Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Double Strength L-Lysine 1000 мг 100 таблетки | Now Foods

Double Strength L-Lysine 1000 мг 100 таблетки | Now Foods
Double Strength L-Lysine 1000 мг 100 таблетки | Now Foods
Double Strength L-Lysine 1000 мг 100 таблетки | Now Foods
35.00 лв
Код на продукта : Double Strength L-Lysine 1000 mg 100 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.35 лв.

 
Бърза поръчка
Double Strength L-Lysine 1000 мг 100 таблетки | Now Foods

Double Strength L-Lysine 1000 мг 100 таблетки | Now Foods

 • Двойна сила – 1000 мг L-лизин в една таблетка
 • Подкрепа за сърдечно-съдовата система
 • Укрепва имунната система
 • Ключов елемент за производството на колаген
 • Подобрява абсорбцията на калций
 • Има благоприятен ефект върху настроението
 • Понижава риска от появата на остеопороза
 • Бори се с херпесния вирус
 • Има антистрес ефект
 • Допринася за по-силни кости
 • L-Lysine 1000 мг Double Strength 100 таблетки е на топ цена от Now Foods

Какво знаем за L-Lysine 1000 mg Double Strength?

Дори и когато спим, в нашето тяло се извършва непрекъснато работа – абсорбира се кислородът по време на дишането, извършва се клетъчен метаболизъм и свиване и отпускане на сърцето. Цялата тази работа се дължи на градивния материал, който получаваме от храната. Аминокиселините спомагат за изграждане на протеините в тялото ни. За пълноценната си жизнена дейност човешкото тяло се нуждае от 21 вида аминокиселини от 150 съществуващи такива. От тях 12 могат да бъдат произведени от организма. Другите 9 човешкото тяло не е в състояние да ги произвежда, а трябва да си ги набавя изключително от храната или под формата на хранителна добавка. Една от тях е лизин, която е необходима за пълноценния азотен обмен.

Като хранителна добавка L-Lysine 1000 mg Double Strength 100 Tablets на уникална цена от Now Foods Ви доставя алифатната аминокиселина L-Lysine, която е структурен елемент на белтъчните молекули. Лизин е необходим за човешкия организъм за нормален растеж, производство на хормони, антитела, ензими, както и за възстановяване на тъкани. Той е една от незаменимите аминокиселини, които тялото ни не може да произвежда само.

За първи път аминокиселината е изолирана през 1889 г. от суроватъчен протеин. Лизин има голяма биологична стойност за хората. В края на 20-ти век учените успяват да открият необичайните свойства на L-лизин, които позволяват на тази аминокиселина активно да се бори с вируси, причиняващи херпес и остри респираторни инфекции. Многобройните проучвания показват, че лизин допринася за удължаване на рецидивния промеждутък при различни видове херпес (включително генитален херпес).

В комбинация с други незаменими аминокиселини, практически тя участва в почти всички физиологични процеси. Лизин поддържа нормалното функциониране на органите и е строителен материал за протеините, които изграждат тъканите и клетките на нашето тяло.

Има само няколко аминокиселини, които играят жизненоважна роля за човешкото тяло, и лизин е една от тях. Ако следите за здравето си и активно спортувате, контролирайте употребяваното от Вас количество на тази аминокиселина.

Как действа L-Lysine 1000 mg Double Strength на таблетки?

Л-Лизин Супер Силен 1000 мг на таблетки с топ цена е хранителна добавка, която включва екзогенната аминокиселина лизин. Продуктът има редица про-здравни свойства. Действа анти-атеросклеротично, определя правилния синтез на колаген и увеличава абсорбцията на калций. Насърчава положителното настроение и може да намали симптомите на стрес. Препоръчва се и за хора, заразени с херпесен вирус.

L-лизин е една от аминокиселините, считани за незаменими. Той не се произвежда естествено в човешкото тяло и трябва да се доставя отвън. Аминокиселината е винаги необходима на организма. Според последните научни данни е установено, че тя не се натрупва в тялото, като се освобождава заедно с метаболитните продукти. А докато присъства в организма, съединението играе ролята на енергиен компонент. Добър негов източник са месото – говеждо, агнешко, птиче и риба. Може да се открие и в ядките, семената и някои бобови растения.

Доставеният L-лизин от L-Lysine 1000 mg Double Strength 100 Tablets има широк спектър от функции в организма. Благодарение на неговото присъствие се образуват някои хормони, ензими и антитела; освен това участва в синтеза на протеини и производството на колаген. Той също така определя усвояването на калция. Има благоприятен ефект върху имунната, сърдечно-съдовата, костната и нервната система. Насърчава растежа, развитието и регенерацията на тялото.

Приемът на Л-Лизин Супер Силен 1000 мг на таблетки ще има голяма полза за Вашата костна система. Има пряка връзка между количеството на лизин в организма и абсорбцията на калций – ключов елемент за поддържане на нормалните костни функции. Добавянето на аминокиселината помага на тялото да абсорбира по-добре минерала и забавя екскрецията му. Помага за укрепване на костната тъкан и предпазва от фрактури и други наранявания. L-лизин определя още и процеса на производство на колаген. Това е най-богатият протеин в организма, отговорен наред с другото, за състоянието на кожата, кръвоносните съдове, ставните хрущяли, костите, лигаментите и сухожилията. Важно е, че той не само поддържа колагеновото производство, но и го предпазва от разграждане чрез инхибиране на експресията на ензима колагеназа.

Правилното снабдяване с L-лизин може да намали риска от остеопороза, да стимулира укрепването на костите и да подобри състоянието на кожата. Той спомага за намаляване на видимите признаци на стареене на тялото, има положителен ефект върху процесите на регенерация, които протичат в организма. Приемът на аминокиселината възстановява тялото отвътре, прави косата по-жива, а кожата – гладка и здрава.

Лизин има положителен ефект върху сърдечно-съдовата система. L-Lysine 1000 mg Double Strength на невероятна цена намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Тази аминокиселина участва в производството на карнитин, който е отговорен за транспорта на мастните киселини и LDL холестерола и за производството на енергия. Благодарение на това аминокиселината предпазва от образуването на атеросклеротични плаки и съсиреци, които са опасни за здравето и увеличават риска от сърдечно-съдови инциденти.

Лизин може да помогне на хората, които са депресирани. Използва се за облекчаване на симптомите на стрес и тревожност. Включването на таблетките Л-Лизин Супер Силен 1000 мг към Вашата диета ще помогне за намаляване на стреса и тревожността. Това е така, защото L-лизин влияе благоприятно върху психичното благополучие – помага за контролиране на стреса и потиска неоправданото безпокойство. Той е подобен на серотонина, „хормона на щастието" – чрез свързване с неговите рецептори намалява тревожността.

При това аминокиселината не предизвиква сънливост, физическа или психологическа зависимост. Повишава концентрацията, намалява умората и нормализира апетита. Тя е важна за нормалното функциониране на мозъка, нейната липса има отрицателен ефект върху краткосрочната памет.

Освен това L-лизин намалява риска от диария при хора, които реагират по такъв начин на стресови ситуации. Механизмът на това действие вероятно е свързан със серотониновите рецептори (особено 5-НТ4), които се намират в големи количества в стомашно-чревния тракт, и ако са прекомерно стимулирани, са отговорни за стомашно-чревните нарушения. Изглежда, че L-лизин ограничава хиперактивността на тези рецептори и по този начин елиминира риска от диария в ситуация на висок стрес.

Наблюдавано е също, че депресията и тревожните разстройства са по-чести при хора, които спазват диета с бедно съдържание на лизин. Тези хора също са по-малко устойчиви на стрес. Според субективната оценка на респондентите увеличеното добавяне на L-лизин предизвика значително подобрение в тяхното благосъстояние. Нещо повече, наблюдавано е и понижение на концентрацията на кортизол, което е един от най-важните показатели за нивото на стрес.

Аминокиселината лизин играе огромна роля в поддържането на имунната система на организма. Заедно с витамините и минералите тя участва в производството на антитела. Защитата срещу вируси е една от основните функции на тази аминокиселина, особено по отношение на вируси, предизвикващи херпес и остри респираторни инфекции. L-Lysine 1000 mg Double Strength е ефективна подкрепа в борбата срещу херпеса. L-лизин може да спре размножаването на вируса HSV-1, който е отговорен за херпес labialis.

В проучване, включващо 30 души с активен херпес, са били използвани L-лизин крем, цинк и билки. При 40% от участниците в проучването херпесните симптоми са отзвучали още на третия ден, а на шестия 87% от пациентите не са имали следи от херпеса. Това е отличен резултат, като се има предвид фактът, че пациентите успяват да се преборят с неприятните симптоми на вирусната инфекция средно за период от 21 дни.

В допълнение, L-лизин е необходим за пълното възстановяване на увредените тъкани и образуването на нови, тъй като участва в синтеза на мускулни влакна. Затова спортистите обръщат специално внимание на това. Приемането на Л-Лизин Супер Силен 1000 мг на таблетки ще спомогне за увеличаване на мускулната сила и издръжливост, което е най-подходящо в период на тежко физическо натоварване.

В обобщение, L-Lysine 1000 mg Double Strength 100 Tablets на страхотно добра цена от Now Foods е хранителна добавка, която Ви позволява лесно да увеличите доставката на важна и необходима за правилното функциониране на организма аминокиселина. Продуктът е добра профилактика на остеопороза, сърдечно-съдови заболявания и херпесния вирус. Препоръчва се и за хора, страдащи от стомашно-чревни нарушения, дължащи се на стресови ситуации.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 1 до 2 пъти дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
L-лизин (като L-лизин хидрохлорид) 1 гр (1000 мг) **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, силициев диоксид, стеаринова киселина (растителен източник), кроскармелоза натрий, магнезиев стеарат (растителен източник) и растително покритие.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Само за възрастни! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате медицинско състояние! След отваряне да се съхранява на хладно и сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™