартрит.

Последици от дефицита на ниацин

От триптофана в процеса на метаболизма се образува нервният раздразнител серотонин, който въздейства на съня и настроението. Тъй като ниацинът е абсолютно незаменим за произвеждането на енергията в клетките на тялото, при неговия дефицит значителна част от триптофана се превръща в ниацин. А това на свой ред води до недостиг на серотонин и вследствие на това – до безсъние, лоша концентрация, потиснатост, нервозност, дори силна депресия, халюцинации и даже шизофрения. И всичко това при положение, че голяма част от нас страдат от недостиг на триптофан.

За да може аминокиселината да не се изразходва за изработването на ниацин, а да бъде насочена към образуването на серотонин, се препоръчва употребата на хранителната добавка на Natural Factors Ниацин от 475 мг таблетки, който е с междинно освобождаване. Изумително е колко е активен този малък магьосник в работата на човешката непостижимо сложна фабрика за живот. Ниацинът е едно от най-важните вещества за транспортирането на електрони и произвеждането на енергиен обем в живата клетка. Без витамин Б3 много бързо загиват големи участъци тъкан и животът е подложен под риск.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден с прием на храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Ниацин475 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, двуосновен калциев фосфат дихидрат, микрокристална целулоза, силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа изкуствени консерванти, подсладители или оцветители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, мая, соя, царевица, яйца, риба, миди, продукти от животински произход, сол, ядки или ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Ниацин с междинно освобождаване 475 мг 60 таблетки Natural Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.