Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Green-Lipped Mussel Oil 120 капсули | Sanct Bernhard

Green-Lipped Mussel Oil 120 капсули | Sanct Bernhard
Green-Lipped Mussel Oil 120 капсули | Sanct Bernhard
Green-Lipped Mussel Oil 120 капсули | Sanct Bernhard
240.00 лв.
Код на продукта : Green-Lipped Mussel Oil 120 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 4 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Green-Lipped Mussel Oil 120 капсули | Sanct Bernhard

Green-Lipped Mussel Oil 120 капсули | Sanct Bernhard 

  • Бори се с възпалението при остеоартрит
  • Облекчава болката
  • Влияе положително на здравето на червата
  • Поддържа здравето на дихателните пътища
  • Масло от Зеленоуста Мида 120 капсули на топ цена от Sanct Bernhard 

Какво знаем за Масло от Зеленоуста Мида?

Всички сме чували за Омега-3 и колко е жизненоважно да получаваме препоръчителната си доза всеки ден. Но знаете ли, че има много различни видове от тези незаменими мастни киселини, които влияят на нашите вътрешни процеси по различни начини?

Виждаме отново и отново важността на приема на добавка от рибено масло и ползите, които те произвеждат, но специфичното рибено масло, което трябва да разгледаме, идва от новозеландската зеленоуста мида.

Масло от Зеленоуста Мида 120 капсули на страхотна цена от Sanct Bernhard, което ние от Biomall.bg Ви предлагаме, е всеобхватният източник на омега-3, който предлага всички предимства на стандартно рибено масло плюс още няколко.

Каква е разликата между стандартното рибено масло и масло от зеленоуста мида?

Стандартните добавки с рибено масло се получават от мазни риби като сьомга, сардини и риба тон от албакор. Тези мазни източници притежават два вида омега-3 мастни киселини, които са ейкозапентаенова киселина, или ЕРА, и докозахексаенова киселина, или DHA. Доставени от цял свят, тези риби често са замърсени поради качеството на водата, която ги заобикаля.

Разликата при зеленоуста мида от Нова Зеландия е, че те се добиват от някои от най-чистите води в света. Въпреки че са богати и на омега-3 мастни киселини EPA и DHA, зеленоустите миди са особено мощен източник на рядка омега-3 мастна киселина, наречена ейкозатетраенова киселина или ETA.

Как действа Масло от Зеленоуста Мида на капсули? 

Зеленоустите миди са били обект на обширни изследвания преди почти 60 години, когато американските учени се стремят да изолират специфични съединения, за да създадат мощни естествени лекарства. Първоначално са тествали ефикасността на зеленоустата мида при пациенти, страдащи от рак.

Въпреки че няма клинично значими ефекти по отношение на лечението на рак, някои от пациентите, които страдат от остеоартрит, наблюдават намаляване на болката и сковаността, заедно с подобряване на подвижността след прием на зеленоуста мида.

Въпреки че по онова време това не стимулира твърде много внимание, изследванията на потенциалните ефекти на зеленоустата мида започват през 80-те години, когато лекарите започват да публикуват впечатляващите резултати от пациентите, приемащи добавката. Тези резултати, заедно с увеличаването на разпространението на остеоартрит, стимулират строги научни изследвания за количествено определяне на ефекта на зеленоустата мида

Масло от Зеленоуста Мида при остеоартрит

Доказано е, че маслото от зеленоустата мида помага в борбата с възпалението и подобрява симптомите на остеоартрит. Смята се, че почти 9 милиона души във Великобритания страдат от остеоартрит с различни нива на тежест. Този здравен проблем може да бъде мъчително болезнен и може значително да повлияе на мобилността, независимостта и качеството на живот.

Метаанализ на рандомизирани контролни проучвания - методология, широко считана за върха на научното изследване - е публикуван по-рано тази година и оценява ефективността на различни естествени добавки при остеоартрит. Изследователите са използвали усъвършенствани статистически анализи, за да оценят резултатите от 69 проучвания, които изследват 20 различни добавки, включително зеленоуста мида.

Докладвани са положителни резултати за многобройни добавки като куркумин, MSM, глюкозамин и хондроитин. Най-впечатляващите резултати обаче се наблюдават при колаген от морски източници и зеленоуста мида. Авторите заключават, че тези две добавки водят до намаляване на болката, което е вероятно да бъде клинично значимо. 

Когато разглеждаме маслото от зеленоуста мида на капсули и потенциалния ефект, който може да има върху остеоартрита на коляното и тазобедрената става, едно проучване, публикувано през 2003 г., съобщава за много обещаващи резултати. Това проучване включва 60 участници, които приемат екстракт от зеленоуста мида два пъти дневно. След 4 седмици авторите съобщават, че 53% от участниците са имали значително намаляване на болковите усещания и подобряване на ставната функция и подвижност. След 8 седмици това нараства до 80%. Тези впечатляващи резултати са били постигнати и без неблагоприятни странични ефекти, което показва, че маслото от зеленоуста мида е не само ефективно при остеоартрит, но и безопасно.

Но как Масло от Зеленоуста Мида 120 капсули на изгодна цена от Sanct Bernhard се сравнява с по-евтините и по-редовно предлагани рибени масла? В края на краищата, те съдържат същите омега-3 мастни киселини EPA и DHA. Едно проучване, което оценява този въпрос, е публикувано в Journal of Marine Drugs през 2013 г. Изследователите установяват, че при страдащите от остеоартрит зеленоустите миди са значително по-ефективни за намаляване на болката и повишаване на качеството на живот в сравнение с добавката с рибено масло. Тъй като нивата на омега-3 са сходни, това предполага, че мидите притежават други съединения, които са отговорни за благоприятните ефекти. 

Здраве на червата с Масло от Зеленоуста Мида на капсули

Освен че помагат за подобряване на симптомите на остеоартрит, има и някои доказателства, че съединенията в зеленоустите миди могат да повлияят положително на здравето на червата ни. Червата често се наричат „забравеният орган“, предвид огромното им значение за организма. Смята се, че имаме повече клетки в храносмилателния тракт, отколкото в останалата част от тялото ни, а изследванията едва започват.

Ранните изследвания показват, че осигуряването на здрава популация от разнообразни „приятелски бактерии“ е важно за имунната функция и за предотвратяване на затлъстяването и метаболитните заболявания.

За да осигурим здраве на червата си, трябва редовно да консумираме както пребиотични, така и пробиотични храни. Пребиотиците (храни, богати на фибри, като инулин) „хранят“ вече присъстващите бактерии в червата ни, докато пробиотиците (някои млечни продукти и кисели зеленчуци) въвеждат нови. Има многобройни изследвания, които показват, че маслото от зеленоуста мида може да повлияе на здравето на червата ни.

Първо, проучване от 2017 г. показва, че зеленоустата мида (респективно висококачествената и чиста добавка Масло от Зеленоуста Мида капсули на Sanct Bernhard, която можете да откриете при нас на наистина невероятна цена!) стимулира растежа на приятелски бактерии, като същевременно потиска възпалението на червата.

Много експерти смятат, че чревното възпаление е допринасящ фактор за много хронични заболявания, така че диетите с високо съдържание на влакнести храни (пълнозърнести храни, плодове, зеленчуци и бобови растения), които включват както пребиотични, така и пробиотични храни, са чудесен начин за поддържане на добро здраве.

Много хора с остеоартрит частично разчитат на нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) като ибупрофен, за да помогнат за справяне със симптомите. Изследванията показват, че зеленоуста мида може да работи синергично с НСПВС за подобряване на симптомите.

Известно е, че НСПВС предизвикват дразнене на лигавицата в храносмилателната система, което може да доведе до странични ефекти като киселини и лошо храносмилане, както и диария. Въпреки това приемът на масло от зеленоуста мида може не само да работи с НСПВС за подобряване на лечението, но противовъзпалителните ѝ свойства помагат за намаляване на стомашно-чревните странични ефекти.

Масло от Зеленоуста Мида при астма

Има публикувани изследвания, които показват, че зеленоустите миди могат да подобрят симптомите при хора, страдащи от астма - хронично възпалително заболяване на дихателните пътища. Рандомизирано контролно проучване, публикувано в The European Respiratory Journal през 2002 г., показва, че при 46 пациенти с астма ежедневното поглъщане на екстракт или масло от зеленоуста мида води до значително подобрение на състоянието за период от 8 седмици. Тези резултати са отбелязани без никакви странични ефекти, което допълнително свидетелства за безопасността на мидите.

Допълнителни констатации са публикувани повече от десетилетие по-късно, като показват, че при участници с индуцирана от хиперпнея бронхоконстрикция, съединения, открити в зеленоустите миди, могат значително да подобрят различни маркери на дихателната функция. Смята се, че отново тези ползи се дължат на мощния противовъзпалителен ефект, който могат да имат мидите.

Нека обобщим основните характеристики на Масло от Зеленоуста Мида 120 капсули на супер цена от Sanct Bernhard:

  • Зеленоустите миди произхождат от Нова Зеландия и са изследвани почти 60 години поради богатия си хранителен профил.
  • Зеленоустите миди са най-известни със способността си да намалят силно усещането за болка, да увеличат движението и да подобрят качеството на живот при страдащите от остеоартрит.
  • Мощните противовъзпалителни свойства на маслото от зеленоуста мида също показват, че подобрява здравето на червата, като храни „приятелските“ бактерии, открити в храносмилателната ни система. Зеленоустата мида също действа синергично с НСПВС и може да намали страничните ефекти.
  • За да се реализират горните ползи, трябва да приемате Масло от Зеленоуста Мида 120 капсули на уникална цена от Sanct Bernhard редовно всеки ден или както е предписано от Вашия лекар.

Произведено в: Германия

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 2 пъти на ден с достатъчно течност, без да дъвчете.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД

Масло от зеленоуста мида

   от които мазнини

   от които наситени мастни киселини

100 мг

100 мг

34 мг

**

**

**

Мастни киселини

   от които ненаситени мастни киселини

66 мг

20 мг

**

**

Полиненаситени мастни киселини

   от които Омега-3 мастни киселини

     от които EPA

46 мг

44 мг

24 мг

**

**

**

DHA 16 мг **
Естествен витамин Е (алфа TE)

12 мг (18 IU)

400

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Агент за пълнене Зехтин, желатин, овлажнител глицерин, масло от зеленоуста мида (10 %), витамин Е, пълнител Слънчогледово масло.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™