Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Super Omega 3-6-9 1200 мг 90 гел-капсули | Now Foods NF1839

Super Omega 3-6-9 1200 мг 90 гел-капсули | Now Foods NF1839
Super Omega 3-6-9 1200 мг 90 гел-капсули | Now Foods NF1839
Super Omega 3-6-9 1200 мг 90 гел-капсули | Now Foods NF1839
42.00 лв.
Код на продукта : Super Omega 3-6-9 1200 mg 90 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.93 лв.


 
Бърза поръчка
Super Omega 3-6-9 1200 мг 90 гел-капсули | Now Foods NF1839

Super Omega 3-6-9 1200 мг 90 гел-капсули | Now Foods

  • Оптимална комбинация от растителни мастни киселини и рибено масло
  • Стимулира паметта и концентрацията
  • Поддържа имунната система
  • Защитава сърцето и артериите
  • Стимулира метаболизма
  • Понижава холестерола
  • Има благоприятен ефект върху кожата
  • Положително влияе върху целия организъм
  • Super Omega 3-6-9 1200 mg 90 softgels е на идеална цена от Now Foods

Какво знаем за Super Omega 3-6-9?

Като хранителна добавка Super Omega 3-6-9 1200 mg 90 softgels от Now Foods на невероятна цена съдържа необходимите за организма омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини в подходящи пропорции, благодарение на което оказва положително влияние върху организма.

Омега-3 и омега-6 (техният комплекс се нарича витамин F) са открити през първата половина на 20-ти век. Въпреки това те привлекли вниманието на лекарите едва в края на 70-те години. Учени от Дания се заинтересували от отличното здраве и дълголетие на ескимосите, живеещи в крайбрежните райони на Гренландия. Многобройните проучвания показали, че ниската честота на хипертония, тромбоза, атеросклероза и други сърдечно-съдови заболявания при тях е пряко свързана с редовната консумация на морска риба, богата на омега-3.

Тези данни били допълнително потвърдени чрез изследване на кръвния състав и на други северни народи – жители на Япония, Холандия и крайбрежните райони на други страни. Омега-3 и омега-6 се считат за незаменими, защото човешкото тяло не може да ги възпроизведе. От друга страна, ние сме в състояние да произвеждаме омега-9, така че нуждата от тях е минимална.

Включените омега-9 мастни киселини в продукта са част от класификацията на ненаситените мазнини, намиращи се в растителните и животински мазнини. Те са известни също като олеинова киселина или мононенаситени мазнини и често се срещат в храни като шафраново, маслиново и рапично масло, както и в някои ядки. Възпроизвеждащите се от организма ни мазнини предлагат голям брой ползи за нашето тяло. На първо място, те спомагат за намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и инсулт и са свързани с повишаване на енергийните нива, намаляване на раздразнителността и подобрение на настроението.

Как действа Super Omega 3-6-9 на гел капсули?

Super Omega 3-6-9 1200 mg 90 softgels комбинира масло от пореч, ленено и рибено масло, източници на ненаситените мастни киселини омега 3-6-9. Две гел капсули дневно доставят голяма доза здравословни мазнини в идеални пропорции, осигуряващи най-добрите ползи за Вашето тяло. Продуктът влияе положително на целия организъм и демонстрира многобройни ефекти – помага за поддържане на хомеостазата, предпазва мозъчните съдове, намалява риска от развитие на рак и се грижи за поддържането на правилните кожни функции.

Супер Омега 3-6-9 1200 мг на меки капсули съдържа ценни масла, които са перфектен източник на омега-3, омега-6 и омега-9 мастни киселини. Омега 3 и 6 принадлежат към ненаситени есенциални мастни киселини (EFA). За съжаление, тези вещества не се синтезират от човешкия организъм, следователно ние трябва да се погрижим да ги осигурим отвън, за да се поддържат подходящите процеси на много ключови трансформации в организма.

Омега-9 е мононенаситена мастна киселина, която също се класифицира като EFAs. Тя представлява изключение – има възможност за нейното синтезиране в организма, но с възрастта или в резултат на чернодробни заболявания тази възможност се намалява и затова е важно също да се осигури отвън.

Омега-3 мастните киселини включват алфа-линоленова киселина (LNA), ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), докато омега-6 мастните киселини са линолова киселина (LA), гама линоленова киселина (GLA), дихомогама линолова киселина (DGLA) и арахидонова киселина (АА). Представителят на омега-9 мастни киселини е олеинова киселина.

Лененото масло от Super Omega 3-6-9 1200 mg 90 дражета е естествен източник на омега 3-6-9 мастни киселини и биологични съединения, наречени лигнани. Лигнаните са естествени растителни съединения – част от групата на фитоестрогените. Имат няколко действия и са особено полезни за метаболизма на хормоните при жените. Те са мощни антиоксиданти, защитаващи тялото от свободните радикали. Като антиоксиданти са 4-5 пъти по-силни от витамините С и Е. Подобряват синтеза на колаген и образуването на костни клетки, които укрепват костите. Ефективни инхибитори на ензима 5-алфа-редуктаза, лигнаните са полезни за мъжете, намалявайки обема на простатата.

Друг източник на мастните киселини в капсулите Супер Омега 3-6-9 1200 мг с чудесна цена е масло от пореч. То е изключително богат източник на гама линоленова киселина (GLA), която подобрява здравето на клетъчните мембрани. GLA е важна мастна киселина, която играе основна роля в производството на простагландин (PGE1) и инхибирането на синтеза на провъзпалителните медиатори. Тя е органично химично съединение, което принадлежи към омега-6 мастните киселини.

Предшественик е на простагландин PGE1 – хормоподобно вещество с противовъзпалителни свойства. При дългосрочен прием намалява артритните симптоми. Благодарение на положителното си влияние върху кръвообращението в кожата маслото от пореч премахва токсините, подобрява нейния външен вид и цвят, като много добре я оксигенира и подхранва.

Влияе също положително при възпаления и увреждания на лигавиците, включително увреждания на храносмилателната система и функциите на дихателната система. Доказано е, че маслото от пореч е ефективно и при хора с ревматични проблеми.

Естественият концентрат от рибено масло, използван в меките гел капсули Super Omega 3-6-9 1200 mg, се произвежда при строги стандарти за контрол на качеството. Той е тестван за съдържанието на потенциално вредни замърсители (т.е. живак, тежки метали, ПХБ, диоксини и други замърсители). Рибеното масло е най-добрият източник на омега-3 (EPA и DHA). Омега-3 предотвратяват развитието на заболявания на кръвоносната система.

Антикоагулантните свойства на EPA и DHA намаляват риска от вътресъдова коагулация. Освен това EPA и DHA оптимизират нивата на липидите в кръвта. Те намаляват концентрацията на триглицериди и проявяват противовъзпалителен ефект, което е много желателно от гледна точка на превенцията и терапията на заболявания на сърдечно-съдовата система като коронарна болест на сърцето или атеросклероза. Омега-3 киселините допринасят за увеличаване на концентрацията на HDL липопротеин (т. нар. „добър" холестерол) и влияят положително на връзката между нивата на HDL и LDL, което е един от основните показатели за състоянието на сърдечно-съдовата система.  

Допълнението с омега-3 мастни киселини помага за възстановяване на нормалната телесна маса при хора с наднормено тегло. Тестовете показват, че хората с наднормено тегло имат ниски нива на омега-3. Допълването на диетата с EPA и DHA спомага за намаляване чувството на глад, повишаване на ситостта и ускоряване на метаболизма, което оказва положителен ефект върху намаляване на телесната маса.

Наднорменото тегло и затлъстяването могат да доведат до развитие на метаболитен синдром, диабет тип 2 или заболявания на кръвоносната система. Следователно EPA и DHA могат да предотвратят развитието на тези заболявания. Включването на рибено масло в хранителната диета също е ефективна форма на превенция на невро-дегенеративните заболявания. Характерно за нервните клетки е наличието на големи количества DHA в клетъчните мембрани. Киселината е отговорна за правилното им функциониране.

Обобщавайки всичко казано до тук, Super Omega 3-6-9 1200 mg 90 softgels от Now Foods на изгодна цена доставя здравословни мазнини в идеални пропорции, осигуряващи най-добрите ползи за Вашето тяло, изразяващи се както в общото подобрение на функциите на телесната система, така и в предотвратяване на различни заболявания. От големия брой напаравени проучвания са документирани многобройните полезни ефекти върху здравето благодарение на използването на допълнителни източници на здравословни мазнини.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 гел-капсули дневно с храна.

Дозировка: 2 гел-капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 дражета) Стойност %ПДД
Калории 25  

Общо мазнини

   Наситени мазнини

   Полиненаситени мазнини

   Мононенаситени мазнини

2,5 гр

< 0,5 гр

1,5 гр

0,5 гр

3%†

2%†

**

**

Протеини < 1 гр 1%†
Масло от пореч (семена) 800 мг **
Рибено масло концентрат 800 мг **
Органично ленено масло (семена) 800 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: мека гел-капсула (говежди желатин (BSE-free), глицерин, вода), d-алфа токоферол.

Съдържа риба (сардини, аншоа, тон). Витамин Е от не ГМО соя.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, ракообразни, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Само за възрастни! Консултирайте се с лекар, ако сте бременна/кърмите, приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™