Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules | Natural Factors

ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules | Natural Factors
ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules | Natural Factors
51.33 лв
Код на продукта : ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules | Natural Factors

ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules | Natural Factors

  • Стимулира метаболизма
  • Насърчава изгарянето на излишните мазнини
  • Подпомага издръжливостта
  • Допринася за по-високи физически резултати
  • Спомага за увеличаване на жизнеността и тонуса
  • Премахва умората
  • Допринася за поддържане на по-добър фокус
  • ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Lean Energy?

Като хранителна добавка ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules от Natural Factors на уникална цена e най-съвременното съчетание на предимствата на природни съединения в синергична формула, доказана от научните изследвания, предназначена да пробуди метаболизма Ви, да насърчи бдителността и да намали умората Ви.

Всички хора искат да са в добра форма, да предпазят сърцето си от излишни натоварвания и да привличат вниманието на околните, не с тлъстините по корема си, а със стройно тяло и увереност в себе си. Повечето обаче дори не подозират, че важна роля в отслабването и поддържане тонуса на тялото играе метаболизмът на човека. Често проблемът с наднорменото тегло се дължи на забавената обмяна на веществата.

Какво е матаболизъм? Това е комбинация от биохимични процеси, в резултат на които това, което ядете, се превръща в полезна енергия или гориво. Метаболизмът е отговорен за всички химични процеси, които постоянно протичат в тялото и за които се изисква енергия. Благодарение на него Вие дишате, смилате храната, а органите и нервната Ви система функционират нормално. Казано накратко, метаболизмът е това, благодарение на което Вие живеете. Метаболитните процеси постоянно протичат във всички клетки. Панкреасът произвежда хормоните инсулин и глюкагон, като по този начин регулира работата на органите. А щитовидната жлеза регулира нивото на обмяната на веществата, като произвежда хормон тироксин.

Ако не изгаряте всички калории, които консумирате, тялото Ви ги съхранява под формата на мазнини. Колкото повече ядете и колкото по-малко се движите, толкова повече стават излишните килограми. За щастие обаче дори и метаболизмът да не се ускорява, винаги може да бъде допълнително стимулиран. Може да направите това, например, с помощта на продукта Бърз метаболизъм и силна енергия (Lean Energy) капсули, който Ви предлагаме на невероятна цена.

Как действа Lean Energy на капсули?

ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules е хранителна добавка, която представлява природен стимулант на метаболитните процеси във Вашия организъм. Съдържа екстракти от билки и водорасли, които по естествен начин помагат на тялото да освободи мазнините, насочвайки ги към мускулите, където те да бъдат изгорени. В допълнение, продуктът допринася за поддържане на добри нива на енергия, което е от особено важно значение за хората, които спортуват.

В мощната билкова формула на капсулите Lean Energy 295 mg откриваме природни съставки, оценени главно поради силния си термогенен ефект. Те повишават температурата на организма и така ускоряват метаболизма. Повишеният енергоразход се осъществява за сметка на горенето на натрупаните мазнини. Така теглото се понижава и постигането на добра форма е по-лесно постижимо. Между тези съставки са: най-популярният стимулант – кофеин, екстракт от Guarana, екстракт от черен пипер стандартизиран до 95% пиперин, екстракт от листа на зелен чай. Кофеинът от тази част от състава на добавката, освен стимулиращите си свойства, демонстрира и силен термогенен потенциал, а неговите метаболити допълнително поддържат липолизата. Той осигурява енергиен растеж и намалява симптомите на физическа и умствена умора.

Друг термогеник от Бърз метаболизъм и силна енергия (Lean Energy) капсули е екстрактът от листа на зелен чай, от растението Camellia sinensis. В него се съдържат така наречените катехини. Най-потентният от тях е епигалокатехин-3-галат, известен като EGCG, получен от листа зелен чай. Той ограничава абсорбцията на въглехидрати и липиди от ентероцитите, като така принуждава организма да увеличава липолизата. Освен това той е силен антиоксидант, способен да намали броя на свободните радикали, благодарение на което предотвратява ускорената апоптоза на клетките и ограничава риска от развитие на рак.

В капсулите Lean Energy 295 mg със страхотна цена се съдържа екстракт от черен пипер, стандартизиран до 95% пиперин. Това вещество е познато предимно като компонент за повишаване на усвояването, което се основава на няколко механизма: усилва абсорбцията в тънките черва, инхибира ензимите, които разграждат активните вещества и забавя движението през червата, като по този начин увеличава времето, което може да се използва за абсорбиране на веществата. Пиперин също се бори и с образуването на мастни клетки.

Ефектите на екстракта от гуарана, включен в ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules, основно се дължат на съдържащия се в растението кофеин. Благодарение на него гуарана е отличен източник на енергия. Друга важна полза от присъствието му в хранителната добавка е положителният му ефект върху редукцията на теглото. Подобно на други растения, съдържащи кофеин, гуарана действа като средство за потискане на апетита. Едновременно с това обаче, растението притежава допълнителен ефект да повишава изгарянето на калории и да участва в повишаване на термогенезата.

Заедно с този екстракт в хранителната добавка присъстват и други съставки, които също потискат апетита, като лют червен пипер Кайен, Гимнема Силвестре (Gymnema Sylvestre), екстакта от норвежки кафяви водорасли Kelp. Лютият червен пипер Кайен /Capiscum annum/ от Lean Energy 295 mg съдържа веществото капсаицин. То може да повлияе върху метаболизма, като стимулира изгарянето на мазнините. Има и добра антиоксидантна активност, понеже съдържа бета-каротин (провитамин А), който „обезврежда” свободните радикални форми. Лютият червен пипер зарежда с енергия, стимулира метаболизма, понижава апетита, подпомага храносмилането и периферното кръвообращение.

Друг елемент от състава на продукта, намаляващ апетита, е Гимнема Силвестре (Gymnema Sylvestre). Тя е мулти-поддържащ съюзник в борбата с излишните килограми и контрола на телесното тегло. Данните от научни изследвания сочат, че Гимнема Силвестре може да редуцира апетита към сладко, да намали абсорбацията на захар по време на храносмилането, както и да поддържа нивата на кръвната захар и липидите в норма.

Друга съставка от продукта е екстактът от норвежки кафяви водорасли Kelp. Той оптимизира функцията на щитовидната жлеза и ускорява обменните процеси в тялото благодарение на високото си съдържание на йод. Кафявите водорасли съдържат 100 пъти повече йод от който и да било „земен” зеленчук, 200 пъти повече желязо от листата на цвеклото и около 14 пъти повече калций от кравето мляко. Също така в тях има широка гама витамини, минерали, аминокиселини, есенциални мастни киселини и полизахариди. Подпомагат пречистването на организма и оказват положително влияние върху състоянието на косата, кожата и зъбите. Те способстват намаляването на теглото, като регулират апетита.

Постигнето на желаната от Вас фигура изисква да положите необходимите усилия за целта. За да не се окажат те напразни и да успеете дългосрочно да запазите постигнатите резултати, е необходимо да се придържате към здравословен хранителен режим и да бъдете физически активни. Тогава допълнителният прием на продукт, който да стимулира метаболизма би имал огромни ползи за Вас! Ето защо Ви предлагаме ULTIMATE ™ Lean Energy 295 mg 90 capsules от Natural Factors на чудесна цена, който дава отлични резултати в комбинация с подходяща диета и физически упражнения.

Препоръчителен прием: Само за лица над 19 години! Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно преди ядене или тренировка. Консултирайте се с Вашия лекар за употреба над 12 седмици на ULTIMATE ™ Lean Energy.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Кофеин 36,66 мг **
Екстракт от зелен чай 10: 1 (Camellia sinensis) (лист)
(25% EGCG *, 12,5% кофеин)
100 мг **
Екстракт от гуарана (Paullinia cupana) (семена) 166,66 мг **
Йерба Мате екстракт (Ilex paraguariensis) (лист) 83,34 мг **
Екстракт от Гимнема 18: 1 (Gymnema sylvestre)
(75% Gymnemic Acids) (листа)
83,34 мг **
Кайен (Capsicum annuum) (плодове) 33,34 мг **
Норвежки келп екстракт 4: 1 (Ascophyllum nodosum)
(цялото растение)
33,34 мг **
Екстракт от черен пипер (Piper nigrum) (плод) 1,66 мг **
Колеус форсколий (Plectranthus barbatus) (20% Colforsin)
(корен)
83,34 мг **

* Епигалокатехин-3-галат (основен полифенол в зеления чай)

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: оризово нишесте, растителна капсула (целулоза, пречистена вода, силициев диоксид), магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа изкуствени аромати, оцветители, консерванти, захар, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, черупчести, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се предозира! Да се съхранява на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™