Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Benfotiamine 160 мг 60 капсули | Swanson

Benfotiamine 160 мг 60 капсули | Swanson
Benfotiamine 160 мг 60 капсули | Swanson
Benfotiamine 160 мг 60 капсули | Swanson
41.40 лв.
Код на продукта : Benfotiamine 160 mg 60 Capsules
Тегло: 0.50 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.69 лв.

 
Бърза поръчка
Benfotiamine 160 мг 60 капсули | Swanson

Benfotiamine 160 мг 60 капсули | Swanson

  • Осигурява мощна антиоксидантна активност
  • Поддържа здравето на зрението и здравето на нервната система
  • Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система и целостта на кръвоносните съдове
  • Подпомага здравословния метаболизъм на кръвната захар
  • Осигурява защита срещу напреднала гликация
  • Бенфотиамин 160 мг 60 Капсули на супер цена от Swanson

Какво знаем за Бенфотиамин?

Бенфотиамин е хранителна добавка, която е производна на тиамин (известен също като витамин В1), витамин от група В, който се намира в различни храни, включително бобови растения, ядки, семена, пшеничен зародиш, зърнени храни, макаронени изделия, ориз , и брашно, и малко месо и риба. Тъй като бенфотиаминът е разтворим в мазнини и изглежда, че има по-висока бионаличност и по-добро усвояване от организма от тиамина, някои хора го използват за повишаване на нивата на тиамин и при определени здравословни състояния.

Недостигът на тиамин се счита за рядко състояние. Хората, които консумират главно високо рафинирани въглехидрати (като бял ориз) или неочистени продукти от бяло брашно или избягват пълнозърнести храни, могат да бъдат изложени на по-голям риск за дефицит на тиамин. Хората с продължителна диария, болест на Крон и алкохолната зависимост също могат да бъдат изложени на риск. Условия като хипертиреоидизъм увеличават търсенето на организма от тиамин, което може да доведе и до дефицит.

Бенфотиамин 160 мг 60 Капсули на топ цена от Swanson може да помогне за възстановяване на нивата на тиамин и да помогне за предотвратяване на последици от дефицит, като състояния на нервите, сърцето и мозъка (включително сериозно състояние, известно като енцефалопатия на Верникке).

Как действа Бенфотиамин на капсули?

Приемането на бенфотиамин изглежда потенциална стратегия за предотвратяване на диабетна нефропатия, тежко усложнение на диабета, свързано с висок риск от сърдечни заболявания и смъртност. Високите концентрации на глюкоза водят до натрупване на триосефосфати; това води до биохимична дисфункция и в крайна сметка до развитие на диабетна нефропатия. Предклиничните проучвания при плъхове показват, че бенфотиамин предотвратява натрупването на триосефосфати при диабет и по този начин инхибира развитието на нефропатия.

Предклиничните проучвания показват, че бенфотиамин оказва благоприятно въздействие върху когнитивното увреждане при болест на Алцхаймер. Доказано е, че бенфотиаминът намалява отлагането на амилоиди в животински модели на болестта на Алцхаймер.

Хроничният прием на алкохол е свързан с тежък дефицит на жизненоважни хранителни вещества и витамини. Дефицитът на тиамин, свързан с алкохолизма, се характеризира с неврологични синдроми поради прогресивна загуба на централно и периферно бяло вещество.

Тютюнопушенето води до ендотелна дисфункция, ранно събитие при сърдечно-съдови заболявания. Това се усилва от оксидативен стрес и възпаление. В предклинично проучване върху плъхове бе установено, че бенфотиамин предотвратява индуцираната от никотин съдова дисфункция. Проучване, проведено върху здрави доброволци, показа, че краткосрочният прием на бенфотиамин може частично да възстанови макроваскуларната функция при здрави пушачи.

Данните от проучвания при плъхове предполагат, че бенфотиаминът осигурява защитно действие на перитонеалната мембрана и остатъка от бъбреците при перитонеална диализа и уремия. Според проучване, публикувано в списанието на Американското дружество по нефрология, добавянето на бенфотиамин в диетата води до повишена активност на транкетолазата и намалена експресия на крайни продукти за гликиране и техния рецептор.

Проучване, публикувано в Tissue and Cell, открива, че добавката бенфотиамин може да бъде полезна за намаляване на индуцираната от антибиотици нефротоксичност чрез подобряване на оксидативния стрес и възпалението на бъбречните тубуларни клетки.

Бенфотиамин 160 мг 60 Капсули на уникална цена от Swanson е мощен антиоксидант с противовъзпалителни свойства, които се получават чрез инхибиране на синтеза на простагландин и левкотриен.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Бенфотиамин 160 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово брашно, желатин, магнезиев стеарат, силиций.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™