MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули | Natural Factors

MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули | Natural Factors Цялостна формула на храносмилателни ензими Помага за борба с дискомфорта след хранене Насърчава храносмилането на б MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 2
MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули | Natural Factors
MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps от Natural Factors на атрактивно ниска цена оптимизира ефектите от палео и кето диетите. Ензимна Формула спомага за намаляване на подуването след консумиране на висококалорични храни и намалява хранителнат Научете повече
58.91 лв.
Без данък: 58.91 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Natural Factors
 • Модел: MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps

MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули | Natural Factors

 • Цялостна формула на храносмилателни ензими
 • Помага за борба с дискомфорта след хранене
 • Насърчава храносмилането на белтъчини, мазнини и въглехидрати
 • Улеснява усвояването на хранителните вещества
 • Стимулира храносмилането при кетогенната или палеолитната диета
 • Храносмилателна помощ при хранителен режим, базиран на консумацията на сурови храни
 • MacroGest™​ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули е на супер цена от Natural Factors

Какво знаем за MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула?

Храносмилателните процеси са доста сложни и включват разграждане на хранителните вещества в стомашно-чревния тракт, последващото им всмукване в лимфата и кръвта, след това участието им в процесите на метаболизъм и в образуването на пластични материали. Последните са необходими за изграждане на тялото и синтеза на енергия, необходима за нормалната му работа.

MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps от Natural Factors на ниска цена комбинира ензими, улесняващи разграждането на протеините, мазнините и въглехидратите

Около 20 фермента, секретирани от панкреаса и слюнчените жлези, както и от жлезистите клетки на стомашно-чревната лигавица, участват в процесите на храносмилане. Тези особени съединения имат ключово действие при разграждането на белтъците до аминокиселини, сложните въглехидрати до прости захари и мазнините до мастни киселини и глицерин. Ако те не са достатъчно в нашия организъм, то не би могло храната напълно да се усвои. Обаче синтезът им в тялото започва да отслабва след 20-годишна възраст. В резултат от това може да се влоши работата на храносмилателната система, възникват различни здравословни проблеми с черния дроб, жлъчния мехур и панкреаса. Първите симптоми, показващи, че в тялото има ензимен недостиг са киселини, газове и метеоризъм.

Храносмилателните ферменти се наричат ​​ензими, като в зависимост от веществата, които разграждат, те се разделят на три групи:

 • Липаза – разграждане на мазнините;
 • Амилаза – разграждане на въглехидратите;
 • Протеаза – разпадане на протеините.

Всички те са част от специалната комбинация от ензими в MacroGest™​ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули от Natural Factors на страхотна цена, които ще направят по-бързо разграждането на полезните вещества и осигуряват здравословно храносмилане. Ако във Вашата диета преобладават белтъчините и мазнините, то този продукт ще помогне за бързото приспособяване на тялото Ви към хранителния режим.

Как действа MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула на капсули?

Ензимна Формула 206 мг 60 капсули от Natural Factors на супер цена оптимизира ефектите от кепо и палео диетитеЕнзимна Формула 206 мг 60 капсули с топ цена е сложен продукт, който включва уникално съчетание от внимателно подбрани ензими, нужни за смилането на храната. Неговата формула е предназначена да помогне на организма да се приспособи бързо към хранителния режим, в който преобладават богати на белтъчини храни с високо съдържание на мазнини. Идеална за тези, които се хранят по кетогенната или палеолитната диета (редуциране или пълно изключване на въглехидратите), тази уникална формула осигурява ключови ензими, помагащи за разграждането на протеините и мазнините, както и на скорбялата, за по-добрата абсорбция на хранителни вещества. Възстановява нормалната работа на храносмилателната система и повишава ефективността на механичното и ензимно разграждане на поетата храна. По време на хранене ензимите помагат за подобряване на този процес и предотвратяват храносмилателни разстройства като подуване, колики, киселини, нарушено храносмилане или чувство на преяждане.

MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps съдържа значима доза панкреатични ензими, включващи алфа-амилаза за разграждане на скорбялата и протеаза и липаза за смилане на протеини и мазнини. Към тях е добавена също така високоактивна ензимна смес, съдържаща гъбична протеаза, папаин, бромелаин и сератиопептидаза. Капсулите MacroGest™​ Keto Paleo са със забавено освобождаване, като по този начин тяхното действие продължава през целия ден. Това позволява деликатните ензими да преминат през киселата стомашна среда, така че да могат да бъдат освободени и абсорбирани в тънките черва.

Съдържащият се в Ензимна Формула 206 мг 60 капсули набор от ензими за смилането на храната, улеснява разграждането на белтъчини, мазнини и въглехидрати. В допълнение, добавката е обогатена с екстракт от японска акация (източник на рутин) и от амла (източник на витамин С), които спомагат за правилното усвояване на всички ензимни съставки. По-надолу ще опишем как действат включените в продукта ензими.

MacroGest™​ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps на топ цена съдържа два от базовите ензими – протеаза и липаза. Протеаза са група вещества, отговорни за хидролизата на пептидните връзки, които се образуват между аминокиселини, изграждащи протеините. Протеазите контролират структурата, формата и размера на всички протеини, прекъсват на правилното място последователността на аминокиселинната верига, водещо по този начин до разграждането на протеина. Липаза – ензим, отговорен за разграждането на мазнините до отделни мастни киселини и улесняване на абсорбцията на основни мастноразтворими хранителни вещества (например омега-3 мастни киселини). Тя действа в силно алкалната среда на червата. При недостатъчни нива на липазата се наблюдават редица нарушения като авитаминози, стомашни киселини и газове, подуване на корема, гастрити, лошо храносмилане и неспособност да се извличат достатъчно полезни вещества от храната. Най-често при дефицит на протеази се развиват: стомашен дискомфорт, газове, запек, киселини и намалена абсорбция на полезни вещества от храната.

MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps от Natural Factors на топ цена включва бромелаин и папаин, разграждащи протеините

Активността на протеолитичните ензими не се ограничава само до процеса на храносмилането. Те също така регулират много други биохимични функции и имат важен принос за имунитета на организма. Протеолитичните ензими, или протеази, включително папаин и бромелаин, от състава на Ензимна Формула 206 мг 60 капсули са ензимите, които разграждат протеини от животни и растения (например глутен, получен от пшеница) или млечен белтък (казеин). Те помагат за алкално-киселинното равновесие.

Бромелаин е смес от протеолитични ензими, получени от екстракт от ананас, с други думи – цистеин протеаза. Този ензим разделя пептидните връзки (разгражда протеина) както в стомаха, така и в тънките черва, което води до подобряване на храносмилането и абсорбцията на протеинови аминокиселини. Бромелаин намалява възпаленията в организма, включително тези, настъпили след спортни наранявания, след хирургични процедури, но също така и ставни и възпаления на горните дихателни пътища. Той също проявява антипаразитни, имунотропни свойства и подобрява качеството на живот при хора, болни от рак, като намалява неблагоприятните му симптоми. Учените са доказали, че добавянето на бромелаин, папаин и гъбична протеаза може да ускори възстановяването на мускулите след трениране чрез стимулиране на процеса на разграждане на увредените тъкани.

Папаин е протеолитичен ензим, получен от листата и незрелите плодове от папая, който показва особено сходство с човешкия пепсин. Подобно на бромелаин, участва в разграждането на протеините. Папаин унищожава паразитите (кръгли червеи, острици), които се намират в храносмилателния тракт, и има антибактериални и противогъбични свойства. Той може също да регулира имунната система чрез стимулиране на реактивните форми на производство на кислород и цитокини – до разрушаване на раковите клетки.

Съдържащата се алфа-амилаза в капсулите Ензимна Формула на чудесна цена е единственият ензим, който катализира разпадането на полизахаридите до прости захари, което влияе върху усвояването на въглехидратите. Тя се отделя предимно в панкреаса и слюнчените жлези, но също се съдържа в червата и други органи. Катализира хидролизата на скорбялата, като тя се разпада на по-малки частици като малтоза. Амилазата в човешкия организъм също участва във възпалителните процеси и има антихистаминови свойства, стабилизира освобождаването на хистамин. Съществуват проучвания за ролята на ензимите при алергични заболявания, астма и хронични белодробни болести.

Друг ензим от състава на продукта, който подпомага стомашно-чревната дейност, е серапептаза. Доказано е, че има мощно противовъзпалително действие. Ензимът разрежда течности, които се натрупват в зоната на увредените тъкани, и улеснява тяхното елиминиране. Инхибира подуването и отока, което пък ускорява процеса на регенерация и скъсява времето, необходимо за заздравяване.

MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps от Natural Factors на чудесна цена редуцира симптомите на стомашен дискомфорт

Чрез повишаване на храносмилането на животинските протеини MacroGest™​ Keto Paleo поддържа нормален възпалителен отговор и може да помогне да се контролират патогенните микроорганизми, което може да намали хранителната чувствителност. MacroGest™​ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps от Natural Factors на атрактивно ниска цена спомага за намаляване на подуването след висококалорични храни, не съдържа ГМО, глутен, соя и предлага интензивна подкрепа за храносмилането на богати на протеини и с високо съдържание на мазнини храни.

Още ползи при прием на MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum:

 • Подобрява чревния баланс и абсорбирането на хранителни вещества
 • Правилно функциониране на дебелото черво
 • По-добро разграждане на белтъчините, мазнините и въглехидратите
 • MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum 206 mg 60 caps от Jarrow Fromulas на уникална цена намалява хранителната чувствителност
 • Поддържа нормален възпалителен отговор
 • По-добро храносмилане при засилена консумация на сурови храни
 • Редуцира симптомите на стомашен дискомфорт

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден с храна 2 часа преди или след прием на медикаменти.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Панкреатин ензими 8X /панкреас дива свиня/

Алфа-амилаза /Aspergillus flavus var. oryzae/

Протеаза

110 мг

22000 USP

22000 USP

**

**

**

Триациглицерол липаза1760 USP **

Смес от ензими с висока активност

Гъбична протеаза (25200 FFC HUT) /Aspergillus flavus var. oryzae/

Папаин (302400 FFC PU) /Carica papaya/, (плод)

Алфа-амилаза (1260 FCC DU)  /Aspegillus flavus var. oryzae /

Липаза (25.2 FCC LU) (триацилгицерол липаза) /Rhizopus oryzae/

Бромелаин (378000 FCC PU) /Ananas comosus/, (aнанас стебло)

Сератиопептидаза (7560 SU) /Serratia marcescens E-15/

Рутин (цветна пъпка) /Styphnolobiu japonicum/

Амла /Phyllanthus emblica/, (плод)

63 мг

31,5 мг

7,2 мг

8,4 мг

0,72 мг

11,45 мг

3,44 мг

20 мг

13 мг

**

**

**

**

**

**

**

**

**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Растителна капсула, (пречистена вода, въглехидратна гума [целулоза]), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако сте бременна, кърмите, имате диабет, панкреатит, приемате антикоагуланти или антибиотици, се консултирайте с лекар преди употребата на продукта!. Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над MacroGest™ Keto Paleo Full Spetrum Ензимна Формула 206 мг 60 капсули | Natural Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.