Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced 60 таблетки | Puremark Naturals

Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced 60 таблетки | Puremark Naturals
Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced 60 таблетки | Puremark Naturals
Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced 60 таблетки | Puremark Naturals
55.00 лв.
Код на продукта : Men's Multi-Vitamin 60 tabs
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 0.92 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииMen's Multi-vitamin Whole Food Enhanced 60 таблетки I Puremark Naturals

  • Укрепва мъжкия имунитет
  • Предпазва от различни инфекции
  • Подпомага здравето на сърдечно-съдовите органи
  • Намалява холестерола в мъжкото тяло
  • Подпомага здравината на мускулите и костите
  • Повишава качеството на сперматозоидите
  • Подпомага състава на кръвта
  • Натурални Мъжки мутивитамини 60 таблетки е на изгодна цена от Puremark Naturals

Какво знаем за Men's Multi-vitamin?

Натурални Мъжки мутивитамини 60 таблетки от Puremark Naturals на неповторима цена е комплекс от витаминни и минерални елементи, в пропорции, необходими за доброто поддържане на мъжкия организъм.

Да казваме, че в природата съществуват специални витамини за мъжете, би било много неправилно. На мъжкия организъм му трябват всички тези витамини, които са необходими и на жените, и на децата. Разликата е само в количеството. В повечето случаи всички мъже имат нужда от малко повече витамини от всеки тип, отколкото на жените. Това е така заради по-голямата маса на тялото, заради повечето физическо натоварване и най-често, заради по-голямата сила на преживяване на стреса от мъжете. А и освен това, повечето представители на силната половина на човечеството рядко споделя проблемите си с другите и в следствие на това целият стрес действа върху организма им по-силно. Разбира се, съществуват и конкретни минерали и витамини, които участват в специфични, чисто мъжки процеси в организма. Един от тях е цинк. Дълго преди откритието му като метал, вече била известна и активно се използвала за изготвянето на сплав от цинк и мед с медицински цели, цинковата руда.

Как действа Мъжки мутивитамини на таблетки?

Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced 60 таблетки съчетава в себе си всички задължителни за мъжкото здраве минерали и витаминни вещества, сред които е витамин Е. Той осигурява нормалната регенерация на епитела на семенните канали в тестисите. Без него мъжът просто може да изпадне в истинска сексуална депресия. Освен това, витамин Е, заедно с витамините А и Ц, повишава имунния статус на организма, защитава го от болести, вируси и различни негативни фактори на околната среда. А витамин Ц, който също е включен в състава на комплекса Натурални Мъжки мутивитамини таблетки оздравява кръвоносните съдове и ги пречиства от замърсявания. В резултат на това се подобрява кръвообращението, повишава се тонуса и тялото се зарежда с нови сили. Мъжете не могат и без витамините от група Б. именно тези вещества, които присъстват в състава на Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced от 60 таблетки осигуряват синтеза на белтъчините и всички енергийни процеси в мъжкия организъм. И именно благодарение на тях, мъжът може да бъде себе си – с мускулесто тяло, работещо по 15 часа на ден докато всички останали вече припадат от умора.

Специално място в състава на хранителната добавка Натурални Мъжки мутивитамини на таблетки е отредено за витаминът А. На първо място, той поддържа имунитета, тъй като притежава антиоксидантна активност. Възпрепятства развитието на различни генетични нарушения и появата на тумори. А след оперативна намеса за премахване на ракови образувания, предотвратява появата на нови такива. Освен това този витамин е мощен имуномодулатор, който намалява вероятността от възникване на инфекциозни заболявания и повишава устойчивостта на организма срещу вирусни и микробни елементи. Регулира синтеза на белтъци и окислително-възстановителните реакции. Участва в много енергийни и храносмилателни процеси, подпомага доброто развитие и здраве на зъбите и зъбния емайл, както и на костите. Нормализира обмена на веществата в мъжкия организъм и регулира отлагането на мазнини, като същевременно бързо възстановява тъканите. 

Следващият витамин от съдържанието на Men's Multi-vitamin 60 tablets, на който ще обърнем по-специално внимание, е витамин Ц. Неговата най-забележителна роля, която изпълнява в организма, е борбата със свободните радикали и антиоксидантната му активност. От всички витамини, именно той е най-силният антиоксидант, който защитава всички органи и тъкани от риск на възникване на различни химични увреждания и развитие на злокачествени тумори. Той играе огромна роля и в окислително-възстановителните процеси. С негово участие протичат реакции на синтез на колагенови белтъци и всички процеси по създаването на съединителната тъкан. като резултат на това, витамин Ц осигурява максимално бързо протичане на репапационните процеси – зарастването на раните, възстановяването на увредените обвивки, регенерирането  на различни епителни тъкани.

Не по-малко значима е ролята на витаминът Ц в Натурални Мъжки мутивитамини на 60 таблетки в транспортирането на глюкозата в клетките. Тази му функция осигурява нормалното протичане на всички енергийни процеси в тялото. Освен това той участва активно в продуцирането на стероидни хормони и катехоламини. Изключително важен е и за здравето на кръвоносните съдове и цялата сърдечно-съдова система. Той съдейства за укрепването на съдовите стени и едновременно за увеличаването на тяхната проницаемост. Подпомага процесите на възпроизвеждането на кръвта и регенерирането на необходимия брой ензимни елементи в кръвта.

Men's Multi-vitamin 60 таблетки на топ цена нормализира синтеза и обмена на холестерол в организма и съществено намалява риска от отлагане на окислен холестерол по стените на съдовете и от развитието на атеросклероза. И витамин К е сред компонентите на този комплекс за мъже. Главното му свойство е подпомагането на процесите на продуциране на белтъчини в кръвта, които участват в нейната коагулация. Именно благодарение на тези белтъчини протича бързо завиване на кръвта, изтичаща от увредения кръвоносен съд и рана се затваря чрез образуването на съсирек. 

Този витамин поддържа определена плътност на кръвта и регулира съдържанието на ензимни елементи в нея. Така постоянно се синтезират нови тромбоцити, способни във всеки момент да се „слепят” и да образуват „тапа”. Освен това, с негова помощ се формират специални транспортни белтъци, които осигуряват нормалното пренасяне на питателните вещества между тъканите и органите. Повече от всичко от тях се нуждаят хрущялите и костната тъкан. Немаловажен е витамин К от Натурални Мъжки мутивитамини 60 таблетки за анаеробното дишане, което става без потребяване на кислород. Този тип дишане може да се включва в мускулите и в нервните тъкани при хипоксия или при много високи физически натоварвания, когато обема на използвания с дишането кислород катастрофално не достига за нормалната работа на клетките. 

В Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced таблетки влиза и витамин Д, който е основната съставка за осигуряване растежа и нормалното развитие на костната система и предпазването от такова сериозно състояние като остеопороза. С помощта му се регулира минералния обмен в организма, който осигурява задържането и отлагането на калций в костната система, което от своя страна възпрепятства размекването или остеомалацията на костите. Натурални Мъжки мутивитамини на таблетки съдържа и микроелементът Селен. Той притежава защитно свойство от пагубното въздействие на замърсената окръжаваща среда и вредните навици като пушене и употреба на алкохол. Активно извежда тежките метали и шлаките. Много важен елемент е и за щитовидната жлеза.

Необходим е за мъжкото здраве, тъй като участва в биосинтеза на главния мъжки хормон – тестостерона. Поддържа нормалната работа на половите мъжки органи, подобрява качеството на  спермата и помага при безплодие при мъжете. Част от селена в организма излиза от него със спермата, затова е и толкова важно присъствието му в Men's Multi-vitamin Whole Food Enhanced tablets, особено за тези, които имат активен сексуален живот.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден с приема на храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Витамин А 3000 IU 60%
Витамин Ц 135 мг 225%
Витамин Д2 1600 IU 400%
Витамин  Е 40 IU 133%
Витамин  К 120 мкг 150%
Витамин  Б1 2.4 мг 160%
Витамин  Б2 2.6 мг 153%
Ниацин 24 мг 120%
Витамин Б6 3.4 мг 170%
Фолиева киселина 200 мкг 50%
Витамин Б12 7.2 мкг 120%
Биотин 30 мкг 10%
Пантотенова киселина 7.5 мг 75%
Калций 265 мг 27%
Йод 150 мкг 100%
Магнезий 105 мг 26%
Цинк 16.5 мг 110%
Селен 96 мкг 137%
Мед 0.9 мг 45%
Манган 2.3 мг 115%
Молибден 45 мкг 60%
Ликопен 500 мкг **
Бор 150 мкг **
Лутеин 100 мкг **

Смес от плодове и зеленчуци

на прах:

Боровинка, Ягода, Къпина,

Малина, Нар, Череша, Ябълка,

Червена боровинка, Броколи,

Моркови, Зеле, Цвекло, Спанак,

Домати

100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Растителна целулоза, малтодекстрин, силициев диоксид, кроскармелоза натрий, оризов корпус. Съдържа <2% от: алгинат, царевично олио, Dl-алфа токоферол, гуар гума, магнезиев стеарат, манитол, палмов олеин, грахово нишесте, натриев аскорбат, стеаринова киселина от нишесте, слънчогледов лецитин, масло от витамин Е, вода.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, мая, млечни продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти или Ви предстои медицинска процедура, преди да започнете да приемате този продукт, се консултирайте с Вашия лекар! В случай, че се появят нежелани реакции, незабавно спрете употребата на продукта и се свържете с лекар!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™