Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Броколи Глюкозинолат 60 Капсули | Sanct Bernhard

Броколи Глюкозинолат 60 Капсули | Sanct Bernhard
Броколи Глюкозинолат 60 Капсули | Sanct Bernhard
Броколи Глюкозинолат 60 Капсули | Sanct Bernhard
119.90 лв.
Код на продукта : Broccoli Glucosinolat 60 Kapseln
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2 лв.

 
Бърза поръчка
Броколи Глюкозинолат 60 Капсули | Sanct Bernhard

Броколи Глюкозинолат 60 Капсули I Sanct Bernhard

 • Ефективен в борбата с туморите
 • Подсилва имунната система
 • Притежава противоканцерогенен ефект
 • Помага за добра детоксикация
 • Подпомага регенерирането на клетките
 • Потиска развитието на мутирали клетки
 • Предпазва от рак на стомаха, корема, гърдата и други
 • Има антистареещо въздействие върху организма
 • Глюкозинолат капсули е на изумителна цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Broccoli Glucosinolate?

Сред цялото разнообразие на фитонутриенти, които са в растенията и по свойствата си са биологично активни вещества, глюкозинолатите заемат особено място по количество на съдържащите се в него азот, сяра и производни на глюкозата. Освен това, те, при попадането си в живия организъм, работят като мощен антиоксидант, като противостоят на въздействието на различните киселини на клетъчно ниво.

Глюкозинолатите се използват от организма ни само след като се разрушат от ензимите, или се отделят когато храната, в която се съдържат, се реже или сдъвква. Изследванията върху тези вещества са започнали съвсем скоро и продължават и до днес. Затова все още знаем малко за тях. В днешно време е известно, че Глюкозинолатите имат терапевтични свойства, заради двете техни производни – изотиоцианат и индол-3-карбинол.

Как действа Глюкозинолат от Броколи на капсули?

Броколи Глюкозинолат 60 Капсули работи като филтър, който спира всякакъв вид канцерогени, проникващи заедно с фабричните хранителни продукти или които влизат в състава на много лекарствени препарати. С тези си антиканцерогенни ефекти, тази хранителна добавка въздейства върху тютюневия дим, като защитава белите дробове на пушачите. Използването на продукта значително понижава риска от възникване и развитие на ракови клетки. Но раковите клетките се появяват не само заради употреба на много консерванти, които образуват канцерогени. Туморите са се описвали в древните ръкописи, които предлагат различни методи за справяне с подобни заболявания. За да се намали риска от възникване на ракови образувания (с профилактична цел), на организма са му необходими глюкозинолати.

Как протича процесът на усвояване на Broccoli Glucosinolate 60 капсули? Чревните бактерии синтезират ензим, който разгражда глюкозинолатите и така ги прави лесно усвояващи се. Важно е да се знае, че без това преобразуване, глюкозинолатите просто ще преминат през стомаха и ще напуснат организма, без да му бъдат полезни. Затова на хората, които са страдали стомашно-чревни болести (като хранително отравяне или инфекциозни възпалителни процеси), първо трябва да се възстанови вътрешната микрофлора, за да може глюкозинолатите да се разграждат и да се усвояват.

Най-важната функция на Броколи Глюкозинолат 60 Капсули е участието на активното вещество в обезвреждането на токсичните съединения. Също така помага да се регулира деленето и възстановяването на клетките и блокира растежа на увредени или мутирали клетки. Помага за предотвратяване на такива ракови патологии като рак на дебелото черво, на стомаха, белите дробове, млечните жлези, панкреаса и други. Продуктът проявява действието си като инхибира ензима на активиране, променяйки метаболизма на стероидните хормони и защитава организма от оксидативно увреждане.

Broccoli Glucosinolate 60 capsules унищожава раковите клетки като се бори с възпаленията, които способстват техния растеж. Добавката се бори и със свободните радикали и извежда от организма токсините.

Свободните радикали са основната причина за стареене на дермата и вътрешните органи. При регулярен прием на този продукт те се унищожават и съответно младостта остава по-дълго време.

Тъй като използването на Броколи Глюкозинолат на перфектна цена допринася за пречистването на организма, не позволява на раковите образувания да се превръщат в злокачествени тумори.

Индол-3-карбиннолът, който се намира в глюкозинолатите, е естествен регулатор на метаболизма на естрогена и оказва явно противотуморно действие при хормонално зависимите тумори, като дифузна мастопатия, фибриома, а също и тумори, причинени от папилома вируса. Понижава инвазивния прираст на карциномите, стимулира естествената гибел както на хормоно-чувствителните, така и на хормоно-нечувствителните тумори. Понижава и устойчивостта на туморите към химио и лъчетерапията и потиска растежа на рака на млечните жлези, простатата и много други ракови форми.

Broccoli Glucosinolate 60 капсули от Sanct Bernhard съдържа селен, който е незаменим микроелемент за човешкия организъм. Той има няколко важни функции в организма:

 • Защитава клетките от вредните радикални молекули
 • Участва в хормоналния метаболизъм на щитовидната жлеза
 • Взаимодейства си с токсичните тежки метали
 • Укрепва имунната система

Селен играе важна роля в детоксикацията на организма и е компонент на някои ензими, като глутатионпероксидазата. Този ензим помага на свободните форми на кислород да стават безвредни деривати. Свободните радикали са много активни молекули, увреждат ДНК и заменят генетичния материал. Към тях се отнасят канцерогенните вещества, с които хранителната добавка Броколи Глюкозинолат се справя с голям успех.

Също така, включеният селен в състава на Broccoli Glucosinolate капсули подпомага имунната защита и съдейства за извеждането на тежките метали. С някои от тях той създава селениди, които не могат да се погълнат от стомашно-чревния тракт и затова излизат от тялото. Защитава и кожата от ултравиолетовите лъчения и предотвратява преждевременното клетъчно стареене на организма.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти дневно с много вода.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 капсули)  Стойност  %ПДД
Концентрат от броколи 200 мг **
Екстракт от синапено семе 700 мг **
Глюкозинолати 60 мг **
Селен 60 µg **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, желатин, малтодекстрин, натриев селенит, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™