Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл | BetterYou

Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл | BetterYou
Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл | BetterYou
37.40 лв.
Код на продукта : Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 mg 25 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.17 лв.


 
Бърза поръчка
Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл | BetterYou

Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл | BetterYou

 • Елиминира храносмилателния дискомфорт, свързан с приема на минерала
 • Помага за намаляване на умората и чувството на сънливост
 • Дарява организма с повече енергия 
 • Притежава приятен вкус и натурален аромат на нар
 • Желязо Спрей 10 мг с Вкус на Нар е на топ цена от BetterYou

Какво знаем за Желязо Спрей?

Изтощавате ли се прекалено бързо? Трудно ли Ви е да се изкачвате по стълбите, без да си почивате, въпреки че сте физически здрави? Ако отговорът е да, има голяма вероятност да страдате от ниски нива на желязо. Това състояние много често се забелязва при бременните жени. Около 10 милиона души не получават достатъчно желязо в живота си, което може да причини някои сериозни здравословни усложнения. Желязото е основен минерал, от който тялото Ви се нуждае, за да функционира правилно. 

Желязо се използва за производството на хемоглобин, който пренася кислород чрез червените кръвни клетки през тялото. Хемоглобинът е изключително важен за Вашите тъкани и органи. По този начин желязото е от решаващо значение за поддържане на тялото Ви здраво и функционирането му в най-добра форма.

Освен това е от ключово значение за правилното функциониране на мозъка. Той помага да се създаде серотонин, химикалът, който регулира настроението Ви. Тъй като мозъкът се нуждае от постоянно снабдяване с кислород, стабилните нива на желязо също са от решаващо значение за когнитивната функция. А дефицитът на желязо се свързва с когнитивно увреждане според някои проучвания.

Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл на ниска цена от BetterYou със страхотен вкус на нар е полезен за повишаване нивата на желязо, ако страдате от дефицит. Най-сигурният начин, по който може да се установи, че страдате от дефицит на този така важен минерал, е чрез направата на кръвен тест. Слабостта, безсънието, тревожните мисли са често срещани симптоми, които сигнализират за дефицит на желязо във Вашия организъм.

Как действа Желязо Спрей с Вкус на Нар?

Доставяйки 10 мг желязо с 4 впръсквания, Желязо Спрей 10 мг с Вкус на Нар на супер цена от BetterYou е научно формулиран да доставя желязо директно в кръвния поток, заобикаляйки първичната обработка от червата. Малките капчици се абсорбират бързо в букалната мембрана на вътрешната буза, осигурявайки бързо и ефективно усвояване на хранителни вещества.

Известно е, че традиционните начини за добавяне на желязо чрез таблетки, капсули и течности причиняват храносмилателен дискомфорт, тъй като желязото е дразнител за храносмилателния тракт. Желязо Спрей е уникален продукт, който доставя нужното количество желязо за деня Ви.

С този изцяло естествен продукт ще сте винаги сигурни, че правите най-доброто за здравето си. Всички останали продукти, предлагани под друга форма, предлагат доста странични ефекти за тялото, включително запек, гадене, стомашни болки, подуване на корема и сърцебиене. Спрей за перорално приложение на желязо избягва тези проблеми.

Ползи от приема на Желязо Спрей на ниска цена

 • Желязото дарява организма Ви с различни ползи. На първо място, Желязо Спрей 10 мг с Вкус на Нар на достъпна цена от BetterYou помага за поддържане на жизнеността. Когато някой има сериозен дефицит на желязо, това води до твърде ниски нива на хемоглобина, което пък Ви кара да изпитвате изключителна умора. Това е така, защото хемоглобинът е отговорен за пренасянето на кислород до всички различни части на тялото Ви и Вие се нуждаете от кислород, за да живеете. Получаването на допълнително желязо извън диетата Ви помага за коригиране на този дефицит и може да намали умората.
 • Желязото също е свързано със здравето на мозъка - по-специално когнитивната функция. Едно проучване показва, че натуралните продукти с желязо, като Желязо Спрей 10 мг с Вкус на Нар на достъпна цена от BetterYou на Biomall.bg, значително подобряват когнитивните способности при жените след 4 месеца. Това има смисъл, тъй като мозъкът използва много енергия и не може да работи толкова добре, ако не получава правилните хранителни вещества и достатъчно кислород.
 • Качество на съня: желязото на спрей също подобрява качеството на съня Ви. Проучване от 2015 г. показва връзка между дефицита на желязо и проблемите със съня като поява на неспокоен сън, безсъние и сънна апнея. Натуралните продукти с желязо при хора с такъв дефицит значително подобряват продължителността и качеството на съня им.
 • Доставка на хемоглобин и кислород: желязото е важен минерал, необходим за синтезирането на хемоглобина – основният протеин във Вашите червени кръвни клетки, който помага за пренасянето на кислород от белите дробове до всяка клетка на тялото Ви. Клетките в тялото Ви се нуждаят от кислород за своя метаболизъм (производство на енергия, разграждане на отпадъците и т.н.). Без достатъчно желязо тялото Ви не успява да произведе достатъчен брой червени кръвни клетки, което води до желязодефицитна анемия. Получавате лесно уморяване, задух, бледа кожа, главоболие и замаяност.
 • Производство на енергия: някои ензими, които катализират окислителното фосфорилиране (процесът на генериране на АТФ – най-добрият източник на енергия за клетките от храните, които приемате), изискват желязо като кофактор за тяхното оптимално функциониране. Без достатъчно желязо тялото Ви може да не успее да превърне храната в енергия и да се почувствате уморени и летаргични.
 • Детоксикация на тялото: Желязо Спрей 10 мг с Вкус на Нар на идеална цена от BetterYou действа като кофактор за ензими, които неутрализират вредните радикали и токсини от мозъка и тялото Ви, както и други потенциални токсини, влизащи в тялото от външната среда.
 • Имунно здраве: желязото е от съществено значение както за Вашия вроден, така и за придобития имунитет. То активира Вашите имунни клетки да се борят срещу чужди нашественици и патогени. Желязото също така помага при синтеза на различни химикали, които повишават имунитета. Освен това желязото може директно да увреди бактериите и патогените. Всички тези ефекти повишават имунитета Ви и предпазват от болести.

Докато някои хора получават достатъчно желязо само чрез диетата си, определени групи са изложени на по-висок риск от развитие на дефицит на желязо. Те включват жени с обилна менструация, чести кръводарители, вегетарианци и бременни жени. Приемането на Iron 10 Oral Spray Pomegranate Flavour 10 мг 25 мл на супер цена от BetterYou е лесен начин да подкрепите тялото си и да извлечете всички предимства на адекватен прием на желязо.

Симптоми, които подсказват за дефицит на желязо

Основните симптоми на дефицит на желязо са анемия (ниски нива на червените кръвни клетки) и умора. Други симптоми включват замаяност, виене на свят, бърз сърдечен ритъм и задух, всеки от които може да бъде резултат от недостатъчен кислород поради ниските нива на хемоглобина в кръвта. Както вече споменахме, групите, които са изложени на по-висок риск от ниско съдържание на желязо, включват бременни жени, жени в детеродна възраст (особено тези с тежък менструален цикъл) и лица, които често са кръводарители. 

Освен това хората, които имат затруднения при усвояването на хранителни вещества поради заболяване, могат да бъдат посъветвани от своя лекар да приемат допълнително желязо. И хората, които не получават много желязо чрез диетата си, независимо дали чрез диетични ограничения, или лични предпочитания, също могат да бъдат изложени на риск. Не чакайте последния момент, а потърсете Желязо Спрей 10 мг с Вкус на Нар на достъпна цена от BetterYou още сега.

Произведено във: Великобритания

Начин на употреба: Натиснете помпата 3 пъти, за да изтече течността. Разклащайте добре преди всяка употреба. Напръскайте внимателно в устата си, в идеалния случай, от вътрешната страна на бузата си, и задръжте за няколко секунди. Затворете капачката след употреба. Приемайте по 4 впръсквания дневно (или според указанията на Вашия лекар). Не е необходимо да се приема с храна или вода, може да се приема по всяко време на деня и да се комбинира с другите орални спрейове на BetterYou.

Дозировка: 4 впръсквания (10 мг)

Дози в опаковка: 32

Състав в 1 доза (10 мг) Стойност %ПДД

Ferric Sodium EDTA / Ferric Ammonium

10 мг 72%

 † Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Съставки: вода, разредител (ксилитол), железен натриев едетат, железен амониев цитрат, консервант (калиев сорбат), ароматизатор (натурален нар).

Подходящ за употреба от: деца на възраст 3 и повече години, за употреба по време на бременност и кърмене (препоръчваме да се консултирате с Вашия, преди да започнете каквато и да е добавка), вегетарианци, вегани, хора, които спазват диета без глутен.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! След отваряне използвайте в рамките на 6 месеца! Съхранявайте при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина! Този продукт съдържа желязо, което, ако се приема в излишък, може да бъде вредно за много малки деца! Не превишавайте препоръчителната доза! Съдържа ксилитол – прекомерната консумация може да доведе до слабително действие! Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™