Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки | Daiwa Pharmaceutical

BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки | Daiwa Pharmaceutical
BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки | Daiwa Pharmaceutical
BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки | Daiwa Pharmaceutical
110.00 лв.
Код на продукта : BioBran MGN-3 250 mg 50 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.2 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 13 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки | Daiwa Pharmaceutical

BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки | Daiwa Pharmaceutical

 • Помага във всеки един стадий от развитието на рак
 • Повишава имунната защита на тялото
 • Елиминира туморните клетки
 • Увеличава боря на клетките-натурални килъри
 • Помага при СПИН
 • При левкемия и лимфома
 • Намалява гаденето и косопада при противоракова терапия
 • БиоБран МГН-3 250 мг 50 таблетки на добра цена от Daiwa Pharmaceutical подобрява състоянието по време и след химиотерапия

Какво знаем за BioBran MGN-3?

БиоБран МГН-3 е натурален продукт, чиято цел е да се бори с негативните последствия от химиотерапията и облъчването: изтощение, слаб апетит, загуба на теглото и понижен имунитет. Японският продукт може да бъде включен в общия комплекс на лечение на онкологично болните, той позволява да се регулира мощността на лечението в зависимост от нуждите на конкретния пациент, премахва много от страничните ефекти и помага на организма да се справи с рака. Лекарите казват, че BioBran помага да се съхрани животът на много пациенти.

Като хранителна добавка BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки от Daiwa Pharmaceutical на уникална цена стимулира имунитета и повишава съпротивлението на организма към раковите клетки. Болните, приемащи този продукт на всеки стадий от развитието на рака, усещат повишаване на апетита и подобряване на общото си състояние. Резултатите на многобройните лабораторни и клинични изследвания, които се провеждат в течение на 10 години от големи клиники в САЩ, Япония, Германия и ред европейски страни, позволяват на лекарите да препоръчват приема на този продукт на всички пациенти с всякакви форми на ракови процеси, протичащи в организма им.

Как действа БиоБран МГН-3 на таблетки?

Основният фактор за приемането на BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки е натуропатичното приложение при болните с метастазни тумори, преминали медицинско лечение. Отбелязвайки, че при приема му се активизират натуралните клетки-убийци, способни да унищожават клетките на рака в съотношение 1:1, е важно предварително да се намали раковото натоварване с помощта на хирургични намеси, химиотерапия и/или лъчетерапия. Продуктът спомага съществено да се намалят нежеланите странични ефекти на противораковите терапии в процеса на тяхното прилагане, подобрява качеството на живот на пациентите, намалявайки гаденето, повръщането и диарията. Понижава интензивния косопад, повишава апетита, настроението, работоспособността и нормализира съня.

БиоБран МГН-3 250 мг на таблетки от Daiwa Pharmaceutical е много ефективен при левкемия и множествена миелома, а също лимфома, рак на простатата, млечните жлези и яйчниците. Препоръчва се за общото поддържане на здравето, помага да се укрепи имунната система, увеличава активността на левкоцитите. Положително действие има и при разрушаването на чернодробните ензими вследствие на хепатит, тъй като клетките-убийци унищожават клетките, поразени от вируса на хепатит. Също така добро приложение има и при въздействието на определени токсични вещества, в качеството на антиоксидантно средство, при хронична умора след вирусни заболявания и при HIV-инфекции. Оказва положително действие при рецидивиращи вирусни инфекции с междуклетъчна вирусна персистенция от типа на Херпес Симплес, Херпес Зостер и вирусът на Епщайн-Бар.

При алергични реакции BioBran MGN-3 250 мг 50 таблетки спира дегранулация на мастоцитите, като по този начин намалява алергичните симптоми. Има способността на повишава толерантността към глюкоза и действа благоприятно при диабет. Продуктът може да се приема продължително време, без да предизвиква патология на костния мозък. Използването му в схемите на лечение на болните с различни типове рак, левкемия и други злокачествени процеси позволява по кардинален начин да се промени прогнозата и протичането на болестта. Дава възможност да се опрости и да се ускори процесът на лечение и да повиши неговата ефективност.

За разлика от повечето синтетични имуномодулатори, БиоБран МГН-3 от 250 мг 50 таблетки не оказва неблагоприятно влияние на костния мозък и другите жизнено важни органи и системи при продължително приложение. Продуктът е в няколко пъти по-активен от който и да е друг съществуващ имуномодулатор. Противораковият му ефект се дължи на способността на действащото вещество бързо и ефективно да възстановява броя и активността на NK-клетките, отговарящи за разпознаването и елиминирането на клетките на раковите образувания. Освен това те блокират растежа и развитието на клетките, увредени от вируси, и оказва положително действие при болни с вторичен дефицит – подобрява динамиката на здравословното състояние и жизнените функции на болните на преклонна възраст.

BioBran MGN-3 250 мг таблетки на страхотна цена от Daiwa Pharmaceutical засилва действието на основната противоракова терапия, като основната му цел е да ускори прехода на заболяването до постоянна ремисия и в крайна сметка, до пълното оздравяване на хората с диагноза „рак”.

Освен при онкологичните състояния, този препарат успешно се използва и в терапията при СПИН и други видове вируси, ефективен е при вторични имунодефицити с различен произход и способства възстановяването на имунната система и повишаването на качеството на живот като цяло.

Продуктът е съвместим с всички лекарствени средства, които се използват в стандартните схеми за лечение на рак.

Още ползи при прием на BioBran MGN-3:

 • При вирусни рецидиви
 • Действа противовирусно
 • За детоксикация
 • Има функции на ефективен имуномодулатор
 • Повишава настроението и апетита при онкоболните
 • БиоБран МГН-3 250 мг 50 таблетки от Daiwa Pharmaceutical на изгодна цена помага за спиране развиването на рак
 • Възстановява качеството на имунитета
 • Подобрява състоянието на чернодробните клетки при хепатит
 • Има антиоксидантни свойства

Препоръчителен прием: Приемайте след хранене по 4 таблетки дневно за профилактика и по 6 – при нужда от възстановяване на имунитета. За оптимално подкрепяне на имунната система при ракови болести, при лъчетерапия и химиотерапия – от 8 до 12 таблетки дневно 12 седмици без прекъсване, след което намалете дозата до 1000 мг дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
МГН-3 Арабиноксилан 250 мг **
Микрокристална целулоза 81 мг **
Скорбяла от Царевица 42.5 мг **
Какао на прах 22.5 мг **
Глицерол естери на мастни киселини 22.5 мг **
Декстрини 13.5 мг **
Трикалциев фосфат 9 мг **
Силициев диоксид 9 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™