Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Астаксантин 4 мг 120 капсули Bulgaricus

Астаксантин 4 мг 120 капсули Bulgaricus
Астаксантин 4 мг 120 капсули Bulgaricus
Изчерпан
35.99 лв
Код на продукта : Астаксантин 4 мг 120 капсули Bulgaricus
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

 
Бърза поръчка
Астаксантин 4 мг 120 капсули Bulgaricus

Категории


Астаксантин 4 мг 120 капсули I Bulgaricus

  • Невероятно мощно антиоксидантно свойство
  • Има широкоспектърно действие
  • Елиминира радикалните молекули
  • Подпомага здравето на сърдечно-съдовите органи
  • Има противовъзпалителен ефект
  • Подобрява липидния състав
  • Предпазва от болести на мозъка
  • За повече сила, енергия и спортна издръжливост
  • Бори се със старческите белези
  • Астаксантин 4 мг 120 капсули е на неповторима цена от Bulgaricus

Астаксантин от Bulgaricus има невероятно антиоксидантно действие и дава сили и енергияКакво знаем за Астаксантин?

Астаксантин е кралят на семейство каротиноиди. Ако трябва да се сравнява с бета-каротин, то може да се види, че Астаксантин има две допълнителни атома на кислород на всеки от краищата си, което му придава наситен червен цвят и го прави „елитен ксантофил”. Тези допълнителни функционални групи увеличават антиоксидантните свойства на това вещество и му придават уникални свойства, неприсъщи на никой друг каротиноид. Освен това притежава и способността да стабилизира клетките, като играе ролята на „нит” между мембраните.

За първи път Астаксантин бил отделен от омарите през 1938 година. От тогава той бил намиран в тъканите на различни птици, раци, растения навярно във всички видове сьомга. Така че веществото е присъствало в начина ни на хранене хиляди години. Макар че днес могат да оценят напълно полезността му само тези, които консумират в големи количества сьомга, хайвер и други морски продукти.

Астаксантин 4 мг 120 капсули е продукт на Bulgaricus на невероятна цена. Молекулата на веществото, от което е изготвена тази хранителна добавка и изключително стабилна. Другите молекули, които имат антиоксидантна активност, губят полезните си свойства след като обезвредят свободните радикали. Но Астаксантин има толкова много свободни електрони, че след предаването им върху радикалните молекули, той продължава да бъде активен. И да продължава да неутрализира „врага”! Продължителността на работата му значително превъзхожда този показател на другите антиоксидантни молекули.

Как действа Астаксантин на капсули?

Обикновено антиоксидантните неутрализират една молекула свободен радикал за единица време. Астаксантин 4 мг 120 капсули действа по друг начин. Той образува около себе си електронен облак, който привлича свободните молекули на кислород към себе си. Това му дава възможност в един и също момент да обезвреди до 19 опасни радикални молекули. Повечето антиоксидантни предпочитат да работят само с един вид свободен радикал: атомен кислород, азотен оксид или пероксид. Астаксантин няма такива пристрастия. Като хранителна добавка Астаксантин от 4 мг капсули на Bulgaricus еднакво ефективно неутрализира всеки вид свободни радикали. Този антиоксидант има способността да прониква през кръвно-ретинните и кръвно-мозъчната бариери, като проявява защитни функции отвътре, а освен това поглъща ултравиолетовото лъчение.

Астаксантин на страхотна цена подобрява здравето на мозъка и предпазва очите от болестиПолзите на Астаксантин за организма:

Да се опишат полезните свойства на Астаксантин от 4 мг капсули на топ цена ще е практически безкраен процес, тъй като това е най-силният природен антиоксидант, а следователно, защитава организма от стареене и болести. От всички болести! За това ще отделим основните направления, в които помага тази добавка.

Увеличаване на жизнената енергия и издръжливостта

Астаксантин 4 мг на капсули необикновено ефективно неутрализира свободните форми на кислород в енергийните центрове на клетките – митохондриите – точно там, където най-много се образуват. До голяма степен с тази особеност на антиоксиданта е свързана и неговата способност на зарежда организма с енергия. Едновременно с увеличаването на енергийния потенциал, Астаксантин от 4 мг капсули подобрява и спортната издръжливост на тялото. Намалява натрупването на млечни киселини в мускулите и премахва възпаленията, предизвикани от значителната физическа активност. Така намалява болките в мускулите след трениране. Много добре действа освен на хората, които се занимават активно със спорт, и на тези, които страдат от постоянна умора. Астаксантин 4 мг от 120 капсули оптимизира енергията на продуциращите клетки, което им позволява да работят по-ефективно по време на дълги физически натоварвания. Помага за намаляване уврежданията на организма по време на интензивни упражнения.

Астаксантин на Bulgaricus има подмладяващо действие и предотвратява сърдечните заболяванияПрофилактика на мозъчни болести и слепота

След приема на Астаксантин от 4 мг на 120 капсули,активното вещество прониква през кръвно-мозъчната и кръвно-ретинните бариери. Повечето антиоксиданти не могат. За това този продукт е най-ефективното антиоксидантно средство за профилактика на такива заболявания, като старческа деменция, болест на Алцхаймер и старческа макулна дегенерация. Освен това помага на очите да могат да различат дребните детайли и премахва напрежението след дълъг работен ден пред компютъра. Помага за предотвратяване изсъхването на окото и помътняване на зрението.

Подобряване на липидния профил

Доказано е, че приемът на Астаксантин 4 мг на капсули увеличаванивата на липопротеините с висока плътност и намалява нивата на триглицеридите, тясно свързани с високия риск от развитие на сърдечни болести. предпазва от възпаления на съдовете и възстановява тяхната цялост.

Подмладяване на кожата

Астаксантин от 4 мг 120 капсули от Bulgaricus предпазва организма от ранно стареене. Не при всички антиоксидантни този ефект е толкова забележим както при този. Японските учени са доказали, че приемът на това вещество премахва старческите пигментни петна и недълбоките бръчки. Прави дермата по-еластична, подобрява цвета на лицето и то забележимо.

Защита от ултравиолетовия спектър на слънцето

Макар и да не е докрай изучен този ефект на веществото, което е главен компонент в продукта Астаксантин от 4 мг капсули, все пак е доказано, че при приемът на Астаксантин значително се намалява рискът от увреждания от слънцето по кожната обвивка на човека, резултат на което е както слънчевото изгаряне, така и рака на кожата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™