Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Indole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules I Supplement Spot

Indole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules I Supplement Spot
Indole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules I Supplement Spot
49.00 лв.
Код на продукта : Indole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 0.41 лв.

Продуктът не е наличен

КатегорииIndole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules I Supplement Spot

 • Има противораков ефект
 • Притежава антиоксидантно свойство
 • Подпомага възстановяването на увредените клетки
 • Срещу пак на шийката на матката
 • При адемона на простатата
 • Подобрява чернодробните функции
 • За детоксикация на организма
 • За защита на репродуктивната система от канцерогени
 • Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули е на топ цена от Supplement Spot

Какво знаем за Indole-3-Carbinol?

Индол-3-Карбинол е вещество, което представлява природен онкопротектор. Използването му в определени случаи може да замени курс на детоксикация, антиестрогенни, противовирусни и противоракови профилактики. Това вещество било извлечено от зелето, ряпата, броколите и карфиола.

Indole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules от Supplement Spot на уникална цена повишава способността на организма да противостои на сериозни заболявания. Понижава риска от развитие на злокачествени тумори и способства апоптозата на патогенните клетки. Изследвания на учени показали че защитното действие на растенията, от които е извлечен Индол-3-Карбинол, способства активирането на противораковите гени, а гените, съдействащи за развитието на рак, обратното – биват блокирани. В продължение на много години ракът се оказвал за хората най-страшната болест, която можела да се прояви при всеки човек в който да е момент от неговия живот. Но благодарение на Индол-3-Карбинол картината вече съществено се е променила.

Как действа Индол-3-Карбинол на капсули?

Indole-3-Carbinol 200 mg 120 capsules е хранителна добавка, която повишава биотрансформационната активност на чернодробните клетки повече от 50 пъти. Освен хепатопротекторно и хепатоиндуциращо действие, този продукт предотвратява патологичното преобразуване на женския полов хормон – естроген. Също така блокира образуването на особен вид канцероген, с което защитава репродуктивните органи на жените и мъжете и преди всичко матката и млечните жлези, стомашно-чревния тракт, панкреаса и щитовидната жлеза. Освен това значително намалява риска от възникване на рак, развиващ се на естрогенозависимите тъкани. Но уникалността на Индол-3-Карбинол 200 мг 120 капсули не приключва с това. Той непосредствено блокира клетъчния цикъл на раковите клетки, способства апоптоза на клетките, заразени с рак и осигурява мощна антиоксиданта защита, спасявайки клетките от увреждане от свободни радикали. Благодарение на свойствата на веществото Индол-3-Карбинол то получило различни прякори като „противораково оръжие, целещо право в целта”, „прахосмукачка за естроген”, „продукт за дълъг живот” и други.

Indole-3-Carbinol 200 мг 120 капсули повишава способността на системите за детоксикация, с което позволява да бъде използван като средство, забавящо процесите на стареене. Помага при последствията от тежките метали в тялото, отравяния, химио- и лъчетерапия, отрицателното въздействие на градския въздух, цигарения дим и водопроводната вода. Може да се използва и за елиминиране последиците от прием на лекарства, химически средства и наркотици, които действат пагубно върху чернодробните клетки. Препоръчва се използването на Индол-3-Карбинол 200 мг капсули от Supplement Spot при последствията от хронични заболявания и хормонални нарушения, които повишават риска от развитие на ракови заболявания. Този продукт осъществява детоксикация на тялото, обезврежда различни отрови и канцерогени чрез активация на чернодробните ензими. Има антиестрогенен ефект, спира растежа на туморни клетки и е природен антиоксидант.

Също така предпазва от развитие на атеросклероза и понижава количеството холестерол. Indole-3-Carbinol от 200 мг 120 капсули се препоръчва при такива състояния като фиброма на матката, аденом на простатата, мастопатия, злокачествени образувания на маточната шийка, ендометриоза и други. Също така е добре да се приема този продукт при заболявания, провокирали от човешкия папилома вирус като генитална папиломатоза, респираторно рецидивираща папиломатозаи други. В случай на необходимост от пречистване на черния дроб от излишно количество естроген и при хора, предразположени към развитие на рак и папилом, Индол-3-Карбинол 200 mg 120 капсули  от Supplement Spot оказва много добро въздействие. Може да се употребява и при противоракова терапия.

Освен това този продукт облекчава симптомите на предменструален синдром, спомага за пречистването на организма от токсини, спира, а след това и смалява туморите и възпрепятства разрушаването на здравите тъкани и клетки. Оказва укрепващо действие на целия организъм и убива невъзприемчивите към действието на антибиотици бактерии. За жените, живеещи в големите градове, реалната заплаха от развитие на рак е завишава значително като това се проявява с рак на млечните жлези, атакува и влагалището, бронхите и лигавицата на гърлото. За това на тези жени се препоръчва и употребата на хранителната добавка Indole-3-Carbinol 200 мг на капсули. Продуктът е подходящ за използване и при фиброзмо-кистозна мастопатия, при нарушения на функциите на черния дроб, хепатит, хепатоза, цироза. Помага в профилактиката на хормонозависимите тумори на млечните жлези, матката, яйчниците и простатата. Оказва благотворно действие при миома на матката, стабилизира хормоналния статус и регулира менструалния цикъл. Добре влияе и при поликистозни яйчници, при продължителен прием на лекарствени препарати и при алергични болести.

Действията върху тялото на Индол-3-Карбинол 200 mg 120 капсули на изумителна цена са следните: пречиства организма, поддържа детоксикационната способност на жлъчните пътища, ускорява процесите по отделяне от организма на токсини, шлаки, алергени, соли на тежки метали и други вредни вещества. Защитава клетките от влиянието на свободните молекули на кислород и ги възстановява, балансира прогестерона и естрогена и повишава възможността на жените да заченат. Освен това активира самоунищожаването на  раковите и предраковите клетки и премахва опасния излишък от полови хормони и метаболити им при жените. Нормализира съотношението на метаболитите на дихидростерон и балансира нивата на тестостерон и естроген при мъжете.

Още ползи при прием на Indole-3-Carbinol:

 • Регулира нивата на естроген
 • Изхвърля чернодробните токсини и отрови
 • Подобрява вероятността за зачеване при жените
 • Индол-3-Карбинол 200 мг на капсули от Supplement Spot на невероятна цена елиминира симптомите на ПМС
 • Регулира цикъла на ментруацията
 • Подпомага апоптозата на увредените клетки

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Състав 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Индол-3-Карбинол 200 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, бял ориз, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с Вашия лекар ако страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™