Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett Biotech

SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett Biotech
SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett Biotech
SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett Biotech
45.90 лв
Код на продукта : Superflex-3 Cream 120 ml
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett Biotech

SUPER FLEX-3 Крем за стави 120 мл | Newton-Everett Biotech

SUPER FLEX-3  Крем за стави с глюкозамин, хондроитин и мсм съдържа ключови съставки, които са доказани през последните клинични проучвания, за облекчение на болката от много артритни заболявания и по-специално остеоартрит. Тази дълбоко проникваща формула, осигурява продължително освобождаващо действие на МСМ (метилсулфонил-метан), глюкозамин и хондроитин чрез система за трансдермално доставяне.

Супер флекс -3 крем за стави е предназначен да:

 • Помага на мускулите, хрущялите , сухожилията и ставите
 • Помага за подкрепа на здравословните нива на колаген и кератин
 • Помага на кожата - омекотява и стяга
 • Подпомага временното намаляване на болки в ставите и възпаление
SUPERFLEX-3 Крем за стави осигурява бързо локално облекчение на възпалени стави и болки в мускулите, причинени от преумора, ежедневна активност, или артрит. SUPERFLEX-3 Крем работи с естествените хормони на организма, за да се осигури бързо и безопасно облекчаване на болката. Използван редовно, той може да действа като превантивна мярка.

Какви са основните съставки в SUPERFLEX -3 Крем за стави?

Една от най-важните съставки в крема SUPER FLEX-3 е метилсулфонилметан (MSM). Супер флекс -3 Крем за стави е направен с OptiMSM ®, а той се произвежда по най-високите стандарти за качество, тествани от независими лаборатории, за да се гарантира отсъствието на вредни метали и биологични замърсители, и винаги е гарантирано 99.9% чист метилсулфонилметан . MSM е органична сяра, съдържаща хранително вещество, което поддържа здравият активен живот, чрез предоставяне на хранително съществени серни и метилови групи. OptiMSM ® действа чрез инхибиране на импулсите на болката по хода на нервните влакна, намалява възпалението, увеличава снабдяването с кръв, намаля мускулните спазми, и омекотява белезите .

Някои ключови точки за МСМ (метилсулфонил-метан) :

 • Действа като аналгетик (облекчава болката)
 • Анти - възпалително (намалява възпалението)
 • Забавя дегенерацията на хрущяла
 • Преминава през клетъчните мембрани на тялото, включително и през кожата
 • Увеличава ефективността на собствените естествени болкоуспокояващи на организма
 • Разширява кръвоносните съдове (вазодилатация ) и увеличава притока на кръв
 • Холинестеразата блокира нервните импулси, предпазва мозъка и тялото
 • Намалява мускулният спазъм; локално, ефектите са локализирани; вътрешно ефектът е генерализиран между мускулни групи
 • Променя кръстосано свързвания процес в колаген, намалява съединителната тъкан
 • синергично действие с глюкозамин сулфат

Други ключови съставки в Крем за стави с глюкозамин, хондроитин и мсм SUPERFLEX -3:

 • Глюкозамин:
Здравословния хрущял се нуждае от три неща: вода за смазване, храна - протеогликани, за да привлича и задържа водата, и колаген, за да запази протеогликаните на място.
Протеогликаните приличат на въже, съставено от отделни нишки, които са от съществено значение. Ако хрущяла е повреден нишките на въжето стават слаби и по този начин колагена губи своята храна, както и протеогликаните губят сцеплението си. Така хрущяла не може да издържи на удари, получават се пукнатини и може да се износи напълно.
Глюкозаминът е основен градивен елемент на водата. Освен, че е изграждащ блок за синтеза на протеогликаните, самото присъствие действа като стимул за клетките, които произвеждат протеогликани - в действителност глюкозамина е ключов фактор при определяне колко протеогликани са произведени от клетките .
Глюкозамин е с доказано действие, както за ускоряване производството на протеогликани, така и на колаген, и нормализира обмяната на веществата, което помага да се запази хрущяла от счупване. С други думи, глюкозаминът укрепва естествените възстановителни механизми на организма. Освен това стимулирайки производството на хрущял, глюкозаминът намалява болките в ставите и възпаленията.
Там където глюкозаминът подпомага образуването на протеогликаните, които се намират в пространството на хрущяла, хондроитин сулфатът действа като "течен магнит". Хондроитинът е една дълга верига от повтарящи се елементи, който привлича течните молекули в протеогликана.
Това е важно по две причини: течността действа като абсорбатор, който носи хранителни вещества в хрущяла . Ставният хрущял няма кръвоносни съдове и получава храна и смазване от течността. Без тази течност, хрущялите ще се превърнат в недохранени , изсушени, по-тънки и по-крехки .
 • Хондроитин:
Хондроитин сулфатът е дълга верига молекули с отрицателен заряд, прикрепен към него. Тъй като тези вериги са увити около протеогликаните, те се отблъскват помежду си и по този начин се създават пространства между всеки протеогликан. Те са това, което е известно като матрици в хрущяла и това е мястото, където се намират флуидните потоци. Възможно е да има колкото се може повече от тези вериги на една протеогликанова молекула - като 10 000 - по този начин ние имаме запас от супер вода.
Освен изготвянето на благородна течност, хондроитинът защитава хрущяла и предпазва от счупване; инхибира някои "надъвкани" ензими, и се намесва в метаболизма на други ензими, които изпитват глад за хрущялна течност; стимулира производството на протеогликани, глюкозамин и колаген.
 
Клинични изследвания:
Резултати от скорошно клинично изследване, публикувано в списание по ревматология показват дългосрочни ползи от локално приложение на препарат, съдържащ глюкозамин и хондроитин сулфат. Изследването показва непрекъснато намаляване на болката, произтичаща от остеоартрит на коляното  с клинично значими резултати в рамките на четири седмици. Според главният изследовател на проучването, информацията също предполага, че локално прилагане на тези средства е ефективен начин на приложение. Почти всички пациенти получават незабавно облекчаване на болката. Освен това, резултатите показват, че има по-голямо средно продължително намаляване на болката в двете четириседмични и осем седмични експериментални групи в сравнение с плацебо групата . По-голямата част от потребителите на крема получават постепенно и непрекъснато подобряване на облекчаването на болката над осем седмици. Изненадващ резултат е, че при продължителна употреба, една-трета от тестовата група имащи хронична остеоартрозна болка, получили напълно или почти напълно елиминиране на болката в рамките на около осем седмици.
 
Начин на употреба: Нанесете кремa върху желания участък от кожата и втрийте нежно, ако е необходимо. Използвайте само върху места, на които имате болка или дискомфорт.

Дозировка: 2 мл (1 помпичка)
Дози в опаковка: 60
Състав: Стойност: %ПДД
OptiMSM (метилсулфонил-метан) 150мг  
Глюкозамин сулфат 7.5мг  
Хондроитин сулфат 7.5мг  
Други съставки: пречистена вода, натриев хиалуронат (HA), гел от алое вера, екстракт от маслинови листа, капринови триглицериди, масло от шеа, дипалмитоил хидроксипролин, вечерна иглика (Oenothera Biennis), токотриенол (Natural Super Vitamin E), изостеаринова киселина, Флавоноиди, глицерил стеарат, лецитин, глицерин, алантоин, сорбинова киселина и екстракт от гроздово семе.

Внимание: Само за външно ползване. Този продукт не трябва да се приема орално или да се прилага върху наранена кожа.
Основна информация
Дози в опаковка 60
Състав
OptiMSM (метилсулфонил-метан) 150мг
Глюкозамин сулфат 7.5мг
Хондроитин сулфат 7.5мг
Други съставки пречистена вода, натриев хиалуронат (HA), гел от алое вера, екстракт от маслинови листа, капринови триглицериди, масло от шеа, дипалмитоил хидроксипролин, вечерна иглика (Oenothera Biennis), токотриенол (Natural Super Vitamin E), изостеаринова киселина, Флавоноиди, глицерил стеарат, лецитин, глицерин, алантоин, сорбинова киселина и екстракт от гроздово семе.
Прием и дозировка
Прием и употреба Дозировка: 2 мл. Нанесете кремa върху желания участък от кожата и втрийте нежно, ако е необходимо. Използвайте само върху места, на които имате болка или дискомфорт.
Внимание Само за външно ползване. Този продукт не трябва да се приема орално или да се прилага върху наранена кожа.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™