Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

NatAspin Control 30 капсули | Valentis

NatAspin Control 30 капсули | Valentis
NatAspin Control 30 капсули | Valentis
25.10 лв.
Код на продукта : NatAspin Control 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.84 лв.

 
Бърза поръчка
NatAspin Control 30 капсули | Valentis

NatAspin Control 30 капсули | Valentis

 • Оптимизира липидния баланс
 • Подобрява кръвоснабдяването на органите
 • Намалява риска от тромбоемболични събития 
 • Има положителен ефект върху работата на сърдечно-съдовата система
 • НатАспин Контрол капсули за Холестерол е на изгодна цена от Valentis

Какво знаем за НатАспин Контрол капсули за Холестерол?

NatAspin Control – време е да контролирате холестерола и кръвния поток!

Сред „ужасните” думи, от които всички се страхуват и които всички са чували, но за чиято същност малко хора знаят, холестеролът определено заема едно от първите места.

Въпреки факта, че за холестерола се говорят много лоши неща, тялото ни се нуждае от него. Той осигурява стабилност на клетъчните мембрани и най-важното е, че от него се произвеждат както мъжки, така и женски полови хормони. Тялото ни само произвежда 80 процента от холестерола, но 20 процента трябва да си набавяме с храната.

Факт е, че холестеролът не е самостоятелно вещество в нашето тяло. Той е неразтворим във вода и за да премине през кръвта, се свързва с определени протеини, образувайки протеиново-мастни комплекси, наречени липопротеини. Има два основни типа липопротеини: липопротеини с ниска плътност (LDL) и липопротеини с висока плътност (HDL).

Протеинът в състава на тези комплекси определя свойствата, които ще имат тези частици. При HDL един вид протеин определя свойството на частицата да взема холестерол от холестеролните отлагания в стените на кръвоносните съдове и да го изпраща в черния дроб за преработка. А в LDL протеинът опакова холестерола по такъв начин, че тези свободни молекули лесно се прикрепят към стените на артериите и образуват плака.

Холестеролът сам по себе си не причинява атеросклероза. Атеросклерозата се проявява поради съотношението на HDL и LDL в кръвта на човека. Ако балансът се измести към HDL, тогава плаките няма да се образуват, и обратно.

Нивата на HDL и LDL зависят преди всичко от Вашата генетика. Въпреки това начинът на живот, правилното хранене и редовната физическа активност променят съотношението LDL/HDL в правилната посока.

NatAspin Control 30 капсули от Valentis е хранителна добавка с билкови екстракти и ензими, които нормализират метаболизма на мазнините и холестерола и помагат за поддържане на кръвоносната система и контрола на съотношението на HDL и LDL в кръвта, а на Biomall.bg се предлага на най-добра цена.

Как действа НатАспин Контрол капсули за Холестерол?

НатАспин Контрол капсули за Холестерол с топ цена е комплексен метод за контрол на холестерола. 

НатАспин Контрол е комбинация от ензима натокиназа, получен от специална ферментация на соеви зърна с естествена закваска от бактерия Bacillus subtilis var.natto, природния статин монаколин К, отделян при ферментацията на червения ориз с помощта на гъбичката Monascus purpureus, и други растителни екстракти за контрол на холестерола, кръвообращението и кръвоносните съдове. За удобство активните компоненти са поставени в удобни и лесни за приемане капсули.

Приемът на всяка капсула НатАспин Контрол на достъпна цена Ви осигурява мощна комбинация от внимателно подбрани съставки, която има следните предимства:

Монаколин К е естествен начин за поддържане на правилното ниво на холестерол в кръвта. Това е натурална субстанция, произведена при ферментацията на бял ориз с участието на червените дрожди Monascus purpureus. 

Принадлежи към групата на фитостатиците. Те представляват вещества от растителен произход, чиято химична структура и механизъм на действие са подобни на статините. Тези вещества са от голямо значение за регулирането на липидния метаболизъм.

Монаколин К от ферментирал червен ориз спомага за поддържане на нормални нива на холестерол в кръвта. Всяка доза от НатАспин Контрол капсули за Холестерол на добра цена Ви осигурява 10 мг от тази субстанция, тъй като при ежедневно приемане на това количество монаколин К се проявяват неговите полезни ефекти.

Друга важна активна съставка в капсулите за Холестерол е ценният ензим натокиназа – важен за здравословния кръвоток. Натокиназата се съдържа в японското ястие натто – сварени соеви зърна, които ферментират с естествена закваска от бактерия Bacillus subtilis var.natto. Характеризира се с уникален състав и оказва комплексно и позитивно въздействие върху почти всички системи и органи. 

Ценността на това вещество е много висока, тъй като има мощен фибринолитичен ефект, когато се абсорбира в кръвта, повишава нейната течливост. Натокиназата е най-добрата алтернатива на аспирина, който се използва за поддържане на нормална плътност на кръвта.

В рамките на многобройни проучвания учените успяха да подчертаят следните положителни качества на този ензим:

 • има много висока фибринолитична активност;
 • благоприятства здравето на сърцето и кръвоносните съдове;
 • прави костите по-силни;
 • защитава органите на зрението;
 • стимулира отстраняването на токсините от тялото;
 • може да идентифицира раковите клетки и да ги неутрализира;
 • транспортира кислород до периферните части на тялото;
 • има антипаразитни свойства и прочиства червата;
 • намалява натрупването на холестерол;
 • активира метаболизма и помага при отслабване;
 • полезен при дезинфекция на рани.

Както се вижда, полезните свойства на натокиназата са многостранни, но най-важната характеристика на ензима е нормализирането на кръвообращението в човешкото тяло. Всяка капсула от НатАспин Контрол Ви осигурява натокиназа с 2000 фибринолитични единици на активност, която укрепва способността на тялото да се пребори с тромбите, предпазва от формирането им и стимулира тяхното премахване.

НатАспин Контрол капсули за Холестерол на прекрасна цена съдържа изключително важния за правилното функциониране на тялото коензим Q10. Той е витаминоподобно съединение и действа като силен антиоксидант. Коензим Q10 участва в производството на енергия в клетките, благодарение на което подобрява, регулира и засилва дейността на сърцето

Освен това правилната му концентрация осигурява защита срещу атеросклероза, главно чрез регулиране нивата на холестерола в кръвта. Намалява концентрацията на LDL фракцията и триглицеридите и повишава нивото на HDL. Освен това може да намали артериалното кръвно налягане и да нормализира гликемичния индекс.

Формулата на капсулите за Холестерол НатАспин Контрол на отлична цена включва и екстракти от кора на арджуна и листа на лаврово дърво, характеризиращи се със свойства, които засилват действието на продукта за подобряване на сърдечно-съдовата функция.

Много сърдечни проблеми са причинени от липса на кръвоснабдяване и следователно липса на кислород в сърдечния мускул. Това от своя страна е свързано със запушване на кръвоносните съдове на сърцето.

Екстрактът от арджуна укрепва сърдечния мускул и увеличава способността на сърцето да изпомпва кръв. Арджуна също подобрява способността на тялото да абсорбира липидите. Използва се активно в Аюрведа като естествен тоник, който балансира цялото тяло и неговата жизнена дейност, възстановява и тонизира след стрес, боледуване, умора. 

В допълнение, арджуна е и един от основните кардио тоници в Аюрведа. Кората на дървото има антиисхемично и кардиопротективно действие и се прилага при коронарна болест на сърцето, сърдечна недостатъчност, сърдечни клапни аномалии, за нормализиране на сърдечния ритъм. 

Клиничните проучвания показват, че в 40% от случаите на коронарна болест на сърцето арджуна е много ефективна. Това е благодарение на съдържащите се в нея уникални компоненти: ситостерол, елогинова и арджунова киселини, които имат благоприятен ефект върху цялата сърдечно-съдова система.

Арджуна премахва холестерола от тялото, облекчава симптомите на хипертония, успокоява безсънието, облекчава главоболието, подобрява концентрацията. Има тонизиращо и укрепващо действие върху сърцето и белите дробове. 

Механизмът на действие на екстракта нормализира притока на кръв в коронарните и мозъчните съдове, понижава артериалното налягане, нормализира кръвното налягане и пулса. Арджуна има противовъзпалителен ефект върху сърцето и вътрешните органи. 

Учените смятат, че въздействието на арджуна като кардио тоник се дължи на наличието на гликозиди, танини и флавони в състава на билката. НатАспин Контрол капсули за Холестерол на чудесна цена включва 50 мг екстракт от кората на арджуна в една доза, който е източник на 10 мг танини.

Другият екстракт от НатАспин Контрол 30 капсули за Холестерол е от дафинови листа, които подобряват кръвообращението, те са диуретик, антисептик и антибиотик. Листата на лавровото дърво са богати на изключително полезното съединение кафеена киселина, която е в състояние да пречиства стените на кръвоносните съдове от прилепването на холестеролни плаки и да укрепва кръвоносните съдове, предотвратявайки загубата им на тонус. 

Благодарение на такава невероятна характеристика на дафиновия лист можете да се спасите от хипертония и развитието на атеросклероза. Нищо чудно, че жителите на Средиземноморието, където лавровото дърдо расте активно, са известни с ниската си смъртност от сърдечно-съдови заболявания. Затова във всяка капсула НатАспин Контрол се съдържат 12 мг екстракт от дафинови листа, за да се подпомогне сърцето и да се укрепят кръвоносните съдове.

За да обобщим, НатАспин Контрол капсули за Холестерол на много добра цена от Valentis е хранителна добавка, която ще е от полза за хора, които имат проблем с висок холестерол, но все още не се лекуват с лекарства. Също така е много подходяща за тези, които се стремят не само да поддържат нормални нива на холестерола, но и нормалното функциониране на кръвоносната система.

Произведено в: Швейцария

Препоръчителен прием: За възрастни: Приемайте по 1 капсула на ден с чаша вода, сутрин, 30 минути преди хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Екстракт от ферментирала соя

   съдържащ натокиназа

100 мг

2000 FU*

**

**

Екстракт от дрожди на червен ориз

   съдържащ монаколин K

250 мг

10 мг

**

**

Екстракт от кора на растение арджуна

   съдържащ танини

50 мг

10 мг

**

**

Коензим Q10 30 мг **
Екстракт от листа на лаврово дърво 12 мг **

FU* – фибринови единици

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: стабилизатор – хидроксипропил метил целулоза, антислепващи агенти – микрокристална целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини и силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Да се приема с повишено внимание от хора с чувствителност към соя, може да настъпят алергични реакции! Не е подходящо да се приема по време на бременност и кърмене! Съхранявайте на сухо и хладно място, защитено от слънчева светлина! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™