Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson SWU975

Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson SWU975
Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson SWU975
Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson SWU975
44.50 лв.
Код на продукта : Benfotiamine 80 mg 120 Capsules
Тегло: 0.80 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.37 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 60 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson SWU975

Benfotiamine 80 мг 120 Капсули | Swanson

  • Помага за поддържане на здрави клетки при наличие на кръвна глюкоза
  • Mоже да помогне за поддържане на нивата на кръвната захар в нормални граници 
  • Бенфотиамин е версия на биодостъпното хранително вещество Тиамин, намиращо се естествено в тялото
  • Подпомага контролирането на формирането на продукти с усъвършенствани гликации (AGEs)
  • Подпомага нормализирането на клетъчните процеси, подхранвани от метаболити на гликозата
  • Бенфотиамин 80 мг 120 Капсули на топ цена от Swanson

Какво знаем за Бенфотиамин?

Бенфотиамин е липидоразтворимо производно на тиамин. Повишената липидна разтворимост на бенфотиамин му позволява да прониква по-лесно в нервните клетки. След перорален прием бенфотиаминът показва повишена бионаличност в сравнение с еквивалентна доза водоразтворим тиамин.

Тиаминът, известен още като витамин В1, играе жизненоважна роля в енергийния метаболизъм и разграждането на захари и въглеродни скелети; той също участва в невроналната комуникация и активирането на имунната система. Асоциацията на тиамин с тези жизненоважни функции го прави важно хранително вещество. Намаленият прием на тиамин води до нарушен енергиен метаболизъм, повишен клетъчен оксидативен стрес и неврологични странични ефекти.

Бенфотиамин 80 мг 120 капсули на супер цена от Swanson може да помогне за възстановяване на нивата на тиамин и да предотврати последствията от дефицит, като състояния на нервите, сърцето и мозъка.

Как действа Бенфотиамин на капсули?

Терапията с бенфотиамин изглежда потенциална стратегия за предотвратяване на диабетна нефропатия, тежко усложнение на диабета, свързано с висок риск от сърдечни заболявания и смъртност. Високите концентрации на глюкоза водят до натрупване на триосефосфати; това води до биохимична дисфункция и в крайна сметка до развитие на диабетна нефропатия. Предклиничните проучвания при плъхове показват, че бенфотиаминът предотвратява натрупването на триосефосфати при диабет и по този начин инхибира развитието на нефропатия. Този ефект е подкрепен от друго проучване, публикувано в Diabetes Care през 2006 г., в което хора с диабет тип 2 консумират бенфотиамин ежедневно и им се дава храна с високо ниво на AGE преди и след тридневния период. Двойно-сляпо, плацебо-контролирано проучване през 2008 г. върху над 100 пациенти установява, че средна и висока доза бенфотиамин (съответно 300 и 600 мг / ден) води до тенденция към подобряване на симптомите на нефропатия, като по-високата доза е по-ефективна.

Предклиничните проучвания показват, че бенфотиаминът оказва благоприятно въздействие върху когнитивното увреждане при болестта на Алцхаймер. Доказано е, че бенфотиаминът намалява отлагането на амилоиди при болест на Алцхаймер. Хроничният прием на алкохол е свързан с тежък дефицит на жизненоважни хранителни вещества и витамини. Дефицитът на тиамин, свързан с алкохолизма, се характеризира с неврологични синдроми поради прогресивна загуба на централно и периферно бяло вещество. Бенфотиамин 80 мг 120 капсули на невероятна цена от Swanson помага да се справите с липсата на тиамин в организма.

Пушенето води до ендотелна дисфункция, ранно събитие при сърдечно-съдови заболявания. Това се усилва от оксидативен стрес и възпаление. В предклинично проучване върху плъхове бе открито, че бенфотиаминът предотвратява индуцираната от никотин съдова дисфункция. Проучване, проведено върху здрави доброволци, показа, че краткосрочен прием на бенфотиамин може частично да възстанови макроваскуларната функция при здрави пушачи.

Данните от проучвания при плъхове предполагат, че бенфотиаминът осигурява защитно действие на перитонеалната мембрана и остатъка от бъбреците при перитонеална диализа и уремия. Според проучване, публикувано в Journal of the American Society of Nephrology, добавянето на бенфотиамин в диетата води до повишена активност на транкетолазата и намалена експресия на крайните продукти за гликиране и на техния рецептор. Проучване, публикувано в Tissue and Cell, показва, че добавката бенфотиамин може да бъде полезна за намаляване на индуцираната от антибиотици нефротоксичност чрез подобряване на оксидативния стрес и възпалението на бъбречните тубуларни клетки.

Бенфотиамин 80 мг 120 капсули на уникална цена от Swanson също е мощен антиоксидант с противовъзпалителни свойства, които се получават чрез инхибиране на синтеза на простагландин и левкотриен.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула два пъти на ден с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Бенфотиамин  80 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено. 

Други съставки: оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™