Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Livuron Hepa 24 капсули | NaturPharma

Livuron Hepa 24 капсули | NaturPharma
Livuron Hepa 24 капсули | NaturPharma
19.00 лв
Код на продукта : Livuron Hepa 24 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 24
Цена на доза: 0.79 лв.

 
Бърза поръчка
Livuron Hepa 24 капсули | NaturPharma

Livuron Hepa 24 капсули | NaturPharma

 • Поддържа чернодробните функции
 • Със силен антиоксидантен ефект
 • Стимулира производството на нови чернодробни клетки
 • Помага да се предотврати натрупването на мазнини и впоследствие затлъстяване на черния дроб
 • Намалява увреждането и възпалението на тъканите
 • Поддържа нивата на ензимите в черния дроб
 • Съдържа екстракт от Бял трън, известен с това, че подхранва и подпомага изключително важния за доброто здраве черен дроб
 • Ливурон Хепа Добавка за Черен Дроб на топ цена от NaturPharma

Какво знаем за Ливурон Хепа?

Ливурон Хепа​ е в опаковка от 24 капсули и е на супер цена от NaturPharma, перфектната хранителна добавка за поддържане нормалното функциониране на черния дроб. Като най-големия орган в нашето тяло, черният ни дроб има 3 жизненоважни функции, от съществено значение за организма ни: съхранение, детоксикация и синтез.

Съхранение

Черният дроб съхранява витамини (A, D, E и K) и гликогени (въглехидрати), което означава, че съхранява енергия като захар и тази енергия е на разположение на нашия организъм. Черният дроб може да не изпълнява функциите си на 100% в резултат на инфектиране (хепатит), висока употреба на алкохолни напитки, употреба на наркотици, промишлени отровни съединения, а също така при захарен диабет и/или наднормено тегло. Всичко това води до оксидативен стрес в организма, при който се образува реактивни кислородни съединения, главно в черния дроб. Ако този процес не бъде спрян бързо, чернодробните клетки се увреждат и в допълнение, продуктите на окисляване поради своята реактивност могат да причинят различни видове рак. Увреждането на този орган често е безсимптомно и ако не се вземе под внимание, може да доведе до редица здравословни проблеми.

Детоксикация

ЛИВУРОН ХЕПА добавка за черния дроб на супер цена от NaturPharma поддържа нормалната функция на черния дроб.Истински филтър, черният дроб се възстановява и елиминира много токсини. Тези токсини могат да бъдат естествено в отпадъците, генерирани от нашия организъм, като амоняк, или в тези, които ядем или пием, като алкохол.

Синтез

Нашият черен дроб осигурява метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините, като същевременно произвежда жлъчка, основен елемент за храносмилането ни. Черният ни дроб също избягва кръвоизливи чрез процеса на коагулация.

Ливурон Хепа​ за черния дроб е на много добра цена от NaturPharma!

Как действа Ливурон Хепа Добавка за Черен Дроб на капсули?

Livuron Hepa съдържа 6 незаменими ценни съставки, които допълват и засилват действието една на друга, като подпомагат нормалната функция и клетъчна регенерация на черния дроб: Силимарин, Витамин Е, Холин Цитрат, Уридин монофосфат, Фолиева киселина и Витамин В12. Те действат антиоксидантно, улавяйки свободните форми на кислород. Намаляват възпалението и увреждането на тъканите. Намаляват омазняването в черния дроб и нормализират нивата на чернодробните ензими. Те стабилизират мембраните на чернодробните клетки и ги правят устойчиви на медикаменти и токсини. Увеличават произвеждането на нуклеинови киселини, протеини и фосфолипиди в чернодробните клетки.

Холинът, който е основна съставка в съдържанието на добавката Livuron Hepa на капсули, е витамин от В-групата и основна хранителна съставка. Той играе важна роля в редица биологични процеси, включително транспорт на мазнини и холестерол, енергиен метаболизъм и клетъчна и нервна сигнализация. В допълнение, холинът е необходим за производството на ацетилхолин, мозъчен химикал, участващ в контрола на паметта и мускулите, и фосфатидилхолин и сфингомиелин, два структурни компонента на клетъчните мембрани.

ЛИВУРОН ХЕПА добавка за черния дроб стимулира производството на нови чернодробни клетки.Холинът е предшественик на фосфатидилхолин. Освен че е компонент на клетъчните мембрани, този фосфолипид играе важна роля в жлъчката. Той участва в емулгирането на мазнини, процес, който улеснява храносмилането на липидите в червата. В резултат на този механизъм фосфатидилхолинът намалява както количеството на мазнините, съхранявани в организма, така и натрупването на холестерол, което основно помага за предотвратяване на определени чернодробни заболявания.

Няколко проучвания вече демонстрираха причинно-следствена връзка между липсата на холин и натрупването на мазнини в черния дроб. Група изследователи искат да разширят въпроса, като изследват връзката между диетичния прием на холин и риска от безалкохолно мастно чернодробно заболяване (NAFLD), характеризиращо се с натрупване на липиди в черния дроб. В тяхното проучване участват 56 000 доброволци мъже и жени на възраст 40-75 години, чиито хранителни навици и състояние на черния дроб са оценени, за да се определи рискът за всеки участник от NAFLD. Публикувано в Journal of Nutrition, резултатите от проучването сочат, че по-високият хранителен прием на холин е свързан с по-нисък риск от NAFLD.

Витамин Е, включен в състава на Ливурон Хепа Добавка за Черен Дроб, е хранително вещество, което е важно за зрението, възпроизводството и здравето на кръвта, мозъка и кожата. Витамин Е също има антиоксидантни свойства. Антиоксидантите са вещества, които могат да защитят Вашите клетки от въздействието на свободните радикали - молекули, произведени, когато тялото Ви разгражда храната или е изложено на тютюнев дим и радиация. Свободните радикали играят роля при сърдечни заболявания, рак и други заболявания. В контролирано клинично изпитване е доказано, че приемът на витамин Е значително намалява натоварването на чернодробната мастна тъкан.

Витамин В12 е единственият водоразтворим витамин от В-комплекс, който може да се съхранява в черния дроб, където може да остане години наред. По правило обаче водоразтворимите витамини не се съхраняват и трябва да се консумират ежедневно, за да се поддържат нива, достатъчни за оптимално здраве.

Приемът на фолиева киселина може да помогне за подобряване на цялостното Ви здраве и да предпази черния дроб от щети. Фолиевата киселина помага на тялото Ви да образува червени кръвни клетки и спомага за предотвратяване на дефекти на невралната тръба. Фолиевата киселина също играе роля в протеиновия метаболизъм и спомага за намаляване на нивата на хомоцистеин в кръвта. Увреждането на черния дроб може да намали способността Ви да преработвате този витамин, което може да доведе до дефицит на фолиева киселина.

Силимарин е екстракт от бял трън, стандартизиран билков екстракт от плодовете на Silybum marianum L., средиземноморско растение, принадлежащо към семейство Asteraceae. Може да се намери и в топли, сухи региони на Централна Европа, както и в Южна Америка и Южна Австралия. Белият трън съдържа няколко групи вещества:

 • Флавонолигнани: Силимаринът е изомерна смес на флавонолигнаните силибин, силихристин и силидианин и други флавонолигнани като изозилибин, изосилихристин, дехидросилибин и дехидросиликристин.
 • Флавоноиди: апигенин, ериодидиол, хризоериол, 5,7-дихидроксихромон, дихидрокаемпферол, изофраксидин, наринген, кверцетин и таксифолин.
 • Неолинан: дехидродиониферилов алкохол.
 • Алифатично масло: висок дял линоленова киселина, олеинова киселина и палмитинова киселина, както и някои други мастни киселини, заедно с токоферол и стероли като кампестерол, холестерол, ситостерол и стигмастерол.

Екстрактът от бял трън се използва за лечение на токсични увреждания на черния дроб, а също така се препоръчва за поддържащо лечение на хронични възпалителни чернодробни заболявания и цироза. Терапевтичният ефект се основава на стимулирането на РНК полимераза I в чернодробните клетки, стабилизирането на чернодробните клетъчни мембрани и нейните антиоксидативни свойства. Белият трън притежава способността да регенерира чернодробните клетки, които са били увредени.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 24

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Холин цитрат 237,14 мг **
   от който холин  83 мг **
DL-алфа-токоферил ацетат       100 мг **
   от който витамин Е 50 мг **
Уридин монофосфат 50 мг **
Силимарин (сух екстракт от бял трън) 22,2 мг **
Фолиева киселина 400 мкг **
Витамин В12 (цианокобаламин)  6 мкг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнезиев стеарат и микрокристална целулоза (емулгатори), малтодекстрин (стабилизатор).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени, деца! Не превишавайте препоръчителната доза!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™