Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Nattokinase 100 мг 60 веге капсули | Natural Factors

Nattokinase 100 мг 60 веге капсули | Natural Factors
Nattokinase 100 мг 60 веге капсули | Natural Factors
Nattokinase 100 мг 60 веге капсули | Natural Factors
94.84 лв
Код на продукта : Nattokinase 100 mg 60 Veggie Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.58 лв.

 
Бърза поръчка
Nattokinase 100 мг 60 веге капсули | Natural Factors

Nattokinase 100 мг 60 веге капсули | Natural Factors

  • За активиране естественото производство на плазмин, който предотвратява образуването на кръвни съсиреци
  • За поддържане нормален кръвоток по коронарната артерия и намаляване на риска от инфаркт
  • За поддържане на нормално кръвообращение и доставка на кислород до органите
  • За регулиране на високо кръвно налягане
  • За поддържане нормалното състояние на артерии, вени и капиляри
  • За намаляване на риска от образуване на тромб в крайниците (дълбока венозна тромбоза/флеботромбоза)
  • За разрушаване на токсините и клетъчните остатъци в кръвта
  • Натокиназа 100 мг веге капсули е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Натокиназа?

Натокиназа е ензим (т.е. протеин, който ускорява реакциите в организма), който се извлича от ферментирали соеви зърна и е произведен в концентрирана форма на капсули, което дава възможност да се запазят оптимално неговите качества. Ако досега не сте чували за японската храна Натто, не сте сами. Въпреки че е бил основен елемент от японската закуска от векове, това ястие от ферментирала соя е останало доскоро непознатo в западния свят. Процесът на приготвяне на храната Натто включва ферментация, при която се образува уникалният ензим натокиназа. Натокиназа не се намира в други соеви храни, тъй като се отделя само при тази специфична ферментация, при която се добавя конкретен вид полезни бактерии (Bacillus subtilis). Проучвания показват, че ензимът Натокиназа има благоприятно въздействие върху контролирането на артериалния поток, което, от своя страна, благоприятства здравословното кръвообращение и сърдечно-съдовото здраве. Хранителната добавка Натокиназа е често препоръчвана за употреба преди и по време на дълги полети с цел намаляване риска от дълбока венозна тромбоза. Натокиназната активност се измерва с броя на "фибринолитичните единици" (FU). Единична доза Nattokinase 100 мг веге капсули се равнява на 2000 FU.

Как действа Натокиназа на капсули?

Тъй като протеините, които приемаме с храната, имат доста сложна структура, те се нуждаят от ензими, за да ги разградят на усвоими и смилаеми отделни аминокиселинни единици. Nattokinase има способността да разгражда адхезивното протеиново вещество, което прави артериалната плака много лепкава. По този начин приемът на Nattokinase има превантивен и дори обратен ефект върху съсирването на кръвта и натрупването на плака в артериите. При контакт с кръв или кръвен съсирек той проявява силна фибринолитична активност. Тоест Натокиназа 100 мг веге капсули „разрежда кръвта“ и спомага за разбиването на кръвните съсиреци. Това предотвратява образуването на тромб и предпазва от сърдечно-съдови заболявания като инфаркт, инсулт, венозна тромбоза и др. И въпреки че повечето ензими се разграждат и деактивират в стомаха и червата, научните изследвания показват, че Натокиназа остава активен дори след приемане през устата, тъй като е устойчив и преминава през стомашните киселини успешно.

По време на изследвания in vitro (т.е. в лабораторни условия) е установено, че Nattokinase директно усвоява фибрина и последвалите тестове отбелязват, че пероралното приемане на Натокиназа води до намалено образуване на тромби вследствие на това свойство на ензима. Нещо повече, Натокиназа може да се метаболизира в биоактивни пептиди, които също имат разреждащ кръвта ефект, в резултат на което приемът на Nattokinase 100 мг веге капсули на супер цена може да доведе до намаляване на кръвното налягане

Както мнозина от Вас знаят, сърдечно-съдовите заболявания са водеща причина за смърт както при мъже, така и при жени. С напредване на възрастта нивата на фибриноген (протеин, който играе важна роля в кръвосъсирването и се нарича също Фактор I) се покачват, а ензимите, които помагат за разтварянето на тези съсиреци, всъщност намаляват. При едно проучване от 2015 г., резултатите от което са публикувани в научното издание Scientific Reports, е докладвано, че дори кратко приемане на ензима Натокиназа през устата успешно намалява концентрацията на фибриноген. Тъй като постоянно високите му нива увеличават риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулти, може да се обобщи, че приемът на Nattokinase 100 мг веге капсули на топ цена намалява значително този риск.

Описано е също свойството на Натокиназа да облекчава подуването на ставите, което също е свързано с образуването на фибрин в организма, особено с напредване на възрастта.

Друго проучване от 2018 г. върху пациенти с атеросклероза показва добри резултати за намаляване на артериалната плака и увеличаване нивата на „добрия“ холестерол

Продължават изследванията и наблюденията върху свойството на Nattokinase да разгражда токсините в тялото, клетъчните остатъци в кръвта и несмилаемите протеини в червата. С ясно изразената способност да разграждат пептидните връзки и да освобождават аминокиселини, ензими като Натокиназа на капсули сега се изследват и за клинична и терапевтична употреба в областите на общата онкология и цялостната имунна система. При проучвания in vitro е наблюдавана способността на Натокиназа да разгражда амилоидните фибрили, което предполага потенциална роля в лечението на заболявания, като болестта на Алцхаймер.

Тъй като Nattokinase може да повлияе на кръвообращението и обработването на протеини в организма, тя трябва да се използва с повишено внимание от определени хора, а именно от страдащи от хемофилия, както и пациенти с ниско кръвно налягане или от такива, на които им предстои планова операция.

Предвид липсата на доказателства за неговата безопасност, лекарите не препоръчват Nattokinase за деца или за жени, които са бременни или кърмят.

Производителят на Натокиназа 100 мг веге капсули е канадската компания Natural Factors, които са най-големият производител на хранителни добавки в Северна Америка. Основана още в средата на миналия век, компанията се гордее с традициите си в производството на чисти органични суровини за своите продукти, а качеството се контролира от семената до готовите хранителни добавки. Малко компании могат да докажат такъв контрол върху качеството по време на целия процес на добиване и обработка на своите храни. 

Препоръчителен прием: 1 капсула 1-2 пъти на ден или според указанията на здравен специалист.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в една доза Стойност %ПДД
Натокиназа (концентриран ензим, извлечен от Натто – ферментирали не-ГМО соеви зърна) 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, растителна капсула (въглехидратна гума (целулоза), пречистена вода), силициев диоксид, магнезиев стеарат (растителен клас). Подходящо за вегани/вегетарианци.

Съдържа соя.

Важно: При бременност, кърмене, прием на медикаменти, разреждащи кръвта, се консултирайте с лекар преди употреба. Преустановете приема за 2 седмици преди или след операция. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™