Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bach Flower Remedies Dependence 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Dependence 50 мл | Bioherba
Bach Flower Remedies Dependence 50 мл | Bioherba
14.61 лв
Код на продукта : Bach Flower Remedies Dependence 50 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Bach Flower Remedies Dependence 50 мл | Bioherba

Bach Flower Remedies Dependence 50 мл | Bioherba 

  • За освобождаване от лошите навици
  • Подкрепя мотивацията и желанието
  • Срещу пристрастряването към различните зависимости
  • Капките на Д-р Бах Зависимости е на топ цена от Bioherba

Какво знаем за Капките на Капките на Д-р Бах Зависимости?

Пристрастяването или употребата на вредни средства, въпреки лошите последици, се характеризира с невъзможност да се спре употребата им. Това може да доведе до много наблагоприятни последници като неспазване на служебни, социални или семейни задължения, а понякога до извършване на тежки, забранени действия.

Bach Flower Remedies Dependence 50 мл на идеална цена от Bioherba ще Ви помогне по-лесно да се справите с Вашата зависимост или възникнал проблем. Ако сте попаднали в големия капан на зависимостите, това е продуктът, който ще Ви помогне да излезете бързо от него.

Как действат Капките на Капките на Д-р Бах Зависимости?

Физическата зависимост, при която тялото се адаптира към вредата, изисква повече време за справяне с нея. Това може да предизвиква специфични физически или психически симптоми. Тази зависимост може да се случи при хронична употреба на много медикаменти. Зависимостта е сложно състояние, мозъчно заболяване, което се проявява чрез компулсивна употреба на вещества, въпреки вредните последици.

Хората с пристрастяване (тежко нарушение на употребата на вещества) се съсредоточават силно върху употребата на определени вещества, като алкохол или наркотици, до степен, че тя да поеме живота им. Те продължават да ги употребяват, дори когато знаят, че това ще създаде проблеми.

Чрез Капките на Д-р Бах Зависимости на достъпна цена от Bioherba ще можете да се възстановите по-бързо от пристрастяването и да започнете да водите нормален, продуктивен живот.

Хората, които употребяват вредни вещества, имат изкривено мислене, поведение и телесни функции. Промените идват от това, че тези хора изпитват например силен апетит към медикамент и се затрудняват в спирането му.

Мозъчните образни изследвания показват промени в областите на мозъка, свързани с преценката, вземането на решения, ученето, паметта и контрола на поведението. Тези състояния могат да бъдат пагубни за Вас или за околните около Вас. С Bach Flower Remedies Dependence Вие ще сте винаги защитени, той ще се превърне в най-добрия Ви приятел в борбата с вредните зависимости.

Забранените вещества могат да причинят вредни промени във функционирането на мозъка Ви. Тези промени могат да продължат дълго след непосредствените ефекти от приетия медикамент - интоксикацията. Интоксикацията е интензивното удоволствие, спокойствието, повишените сетива или прилив на енергия. Симптомите на интоксикация са различни за всяко прието вещество.

С течение на времето хората с пристрастяване изграждат толерантност, което означава, че се нуждаят от по-големи количества, за да усетят ефектите. Ето защо е много важно да се спре навреме. Хората с пристрастяващи разстройства могат да са наясно с проблема си, но да не са в състояние да ги спрат, дори и да искат. Пристрастяването може да причини здравословни проблеми, както и проблеми на работното място и с членове на семейството и приятели.

Злоупотребата с наркотици и алкохол е основната причина за поява на различни заболявания и преждевременна смърт. Много е важно проблемът да бъде осъзнат навреме, за да бъде решен лесно и бързо. Капките на Капките на Д-р Бах Зависимости са изцяло естествен продукт, който ще Ви помогне в правилната посока.

Произведено в: България

Начин на употреба: 4 капки се разтварят в чаша вода или 12 капки в бутилка с 1 л. вода. Приемайте по 4 капки четири пъти дневно перорално.

Дозировка: 4 капки

480 ккал/100 мл. Една капка от разтвора съдържа 0.0002 ккал

Състав: растителни екстракти 0.4%: камшиче (Agrimony / Agrimonia eupatoria), кестен пъпка (Chestnut bud / Aesculus hippocastanum), червен кантарион (Centaury / Centaurium erythaea), цикория (Chicory / Cichorium intybus), орех (Walnut / Juglans regia), дива ябълка (Crab apple / Malus silvestris), вишна (Cherry plum / Prunus cerasifera, алкохол-етанол 40 об%.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от преки слънчеви лъчи! Да се държи далеч от ел.уреди и такива излъчващи електромагнитни вълни - предполага се, че това отнема от силата на еликсира!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™