Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Astaxantin 4 мг 60 гел-капсули | Swanson SWU730

Astaxantin 4 мг 60 гел-капсули | Swanson SWU730
Astaxantin 4 мг 60 гел-капсули | Swanson SWU730
Astaxantin 4 мг 60 гел-капсули | Swanson SWU730
Разпродажба! -15%
43.90 лв.   37.32 лв.
Код на продукта : Astaxantin 4 mg 60 Softgels
Тегло: 0.50 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.62 лв.

 
Бърза поръчка
Astaxantin 4 мг 60 гел-капсули | Swanson SWU730

Астаксантин 4 мг 60 гел-капсули I Swanson

  • Невероятно мощно антиоксидантно свойство
  • Има широкоспектърно действие
  • Елиминира радикалните молекули
  • Подпомага здравето на сърдечно-съдовите органи
  • Има противовъзпалителен ефект
  • Подобрява липидния състав
  • Предпазва от болести на мозъка
  • За повече сила, енергия и спортна издръжливост
  • Бори се със старческите белези
  • Астаксантин 4 мг 60 гел-капсули е на неповторима цена от Swanson

Какво знаем за Астаксантин?

Астаксантин е кралят на семейство каротиноиди. Ако трябва да се сравнява с бета-каротин, то може да се види, че Астаксантин има два допълнителни атома на кислород на всеки от краищата си, което му придава наситен червен цвят и го прави „елитен ксантофил”. Тези допълнителни функционални групи увеличават антиоксидантните свойства на това вещество и му придават уникални свойства, неприсъщи за никой друг каротиноид. Освен това притежава и способността да стабилизира клетките, като играе ролята на „нишка” между мембраните.

За първи път Астаксантин бил отделен от омарите през 1938 година. От тогава той бил намиран в тъканите на различни птици, раци, растения, навярно във всички видове сьомга. Така че веществото е присъствало в начина ни на хранене хиляди години. Макар че днес могат да оценят напълно полезността му само тези, които консумират в големи количества сьомга, хайвер и други морски продукти.

Астаксантин 4 мг 60 гел-капсули е продукт на Swanson на невероятна цена. Молекулата на веществото, от което е изготвена тази хранителна добавка, е изключително стабилна. Другите молекули, които имат антиоксидантна активност, губят полезните си свойства след като обезвредят свободните радикали. Но Астаксантин има толкова много свободни електрони, че след предаването им върху радикалните молекули, той продължава да бъде активен. И да продължава да неутрализира „врага”! Продължителността на работата му значително превъзхожда този показател на другите антиоксидантни молекули.

Как действа Астаксантин на гел-капсули?

Обикновено антиоксидантите неутрализират една молекула свободен радикал за единица време. Астаксантин 4 мг 60 гел-капсули действа по друг начин. Той образува около себе си електронен облак, който привлича свободните молекули на кислород към себе си. Това му дава възможност в един и същи момент да обезвреди до 19 опасни радикални молекули. Повечето антиоксиданти предпочитат да работят само с един вид свободен радикал: атомен кислород, азотен оксид или пероксид. Астаксантин няма такива пристрастия. Като хранителна добавка Астаксантин от 4 мг гел-капсули на Swanson еднакво ефективно неутрализира всеки вид свободни радикали. Този антиоксидант има способността да прониква през кръвно-ретинните и кръвно-мозъчната бариери, като проявява защитни функции отвътре, а освен това поглъща ултравиолетовото лъчение.

Ползите на Астаксантин за организма:

Да се опишат полезните свойства на Астаксантин от 4 мг меки капсули на топ цена ще е практически безкраен процес, тъй като това е най-силният природен антиоксидант, а следователно, защитава организма от стареене и болести. От всички болести! Затова ще отделим основните направления, в които помага тази добавка.

Увеличаване на жизнената енергия и издръжливостта

Астаксантин 4 мг на гел-капсули необикновено ефективно неутрализира свободните форми на кислород в енергийните центрове на клетките – митохондриите – точно там, където най-много се образуват. До голяма степен с тази особеност на антиоксиданта е свързана и неговата способност на зарежда организма с енергия. Едновременно с увеличаването на енергийния потенциал, Астаксантин от 4 мг гел-капсули подобрява и спортната издръжливост на тялото. Намалява натрупването на млечни киселини в мускулите и премахва възпаленията, предизвикани от значителната физическа активност. Така намалява болките в мускулите след трениране. Много добре действа освен на хората, които се занимават активно със спорт, и на тези, които страдат от постоянна умора. Астаксантин 4 мг от 60 гел-капсули оптимизира енергията на продуциращите клетки, което им позволява да работят по-ефективно по време на дълги физически натоварвания. Помага за намаляване уврежданията на организма по време на интензивни упражнения.

Профилактика на мозъчни болести и слепота

След приема на Астаксантин от 4 мг на 6к гел-капсули,активното вещество прониква през кръвно-мозъчната и кръвно-ретинните бариери. Повечето антиоксиданти не могат. За това този продукт е най-ефективното антиоксидантно средство за профилактика на такива заболявания, като старческа деменция, болест на Алцхаймер и старческа макулна дегенерация. Освен това помага на очите да могат да различат дребните детайли и премахва напрежението след дълъг работен ден пред компютъра. Помага за предотвратяване изсъхването на окото и помътняване на зрението.

Подобряване на липидния профил

Доказано е, че приемът на Астаксантин 4 мг на гел-капсули увеличава нивата на липопротеините с висока плътност и намалява нивата на триглицеридите, тясно свързани с високия риск от развитие на сърдечни болести. Предпазва от възпаления на съдовете и възстановява тяхната цялост.

Подмладяване на кожата

Астаксантин от 4 мг 60 гел-капсули от Swanson предпазва организма от ранно стареене. Не при всички антиоксиданти този ефект е толкова забележим, както при този. Японските учени са доказали, че приемът на това вещество премахва старческите пигментни петна и недълбоките бръчки. Прави дермата по-еластична, подобрява цвета на лицето и то забележимо.

Защита от ултравиолетовия спектър на слънцето

Макар и да не е докрай изучен този ефект на веществото, което е главен компонент в продукта Астаксантин от 4 мг меки капсули, все пак е доказано, че при приема на Астаксантин значително се намалява рискът от увреждания от слънцето по кожната обвивка на човека, резултат на което е както слънчевото изгаряне, така и ракът на кожата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД

Астаксантин (от натурален астаксантин комплекс)

(екстракт от H. pluvialis algae)

4 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: Шафраново масло, желатин, пречистена вода, глицерин, масло от розмарин, d-алфа токоферол.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™