Leaton Мултитоник Сироп 500 мл | Kwizda Pharma

Leaton Мултитоник Сироп 500 мл | Kwizda Pharma За повече здраве Грижи се за мозъчната функция и зa здравето на мозъка Течен, за по-добро усвояване Освобождава от натрупания стрес Дарява организма с пове Leaton Мултитоник Сироп 500 мл | Kwizda Pharma За по
Leaton Мултитоник Сироп 500 мл | Kwizda Pharma
Leaton Мултитоник Сироп 500 мл на ниска цена от Kwizda Pharma стимулира жизнените сили на организма. Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни се грижи за мозъчната функция и здравето на мозъка. Научете повече
30.50 лв.
Без данък: 30.50 лв.

Leaton Мултитоник Сироп 500 мл | Kwizda Pharma

 • За повече здраве
 • Грижи се за мозъчната функция и зa здравето на мозъка
 • Течен, за по-добро усвояване
 • Освобождава от натрупания стрес
 • Дарява организма с повече енергия и сили
 • Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни е на топ цена от Kwizda Pharma

Какво знаем за Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни?

Leaton Мултитоник Сироп 500 мл на ниска цена от Kwizda Pharma е комбинация от различни витамини и минерали, които се използват за допълване на диетата Ви със здраве. Ползите от употребата на този мултивитаминен сироп са много и те са най-добрият начин да добавите здраве и жизненост към живота си. Обикновено сиропите се дават на деца, които не могат да преглъщат хапчета или капсули, но Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на супер цена от Kwizda Pharma е предназначен за възрастни.

Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на топ цена се грижи за мозъчната функция и здравето на мозъка.Различните витамини и минерали могат да бъдат получени от храната, която приемате, но често пъти много предпоставки довеждат до нездравословно хранене и невъзможност за набавянето на така необходимите за имунната Ви система важни хранителни вещества. Болест, лошо хранене, храносмилателни проблеми могат да Ви накарат да не можете да усвоите ефективно полезните хранителните вещества, което води до дефицит на витамини. Терапевтичната и поддържаща нужда от мултивитамини се прави с цел да запълните тялото си с витамини, в случай на дефицит.

Как действа Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни?

Витамините A, B комплекс, C, D, E и А са необходими на човешкото тяло, за да поддържат здравето му. Повечето мултивитамини също съдържат минерали, които са необходими на тялото, за да му помогнат да функционира безпроблемно. Лесен и удобен начин, чрез който можете да заредите тялото си със здраве, енергия, да стимулирате имунната си система, е чрез напълно естествения продукт Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на супер цена от Kwizda Pharma на Biomall.bg.

Мултивитаминовите сиропи Ви предпазват от всякакви хранителни дефицити. Те повишават имунитета и здравето Ви. Не е разумно да приемате продукти без медицински съвет, тъй като предозирането на определени витамини и минерали може да причини токсични реакции в организма.

Как мултивитаминните сиропи Ви поддържат здрави?

Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на ниска цена от Kwizda Pharma Ви доставя всички хранителни вещества, от които тялото Ви се нуждае, за да бъде здраво. Той също така осигурява антиоксидани на тялото, което намалява увреждането от свободните радикали и подобрява имунитета.

Здравата имунна система е най-добрият начин за предпазване от болести. Изненадващо, мултивитаминните сиропи са много полезни, когато се опитвате да отслабнете. Съвременният начин на живот предразполага към хапване на крак, което води до небалансирана и наздровословна диета, а тя Ви кара да трупате килограми. Специфичните витамини ограничават апетита и Ви помагат да свалите по-лесно излишните килограми.

Може да откриете, че благодарение на Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на страхотна цена от Kwizda Pharma паметта Ви се подобрява. Недостигът на някои витамини може да влоши загубата на памет. Адекватните количества витамини, гинко билоба и лецитин в диетата, допълнени с мултивитамини, могат да стимулират паметта. Някои хора са придирчиви към храната и може да похапват по-малко плодове и зеленчуци, отколкото всъщност е необходимо. Допълването на диетата Ви с този невероятен продукт може да реши завинаги този проблем.

Вашата възраст, пол и тегло определят необходимото количество мултивитаминен сироп. Хранителните изисквания на 35-годишен не могат да бъдат същите като на активен 25-годишен човек. Затова е много важно да спазване указанията за прием на продукта, за да бъде максимално ефективен той за здравето Ви. Важно е да приемате Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на супер цена от Kwizda Pharma заедно с балансирана и здравословна диета, съдържаща много фибри, и да останете хидратирани за най-добри резултати.

Употребата на мултивитаминен сироп не може да бъде пренебрегната, независимо дали имате нужда от него като терапевтична, или като поддържаща доза, за да се грижите за Вашата силна имунна система.

Много проучвания показват, че лошото хранене поради липса на добре балансирана диета е широко разпространено по целия свят днес. Много храни, които консумираме, също не са на необходимото ниво поради проблеми с качеството. Може спокойно да се заключи, че е добра идея да добавите ползите от мултивитаминен сироп към ежедневието си, за да сте здрави и енергични.

Кой може да е изложен на риск от дефицит на хранителни вещества?

 • Протеините и здравословните мазнини осигуряват повечето от хранителните вещества, необходими за добро здраве. Но не всеки успява да се храни здравословно. Когато става въпрос за специфични витамини и минерали, някои хора получават по-малко от адекватните количества, според критериите, определени от Националната медицинска академия.

Например повече от 90% от американците получават по-малко от очакваното средно изискване за витамин D и витамин Е само от диетата си, което довежда до развитие на дефицит на витамини и минерали и поява на здравословни проблеми.

Някои групи са изложени на по-висок риск от дефицит на хранителни вещества:

 • възрастните хора са изложени на подобен риск поради различни причини: затруднено дъвчене и преглъщане на храната, изпитване на неприятни вкусови промени, причинени от множество медикаменти, изолация и самота, които могат да потиснат апетита.

Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на топ цена стимулира имунната система на организма.Те също имат проблеми с усвояването на витамини от група В от храната. Националната академия по медицина всъщност препоръчва на хората над 50-годишна възраст да приемат храни, обогатени с витамини от група Б, или да приемат различни натурални източници като Леатон Мултитоник Сироп за Възрастни на идеална цена от Kwizda Pharma, който се усвоява изключително добре от организма Ви.

 • състояния на малабсорбция. Всяко състояние, което пречи на нормалното храносмилане, може да увеличи риска от лошо усвояване на едно или няколко хранителни вещества. Примери:
 1. болести като цьолиакия, улцерозен колит или кистозна фиброза;
 2. операции, които премахват части от храносмилателни органи, като например стомашен байпас за загуба на тегло или процедура на Whipple, която включва много храносмилателни органи;
 3. заболявания, които причиняват прекомерно повръщане или диария, могат да попречат на усвояването на хранителните вещества;
 4. алкохолизмът може да попречи на усвояването на хранителни вещества, включително някои витамини от група В и витамин С.

Няма спор, че мултивитамините са важни, когато хранителните нужди не се покриват само чрез диета Ви. Причини, при които употребата на Leaton Мултитоник Сироп 500 мл на достъпна цена от Kwizda Pharma е необходима:

 • храните се ограничено или апетитът Ви е лош, така че храната, която приемате, е в пъти по-малко от обикновено;
 • спазвате диета повече от една седмица. Това може да бъде течна диета след хирургична процедура или самоналожена диета, като например с цел отслабване;
 • страдате от заболяване, което намалява способността на тялото Ви да усвоява хранителни вещества (цьолиакия, улцерозен колит) или сте претърпели операция, която пречи на нормалното усвояване на хранителните вещества (стомашен байпас);
 • много сте заети и просто не можете да имате балансирана диета всеки ден.

Произведено в: Австрия

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 супена лъжица 3 пъти дневно преди ядене. Разклатете добре преди употреба. Препоръчителна дневна доза е 45 мл.

Дозировка: 1 супена лъжица (15 мл)

Дози в опаковка: 33

Състав в 1 дневна доза (45 мл)Стойност%ПДД
Енергийна стойност319 kJ/76 ккал**

Мазнини

   от които наситени мастни киселини

   от които ненаситени мастни киселини

< 0,1 гр

< 0,1 гр

< 0,1 гр

**

**

**

Въглехидрати

   от които захари

11 гр

7,7 гр

**

**

Протеини<0,1 гр**
Витамин А459 мкг57%
Витамин Д4,2 мкг84%
Витамин Е2,1 мг18%
Витамин Ц130 мг159%
Витамин Б11,8 мг160%
Витамин Б22,0 мг145%
Ниацин19 мг120%
Витамин Б61,7 мг120%
Пантентонова киселина10 мг170%
Екстракт от листа на гинко билоба80 мг**
Екстракт от корени на женшен60 мг**
Лецитин15 мг**
Лутеин0,4 мг**
Ликопен0,5 мг**

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: вермут, захароза, етанол, емулгатор, полисорбат 80, глицерин, L-аскорбинова киселина, кофеин, ароматизатори, екстракт от листа от гинко билоба, екстракт от корени от жен шен, подкиселяващи агенти, лимонена киселина, ликопен, консерванти, нартиев бензоат, калиев сорбат, натриев хидроксид, никотинамид, лезитин, декспантенол, натриев рибофлавинфосфат, токоферилацетат, тиаминов хидрохлорид, пиридоксинов хидрохлорид, холекалциферол, лутеин, ретинилов палмитат, биотин, антиоксидант, оксилгалат.

Алкохолно съдържание: 13% vol.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Слабото помътняване на продукта се дължи на растителните съставки и не е признак за влошено качество! Диабетиците трябва да вземат под внимание съдържанието на 0,86 хлебни единици в дневната доза (45 ml)! Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Leaton Мултитоник Сироп 500 мл | Kwizda Pharma

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.