Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

D-Ribose Powder 100/500 гр | Bulk Powders

D-Ribose Powder 100/500 гр | Bulk Powders
D-Ribose Powder 100/500 гр | Bulk Powders
25.00 лв.
Код на продукта : D-Ribose Powder 100 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 1.25 лв.


Продуктът не е наличен

КатегорииD-Ribose Powder 100/500 гр | Bulk Powders

  • Осигурява необходимото количество Д-рибоза за спортния организъм
  • Намалява възстановителния период
  • Подпомага продуцирането на АТФ с качествена енергия
  • Подпомага обновяването на издръжливостта и мускулната сила
  • Съдейства за подобряване на спортните резултати
  • Подобрява качеството на тренировките
  • Д-Рибоза на прах 100/500 гр е на топ цена от Bulk Powder​s

Какво знаем за D-Ribose?

Д-Рибоза е прост захарид, който се синтезира в организма от глюкозата и се намира в ДНК и РНК на всички живи организми.

ДНК представлява верига от нуклеотиди, която пази генетичната информация за всяка клетка в организма, в същото време, в което РНК транслира тази генетична информация в белтъци, от които се състои организма.

D-Ribose Powder 100 или 500 gr от Bulk Powder​s на изумителна цена подпомага производството на АТФ (аденозин трифосфат). АТФ е основният източник на енергия в тялото. Списъкът с функциите на АТФ е практически безкраен.

Д-рибоза е въглехидрат, който е един от главните компоненти на нуклеиновите киселини. Още в древните векове човечеството се е запознало с въглехидратите и се е научило да ги използва в практическата дейност. Памук, дърво, лен, тръстикова захар, мед, нишесте – това са само някои от въглехидратите, изиграли важна роля в развитието на цивилизацията.

Как действа Д-Рибоза на прах?

По време на изморителните тренировки и състезания в такива спортове като бодибилдинг, тежка атлетика, борба и редица други, при спортистите може да възникне значително намаляване на ресурсите на биоенергия в сърдечния и скелетните мускули. Молекулите АТФ са непосредственият източник на енергия за съкращаването на скелетната мускулатура в човешкия организъм, при това процесът на освобождаване на енергия протича с помощта на тяхното разграждане. Количеството от Д-рибоза в мускулите е ограничено, а е един от решаващите фактори за достигането на високи резултати в много видове спорт.

Затова Bulk Powder​s предлага хранителната добавка Д-Рибоза на прах, която попълва дефицита и подпомага процесите на енергиен обмен. АТФ първи се включват в действие и даже доминират в общия енергиен баланс на молекулната работа в първите 10-12 часа от нейното начало, особено ако натоварването се доближава до пределните граници, а именно, в условия, характерни за силова работа. Доказано е, че увеличаването на съдържанието на АТФ в мускулите, в частност в сърцето, се отразява пряко върху повишаването на физическата активност на спортистите. Определена част от молекулите АТФ се регенерира в процеса на физическо напрежение, но до 40% разградени АТФ могат да изчезнат от мускулната тъкан и така да се изгубят. При големи натоварвания на скелетните мускули и сърцето в тях се наблюдава недостатък на кислород, което води до особено бързо изразходване на АТФ.

В нормални условия, частта от АТФ, която е била изгубена от организма, отново се синтезира по време на почивката, която след приключването на напрегнатите и продължителни физически натоварвания, трябва да бъде не по-малко от 3 денонощия. Но, ако интензивното физическо натоварване продължава без необходимото време за почивка, е препоръчително да се приема D-Ribose Powder от 100 или от 500 гр. Този продукт ще помогне на мускулните клетки да успеят да възстановят първоначалния си запас от АТФ.

Загубата на АТФ с течение на времето се усилва, което влияе отрицателно върху състоянието на мускулите, особено върху сърцето и мозъка. Съответно се намаляват съществено физическите възможности на спортистите. Друго отрицателно последствие за частичната загуба на енергийните възможности на тъканите е натрупването в тях на свободни радикали, високореактивни съединения, които предизвикват разрушение на генетичните структури, отговарящи за синтеза на белтък в мускулната тъкан и за редица други важни физиологични функции.

Приемът на Д-Рибоза 100/500 гр на прах е препоръчителен, за да се реши този проблем. Д-рибоза присъства във всички живи клетки, тъй като влиза в състава на много биологично важни вещества, свързани с образуването на белтъци в клетките, с предаването на наследствените признаци, а също и със синтеза на редица ензимни системи и витамини. Хранителната добавка спомага за синтеза на АТФ. Естественото производство на Д-рибоза в организма протича изключително бавно, тъй като това е многостадиен ензимен процес. Той не може да се ускори дори и по време на силови тренировки, а в това време съдържанието на АТФ в мускулите намалява, което от своя страна предполага по-дълъг период на възстановяване.

Допълнителният прием на D-Ribose Powder 100/500 гр на супер цена, който се усвоява от организма на 95% и веднага попада в кръвта, позволява да се изключи необходимостта от продълижителния процес на синтезиране на Д-рибоза от глюкозата. В резултат на това, на организма му се осигурява възможност веднага да пристъпи към образуване на АТФ молекули, което, разбира се, съществено ускорява този процес. Съответно преимуществата от употребата на тази хранителна добавка се изразяват в това, че ако Д-рибоза присъства в състава на мускулните клетки или в потока на кръвта, това предотвратява загубата на АТФ.

Освен това разрушените молекули АТФ могат отново да се синтезират, а наличието на достатъчно количество богати на енергия ЕТФ в мускулните клетки помага на организма успешно да се бори със свободните радикали, като по този начин защитават организма от вредното им въздействие и осигуряват ефективен синтез на белтъчини.

По този начин използването на Д-Рибоза на прах от 100/500 гр съдейства за увеличаването на мускулната енергия и ускоряването на възстановяването след изтощение, което помага в борбата с такива последици като претрениране, „ватирани” ръце и крака и усещане за обща слабост. До изследователски данни, времето за пълно възстановяване на силите и издръжливостта на спортистите при приемът на Д-рибоза се съкращава от 3 денонощия на 12 часа. В крайна сметка това позволява да се подобри качеството на тренировките и да се повиши нивото на спортна подготовка. Анализирайки ситуацията, от гледна точна на безопасността на употреба, Д-рибоза може да се разглежда като обикновен монозахарид, който се синтезира в човешкия организъм.

Затова D-Ribose Powder не е токсичен продукт и използването му в препоръчителните дози е абсолютно безопасно. Приемът на хранителната добавка не увеличава пулса и артериалното налягане. Неслучайно за това Д-рибоза влиза в арсенала от средства, използвани от кардиолозите и терапевтите при редица сърдечни и мускулни заболявания

Начин на употреба: Приемайте по една лъжичка (5 гр) с 50 мл вода, 30 минути преди тренировка.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (5 гр)

Дози в опаковка: 20/100

Състав в 1 доза (5 гр) Стойност %ПДД
Д-рибоза 5 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Внимание! Не надвишавайте препоръчителните дневни дози. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното и здравословно хранене. Съхранявайте на прохладно и сухо място, далеч от достъпа на деца. 

Важно! Приготвено в съоръжение, обработващо соя, яйца, мляко, глутен и техни продукти.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™