Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods

Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява здравето на зъбите Поддържа баланса на минералите в зъбната структура Има антибактериално действие Възпрепятства развитието на алергии Безопасен подслад Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява зд
Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява здравето на зъбите Поддържа баланса на минералите в зъбната структура Има антибактериално действие Възпрепятства развитието на алергии Безопасен подслад Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява зд
Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява здравето на зъбите Поддържа баланса на минералите в зъбната структура Има антибактериално действие Възпрепятства развитието на алергии Безопасен подслад Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява зд
Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява здравето на зъбите Поддържа баланса на минералите в зъбната структура Има антибактериално действие Възпрепятства развитието на алергии Безопасен подслад Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods Съхранява зд
Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods
Ксилитол 153 гр 75 пакетчета на изгодна цена от Now Foods е нискокалоричен и абсолютно безопасен подсладител, който предпазва зъбите от поява на кариес. Xylitol възпрепятства подхранването на бактериите. Научете повече
28.00 лв.
Без данък: 28.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: Xylitol 75 Packets
 • КОД: NOW-06990

Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods

 • Съхранява здравето на зъбите
 • Поддържа баланса на минералите в зъбната структура
 • Има антибактериално действие
 • Възпрепятства развитието на алергии
 • Безопасен подсладител
 • Подходящ за диабетици и хипертоници
 • Нискокалоричен продукт
 • Ксилитол 153 гр 75 пакетчета е на топ цена от Now Foods

Какво знаем за Xylitol?

Ксилитол е по естествен път образувал се захарен спирт, който се използва по цял свят като нискокалоричен подсладител, клинически доказал способността си да се бори с кариесите на зъбите и предотвратяване образуването на кариес и пародонтит.

Xylitol от Now Foods е безвреден и нискокалоричен продукт

Xylitol 153 gr 75 packets от Now Foods на специална цена е по-сладък от захарта, но по-малко калоричен от нея. Почти не образува мазнини и е безопасен за използване във всяка възраст, а също така е разрешен на спортистите и бременните жени.

Откритието на Ксилитол се е случило в края на XIX век почти едновременно в две страни – Германия и Франция. И от тогава новото сладко вещество започнали да го използват хората със захарен диабет, като безопасна алтернатива на захарта. В чист вид представлява бял кристален прах, който се разтваря във вода, спирт, оцет. Това е единственият от всички въглехидрати, чийто вкус е идентичен с вкуса на захарта.

Как действа Ксилитол на пакетчета?

Попадайки в организма, Ксилитол 153 гр 75 пакетчета играе ролята на леко холеретично и слабително средство. По-забележим е този ефект при по-големи приети количества, така че може да се използва в борбата с килограмите, за да се подобрят резултатите от диетите.

Освен това продуктът притежава противоинфекциозни способности, благодарение на което може да се използва с успех при заболявания на средното ухо. Защитава и от стафилококови бактерии е ефективен помощник срещу астма. Може да послужи и като профилактика срещу остеопороза. Резултатите на някои изследвания са показали, че Ксилитол уплътнява костната тъкан и възстановява минералния баланс.

Xylitol на изумителна цена предпазва от поява наа кариеси и има противобактериални свойства

Полезните свойства на Xylitol:

 • Защитава и реминерализира зъбния емайл
 • Предотвратява кариес и зъбна плака
 • Намалява количеството стрептококови бактерии
 • Помага за профилактика на чупливост на костите
 • Намалява рисковете от поява на алергии, астма, хрема

Влиянието на Ксилитол върху зъбите

Сладкото руши зъбите. С тези думи спираме децата да ядат бонбони. Но ако децата знаеха, че това правило не важи за Ксилитол… В сравнение с другите подсладители Xylitol 153 гр на пакетчета не е вреден за здравето, а в същото време защитава зъбите от кариес и недостиг на минерали. Освен това е ефективен за възстановяването на пукнатини, причинени от кариесите, чисти зъбите от плаката и усилва защитава за емайла. И както са доказали проведените изследвания, положителният резултат от употребата на това вещество се запазва за дълги години напред.

Още в края на миналия век френски изследователи са сравнили влиянието на ксилитола и захарозата върху зъбите и устната кухина. Оказало се, че Ксилитол, за разлика от другите захари, не предизвиква ферментация и не бидейки източник на енергия, не помага за размножаването на бактериите в устната кухина. По-просто казано – с Ксилитол 153 гр пакетчета от Now Foods бактериите „гладуват” и умират.

Xylitol – спасението от вредните гъбички

С гъбичките от рода на Кандида, както казват някои учени, е инфектирано почти 80% от населението на планетата. Една от локациите на вредоносната проява на гъбичката е устната кухина. Докато другите въглехидратни сладости подпомагат размножаването и бързия растеж на Кандида, Xylitol 153 гр на пакетчета предотвратява или напълно стопира този процес. Също така помага срещу кандидоза, предотвратява разпространението на гъбичките във вътрешността на тялото, тъй като без да получават необходимата за поддържането на живота си захар, те загиват.

Ксилитол е диетична сладост

Ксилитол от 153 гр 75 пакетчета притежава такова ниво на сладост, каквото и захарта, но калориите, които съдържа са повече от 30% по-малко от тези в глюкозата. Друга особеност е химичният състав на веществото Ксилитол – в него няма неефективни въглехидрати. Тези характеристики го правят отлично средство за диетичен режим на хранене и за програми за намаляване на теглото. Диетичният продукт Xylitol 153 гр на пакетчета на невероятна цена се комбинира прекрасно с всеки вид продукт и помага на тези, които обичат да си похапват сладко, без мъчение, практически незабележимо да премахнат калориите от режима си на хранене.

Xylitol от Now Foods е перфектния подсладител, който помага срещу гъбички

Рязкото повишаване на захарта в кръвта след употребата на продукта е невъзможно, тъй като абсорбирането на сладкия заместител протича по-бавно, отколкото поглъщането на захарта. Ако трябва да се сравни гликемичният индекс на захарта и Ксилитола, ще се получи пропорция 100:7. А това вече е значителен плюс в полза на Ксилитол от 153 гр на пакетчета. Тази му особеност го прави подходяща захар за хора с нарушения в обменните процеси, диабетици и хипертоници.

Няколко думи за кариесите, захарта и ксилитола

Употребата  на захар води до кариес, като създава в устата киселинна среда. Киселините измиват минералните вещества от зъбния емайл, отслабват го и го правят по-уязвим за бактерии, което довежда до кариес или по-нататъшни деминерализации на емайла. Обикновено слюнката измива устната кухина с алкален разтвор, който обезврежда киселините и възстановява минералния състав на зъбите.

Слюнката също така излива остатъка от храната и помага за храносмилането. Но когато слюнката заради прекомерното количество захар се напълва с киселини, живеещите в устата бактерии взимат превес. Тези бактерии в съчетание с въглехидратните отпадъци се прикрепват към зъбите и езика. По този начин, киселините остават близо до зъбите и разрушават емайла им.

Ксилитол не може да ферментира и бактериите не могат да го преобразуват в киселина. в резултат на това той помага да се възстанови в устата естествения киселинно-алкален баланс. Тази алкална среда намалява продължителността на въздействие на киселините върху зъбите, а също така лишава и бактериите от енергия и храна.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Изсипете съдържанието на едно пакетче в кафето, чая или храната си и разбъркайте.

Дозировка: 1 пакетче (2.04 гр)

Дози в опаковка: 75

Състав в 1 доза (1 пакетче)Стойност%ПДД

Калории

   калории от мазнини

5

0

 
Общо мазнини0 гр0%
Натрий0 мг0%

Общо въглехидрати

   Захар

   Ксилитол

2 гр

0 гр

2 гр

<1%

 

 

Протеин0 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: Ксилитол и Силиций.

Не съдържа мая, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, миди, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не давайте от този продукт на кучета и котки! Съхранявайте на прохладно и сухо място! При прекомерна употреба може да се появи диария! Ако това се случи, прекратете употребата на продукта!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Xylitol 153 гр 75 пакетчета | Now Foods

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.