Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best

Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best
Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best
Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best
Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best
Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best
Храносмилателни ензими 90 капсули на супер цена от Doctor's Best подпомага процесите на храносмилането и обработване на трудно-смилаемата храна. Digestive Enzymes имат помощно и противовъзпалително действие. Научете повече

Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best

Храносмилателни ензими от Doctor's Best са изключително търсени от нашите клиенти с проблеми с храносмилането. Една опаковка от 90 капсули е достатъчна за 30 дни при редовен прием на 1 капсула по три пъти (преди всяко хранене) на ден. Всяка капсула съдържа смес от храносмилателните ензими аминала, протеаза, бромелаин, папаин, липаза, глюкоамилаза и други. 

 • Попълва недостигът на храносмилателни ензими
 • Стимулира моторната активност на стомаха
 • Създава оптимална киселинност за действието на протеолитичните ензими на стомашните сокове
 • Нормализира микрофлората на стомашно-чревния тракт
 • Оказва противовъзпалително действие
 • Регулира киселинно-алкалния баланс в организма
 • Digestive Enzymes (Храносмилателни ензими) капсули е на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем за Digestive Enzymes?

Много голяма грешка е да се смята, че ензимните препарати, които оказват помощ на храносмилателния тракт, са се появили в медицината едва през XX век. В народната медицина ги е имало винаги. Човекът винаги е използвал в начина си на хранене продукти, които са източник на протеолитичните ензими.

Digestive Enzymes от Doctor`s Best е растителен продукт, който облекчава храносмилателните процесиТези ензими безусловно са помагали и са усилвали храносмилането и в стомаха, и в тънкото и дебелото черво. Коренните жители на Централна Америка например добавят зелени плодове на папая към месните ястия, което подобрява обработването на месото. На Изток хората са открили, че ферментирането на соевите бобове не само подобряват вкусовите им качества, но и преработването на соята.

Храносмилателни ензими 90 капсули от Doctor's Best на страхотна цена представлява уникално съчетание на храносмилателни ферменти с пълен спектър и висока ефективност, които попълват и поддържат собствените храносмилателни резерви на организма.

Всяка капсула осигурява на организма ензими, създадени за оптималното обработване на мазнините, протеините, въглехидратите, които присъстват в приготвените и суровите продукти. Формулата на този продукт помага да се разграждат зеленчуците, бобовите и зърнените продукти, захарта. Освен това, тази пълна формула съдържа полезни бактерии, които помагат за поддържане високото ниво на здравето.

Как действа Храносмилателни ензими на капсули?

Човекът, както и другите бозайници, получава енергия от храната, която се обработва в стомашно-чревната система. Храносмилането е сложен физиологичен процес, в чийто ход се усвояват съдържащите се в храната питателни вещества и се отделят неизползваните.

На всеки етап от този процес върху храната въздействат ферменти – „ускорители” на храносмилането, отделяни от слюнката, жлезните клетки на лигавицата на стомаха, панкреаса и червата. Digestive Enzymes 90 Veggie Caps способстват разграждането на питателните елементи, тяхното абсорбиране в кръвта и лимфите.

Сред 20 от храносмилателните ферментни елементи се отличават протеаза (помага за преработката на белтъците), липаза (храносмила мазнините) и амилаза (разгражда въглехидратите). Организмът не произвежда ензимите (освен панкреаса), те постъпват само с храната, основно със суровите зеленчуци и плодове.

Digestive Enzymes на супер цена поддържа цялата храносмилателна система в добро състояние и помага при възпаления на черватаПо принцип този тип продукти влизат на шия хранителен режим преминали термична обработка. Още повече, че в много региони е дори вредно да се ползват сурови. Но при нагряването ферментите се разрушават. За това се препоръчва употребата на Храносмилателни ензими 90 вегетариански капсули.

Недостигът на ензими в тялото предизвиква не само разстройства в храносмилането, но и така нареченият ензимен глад, който се съпровожда с треска, увеличение на панкреаса, пренасищане на кръвта с млечна киселина. Организмът на много от хората не понася някои видове храна именно заради дефицита на някои ферменти.

Между другото, така наречената непоносимост на храна влече след себе си редица заболявания, сред които е синдромът на дразнимото черво, астма, алергични обриви, ревматоиден артрит, мигрена, язвен колит и други.

Дори незначително разстройство на храносмилателната система предизвиква силна болка и тежест в стомаха, подуване на корема, диария или запек, обща слабост, световъртеж, гадене и повръщане, което причинява на човека мъчителни неудобства. Всичко това може да бъде причина както за хронични възпалителни заболявания на храносмилателните органи, преяждане, употреба в храната на недоброкачествени продукти, така и недостиг на протеолитични ензимни елементи, а също и недостатъчно солна киселина в стомаха.

Ако лошо обработената храна се задържа в червата, започва процес на гниене и в кръвта постъпват не хранителни елементи, а продукти на разпад. В резултат на това се появява дисбактериоза, колити, хранителна алергия, ацидоза и снижен имунитет. Всичко това може да се предотврати с приема на Digestive Enzymes 90 капсули от Doctor's Best.

Тази хранителна добавка е оптимална комбинация на активни ензими, които съдействат за разграждането на хранителните съединения, за усвояването от храната на всички полезни вещества и своевременното отделяне на необработените остатъци.

Храносмилателни ензими 90 веге капсули попълва дефицита на основните ферменти, необходими за по-доброто усвояване на храната. Препоръчва се за профилактика и помощ при ензимопатия, гастрити с повишена и понижена киселинност, дискинезия на жлъчните пътища, дисбактериоза. Особено подходяща е добавката в старческа възраст.

За никого не е тайна, че доброто храносмилане е задължително условие за пълноценен живот и активно дълголетие. Приемът на Digestive Enzymes 90 capsules може да изиграе решаваща роля за това. Той подпомага обработването, адсорбирането и усвояването на хранителните продукти. Може и да имаме всички строителни материали – минерали, белтъци, мазнини, вода, витамини, но без ензимите, строежът на тялото ни няма да се осъществява.

Digestive Enzymes на невероятна цена облекчава усвояването на хранителните продуктиСъвременният човек използва прекалено много храна, за храносмилането на която в организма няма ензими, например, за продуктите като макарони, хлебни изделия, картофи. За това употребата на хранителна добавка с растителен произход Храносмилателни ензими на капсули  се препоръчва на тези, които употребяват такъв тип храна.

Ако Вие изядете една прясна ябълка, тя ще се преработи заради собствените си ензими, при което действието се вижда с просто око – ябълката потъмнява където е срязана. Това е работа на ензимите, които се опитват за „излекуват раничката”, да защитят организма от вредители като плесен и бактерии. Но ако запечете ябълката, организмът ще трябва да действа със своите ензими за да я преработи, тъй като термично обработената ябълка е лишена от естествени ензими.

Освен това тези ензими, които „мъртвите” продукти грабят от нашия организъм, са загубени завинаги, защото запасите им в тялото ни не са безгранични. За да се запълнят тези запаси, е необходимо използването на хранителни добавки като Digestive Enzymes капсули, която е на изгодна цена.

Употребата на този продукт, освен че облекчава храносмилането, освобождава енергия, която организмът може да насочи за пречистване на черния дроб, за подмладяване на клетките, за защита от рак и т.н. При това се усеща лекота в стомаха и бодрост. А и тези ензими, които присъстват в състава на добавката са необходимиза подхранване на микроорганизмите, които изработват метаболитни ензими.

Храносмилателни ензими от 90 капсули дават живот и енергия. Ако вие посадите в земята два ореха – един суров и един печен и ги полеете, то печеният просто ще изгние в земята, а в суровия на пролет ще се събуди сила, защото в него има ензими. И е напълно възможно от него да порасне голямо дърво.

Така и човекът, използвайки ензими, получава живот. Продуктите лишени от ензими карат клетките ни да работят без почивка, да се пренатоварват, да стареят и да загиват. Ако не достигат ензими, в организма започват да се натрупват болести и ранно стареене. За това Digestive Enzymes на Doctor's Best е правилното решение, правилният избор.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула с всеки прием на храна.

Дозировка: 1 веге капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД
Амилаза смес20000 ME**
Протеаза смес95000 ME**
DPPIV250 ME**
Бромелаин50 ME**
Папаин500000 ME**
Инвертаза100 ME**
Целулаза3250 ME**
Бета-глуканаза65 ME**
Алфа-галактосидаза500 ME**
Хемицелулаза750 ME**
Ксиланаза650 ME**
Фитаза10 MЕ**
Глюкоамилаза50 ME**
Липаза3000 ME**
Лактаза1000 ME**
Bacillus subtillis1 млрд. живи бактерии**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: модифицирана целулоза.

Не съдържа глутен, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Имунна Подкрепа > Здравословни проблеми > Doctor's Best Digestive Enzymes 90 Veggie Capsules

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Digestive Enzymes 90 вегетариански капсули | Doctor's Best

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.