Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Аксесоари за кафе

Производители
Категории
Пълен каталог

Тук можете да откриете чаши, бъркалки, захарчета, сметана за кафе на водещи производители в отрасъла. Насладете се на кафето си с маркови аксесоари за кафе.

В тази категория ще откриете всичко необходимо за Вашето кафе, топъл шоколад или чай както за дома, така и за офиса. Предлагаме голям избор на чаши, бъркалки, захарчета, сметана за кафе. Предлагаме различни чаши – от стъкло и порцелан, които са подходящи за кафе или чай, за подарък на Ваш близък.

Намерете всички основни неща за Вашето кафе с обширната колекция от чаши за кафе и аксесоари. Нашата селекция от консумативи за кафе варира от чаши за кафе от стъкло и порцелан, които предлагат превъзходна изолация, до картонени и пластмасови чаши за кафе за по-устойчив начин за сервиране на кафе. 

Независимо дали управлявате местно кафене, или искате да ги използвате у дома, нашите аксесоари за кафе гарантират, че Вашето кафе ще бъде успешно сервирано.

За да се насладите на кафето си, трябва да го приготвите и сервирате по най-добрия начин и с правилните аксесоари. Ето затова Ви предлагаме аксесоари за кафе от висококачествени материали само от доказани производители. 

Аксесоарите за кафе ca неизменна чacт oт cвeтa нa кафето. Тe пpидaвaт зaвъpшeнocт и oбcтaнoвĸa, нeзaвиcимo ĸъдe се нaмиpaтe. 

Удобно добавяйте и разбърквайте съставки в кафета или чайове със селекцията от бъркалки. Нашите бъркалки лесно смесват мляко, сметана, захар и други съставки за равномерно разпределение в напитките.

Произведени с отлична прецизност, първокласните бъркалки за кафе са създадени да издържат на горещи и ниски температури, без да се счупват по време на употреба. Идеални за повечето размери чаши за кафе, бъркалките за кафе поддържат напитките добре смесени за постоянен вкус.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
1.43 лв.
Caffe Mauro Бъркалки за кафе 50 бр Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с ун..
3.30 лв.
Caffe Mauro Стъклени чаши за кафе 1 бр Кафе Мауро е фирма за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на..
8.80 лв.
Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен..
6.60 лв.
Caffe Mauro Чаша за еспресо с чинийка 1 бр. Порцеланова чаша за кафе Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, ..
8.80 лв.
Caffe Mauro Чаша за капучино или чай 1 бр. Порцеланова чаша Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез коят..
14.30 лв.
Caffe Mauro Чаша за чай 300мл / 1бр. Порцелановa чашa Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени и чаени продукти и изделия. Про..
2.75 лв.
Пластмасови чаши 50 бр 80 мл Caffe Mauro Пластмасовите чаши с логото на Кафе Mauro са невероятно удобни за ежедневна употреба.Събират 80 мл кафена напитка, което ги прави изключително фун..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™