Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors

Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors
Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors
Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors
24.90 лв
Код на продукта : Eye Factors Formula 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.83 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 15 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors

Eye Factors Formula 90 капсули | Natural Factors

  • За стабилно зрение независимо от възрастта
  • Подобрява функциите на очите
  • Подобрява качеството на зрението
  • Съдържа лутеин, боровинки, очанка
  • Доказано ефикасно средство срещу развитие на различни очни патологии
  • Срещу глаукома, макулна дегенерация, глаукома
  • Формула за Очи 90 капсули е на много добра цена от Natural Factors

Какво знаем за Формула за Очи?

Да гледаш света и да виждаш красотата му е истинско щастие. И това щастие го дават на човека очите му. С тяхна помощ човек вижда предметите, как се местят те, вижда цветовете. Очите му помагат да се ориентира в обстановката и да се движи в правилната посока. Всичко това прави очите един от най-ценните ни сетивни органи. Уникалността на зрението в сравнение с другите анализатори е, че то ни позволява не само да опознаваме предметите, но и да определяне мястото им в пространството, да проследяваме как се движи всичко.

Зрението е най-важното от сетивните чувства, дадени на човека от природата. С негова помощ хората получават около 80% от цялата информация, постъпваща отвън. Античният философ Хераклит Ефески е забелязал, че „очите са по-точни свидетели от ушите“.

Затова е важно да пазим здравето на очите си, качеството на зрението си. И с тази цел БиоМол Ви предлага една невероятна хранителна добавка на компания Natural Factors Формула за Очи 90 капсули на топ цена.

Как действа Eye Factors Formula на капсули?

Формула за Очи 90 капсули от Natural Factors на невероятна цена е добавка, създадена на основата на екстракт от очанка, екстракт от боровинки, мулти-антоцианиди, морков на прах, рутин, лутеин и кверцетин. Всяка една от тези съставки работи в полза но доброто зрение.

Очанката е растение, използвано отдавна и до днес в традиционната фитотерапия при парене в очите и сълзене, при очни възпаления, глаукома, умора в очите и проблеми със зрението. Името си очанката е получила още в древността заради целебните си свойства, които се проявяват при проблеми и болести на очите. Eye Factors Formula 90 капсули е забележително средство за здравето на очите при различни очни патологии.

Очанката съдържа флавоноиди, антоцианиди, кумарини, витамин С, каротин, иридоиди, горчиви вещества, етерични и мастни масла, микроелементи като мед, манган, цинк, бор, сребро, магнезий, молибден, желязо, хром, никел, които на биохимично ниво въздействат на причината за възпалителните и дегенеративните промени в ретината на окото и стъкловидното тяло. Тази билка, и съответно добавката Формула за Очи на капсули, оказва положително действие при трахома, конюнктивит, блефарит, а също и при преумора на очите, като може да се използва и за подобряване функциите на зрението. Очанката притежава хипотензивни, седативни, спазмолитични, имуномодулиращи ефекти, подобрява и мозъчното кръвообращение. Полезна е при ечемик, глаукома, слабо зрение, катаракта, помътняване на роговицата.

Екстрактът от очанка в продукта на Natural FactorsEye Factors Formula, който в БиоМол е на много изгодна цена, има изразени антиоксидантни свойства, защитава очите от агресивното външно въздействие (ярката светлина, елетро-магнитните лъчи и т.н.), проявява изключително полезни свойства при остър и хроничен конюнктивит, възпаление на слъзните канали, слабо зрение, глаукома, предпазва от поява на катаракта, намалява възпалителните процеси в очите и раздразнението, повишава остротата на зрението.

Когато работим дълго време на компютъра, когато четем, когато пишем или правим нещо, което пренапряга зрителния ни анализатор, развиваме синдром на зрителната умора или астенопия. Човек започва да не вижда добре при недобро осветление, става му все по-трудно да различава дребните детайли, много по-бавно успява да фокусира с очи, предметите започват да се размиват все повече.

И това се случва, въпреки че астенопията не поразява оптичния апарат на окото. Но ако не вземем защитни мерки и продължаваме да работим в условия на претоварване на зрителния си анализатор, функционалните изменения ще се превърнат в органични, което е много лошо!

И тук на помощ идва хранителната добавка, разработена специално за очи – капсулите Формула за Очи. В нея е включен, както споменахме, екстракт от боровинки. Полезният ефект на този плод върху очите се свърза, преди всичко, с наличието на антоциани – оцветяващи пигменти в боровинките, които се срещат и в други растения. Те придават червена, виолетова, синя, оранжева, кафява, пурпурна окраска на плодовете, листата и цветовете.

Антоцианите могат да се натрупват в тъканите на окото и особено в ретината. Попадайки в окото, те подпомагат регенерирането на светло-чувствителния пигмент на ретината – родопсина. Подобряват трофиката на ретината, стимулират микроциркулацията ѝ. Приемът на Формула за Очи от 90 капсули на неповторима цена възстановява тъканните механизми за защита на ретината, укрепва колагеновата матрица на съединителната тъкан, стимулира синтеза на гликозаминогликан – компонент от съединителната тъкан, с което заздравява капилярите на ретината.

Освен това при използването на този продукт се стабилизират фосфолипидите на клетъчните мембрани, инхибира се пероксидното окисляване на липидите. Всичко това подобрява чувствителността на ретината към различните нива на светлинно излъчване и се усилва остротата на зрението. Боровинките в Eye Factors Formula 90 капсули могат да подобрят зрението при функционални негови нарушения като късогледство, далекогледство, астигматизъм, а освен това добавката може да се използва и за профилактика на тези проблеми.

Друга изключително полезна съставка във Формула за Очи капсули в това направление е лутеин. Той е един от най-важните компоненти в хранителния режим, от който зависи качеството и яснотата на зрението. Колкото повече лутеин има в ретината, толкова по-добро е зрението. За да разберете уникалността на лутеина, ще разгледаме ролята му в процеса на виждането. Сноп светлина попада в окото и се фокусира върху задната му стена в центъра на ретината в малко петънце, наречено макула. Точно тук са концентрирани така наречените фоторецептори, които отговарят за страничното (периферното) и нощното зрение. Макулата се нарича поще жълто петно, тъй като в нея са концентрирани предимно жълти пигменти-каротиноиди: лутеин и зеаксантин. Концентрацията на лутеин тук е 10 000 пъти повече, отколкото е в плазмата на кръвта.

Основната роля на лутеина, който присъства във Формула за Очи в опаковка от 90 капсули, е да „филтрира“ вредния ултравиолетов и син диапазон на слънчевите лъчи, да защитава клетките на ретината от увреждане, да намалява риска от облъчване, което води до макулна дегенерация на ретината и до загуба на зрение.

Натрупаният в макулата лутеин, в случай че приемът на Eye Factors Formula от Natural Factors е регулярен, изпълнява ролята на защитна бариера, тъй като екранизира 80% от лъчите. Лутеинът осигурява по-ясно зрение, по-добра способност за различаване на детайлите.

С напредването на възрастта концентрацията на този пигмент в ретината намалява, тя изтънява и ако този каротиноид не постъпва отвън в достатъчни количества, зрението се влошава. Лутеинът защитава не само ретината, но и цялата структура на окото, в частност обектива, съдовата лигавица, затова профилактичният прием на Формула за Очи може да предпази от развитие на катаракта, глаукома, диабетна ретинопатия. Сред признаците на дефицит на лутеин са влошаване на зрението във вечерните часове, влошаване на способността да се различава червеният и зеленият цветове.

А сега за следващата съставка на Eye Factors Formula, защо е включена в съдържанието на тази добавка? Става дума за моркова (на прах). Много често можем да чуем: ако искате да подобрите зрението си, яжте моркови! Защо така? Морковът е много полезен зеленчук, който съдържа витамините В, РР, Е, К. Освен това той съдържа бета-каротин, който, попадайки в нашия организъм, се превръща във витамин А.

Витамин А играе много голяма роля в нормалното функциониране на очите. Той има производно вещество – родопсин, който влиза в състава на зрителния пигмент на ретината. Благодарение на родопсина човек може да различава предмети при слабо осветление или дори на съвсем тъмно. Недостигът на витамин А може да провокира изсъхване на роговицата, в резултат на което зрението се влошава в сумрак и тъмнина. Освен това дефицитът му често е причина за възникване на конюнктивит и ксерофталмия.

Ксерофталмията е сухота на роговицата и лигавицата на окото, която се появява заради нарушена обмяна на слъзна течност. На последните стадии на тази болест роговицата помътнява и става бяла, което може да причини тотално ослепяване.

Ако използвате добавката на капсули Формула за Очи, това ще намали риска от развитие на дистрофия на жълтото петно, от глаукома, от катаракта, от кокоша слепота и от други болести на очите. Имайте предвид, че употребата на този продукт не влияе положително само върху зрението, но и удължава младостта заради присъствието на моркова в състава му. Полезните микроелементи, които съдържа, ускоряват обмяната на веществата и забавят процесите на стареене на клетките в тялото.

Ще обърнем внимание и на още една съставка от съдържанието на Формула за Очирутин. Това е вещество, което повишава чувствителността на ретината към светлината, предпазва от уморяване и влияе на остротата на зрението в положителен план. Той не просто намалява риска от развитие на катаракта и старческа дистрофия, но и намалява възпалението и предпазва от диабетна ретинопатия. Като антиоксидант рутинът надвишава полезното действие на витаминът С в пъти.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули 2 пъти дневно. Консултирайте се с лекар, в случай че приемът продължи повече от 12 седмици!

Дозировка: 3 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (3 капсули) Стойност %ПДД
Екстракт от очанка (надземна част) 300 мг **
Боровинки на прах (плод) 150 мг **
Лутеин (екстракт от цвят на невен) 60 мг **
Елементарен лутеин 6 мг **
Мулти-антоцианиди 45 мг **
Морков (прах) 75 мг **
Рутин (от пъпки на японска акация) 75 мг **
Кверцетин (от пъпки на японска акация 75 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризови трици, желатин, пречистена вода.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна или кърмите! Не използвайте тази добавка, ако сте алергични към някоя от съставките в съдържанието ѝ!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™