Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Aviron Rapid 360 мг 24 таблетки | Neopharm

Aviron Rapid 360 мг 24 таблетки | Neopharm
Aviron Rapid 360 мг 24 таблетки | Neopharm
21.21 лв.
Код на продукта : Aviron Rapid 360 mg 24 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.88 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 8 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Aviron Rapid 360 мг 24 таблетки | Neopharm

Aviron Rapid 360 мг 24 таблетки | Neopharm

 • Подпомага естествената защита на организма
 • Повлиява благоприятно респираторното здраве и функция
 • Унищожава вирусите и стимулира имунната система
 • Намалява продължителността на боледуване
 • Aviron Rapid (Авирон Рапид) таблетки е на чудесна цена от Neopharm

Какво знаем за Aviron Rapid (Авирон Рапид)?

Не позволявайте на настинката и грипа да забавят ритъма Ви на живот и помогнете на тялото си да се пребори с тези вируси още с първите симптоми. 

Aviron Rapid 360 мг 24 таблетки на страхотна цена от Neopharm е Вашето мощно оръжие, което ефективно се бори с вирусните инфекции още докато са в начален стадий.

Затова, ако усетите втрисане, мускулни болки или вдигнете висока температура, не се колебайте и реагирайте веднага с Авирон Рапид на таблетки

Авирон Рапид е доказан натурален продукт, особено подходящ за прием още през първите дни на болестта, който унищожава вирусите и подсилва имунната система

Какво е вирус?

Заразяването с вируси става по различни начини, като това се случва най-често чрез вдишване. Но вирусът може да влезе в тялото и чрез контакт, например когато човек потърка очите си с мръсни ръце.

Самият вирус не може да се храни, да расте, да се размножава. Той има само наследствена информация (ДНК или РНК) в протеиновата обвивка. И за да се развие, вирусът използва живи клетки, в които прониква.

Защо се заразяваме с вируси?

Задачата на вируса е да намери подходяща клетка гостоприемник, да проникне в нея и да я накара да работи за него. Заразената клетка започва да синтезира протеиновата обвивка на вируса и да събира неговата ДНК (или РНК). В същото време самата клетка отделя токсични отпадни продукти в тялото и след това умира. 

В резултат на това вирусът се размножава (този процес се нарича репликация) и неговите „новородени” копия улавят нови клетки, където всичко се повтаря отново. Така вирусът се разпространява в цялото тяло.

Как да се справим с вируса?

Коварството на вируса е, че е много трудно да се въздейства върху него с лекарства. Той не се поддава на лечение с антибиотици. Антибиотиците убиват само бактериите или потискат техни основни жизнени функции. Освен това всяка година са налични твърде много вирусни щамове, поради което и ваксините не са достатъчна алтернатива. 

Използването обаче на продукт с директен антивирусен ефект като Aviron Rapid от Neopharm може да отстрани вируса от тялото. 

Погрижете се за своето здраве, особено през студените месеци на годината, с Aviron Rapid (Авирон Рапид) таблетки на достъпна цена от Neopharm.

Как действа Aviron Rapid (Авирон Рапид) на таблетки?

Aviron Rapid (Авирон Рапид) таблетки с топ цена е формула, комбинираща 3 натурални клинично доказани съставки, които атакуват вирусите безотказно, засилват естествените съпротивителни сили на тялото и неговата способност да се бори с вирусите от околната среда и да ги неутрализира.

Лесно може да се заразите от сезонна вирусна инфекция, ако сте част от някакъв колектив и контактувате с много хора, прекарвате дълго време в затворени помещения. Още при първите признаци на настинка или грип вземете Авирон Рапид на таблетки, за да помогнете на тялото си да се бори с тези вируси. Формулата на продукта представлява комбинация от три компонента – апоген, андрографолид и хумусна киселина, които взаимно допълват своето действие. 

Установено е, че Aviron Rapid на таблетки съкращава времето за облекчаване симптомите на грипа и продължителността на заболяването. Aviron Rapid осигурява и ефикасна защита от вирусни инфекции. Предпазването по времето на студените месеци е от жизненоважно значение, но понякога, независимо че се пазите, Вие може да се разболеете. Хрема, кашлица, температура са състояния, които ще нарушат ритъма на Вашето ежедневие. 

Затова вземете мерки веднага и се погрижете за здравето си незабавно, още с първите симптоми на грипа. Когато имунната Ви система е атакувана от голямо количество вируси, Aviron Rapid на супер цена от Neopharm мигновено пресича грипа и ги отстранява. 

Авирон Рапид стимулира възстановителните процеси и ускорява оздравяването, като същевременно с това повишава защитните сили на организма и го предпазва от последващо разболяване.

Авирон Рапид е антивирусен продукт, който действа в три насоки: не позволява на вирусите да се прикрепват към клетките, блокира тяхната репликация и стимулира имунната система

Компонентите хумусна киселина и апоген от състава на Aviron Rapid на изгодна цена от Neopharm не позволяват на вирусите да се прикрепват към клетките и да навлизат в тях. Това спира тяхната колонизация и блокира репликацията им, което намалява количеството вируси и съответно тежестта на симптомите. 

Хумусната киселина е богата на минерали и антиоксиданти, важни за имунната система на човешкия организъм. Тя помага за детоксикацията на тялото от тежките метали. Укрепва имунната система, като подсилва приема и увеличава усвояването на хранителни вещества. 

Апоген пък е протеинов екстракт от спирулина. Това е най-богатото водорасло на фикоцианин, съединение с мощен антиоксидантен и противовирусен ефект. Той укрепва клетъчната мембрана, като по този начин се увеличава защитата на клетките от външни атаки, например такива на вирусите. Спирулина стимулира производството на естествени интерферони и Т-клетки.

Другата основна съставка, андрографолид, от състава на Aviron Rapid на много добра цена активира защитните сили на имунната система, което ѝ позволява бързо да се справя с агресорите, като ги разпознава, атакува и унищожава. Неговата имуностимулиращата активност се проявява в растежа на лимфоцитите и производството на интерлевкин 2. 

Андрографолидът е активното вещество на горчивата билка андрографис. Тази билка е традиционно използвана в аюрведичната медицина за лечение на различни инфекциозни заболявания преди въвеждането на антибиотиците.

Трябва да имате предвид, че Авирон Рапид на таблетки на невероятна цена от Neopharm ще е максимално ефективен само ако започнете да го приемате още при първите симптоми. Добре е също да използвате продукта Авирон Рапид и с профилактична цел при започване на грипна или друга епидемия, за да осигурите допълнителна защита на имунната си система. Така ще намалите риска да се разболеете, тъй като Вашата имунна система ще е по-силна и ще се справя по-бързо с вирусите, които я атакуват.

Ако пък сте прекарали заболяване и сте приемали антибиотици, Авирон Рапид на таблетки на изключително добра цена от Neopharm ще е отлична подкрепа за Вашия организъм и ще подпомогне възстановителните му сили. 

Авирон Рапид се препоръчва и в случаите, когато имунната система трябва да бъде подпомогната да възстанови естествената си защитна функция в пълен капацитет. Авирон Рапид е добър избор за хора с често повтарящи се вирусни инфекции, тъй като ще подобри естествените защитни сили на тялото им.

Авирон Рапид на таблетки от Neopharm е подходящ за прием от възрастни и деца над 5 годишна възраст и се предлага на най-добра цена на Biomall.bg

Произведено в: България

Препоръчителен прием:

Този продукт трябва да се приема по следната схема:

За възрастни и деца над 12 години:

 • 1-ви ден: 3 пъти по 3 таблетки
 • 2-ри ден: 3 пъти по 2 таблетки
 • 3-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 4-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 5-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка

Ако се налага приемът да започне по-късно през деня, се приемат 3 пъти по 3 таблетки (общо 9) през равни интервали от време.

За деца от 5 до 12 години:

 • 1-ви ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 2-ри ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 3-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 4-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 5-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 6-ти ден: 3 пъти по 1 таблетка
 • 7-ми ден: 2 пъти по 1 таблетка

Ако се налага приемът да започне по-късно през деня или вечерта, да се приемат 3 таблетки наведнъж.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 24

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Андрографолид 10 мг **
Апоген™ (протеинов екстракт от спирулина) 100 мг **
Хумусна киселина 250 мг **

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не вземайте Aviron Rapid, ако някога сте получавали алергична реакция към някоя от съставките на продукта! Съхранявайте в оригиналната опаковка при температура 5-25 ºС, далече от източници на светлина и горещина! Прочетете листовката преди употреба! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™