Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Neopholic 400 мкг 90 таблетки | NeoPharm

Neopholic 400 мкг 90 таблетки | NeoPharm
Neopholic 400 мкг 90 таблетки | NeoPharm
6.15 лв.
Код на продукта : Neopholic 400 mcg 90 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.07 лв.

 
Бърза поръчка
Neopholic 400 мкг 90 таблетки | NeoPharm

Neopholic 400 мкг 90 таблетки | NeoPharm

 • Подпомага правилното физиологично развитие на плода по време на бременност 
 • Подпомага здравето на имунната система
 • Намалява умората
 • Предпазва от анемия
 • Демонстрира антидепресивен ефект
 • Има невропротективни свойства
 • Неофолик 400 мкг Фолиева киселина таблетки е на чудесна цена от NeoPharm

Какво знаем за Неофолик Фолиева киселина?

Да станеш родител е вълнуващо, а периодът на бременността е много важна част от живота на всяка жена. Ако сте планирали бременността, може би вече сте направили промени в начина си на живот, спрели сте пушенето и консумацията на алкохол, намалили сте кофеина и други храни, за които знаете, че могат да навредят на развиващото се бебе. Може вече да сте започнали да приемате фолиева киселина.

Почти всеки е чувал, че фолиевата киселина е много важна за всички бъдещи майки. Но защо тя е толкова важна за тялото на самата майка и бъдещото ѝ бебе? Защото при недостиг на този витамин се създава висок риск от различни малформации на централната нервна система при плода и аномалии при майката (анемия, периферна невропатия).

Фолиевата киселина е широко използваното наименование на един от витамините от група B, по-точно витамин B9. Тя е водоразтворим витамин, който е жизненоважен за правилната генна експресия, регулира развитието на невралната тръба при плода и невроните при възрастните.

Проучванията показват, че ежедневният прием на фолиева киселина няколко месеца преди зачеването (3-4) в 80% от случаите може да намали риска от вродени малформации на плода. Основната от които е патологията при образуването на невралната тръба на плода – първичната форма на човешката нервна система, включително гръбначния и главния мозък.

Патологиите на невралната тръба могат да се появят на много ранен етап от развитието на плода, преди жената да разбере, че е бременна. Ето защо е много важно в момента на зараждането на нов живот в тялото на жената да не липсва фолиева киселина.

За съжаление, човешкият организъм не може да синтезира този витамин. Витамин В9 може да се набави с някои храни (спанак, марули, броколи, черен дроб). Тъй като трудно се запазва в продуктите, се препоръчва приемането му като добавка. 

Ако планирате бременност или тя вече е факт, Neopholic 400 мкг 90 таблетки от NeoPharm ще задоволи дневната Ви потребност от фолиева киселина и е на страхотна цена на Biomall.bg.

Как действа Неофолик Фолиева киселина на таблетки?

Достатъчното ниво на фолиева киселина в тялото на бъдещата майка намалява риска от сериозни вродени аномалии на плода (дефекти на невралната тръба). Особено важно е да получавате ежедневно точното количество от този витамин поне месец преди зачеването и през първия триместър от бременността. 

Неофолик 400 мкг Фолиева киселина таблетки на прекрасна цена осигурява на организма Ви 0,4 мг фолиева киселина, доза, за която е доказано, че намалява със 70% случаите на дефекти на нервната тръба.

Приемайки Фолиева киселина на таблетки с топ цена, си набавяте важен микроелемент за метаболизма на аминокиселини и нуклеинови киселини (ДНК и РНК) и задоволявате дневните потребности на организма си, което е от съществено значение за растежа на ембриона и плода.

Фолиевата киселина се счита за един от основните витамини за бременната жена. Тя участва в изграждането на всички нови телесни клетки. Това е важно както за организма на самата бременна жена, така и за бъдещото ѝ бебе.

Дефицитът на фолиева киселина може да причини преждевременно раждане или умствено недоразвитие на плода. Тя стимулира образуването на нуклеинови киселини (ДНК и РНК), които са в основата на всички телесни клетки. Затова фолиевата киселина е необходима за всички бързо делящи се човешки тъкани, включително ембрионалните тъкани.

От друга страна, фолиевата киселина предотвратява анемията на бременната жена и на нейното дете. Тя играе важна роля в хемопоезата, тоест образуването на нови кръвни клетки. Следователно липсата на това вещество води до анемия – състояние, при което няма достатъчно червени кръвни клетки или те са с неправилна форма и не изпълняват функциите си.  

Фолиевата киселина отговаря за нормалното състояние на кожата и лигавиците, растежа на косата и ноктите, за нормалната сърдечна дейност. Затова Неофолик таблетки на достъпна цена се препоръчва за редовен прием на всяка жена, независимо дали планира бременност.

Защо Неофолик е необходим по време на бременност?

По време на бременност, особено в ранните етапи, нуждата от фолиева киселина от организма на жената се увеличава драстично. Всички клетки на ембриона се делят интензивно, за да образуват, в крайна сметка, пълноценни тъкани. Особено бързо и трудно се трансформира нервната тъкан на бъдещия човек. И тя е тази, която изисква голямо количество фолиева киселина. 

За да задоволи увеличената потребност на организма на бременната жена от този витамин, Неофолик на отлична цена съдържа 0,4 мг фолиева киселина в една таблетка.

На какъв етап от бременността трябва да приемате Неофолик?

Приемът на Неофолик таблетки на уникална цена, с цел предотвратяване на тежки увреждания на плода, се изисква да започне още на етапа на планиране на бременността, най-малко един месец преди зачеване, и да не се прекъсва през първите три месеца на бременността. Ако зачеването е настъпило неочаквано, започнете да приемате Неофолик таблетки веднага щом това стане известно.

Причини за приемане на Неофолик таблетки на най-добра цена на етапа на планиране на бременността:

 • При небалансирана диета жената може да има намалено ниво на фолиева киселина, поради което се изисква време, за да попълни запасите си. Обикновено това отнема три до четири месеца.
 • Невралната тръба на плода се образува на толкова ранен етап, че жената може дори да не е разбрала за бременността, особено при дълъг менструален цикъл.
 • Дефицитът на фолиева киселина може да затрудни бременността.

Не можете да предвидите началото на бременността, но можете да осигурите здравословни нива на фолиева киселина в организма си. Ако се опитвате да забременеете, трябва да приемате ежедневно по 1 таблетка Неофолик.

Не се притеснявайте да започнете да приемате Неофолик предварително поради предозиране или негативен ефект. Човешкият организъм не разполага с депа за съхраняване на фолиева киселина. Всички излишни количества от витамина се изхвърлят няколко часа след приемането му. Ето защо е необходимо всеки ден да се приема фолиева киселина, за да се поддържат нейните достатъчно високи нива в организма на бременната жена и съответно на плода.   

За да обобщим:

 • Препоръчително е жените да приемат Неофолик по 1 таблетка всеки ден, защото често бременността е неочаквана, а така ще си осигурят сигурност и спокойствие. 
 • Неофолик 400 мкг Фолиева киселина таблетки на много добра цена от NeoPharm е продукт, предназначен за допълнителен ежедневен прием на фолиева киселина, което доказано намалява риска от дефекти на невралната тръба.
 • Неофолик от NeoPharm е подходящ продукт и за хора, които не получават достатъчно фолиева киселина с ежедневната си диета, за да покрият дневните си нужди. Приемът на Неофилик ще намали риска от сърдечно-съдови болести и рак.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно или според препоръките на Вашия лекар. Погрижете се да не пропускате дневната си доза.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Фолиева киселина 0,4 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална цалулоза, лактоза, царевично нишесте, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не използвайте, ако имате алергия към някоя от съставките! Ако получите алергични симптоми като сърбеж, обриви, недостиг на въздух, подуване на устните и лицето, незабавно преустановете приема и се консултирайте с лекар! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Консултирайте се с Вашия личен лекар преди приема, ако състоянието Ви изисква по-високи дози фолиева киселина: родени сте със spina bifida; прекарали сте предишна паталогична бременност, в резултат на което детето Ви се е родило със spina bifida или друг вроден дефект на невралната тръба; страдате от епилпсия, лекувана с фенобарбитал, фенитоин или пиримидон; приемате медикаменти, които потискат метаболизирането на фолиевата киселина – метотрексат, триметоприм, или намаляват усвояването ѝ в стомашно-чревния тракт – контрацептиви, антиконвулсанти; претърпели сте хирургическа операция с резекция на тънкото черво! Ако приемате други лекарства, консултирайте се с Вашия лекар, преди да започнете прием на продукта! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Съхранявайте на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Състав
Фолиева киселина 0.4 мг (400 микрограма)
Прием и дозировка
Прием и употреба Да започне 1 месец преди забременяване и да продължи през първите 3 месеца на бременността., При спортисти и хора, упражняващи тежък физически труд - по 1 таблетка дневно.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™