Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard

Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard За здрави кучешки стави и връзки Прави кожата и козината на кучето красиви Подобрява колагеновия синтез в кучешкия организъм Повишава здравето на Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct B
Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard За здрави кучешки стави и връзки Прави кожата и козината на кучето красиви Подобрява колагеновия синтез в кучешкия организъм Повишава здравето на Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct B
Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard За здрави кучешки стави и връзки Прави кожата и козината на кучето красиви Подобрява колагеновия синтез в кучешкия организъм Повишава здравето на Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct B
Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard За здрави кучешки стави и връзки Прави кожата и козината на кучето красиви Подобрява колагеновия синтез в кучешкия организъм Повишава здравето на Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct B
Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard
Колаген за кучета и котки на прах от Sanct Bertnhard на топ цена укрепва здравето на костите и ставите на кучето и има противовъзпалителни свойства. Kолагенът помага срещу артрит при кучетата. Научете повече
102.00 лв.
Без данък: 102.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Sanct Bernhard
 • Модел: Collagen Powder for Dogs and Cats 400 g

Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct BertnhardАртропет колаген тип 2 комплекс за кучета от Neocell укрепва връзките и хрущялите на кучето

 • За здрави кучешки стави и връзки
 • Прави кожата и козината на кучето красиви
 • Подобрява колагеновия синтез в кучешкия организъм
 • Повишава здравето на костите и мускулите на животното
 • Предпазва от артрит при кучетата
 • За по-добра кондиция на животното
 • Отлага старостта на домашния любимец
 • Kолаген за кучета и котки на добра цена от Sanct Bertnhard подобрява процесите на обмен

Какво знаем за ArthroPet?

Колаген е фибрален белтък във вид на спирала от големи молекули, който съставя основата на всички видове съединителни тъкани в организма на животните, птиците и човека. Именно благодарение на този белтък всички те (костите, сухожилията, хрущялите и основата на кожата) имат здравина, еластичност и могат да са добра опора за другите тъкани. Колаген също така участва и в регенерацията на клетките.

По правило, в здравия организъм при пълноценно хранене на кучетата и котките, колаген се синтезира самостоятелно в техния организъм. В готовата храна за домашни любимци този източник на белтък може да се добави за укрепване на връзките, сухожилията и ставите. Това е наложително, ако в състава на животинската храна са малко качествените източници на животински колаген. Също така е добре да се въведе прием на Kолаген за кучета и котки на Прах​ от Sanct Bertnhard, който е на добра цена, и в храненето на кучета и котки, които са в процес на растеж, или на пораснали кучета от едрите породи.

Артропет колаген тип 2 комплекс за кучета на изумителна цена помага при проблеми и болки в ставите на кучето

С възрастта на Вашето куче или котка производството на колаген в неговия организъм намалява, затова е рационално тази хранителна добавка с колаген да се дава и на стари кучета с голям размер.

Как действа Kолаген за кучета и котки на прах?

Collagen for Dogs and Cats на прах от 400 гр поддържа и защитава, а също така и „посредничи” за подхранването на клетките, съдейства за обновяването и регенерирането на органите на кучетата и котките. От нивото на колаген в животинското тяло зависи здравето на кожата, красотата на козината, здравето на ставите, връзките и мускулите на котето или кучето.

С напредването на възрастта на домашните любимци, регенерирането на важното белтъчно съединение колаген съществено се забавя и това може да доведе до ставни болки, дегенеративни изменения в костната тъкан, стареене на кожата и влошаване състоянието на козината им. Тези тъжни за нас метаморфози, които се случват с нашите питомци в момента, когато започват да остаряват, до голяма степен произхождат заради намаляване колагеновите нива в организма им.

За огромно наше съжаление, още никой не е измислил вълшебна таблетка за вечна младост. Но благодарение на Колаген за кучета и котки на прах от Sanct Bernhard, който на BioMall.bg се предлага на много добра цена, можем да помогнем на нашите домашни любимци да се отложи настъпващата старост.

Когато жизнената способност на съединителната тъкан намалява, кондицията в животното се влошава. Нека си припомним, че колагенът е основният белтък на съединителната тъкан. Ако подпомогнем за съхраняване на възможно най-доброто състояние на този белтък, имаме шанс по-дълго време да отглеждаме животното си в добра кондиция. Kолаген за кучета и котки на прах възстановява увредените заради заболяване или механични травми органи или части на тялото на кучетата и котките.

Артропет колаген тип 2 комплекс за кучета от Neocell подобрява активността на кучето и го прави по-подвижно

Животът по принцип не би съществувал, ако органите не се обновяваха съгласно определен природен цикъл. И за това обновяване е необходим колаген, който е главният компонент в състава на хранителната добавка за кучета и котки на немската компания Sanct Bernhard.

В черният дроб колагенyt се обновява напълно за по-малко от месец, а в костната тъкан – за повече от година. Съединителната тъкан е много тясно свързана с обмена на биологичен материал като цяло. Огромен брой от вродените скелетни деформации при кучетата и котките са свързани със слабата съединителна тъкан. При употребата на Collagen Powder на кучета и котки от бременни кучета, тя се укрепва и намалява риска от тези проблеми.

Този продукт заздравява кожата на кучето и я подмладява, което автоматично подобрява и състоянието на неговата козина. Прави връзките, мускулите и сухожилията еластични, което от своя страна значи, че подвижността на животното ще бъде много по-голяма, ще се увеличи неговата активност и ще се намали рискът от микротравми. Също така приемът на Kолаген от кучета или котки прави възглавничките на лапите им по-дебели и плътни, съдейства за формиране на правилен скелет, кожа и козина на здравия плод на бременния домашен любимец. А аминокиселините, които съдържа тази колагенова добавка за домашни любимци, осигуряват добрия растеж на кутрето или котето в утробата на майка му и увеличава неговата маса.

Колаген за котки и кучета на прах на супер цена оказва положително влияние върху здравето на костите и ставите и има противовъзпалително действие. Освен това увеличава ставната подвижност на питомеца и стимулира производството на достатъчна междуставна смазка, която ускорява хрущялната регенерация.

Артропет колаген тип 2 комплекс за кучета на страхотна цена се грижи за здравето на кожата и подобрява състоянието на козината на кучето

В състава на Collagen for Dogs and Cats прах 400 гр се стдтржат аминокиселини, който е структурен елемент на естествения колаген. При наличието на качествен градивен материал, Вашето куче или коте ще могат да се радват на здрави стави и кости, здрави хруюяли, кожа, нокти и козина. Колагенът има ефекта да предотвратява и облекчава възпалителния синдром при артрит, разтегнали връзки и други ставни патологии на кучето или котката. А е и напълно естествено вещество, най-разпространеният белтък в организма на хората, кучетата и котките.

Колаген за кучета и котки на прах от Sanct Bernhard оказва и детоксикиращо действие за целия организъм, повишава антиоксидантната защита на организма на кучето и поддържа здравото състояние на неговите зъби, нокти и дерма. Подпомага биосинтеза на собствения колаген, увеличава епидермалната еластичност и укрепва кучешките мускули. Много добро средство е за спортните кучета, които често се пренатоварват, тъй като премахва сковаността, болката и напрежението в мускулите.

Колаген за котки за кучета на прах влияе благоприятно на всички обменни и биохимични процеси в организма на животното, подпомага синтеза на ензими и хормони и за усвояването и транспортирането на витамините в частите в организма, където те са необходими.

За да обощим, качественият колаген укрепва ставния апарат при растежа на кучетата и котките, подпомага правилното изграждане на техния скелет, укрепва ушния им хрущял, намалява рисковете от навяхвания и счупвания на лапите на домашните любомци. Освен това намалява вероятността от неправилна стойка на лапите, която може да се предизвика от една нарушена обмяна на веществата, травма на опорно-двигателния апарат на животните, старчески изменения в ставите и костите. Затова, ако искате да направите всичко възможно Вашето куче или коте да продължава да се движи без болка и без здравословни проблеми, изберете Колаген за кучета и котки на прах от Sanct Bernhard на изключително добра цена само от БиоМол!

Препоръчителен прием: Отмерете с мерителната лъчица, включена в опаковката, дозата и я смесете с храната на кучето или котката си или я разтворете с питейна вода. Ако смесвате с вода, първо трябва да смесите дозата с малко количество, да разбъркате добре и след това да добавите още вода.

 • Много дребни кучета (1-9 кг): 1/4 мер. лъжица;
 • Дребни кучета (10-20 кг): 1/2 мер. лъжица;
 • Средноголеми кучето (21-30 кг): 3/4 мер.лъжица;
 • Едри кучета (31-40 кг): 1 мер. лъжица;
 • Много едри кучета (над 41 кг): >1 мер.лъжица;
 • Котки (5-10 кг): 1/4 мер.лъжица. На по-малки котки давайте по-малка доза.

Състав: 100% натурален колаген (получен от говежда кожа чрез хидролиза).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Колаген за кучета и котки на прах 400 гр | Sanct Bertnhard

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.