Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements

Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements
Me Vitaminall Effervescent 20s MyElements
16.80 лв.
Код на продукта : Me Vitaminall Effervescent 20s
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: INF лв.
дози
Опаковката е достатъчна за NAN дни
* при минимален дневен прием


Продуктът не е наличен

КатегорииMe Vitaminall Effervescent 20s I MyElements

  • Съдържа значими за здравия организъм минерални и витаминни вещества
  • Подпомага добрата дейност на имунната система
  • Повишава съдържанието на антителата, които се борят с патологиите
  • Има антибактериални и противовирусни свойства
  • Има функция на имуностимулатор
  • Намалява стреса, провокиращ отслабването на имунитета
  • Подпомага здравето на всички органи и системи
  • Me Vitaminall с вкус ягода 20 разтворими таблетки е на уникална цена от MyElements

Какво знаем за Me Vitaminall?

Me Vitaminall с вкус ягода на разтворими таблетки от MyElements на сензационна цена е съчетание от витамини и минерални съединения, крайно необходими за нормалния процес и функциониране на организма. Той не само осигурява на човека полезни питателни вещества, но и повишава жизнения му тонус и работоспособността му. Благодарение на витамините се формира имунитет към много инфекциозни заболявания. Както се знае, витамините помагат да се образуват имунните клетки, антитела, които участват в имунния отговор. Не винаги потребността на тялото от витамини е голяма, но задължително те трябва да постъпват регулярно в организма.

В състава на добавката са включени много важни за здравето минерали. Терминът „минерал“ произлиза от средновековната дума “minera”, която значи „късче руда“, камък, от който се прави от метал, а неговото възникване се губи в дълбините на вековете. Кой, кога, къде и при какви обстоятелства е измислил думата „минерал“ – не е известно. Най-вероятно е тя да се е зародила в късното Средновековие или в зората на Възрожденската епоха някъде в Саксония или Бохемия. Там в Рудните планини от древността се е добивало олово, сребро и други метали. А латинският език си е оставал международен език на науката до края на XVIII – началото на XIX век.

Как действа Me Vitaminall на разтворими таблетки?

Дефицитът на витамини в тялото значително понижава имунитета, а освен това ускорява стареенето на организма и увеличава честотата на прояви на инфекции, а също и на злокачествени тумори, което може да съкрати продължителността на живота и значително да влоши качеството му.

В съдържанието на хранителната добавка Me Vitaminal 20 разтворими таблетки с вкус на ягода влиза витамин Е. Той помага за изработването на специфични антитела, които се борят с вирусните агенти. Недостигът му в организма води до чести ротавирусни инфекции.

Друг важен витамин от състава на продукта е витамин А, който играе най-важната роля в здравето на човека – защитава органите на зрението, от него зависи нормалната работа на сърдечно-съдовата система и кръвоносната система. Той подпомага и добрата работа на имунната система. Той също така има мощни противовирусни свойства.

И определени витамини от В групата са включени в състава на Me Vitaminal 20s. Това са незаменими витамини, необходими за целя организъм и всички системи. Тази група витамини осигурява на организма енергия, помага да се преодоляват стресовете и депресиите, които въздействат лошо върху имунната система. Най-важните от В групата са В1, В5, В6, В12 и Б9. Точно затова са включени като основни компоненти в тази добавка. Много добре действат при тежки заболявания, след операция или при чести стресове. Б витамините повишават съпротивлението на организма срещу чуждите бактерии. Витаминът В6 в частност отговаря за усилване противовъзпалителната активност на белите кръвни телца.

Задължително при всички витаминни комплекси присъства витамин С и тук това не е изключение. Той притежава изразени антивирусни ефекти, което е много важно, защото вирусите, дори и в неактивно състояние, са способни да оказват имунодепресивно действие. Освен това, благодарение на присъствието му в Me Vitaminal от MyElements, добавката е с антибактериално действие. Необходим е и за формирането на тези антитела, с помощта на които лимфоцитите водят борба с възбудителите. Този процес се активизира с присъствието на цинк. Затова и цинк присъства сред компонентите на тази хранителна добавка.

Цинк е необходим и на тимусната жлеза за образуване на Т-клетки, които се борят с проникващите в тялото инфекциозни агенти. Той е нужен и за активното съзряване на тези клетки.

Самостоятелно организмът не може да продуцира витамин С. Затова употребата на хранителната добавка на таблетки за разтваряне Me Vitaminal с ягодов вкус е много препоръчителна и то да е регулярна. Накратко, значението му за организма е наистина неоценимо. Когато имунната система е потисната, на организмът са му нужни по-големи количества от този витамин, отколкото получавате от храната, която консумирате обикновено.

В съдържанието на добавката Me Vitaminal 20 s е включен и магнезий. Понякога организмът изпитва дефицит на този елемент. той е необходим за дейността на тимуса, а освен това е нужен за образуването на простагландини и за поддържане на нормалните нива на хистамина.

И калций влиза в арсенала на Me Vitaminal на топ цена. Той е още един от ключовите елементи за имунната система. Първо – той подпомага образуването на ензимите, с помощта на които Т-клетките се борят с инфекциите. Подобно на витамин С, калцият помага белите кръвни клетки да преработват и унищожават някои вируси. Макар че много от млечните продукти съдържат калций, те обикновено са богати и на наситени мазнини, които подпомагат възпаленията и следователно вредят на имунната система. Затова е добре да се приема калций в чист вид, а хранителната добавка Me Vitaminal го предоставя точно така.

Много важен микроелемент е селенът. Затова и той в включен тук. Той е важен за образуването на антитела и без него имунокомпетентните клетки биха изгубили способността си да реагират бързо при инфекция. Много ефективен е в съчетание с витаминът Е.

Още един елемент с голямо значение за здравето е желязото, което също присъства в Me Vitaminal 20 разтворими таблетки. Влиянието му върху имунната система не е еднозначно. То е абсолютно необходимо за продукцията на белите кръвни клетки, а освен това участва и в синтеза на антителата.

Манган – друг микроелемент, включен в съдържанието на добавката, който е необходим за синтеза на интерферон. Организмът често изпитва недостиг на този елемент, който участва в процесите на формиране на хрущялна тъкан, а освен това контролира и метаболизма на глюкозата. При неговия дефицит се наблюдава разстройство на координацията на движенията, загуба на ясна мисъл и болки в коленните стави.

Много полезен за организма е коензим Q10. Затова и присъства в състава на хранителната добавка Me Vitaminal с вкус на ягода. Ако той е достатъчно в организма, осигурява нормалното протичане на имунологичните реакции. Той усилва фагоцитната активност на макрофагите, повишава броя на гранулоцитите в костния мозък и плазмата на кръвта, а освен това увеличава количеството на имуноглобулините. Стимулира процесите на възпроизводство на кръвта, извежда от тялото свободните форми на кислород и нормализира обмена на веществата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно, разтворена в чаша вода (200 мл).

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 разтворима таблетка) Стойност %ПДД Състав в 1 доза (1 разтворима таблетка) Стойност %ПДД
Магнезий 56 мг ** Витамин В6 1.4 мг **
Втамин С 120 мг ** Витамин В2 1.4 мг **
Калций 120 мг ** Витамин В1 1.1 мг **
Екстракт от женшен 50 мг ** Бета-каротен 1 мг **
Витамин Е 12 мг ** Мед 0.5 мг **
Ниацин 16 мг ** Манган 300 µg **
Цинк 5 мг ** Фолиева киселина 200 µg **
Желязо 3 мг ** Селен 55 µg **
Пантотенова киселина 6 мг ** Биотин 50 µg **
Коензим Q10 5 мг ** Хром 40 µg **
Витамин D3 5 µg ** Витамин В12 2.5 µg **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™