Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Natural Resveratrol Течен концентрат 473 мл | Now Foods

Natural Resveratrol Течен концентрат 473 мл | Now Foods
Natural Resveratrol Течен концентрат 473 мл | Now Foods
Natural Resveratrol Течен концентрат 473 мл | Now Foods
85.00 лв
Код на продукта : Natural Resveratrol Liquid Concentrate 473ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.66 лв.


 
Бърза поръчка
Natural Resveratrol Течен концентрат 473 мл | Now Foods

Natural Resveratrol Течен концентрат 473 мл | Now Foods

 • Помага срещу хипертония и висок холестерол
 • Подпомага състоянието на диабетиците и регулира съдържанието на инсулин в кръвната плазма
 • Подпомага здравето на мозъка и предпазва от болест на Алцхаймер и други невро-дегенеративни патологии
 • Помага за регулирането на телесното тегло
 • Подпомага половото здраве
 • За здрави очи и добро зрение
 • Течен Ресвератрол е на топ цена от Now Foods

Какво знаем за Течен Ресвератрол?

Ресвератрол – това е фитоалексин, вид антибиотик, който се произвежда по естествен начин от растенията, атакувани от патогени, такива като бактерии или гъбички. Синтезът на ресвератрол в растенията се стимулира и от УВ лъчите и от физически увреждания. В лабораторна среда за пръв път ресвератрол е открит през 1940 година от японски учен.

Първоначално е получен от корените на белия главопрашник, но по-обилен източник на ресвератрол скоро станала японската фалопия, от която е извлечен ресвератролът в хранителната добавка на Now Foods Natural Resveratrol Течен концентрат, която при нас е на супер добра цена.

Днес ресвератролът се свързва най-вече с червеното вино, от него за пръв път са извлекли ресвератрол през 1992 година. Други източници на това вещество са червеното грозде, фъстъците и синята боровинка.

Може би червеното вино е най-познатият източник на ресвератрол. Но количеството на това вещество в червеното вино варира в зависимост от сорта на гроздето, географския регион на неговия произход, мащаба на гъбичната инфекция, на която е бил подложен, и времето, което виното е прекарало в контакт с гроздовата кожица при ферментацията му. Бялото грозде също съдържа ресвератрол, но заради това, че семките и кожицата му се отделят рано в процеса на приготвяне на бялото вино, количеството ресвератрол в крайния продукт е много малко.

Японската фалопия е един от първоначалните източници на ресвератрол. Днес тя се смята за един от най-добрите източници на този ценен полифенол. В това растение се съдържат до 187 мг/кг ресвератрол – това е около 50-100 пъти повече, отколкото в който и да е друг природен източник. Това растение, разпространено в Източна Азия (но днес широко разпространено в Северна Америка и Европа благодарение на инвазивния му растеж), е най-обилният и надежден източник на ресвератрол.

Как действа Natural Resveratrol Течен концентрат?

Ресвератрол за кръвното

Като хранителна добавка Течен Ресвератрол на специална цена може да помогне да хипертониците да преодолеят болестта и да намалят вероятността да се получат критични състояния. Към този извод за стигнали учени след изследвания, проведени през 2015 година. Те са установили, че веществото ресвератрол помага да се понижи налягането върху стените на съдовете при коронарните им съкращения. Полифенолът също така помага за производството на азотен оксид, който оказва отпускащо действие на съдовете.

Течен Ресвератрол стимулира производството на ензима, необходим за продуцирането на „добър“ холестерол. Под неговото въздействие се забавят процесите на окисляване на „лошия“ такъв и се подобряват биохимичните показатели на кръвта.

Течен Ресвератрол помага:

 • Да се запази еластичността и здравината на съдовете;
 • Да се понижи интензивността на образуване на холестеролна плака и нейната агрегация по стените на кръвоносната система;
 • Да се предотврати образуване на тромбове.

През 2011 година д-р Ламонт и група учени от Института по сърдечно-съдови болести в Кейптаун провели изследвания върху влиянието на червеното вино върху сърцето. Опитите потвърдили кардиозащитните свойства на ресвератрола, ползата му в профилактиката на инфаркт на миокарда. Това означава, че Natural Resveratrol Течен на изгодна цена може да се използва за предотвратяване на тежки болести, а освен това да се повиши ефективността на медикаментозната терапия.

Ресвератрол и диабет

Ресвератрол Течен Концентрат на Now Foods помага да се подобри чувствителността на клетките към инсулина, спира развитието на усложнения, причиняващи се от хронична хипергликемия. Антиоксидантните му свойства помагат да се противостои на оксидативния стрес, да се стопират възпалителните процеси. Това растително съединение потиска функцията на ензима, който преработва глюкозата в сорбитол и спирт. В резултат на това се стопира разрушителното въздействие върху клетките, понижава се рискът за кетоциадоза.

От друга страна, Ресвератрол в течна форма стимулира производството на АМРК – белтък, който поддържа нивата на захарта в кръвта в нормални граници. Тези свойства на течната хранителна добавка с ресвератрол помагат да се подобри здравето на диабетиците както при 1-ви, така и при 2-ри тип на болестта.

Ресвератрол и Алцхаймер

Учените от Корнелския университет през 2008 година са провели изследвания върху влиянието на ресвератрола на клиничната картина на болестта на Алцхаймер. Станало ясно, че веществото може да свързва йоните на медта, което, на свой ред, възпрепятства старческото образуване на мастни плаки в мозъка.

Много оптимистични са били прогнозите за приложението на ресвератрол при невро-дегенеративни болести при опити с животни. Добавянето на полифенола в менюто на мишките помогнало да се намали количеството мастни плаки в хипоталамуса и основните ядра на мозъка с 90% и с 50% в зоната на медиалната кора. Освен това станало ясно, че Ресвератрол стартира верига реакции, които защитават клетките на главния мозък от увреждане.

Ресвератрол и излишните килограми

Няма да се получи да отслабнете само с Течен Ресвератрол, без да прегледате хранителния си живот и начина си на живот. Но ако намалите употребата на въглехидратите и добавите упражнения в живота си, добавката може да Ви вкара във форма в пъти по-бързо.

Учени по биохимия на животните от Полша са установили, че при бозайниците ресвератролът активира гена SIR1. Точно той отговаря за скоростта на метаболитните реакции и липидния обмен. Участниците от контролната група приемали калорични храни с добавки ресвератрол.

В резултат на това 80% от изпитваните не само отслабнали, но и се понижил индексът им на телесна маса. Това доказва, че веществото помага да се справим с висцеларните мазнини и да намалим обема на талията си. Подобни опити са направени и върху мишки от д-р Мин Ду в САЩ (университета във Вашингтон). Било установено, че под въздействието на полифенола ресвератрол количеството висцеларни мазнини при мишките намаляло с 40%.

За отслабването помага и нормализирането на инсулиновата резистентност. Клетките получават достатъчно енергия от глюкозата, организмът не изпраща сигнали за допълнително производство на инсулин. Още един фактор в полза на използването на Течен Ресвератрол за отслабване, който в БиоМол е на страхотна цена – в сравнение с другите нации, случаи на затлъстяване сред французите (които пият доста червено вино) се срещат много по-рядко.

Ресвератрол за репродуктивната система

Изразените антиоксидантни, противовъзпалителни и бактерицидни свойства на Течен Ресвератрол 473 мл от Now Foods помагат на двойките да си направят дете много по-бързо. Веществото в добавката стимулира производството на прогестерон, стимулира узряването на яйцеклетките, подпомага износването на плода. Може да се използва за профилактика на простатит, което е особено важно за мъжете над 40-годишна възраст.

Ресвератрол за очите

Учените от Вашингтонския университет са доказали ефективността на ресвератрола в терапията на офталмологичните проблеми. След продължителни експерименти се оказало, че той блокира успешно анормалното разрастване на съдовете в очната ябълка. Течен Ресвератрол предотвратява развитието на диабетна ретинопатия и спира старческата макулна дегенерация – водещи фактори за загуба на зрение в напреднала възраст. Офталмолозите са сигурни, че по-нататъшното изучаване на ресвератрола ще даде възможност да се заместят очните инжекции при лечението на болести на очите.

Топ 5 полезни свойства на ресвератрола

Сред най-ценните му свойства са:

 1. Има защитни функции по отношение на сърцето и съдовете – оказвайки противовъзпалително действие, Течен Ресвератрол повишава бариерните способности на човешкия организъм срещу атеросклероза; намалява съдържанието на холестерола; подобрява кръвотока и липидния обмен.
 2. Бори се с излишните килограми – оказва влияние върху съдържанието на инсулина в кръвта и може да помогне при хранене с обилно количество калории. Проведени тестове са открили положителното въздействие на това вещество в борбата със затлъстяването.
 3. Спира процеса на стареене и намалява възможността за развитие на злокачествени тумори – добавката има силно антиоксидантно действие и помага в борбата със свободните радикали. При неблагоприятен начин на живот – тютюнопушене, нездравословно хранене и екологични условия, добавката помага за неутрализирането на вредните вещества, постъпващи в тялото.
 4. Може да помогне при диабет – може да се използва с цел предотвратяване и на затлъстяване, и на диабет. Може да помогне в борбата с негативното влияние на диабета – активира защитните функции на нервната система, сърцето и съдовете, влияе положително на производството на инсулин и на съдържанието му в кръвта.
 5. Предпазва мозъка и подпомага когнитивните функции – заради антиоксидантните ефекти на Течен Ресвератрол добавката въздейства на сивото вещество и нервните окончания. Употребата на този продукт може да подобри постъпването на кръв в мозъчните клетки и да подобри мозъчните функции.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Употребявайте по 1 супена лъжица (15 мл) 1-2 пъти дневно. Може да се приема директно или смесено с вода или сок.

Дозировка: 15 мл

Дози в опаковка: 32

Състав в 1 доза (15 мл) Стойност %ПДД
Калории 10  
Общо въглехидрати 4 гр 1%†
Ксилитол 3 гр **

Екстакт от японска фалопия (ризом/корен) (Натурален транс-ресвератрол 150 мг)

300 мг **

Супер плодова смес

Малина (Rubus idaeus) (Плодове), Червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) (Плодове)

Органична Acai Palmberry (Euterpe oleracea) (плодова кожа и целулоза)

Екстракт от мангостин (Garcinia mangostana) (плодова кора) (стандартизиран за мангостин)

Екстракт от нар (Punica granatum) (Плодове) [Стандартизиран за Punicalagins (Punicosides A и B)]

Годжи Бери (Lycium barbarum / Lycium chinense) (Плодове)

Плодова смес VitaBerry

[Патентована смес от плодови екстракти и концентрирани прахове,

съдържащи екстракт от дива боровинка (Vaccinium angustifolium), грозде (Vitis vinifera)

и екстракт от гроздови семена, малина (Rubus idaeus) и екстракт от семена на малина,

червена боровинка (Vaccinium macrocarpon), сини сливи (Prunus domestica) ,

Череша (Prunus cerasus), екстракт от дива боровинка (Vaccinium myrtillus)

и ягода (Fragaria virginia)]

300 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Дейонизирана вода, ксилитол, растителен глицерин, натурални плодови (череша и червена боровинка) аромати, лимонена киселина, ябълков пектин и калиев сорбат (като консервант).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Само за възрастни! Ако сте бременна/кърмите, приемате някакви медикаменти или страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба! Ако изпитвате стомашно-чревен дискомфорт след прием, прекратете употребата на този продукт! Съдържа ксилитол – пазете от домашни любимци!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™