Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vegetarian Aangamik DMG 125 мг 90 таблетки | Swanson

Vegetarian Aangamik DMG 125 мг 90 таблетки | Swanson
Vegetarian Aangamik DMG 125 мг 90 таблетки | Swanson
Vegetarian Aangamik DMG 125 мг 90 таблетки | Swanson
Разпродажба! -15%
66.10 лв.   56.19 лв.
Код на продукта : Vegetarian Aangamik DMG 125 mg 90 Tablets
Тегло: 0.50 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 0.62 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием

Продуктът не е наличен

КатегорииVegetarian Aangamik DMG 125 мг 90 таблетки | Swanson

  • Поддържа издръжливост и имунна система
  • Поддържа мозъчната функция и умствената острота
  • Подпомага използването на кислород
  • Намалява стреса
  • Диметилглицин (DMG) за вегетарианци 90 таблетки на топ цена от Swanson

Какво знаем за Диметилглицин (DMG) за вегетарианци?

DMG е донор на метил, което означава, че има способността да прехвърля метилова група към друго вещество. Този процес, наречен метилиране, е от критично значение за много аспекти на човешкото здраве и благосъстояние. Aangamik е оригиналната добавка за DMG, подкрепена от изследвания. Това е добавка от първо поколение метил-донор, която е помогнала за създаването на концепцията и е довела до разработването на други метилдонорни нутрицевтици. За разлика от другите добавки DMG, Vegetarian Aangamik DMG 125 мг 90 таблетки от Swanson предлага гарантирана стабилност, осигурена от специалния блистер, който предпазва патентованата формула от разграждане. Aangamik DMG е единствената добавка на DMG, на която можете да се доверите за доставяне на активно подхранване с метил-донор, а Swanson е единствената марка, която ще Ви я представи на невероятна цена.

Изследванията показват, че DMG (диметилглицин) поддържа имунната система, здравето на кръвообращението и сърдечно-съдовата функция. Чрез своето въздействие върху млечната киселина, DMG също поддържа мускулното здраве, издръжливостта и възстановяването. Диметилглицин (DMG) за вегетарианци 90 таблетки на супер цена от Swanson е оригиналната, патентована добавка на DMG, използвана в научните изследвания и препоръчана от практикуващите природно здраве.

Как действа Диметилглицин (DMG) за вегетарианци на таблетки?

Диметилглицинът, наричан още DMG, е открит през 1943 г. и се продава като хранителна добавка от 1974 г. През 2000 г. два изтъкнати американски изследователи нарекоха DMG „хранително вещество на новото хилядолетие“ в писмо до лекари и пациенти. DMG (диметилглицин) не само може да подобри имунната функция, но може да насърчи неврологичната функция и да се използва при аутизъм и епилепсия. Допълнителни изследвания предполагат, че може да помогне и ако сте спортист, който иска да подобри представянето си.

DMG е производно (нещо, получено от друго съединение с подобна структура) на аминокиселината глицин. Глицинът е една от 20-те аминокиселини, които обикновено се използват за синтезиране на протеини при хората. DMG първоначално е бил известен като Витамин B-16.

Някога DMG (диметилглицин) е бил популярен сред руските спортисти и космонавти, защото се смяташе, че увеличава издръжливостта и намалява умората. Днес учените разглеждат по-отблизо различните приложения за добавката. Някои от потенциалните ползи от DMG (диметилглицин) включват:

Подобрява имунната система

DMG повишава естествената защита на организма срещу бактериални, гъбични и вирусни заболявания. Диметилглицин (DMG) за вегетарианци 90 таблетки на уникална цена от Swanson поддържа имунната функция, като допринася за метилирането, процес, при който метиловите групи, всяка от които се състои от един въглероден атом и три водородни атома, се прехвърлят от едно вещество в друго. Тези групи са от съществено значение за функциите на клетките в цялото тяло. В имунната система метилирането е важно при производството на антитела и цитокинови компоненти.

Подобрява атлетичните показатели

Може би едно от най-широко известните и използвани предимства на Диметилглицин (DMG) е за подобряване на атлетичните показатели. Различни проучвания, изследващи упражненията с умерена интензивност, установяват, че DMG забавя умората, което се получава в резултат на способността му да инхибира производството на лактат. Последвалите изследвания също са открили връзки между DMG и намален оксидативен стрес и подобрени показатели.

Засилва мозъчната функция

Всички искаме да останем млади завинаги. За съжаление, с напредване на възрастта сивото ни вещество се свива, което ни кара да забравяме повече и по-бавно да обработваме информация. Причината, че Диметилглицин (DMG) повишава мозъчната функция е, защото се счита за мощен антиоксидант и усилвател на оксигенацията на клетъчно ниво. Това увеличение на оксигенацията подобрява функцията на клетките на тялото, включително тези в мозъка. В допълнение, DMG подкрепя производството на креатин и фосфокреатин в организма, които зареждат енергията в мозъка.

Намалява стреса

75% от възрастните съобщават, че са изпитвали умерени до високи нива на стрес през последния месец, а почти половината съобщават, че стресът им се е увеличил през последната година, според проучване на Американската психологическа асоциация. Интензивният или продължителен стрес може да бъде непосилен за тялото. Хроничният стрес може да навреди на имунната система и да повиши риска от заболяване. Диметилглицин (DMG) има потенциал да помогне на тялото да се адаптира към околната среда, физическите, емоционалните и психичните стресови фактори, като осигурява хранителни вещества. Диметилглицин (DMG) за вегетарианци 90 таблетки на невероятна цена от Swanson подкрепя тялото по време на стрес, като подобрява клетъчния кислород, което от своя страна подобрява енергията и поддържа психическата бдителност.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка (за смучене) 3 пъти дневно.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Aangamik® DMG (N,N-Dimethylglycine) 125 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не охлаждайте/не замразявайте!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™