Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Zeolith (Зеолит) 550 мг 100 капсули | Bioherba

Zeolith (Зеолит) 550 мг 100 капсули | Bioherba
Zeolith (Зеолит) 550 мг 100 капсули | Bioherba
12.89 лв
Код на продукта : Zeolith 550 mg 100 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Спрян от производство

Цена на доза: 0.13 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 50 дни
* при минимален дневен прием

Продуктът не е наличен

КатегорииZeolith (Зеолит) 550 мг 100 капсули | Bioherba

  • За изчистване на токсините и свободните радикали от тялото Ви
  • Притежава антиоксидантно действие
  • Подкрепя и се грижи за здравата имунна система
  • Зеолит Антиоксидант на капсули е на топ цена от Bioherba

Какво знаем за Зеолит Антиоксидант?

Мечтали ли сте някога за „вълшебен прах”, който пречиства водата, обогатява почвата и премахва ядрените отпадъци? А вярвате ли, че същият този прах може да детоксикира тялото Ви, да подобри здравето на червата, да предотврати увреждане на свободните радикали, да се бори с инфекциите и други? Е, зеолитът може да направи всичко това.

Зеолитът е сложен минерал, който се образува в контакта на вулканична лава и вода. Този процес отнема хиляди или дори милиони години. Учените изчисляват, че първите зеолитни минерали са се образували преди повече от 300 милиона години.

Zeolith (Зеолит) 550 мг 100 капсули на достъпна цена от Bioherba силно детоксикира и укрепва имунната система. Той изчиства напълно токсините, свободните радикали и тежките метали от организма Ви. Действа благоприятно върху храносмилателната и отделителната система

Как действа Зеолит Антиоксидант на капсули?

Зеолитът премахва широк спектър от токсини от човешкото тяло и питейната вода. Неговите малки клетки и повърхностен заряд улавят тежки метали, естествени и химически отрови, радиоактивни елементи, микроби, метаболитни продукти и др. Поради тези причини често се използва за детоксикация на тежки метали и други токсини от тялото

Проблемът с попадането на тежки метали в тялото от замърсители на околната среда е, че те се натрупват в органите и тъканите му. Те напрягат способността на черния дроб да метаболизира съединения, които са нужни за функционирането на организма и го затрудняват със справянето на токсичните съединения. Съставните части на зеолита имат висок афинитет към улавяне на тези тежки опасни метали. Той намалява риска от развитие на някои видове рак и сърдечни заболявания – две от водещите причини за смъртни случаи в днешно време.

Клетъчната атака от свободни радикали и други токсини оставя след себе си увредените тъкани и клетки. Тези мутирали клетки са началото на раковото унищожаване в организма. Вашите клетки трябва да се борят с тях, преди да да се стигне до увреждане на митохондриалната и нуклеиновата ДНК.

Зеолит Антиоксидант на капсули на супер цена от Bioherba ще Ви помогне в тази борба. Системата, която поддържа баланса (хомеостазата) в кръвта и други течности, е разнообразна. Бъбреците играят основна роля в поддържането на този баланс чрез отстраняване на хидроксидните йони. Тази система включва буфери. Зеолитът променя йонното съдържание. Системата на зеолитните клетки може да се замени с различен излишен йон, открит в естествената среда на зеолитите. Това би имало цялостен ефект от буфериране на заобикалящата система и регулиране на pH до физиологични нива в организма.

Свободните радикали или атоми и молекули с несдвоени електрони атакуват клетъчните мембрани и Вашето ДНК. Обикновено те се проверяват или унищожават от антиоксиданти, но с напредването на възрастта или с увеличаването на антигените антиоксидантната мрежа не може да се справи и клетките мутират, причинявайки рак и образувайки туморни клетки. Зеолитът действа като част от антиоксидантната мрежа, облекчавайки част от работата и прекъсвайки верижната реакция на окислително увреждане.

Лимфната течност (носеща защитни лимфоцити) и белите кръвни клетки (левкоцити) са неразделна част от обширния комуникационен процес на имунната система: откриване, възпрепятстване, поглъщане, убиване и елиминиране на патогени, антигени, мутагени и канцерогени (включително увредени клетки). Зеолитът също притежава антивирусни свойства. Те помагат на този процес по различни физиологични начини, използвайки драматични биологични механизми. Зеолитът елиминира вредните вещества и спира разрушителните атаки.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула два пъти на ден с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Зеолит 550 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™